من 5 بار gta sa رو تموم کردم. هر کسی کمک خواست بگه
Printable View
من 5 بار gta sa رو تموم کردم. هر کسی کمک خواست بگه
جالب بودنقل قول:
من وقتی میام اینجا میبینم 400 صفحه نوشتن یه جوری میشم :27:
و بالاخره هم کسی نفهمید من کدوم مرحله رو میگم کمکمونم نکردین تورو خدا دیگه کسی نپرسه کدوم مرحله همین یه یکی دوصفحه قبل نوشتم خدا خیرتون بده
بیا نقل قولم زدم
نقل قول:
كنار راه آهن تقريبا آخراي بازي يه نمايشگاه ماشين هست كه زيرش يعني تو كوچه بغليش يه گاراژ ست كه جلوش علامت داره
يعني ميشه رفت تو ولي نميره احتمال ميدم يه مسابقه باشه و يه ماشين خاص ميخواد
يه راهنمايي ازتون خواستم جزو مراحل فرعي بازي هم محسوب ميشه
خواهش میکنم...نقل قول:
من الان تو یه مرحله ی دیگه گیر کردم که باید بریم سوار قایق بشیم و بعد با قایق بریم تو کشتی و ادما رو بکشیم بعد میریم اونجایی که خودش گفته . بعد باید بریم سوار هواپیما بشیم ...
تو نقشه 4 تا علامت هست که کشتی هستند من با هواپیما میرم پیش اون کشتی ها ولی نمیدونم که باید چیکار کنم؟؟؟!!!
اگه میشه راهنماییم کنید...
احتمالا باید شلیک کنی بهشون تا بترکن ! با جنگنده ... ضمن اینکه دو تا جنگنده ی دیگه هم دنبالت میان احتمالا که باید اونها رو هم از بین ببری .نقل قول:
خواهش میکنم...
من الان تو یه مرحله ی دیگه گیر کردم که باید بریم سوار قایق بشیم و بعد با قایق بریم تو کشتی و ادما رو بکشیم بعد میریم اونجایی که خودش گفته . بعد باید بریم سوار هواپیما بشیم ...
تو نقشه 4 تا علامت هست که کشتی هستند من با هواپیما میرم پیش اون کشتی ها ولی نمیدونم که باید چیکار کنم؟؟؟!!!
اگه میشه راهنماییم کنید...
آره همونه ولی مشکل شما فک کنم اینه که نمیدونی چطوری اونا رو بمباران کنی برو تو اپشن اونجا برا هواپیما تعریف کرده با چی
میزنه
ممنون ...
اشکال من این بود که نمیدونستم چپ کلید با کنترل فرق داره و به جای این که کنترل رو بزنم چپ کلید میزدم.
الان ردش کردم... ممنون...
دوستم بعد از 2 سال !نقل قول:
Gta5 رو كسي تا حالا بدون چيت تموم كرده؟
یکی این یکی هم اونجا که باید با هواپیما بپری رو سر یه هواپیمای دیگهنقل قول:
به نظر من سختترین مراحل گواهینامه هواپیما بود که تنها مراحلی بود که دادم دوستان رفتم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته چندتاشو خودم رفتم!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینا رو اومدم از اینجا save game هاشو گرفتم
کلاً با جت خودش خیلی حرفه ایم و همه جور حرکتی انجام میدم حتی توی خیابونا از بین تیرسیما لایی میکشم اما هواپیمای خودش به درد نمیخوره
این کد رو بزنید حال کنید یه راست از روی زمین بلند میشه
کد:JUMPJET
توجه کردین چهار هزارمین پست این تاپیکو من دادم؟!
حالش به اونه كه با چيت بري . اگه بدون چيت بخواي بري كه پير ميشي پاي بازي!نقل قول:
به طور کامل تایید میشه. اگه بدون چیت باشه نصف عمر در فناس!!!نقل قول:
حالش به اونه كه با چيت بري . اگه بدون چيت بخواي بري كه پير ميشي پاي بازي
سلام من بازم تو یه مرحله ی دیگه گیر کردم!!!
الان من رسیدم به یه مرحله ای که تو نقشه یه s سفید هست . دوباره برگشتم پایین شهر و دوباره مردم شورش کردن ... از خونه ها دود بلند میشه!!!
همش صدای جیغ و شورش مردم میاد... حالا بگزریم...امیدوارم یادتون اومده باشه.
من وقتیمیرم سر مرحله این پیغام رو میده: you need to take over more gang territories around los santos!
چی کار کنم؟؟؟