بابا نا سلامتی منم مثل خودت xbox بازی میکنم.اگر بخوام از رو تعصب بگم خوب حتما میگم xbox دستش بهتره ولی خداییش بعد از 1 ساعت بازی کردن دست آدم حسابی خسته میشه ، البته این نظر منه :46::11:نقل قول:
بابا نا سلامتی منم مثل خودت xbox بازی میکنم.اگر بخوام از رو تعصب بگم خوب حتما میگم xbox دستش بهتره ولی خداییش بعد از 1 ساعت بازی کردن دست آدم حسابی خسته میشه ، البته این نظر منه :46::11:نقل قول:
خب هر کسی یه نظری داره من با دسته های این راحترم چون پی اس هم داشتم از دسته های این خیلی بیشتر خوشم می یاد تا پی اسنقل قول:
اینقدر فتحی ( :2: ) فتحی کردین ... این هم نتیجه اعتماد ما به آقا بود که کنترلر مون تقلبی در اومد !!!:41::13:نقل قول:
نقل قول:
پرسیدم یادش نیست :31: شانس ماست
از کجا میدونین ؟ چون منم گرفتم درستهنقل قول:
خب من دو تا دسته دارم یکی که مطمئنم اصله !!!نقل قول:
حالا اون یکی : فقط باتری تموم میکنه ... LS , RS ـش هرز شدن ... نسبت به اون یکی دیر تر کانکت میشه به کنسول
چشمک هاش هم منظم نیست ... بردش که کاملا فرق داره ... دیگه کسی هست که بگه این دسته که آقا به ما
انداخته اصله ؟؟؟ !!!
هنوز هم میگم فتحینقل قول:
من نه فامیلشم نه چیز دیگه
ولی تو این 2 سال هر چی برای هر کی خریدم اک و orig بوده و طرف راضی
حتی با همین موردی که شما پیش کشیدی ( نمیدونم چطور ممکنه ) باز هم میگم فتحی چون شما بقیه فروشنده های شارلاتان بازار رو ندیدی که چه ها که نمیکنن
تایید میشه بدجورینقل قول:
دوستان رکورد قیمت arcade زده شد
290 تومان
در عرض یک ماه از 215 رسید 290
این ارزونترین حالتش هست
البته میگن از شنبه که بار جدید برسه عادی میشه قیمت ولی من یکی چشمم اب نمیخوره
عجب مملکتی داریم ما !
نقل قول:
نه فقط بعضی بازی ها مثل call of duty و ...
میشه لطفا طریقه ساختنش رو بفرمائید
ممنون میشم
یعنی شما میگی من دارم دروغ میگم ؟؟؟ شما بهتر میدونی یا من ؟؟؟ به جون خودم اگه دروغ بگم !!!نقل قول:
من هم نه با کسی دشمنم نه قصد تخریب آقا رو دارم !!!
دیگه کار از این بدتر که دسته 40 50 تومنی رو به آدم بندازه !!!
این هم از تایپیک فتحی :
کد:http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=2819052&postcount=1198
کد:http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=2819945&postcount=1201
کد:http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=2819994&postcount=1202
کد:http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=2821041&postcount=1205
الیت هم دیروز رسیده بود به 390 هزار تومان !!!نقل قول:
قیمت امروز الیت رو نداری ؟
قیمت روز کنسول X360 مدل الیت به 410 - 420 هزار تومان رسیده . فوق العاده است . :31:
به نظر من بدین براتون LT بریزن بهتره چون با این Activator مجبورید برای هر بازی هر دفعه یک بار این Dvd رو بگذاری و یک بار هم بازی رونقل قول:
با این حال تو این تاپیک اموزش ساختش هست :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=361522
من همچین جسارتی نکردم ونمیکنمنقل قول:
اون پست ها رو هم خودشون جواب دادن
من هفته قبل 2 تا دسته خریدم ازش مشکلی نداره
نقل قول:خوب خودت جواب دادینقل قول:
بازم خوبه این 40 تومان رفته بالا اون که 80 رفته بالا :31:
قیمتت برای کجاست؟نقل قول:
میگم من یه هارد portable 250 gig دارم می تونم واسه xbox 360 آرکد استفاده کنم؟ usb هستش
سلام
با ایکس باکس میشه فیلم دید؟
یعنی همه ی فرمت ها رو می خونه؟
اقا جلوی دسته یه کابل هست!
اون کابل واس چیه؟
اقا جلوی دسته یه کابل هست!
اون کابل واس چیه؟
من نمیگم فتحی بده و اصلا باهاش دشمنی ندارم ولی فکر می کنم آدم های مطمئن تر از فتحی هم وجود دارننقل قول:
من فروشگاه Persian Game رو تایید میکنم
آدرس Persian Game : پاساژ لباف ،زیر همکف، ته پاساژ سمت راست (تقریبا رو به روی فتحیه) ، آقا نیما
و از همه بهتر تو تاپیک خودمون همین میثم عزیز (joykiller360 ) که واقعا کارش حرف نداره و مطمئن ترین آدمه
مطمئن باشید از معرفی این 2 نفر به من چیزی نمیرسه ولی به نظر من کارشون خیلی درسته (البته با احترام به نظر همه بچه ها)
:46::20:
البته A.N.A.P عزیز هم که خودش اینکارست و حتما میدونه داره چی میگه
ها شیر فرهاد پس جواب وده؟:31:نقل قول:
اگه کنسول بشناسش میتونی تا 32 گیگش رو استفاده کنی برای 360نقل قول:
بله میشه دیدنقل قول:
به غیر از MKV که اونم به غیر از WD player هیچ player اون رو پخش نمیکنه تقریبا همه رو میخونه
البته برای divX و avi باید وصل بشی به live و یک codec به حجم 5 مگ بگیری
برای اتصال دسته به شارژ هستنقل قول:
دوستان بازیهای wave 3 روی فریمور 1.51 لایتون اجرا میشن درسته؟
چجوری بازی xbox روی هارد نصب کنم
dvd داخل دستگاه گذاشتم دکمه y اما فرقی نکرد بازی GTAIV Episodes from Liberty City ممنون
دکمه ی Y و که میزنی مینویسه install بازیو install کن بعد حله حله.وقتی بازی installش تموم شدنقل قول:
بازی روی هاردت نصب شده علاوه بر این باید باید دی وی دی بازیو هم توش بذاری تا بازیتو بشناسه
سللام دوستان الان هارد 360 120 گیگ چنده و کجا معتبره ازش بگیرم
dc داره میده 78 هزار تومان .
2 از کجا باید دونست که هارد ارجینال هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون
میثم رو خوب اومدی.دو ماهه ازش خرید کردم هنوز هم داره پشتیبانی میکنه.نقل قول:
نقل قول:
سلام دوستان الان هارد 360 120 گیگ چنده و کجا معتبره ازش بگیرم
dc داره میده 78 هزار تومان .
2 از کجا باید دونست که هارد ارجینال هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون
اگه اصل باشه و اون قیمت بده خوبه...
چون تو تاپیک رضا دادگر به شرح زیر است...
نقل قول:
هارد
شرح خدمت :
هارد -- شده جهت استفاده در XBOX-360
قیمت :
هارد 120 گیگابایت 40000 تومان
هارد 250 گیگابایت 65000 تومان
قاب هارد سفید 30000 تومان
قاب هارد مشکی 40000 تومان
شرح خدمت :
تفاوتشو دقیق نمیدونم چون تا حالا قاب مشکی قلابی ندیدمکد:http://www.bazyrayaneh.com/forum/showthread.php?t=1132
من واسه یکی از رفیقام از همون فروشگاه persian game گرفتم 75 هزار تومن ،نقل قول:
الان نمی دونم چند شده ولی خیالت راحت باشه.اصله اصله
آدرس Persian Game : پاساژ لباف ،زیر همکف، ته پاساژ سمت راست (تقریبا رو به روی فتحیه) ، آقا نیما
دوستان روي كنسول مدل آركيد ميشه پسوورد گذاشت؟
سلام 2 تا سوال در مورد Xbox Live.
1.من 2 تا پروفايل ساختم يكي آفلاين و يكي آنلاين.چجوري يكيشون كنم؟
2.وقتي ميرم لايو اون پايين زده اكانت سيلور در حالي كه اكانت گلد من هنوز تموم نشده.قضيه اش چيه؟
ممنون
سلام. واسه کجاش؟نقل قول:
دوستان روي كنسول مدل آركيد ميشه پسوورد گذاشت؟
ولی کلی میگم الیت و ارکید از نظر سخت افزار و نرم افزار با هم فرقی ندارن
۱.نمیشه که...نقل قول:
سلام 2 تا سوال در مورد Xbox Live.
1.من 2 تا پروفايل ساختم يكي آفلاين و يكي آنلاين.چجوري يكيشون كنم؟
2.وقتي ميرم لايو اون پايين زده اكانت سيلور در حالي كه اكانت گلد من هنوز تموم نشده.قضيه اش چيه؟
ممنون
۲.باید با همون پروفایلی که اکانت ساختید وصل بشید(اگه بازم میزنه سیلور حتمی تموم شده دیگه)
[QUOTE=aha2012;5123954]دکمه ی Y و که میزنی مینویسه install بازیو install کن بعد حله حله.وقتی بازی installش تموم شد
بازی روی هاردت نصب شده علاوه بر این باید باید دی وی دی بازیو هم توش بذاری تا بازیتو بشناسه[/QUOT
دکمه y می زنم هیچ چیزی نمی یاد
همونجایی دکمه y رو بزن که عکس بازی میاد .نقل قول:
دکمه y می زنم هیچ چیزی نمی یاد
تعدادی از فروشگاه ها بعضی از بازی ها را غیر مجاز می خوانند و ادعا می کنند که ندارند .لطفا چند فروشگاه خوب معرفی کنید که بازی هایی مثل dantes inferno - tekken 6 - red dead redemption - gta episode from liberty city را برای فروش اینترنتی داشته باشند و کارشان خوب باشد و همچنین بازی ها را به ویو 3 پچ کنند لطفا شمارشان را لطف کنید
سلام . من اگه هارد -- شده بگیرم مشکلی نیست . چون قیمتش ارزونتره ؟؟؟؟؟؟؟
یا پولامو جمع کنم ارجینالش بگیرم . ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میشه جایی معرفی کنید که معتبر باشه و قیمتش هم خوب .ممنون
[QUOTE=Alimohammadi71;5125289]عزیز وقتی DVD رو گزاشتی صبر کن تا DVD رو بخونه بعد هونجایی که X رو مزنی میره تو بازی Y رو بزن بعدشم 3 تا گزینه مساد یکیش نوشته install:8:نقل قول:
سلام دوستان
قصد خرید xbox 360 دارم و چند تا سوال:
1.قیمت الیت تو بازار چنده؟
2.تفاوت فالکون و جاسپر چیه و کدوم بهتر هستش؟
3.تعداد دسته موجود در پک الیت؟
4.به نظرتون صبر کنم و xbox 360 slime بگیرم یا نه؟ و به نظرتون اگر xbox 360 slime بیاد آیا بالافاصله -- می شه یا نه؟
و اگر وارد ایران بشه حدس می زنید قیمتش حدودا چه قدر می شه؟ (قیمت اعلام شده 300$ هستش)
حداکثر هزینه ای که می خوام بکنم 450 تومان هستش
1- 420نقل قول:
2- جاسپر بهتره فالکون ها مشکل سه چراخه دارن یعنی بیش از 3 ساعت متوالی بازی کنی ایکس باکست به دیار باقی رحلت میکنه .
3 - 1 دسته
4- بلا فاصله -- که نمی شه بنظر من بگیر ارزش نداره حتی یه روز بدون ایکس باکس باشی البته اگه منتظر بمونی که تابستون تموم شه قیمتها یه 100 تومنی میاد پایین و تو ایران هم نمیشه گفت ایران از جهان جدا هستش:27:
چه جوری میشه فهمید ریجن یه بازی چیه ...؟
من یه بازی گرفتم که تو 360 خودم اجرا نمیشه ولی تو 360 فروشنده راحت اجرا میشد ... واسه من pal هست ولی واسه اون رو نمیدونم ...