اسلام علیکم و بقیش
تایید میشه :خخخخنقل قول:
Printable View
اسلام علیکم و بقیش
تایید میشه :خخخخنقل قول:
سلام و درود بر شما
من بازی harvest moon را نصب کردم و یک روزه کامل با هاش حال کردم ولی سیو نشد بر روی pc و اعصشبمو خورد کرد حالا از دوستان خواهش دارم هر کسی که وارده یه کمکی به ما بکنه
نقل قول:
نوشته شده توسط fceses [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من بازی angry birds رو نصب میکنم ولی هنگام اجرا کرک این اخطار میده این فایلش رو برام دوباره بذارید اخه قبلیه لینکش خرابه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
the program cant start because MSVCR100.dll is missing from your computer. try reinstalling the program to fix this problem
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام حالا این فایل دانلود کردم باید چیکار کنم اصلا برای رفع این پیغام که میده باید چیکار کرد؟
تو محل نصب هم کپی کردم ولی حل نشد؟
سلام دوستان عید همه مبارک
من ویندوزم سون هست . با اجرای بازی مشکل دارم
وقتی لوگوی بازی و سازنده رو نشون میده و بعد می خواد بره توی منو ها یکباره بازی میپره بیرون .
صفحات رو دنبال میکردم و دیدم دوستان گفته بودن که برم و برای قسمت صدا تنظیماتی رو انجام بدم . منم این کار رو انجام دادم ولی درست نمیشه . یعنی صدا رو گزشتم روی 44100 . ولی بازم درست نشده . چه کار کنم؟
خواهش میکنم دوست عزیز:10:نقل قول:
منم یه بازی داشتم همچین مشکلی داشت ولی وقتی همه ی سی دی ها یا dvdها را تو یه فولدر کپی میکردم نصب میشد!
1 فلدر بسازید بعدهمه فایل های داخل دیسک ها را بریزید توش و از اونجا نصب کنید.فقط دقت کنید همشون 1جا باشن و داخل 1 فلدر و حتی داخل اون فلدرم فلدر دیگه ای نسازید
موفق باشید:40:
بازیو به روش شما ریختم ولی:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
چی کار کنم؟
سلامی به بر و بچ.:11:
لطفا کمکم کنید من بازی Scarface: The World Is Yours از سایت میهن دانلود با حجم تقریبی 2.3 گیگابایت دانلود کردم ولی وقتی وارد این مرحله میشم میبینم که گزینه ی زیر برای ادامه ی نصب فعال نیست::41:
لطفا کمکم کنید.:41::42:
خیلی خیلی ازتون ممنون میشم.:40:
نقل قول:
نمیدونم والا
دقیقا چه موقعی این ارور را میده ؟
این احتمالا ارور کرک نیست؟
کرکشا نصب کردی؟
---------- Post added at 01:09 AM ---------- Previous post was at 01:07 AM ----------
به وسیله ی فلش پایین سمت راست بیا تا آخر متنی که نوشته ببین درست میشهنقل قول:
این کار برای اینه که متن را نخونده قبول نکنی
سلام من دو تا از نسخه های بازی angry birds رو روی ایکس پی نصب کردم ولی موقع اجرا این ارورو میده
open GL 2.0 renderer not supported reason
open GL 2.0 is not supported
باید چیکار کنم ؟ممنون
درایور کارت گرافیکتو آپدیت کن حل میشه.:46:نقل قول:
شرمنده یادم رفته بود اینو بگمنقل قول:
اون فایل رو تومسیر C:\Windows\System32 بریز
خوب تا حدودی حق با چپ دست عزیزه اما بعد از این مرحله بازی نصبش تموم شده و شما باید فایلهایی از بازی که تو پوشه دی وی دی هست و در حدود 30مگابایت باید باشه رو بریزید توپوشه اصلی بازی و حالشو ببریدنقل قول:
با سلام من وقتی بازی True Crime Street Of La رو اجرا میکنم بعد از مدتی که توی بازی هستم خود به خود بازی بسته میشه و میاد بیرون!
مشکل از گرافیک فکر نکنم باشه چون بازی های سنگین از جمله مافیا 2 و ... رو بازی میکنم ولی چون این بازی قدیمیه و میخوام بازیش کنم نمیدونم چیکار باید بکنم لطفا کمکم کنین مرسی.
سلامنقل قول:
بازیای قدیمی را باید تو ویندوز xp نصب کنی چون اکثرشون فقط با xp سازگارند
ویندوزت چیه؟
نه ویندوز xp هست آی جی آی 1 هم وارد بازی میشم خط میاره و خراب میشه نمیدونم چرا!!نقل قول:
سلام مشکل با دو بازی دارم
کوچک و کم حجم
risk2 &mole control
ریسک روی ویندوز 7 قفل می کنه
مول کنترل از وقتی که سورس ش رو روی فلش ریختم بعد از نصب ایرور dl میده
بچه ها من پچ وکرک ورژن 1.0.4 splinter cell conviction رو گیر آوردم اما هر وقت میرم تو و موقعی که وارد بازی میشم وقسمت coop & multiplayer رو میزنم این اخطار رو میده بعد میره منو اصلی
the splinter cell conviction is not available at this time .please try again later
من میخوام بازی رو بصورت افلاین انجام بدم چند نفره
ممنون میشم راهنمایی کنید.
چند سال بعد
نقل قول:
کسی میدونه این ارور یعنی چی ؟ ماله بازی ارباب حلقه هستش
دکتر های p30 worldی بار دیگه سلام:
من بازی medal of honor:airborne رو نصب کردم ولی وسط بازی هریکی دو دقیقه یکبار وسط کار گیر می کنه.تنظیمات بازی رو روی low گذاشتم ولی فایده نکرد حالا به نظر شما:
1-مشکل از cd بوده که خیلی خش داشت.؟
2-بازی قدیمی هست و مشکل داره؟
3- یا نظر دیگه ای دارین؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لپ تاپم y570 هست که الان فکر کنم یکی از بهترین لپ تاپ های توی بازار هست.
با تشکر از شما دوستای خوبم.
1-بازی درست نصب شد بدون ایرادنقل قول:
2-اونطور هم قدیمی نیست من خودم دارمش
3-به نظر منnvida physic رو نگاه کن نصبه
کسی نیست مرا یاری کند ؟ :19: هر بار که من این بازی رو نصب می کنم 1 ماه باید الاف اجرا کردنش بشمنقل قول:
بازی کامل نصب میشه وقتی کلیک میکنم عکسشم میاد ولی بعدش این ارور میاد
یکی یه کمکی کنه خب/ تو گوگل سرچ میکنم میکنم میاد ارورش ولی ترجمم خوب نیس :19:
این سوییچ دستی این لپ تاپ هم مکافاتی شده ها!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
1-بله
3-شما یه نگاه بندازین:
نقل قول:
اینجا که مشخص نمیشه شما یک نگاهی توکنترل پنل بنداز ببین اسمشو توقسمت program and features میبینی
تو خود دیسک بازی هست
بله nvidea physX(32BIT)هستش.نقل قول:
ویندوز من 64 بیت هستش چرا این 32 بیته؟
والا نمیدونم شاید درایور کارت گرافیکت قدیمیه یکنسخه جدید بگیرنقل قول:
از کجا؟فیلتر شکن ندارم.نقل قول:
چه مدلیه انویدیاست یا ای تی آینقل قول:
اها یادم نبود انویدیاست حالا از کدوم
مدلهای زیره
gforce-quadro-ion-nvs-3d vision-nforce-tesla-legecy
سلام دوستان
آقا یه قصه قدیمی هست ( از جمله تو فروم های معروف خارجی ) که اجرای بازی قدیمی NFS 2 SE تو XP OS چقدر دردسره ! ما که کم با سواد نیستیم هم (اینش مهمه!) ما هم گیر کرده بودیم حسابی . با dosbox 0.72 نشد . با dgvoodoo1.5 هم نشد . هر چی دستور بود اجرا کردیم بازم نشد . جالب اینجاست الان که اومدم کافی نت بعضی نرم افزار های لازم برای این کار که حجم بالایی هم داره دانلود کنم دیدم بازی بالا میاد !!! عجیب نیست ؟ خب الان دوستان فارسی (!) شما میدونید چه کار باید کرد . راستی با تغییر virtal memory هم کار درست نشد ...
فضولی نباشه ولی من امروز ازین جا درایور nvidia دانلود کردم فیل ترم نیس:20:نقل قول:
کد:http://www.techpowerup.com/downloads/
---------- Post added at 10:23 PM ---------- Previous post was at 10:20 PM ----------
خب یکی به داد منم برسه :31:نقل قول:
مال gt555 هستش؟
سلام دوستان من در نصب بازی Mortimer Beckett and the time paradox به اروره O.S not supported مواجه میشم
و در باری ماریو can not opengl renderer . you might be missing some required opengl exensions, check the logs for more info
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
اولی بگمونم میگه ویندوز پشتیبانی نمیکنهنقل قول:
دومی رو باید درایور کارت گرافیکتو بروز کنی
از اینجا می تونی دانلود کنینقل قول:
سلام دوستان من در اجرای بازی GTA VICE CITY بر روی ویندوز7 مشکل دارم بازی نصب میشه اجرا میشه ولی موقع لوادینگ بازی قفل میشه!!!
کارت گرافیک و رم هم + سیپیو و ... بالا هستند بازی مثل بتلفیلد3 رو بخوبی اجرا میکنن!
لطفا زوووووووووووود جوابمو بدین!
خیلی خیلی ممنوووووووووووووون!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
با سلام
دوستان می خواستم بپرسم که امکان نصب بازی جنرال 3 (Command & Conquer 3 Tiberium Wars) روی ویندوز 7 هست یا نه؟
سلامنقل قول:
کارت گرافیک را تازه اپدیت کردم و ویندوز 8 رو لب تاپم نصب کردم
ویندوز هشت هنوز کامل کامل نیست یک مشکلاتی داره که تا عرضه نسخه نهایی برطرف میشه اینی که شما نصبیدید بتاست شاید مشکل از همینهنقل قول:
الله و اعلم
من هم نتونستم فکرکنم پشتیبانی نکنهنقل قول: