سوکت مودم من سبزه اما پچ کوردش آبی بود سرعت دانلودم 100 اما سرعت آپلودم 16 مگابیت بود! ممکنه به خاطر همین موضوع باشه؟نقل قول:
Printable View
سوکت مودم من سبزه اما پچ کوردش آبی بود سرعت دانلودم 100 اما سرعت آپلودم 16 مگابیت بود! ممکنه به خاطر همین موضوع باشه؟نقل قول:
یک نکته ای که هست در حال حاضر تمام مودم های فیبرنوری در بازار wifi ضعیف و قدیمی دارند و در حد همون سرعت 100مگابیت هستند شما باید با کابل لن سرعتنقل قول:
اصلی خط خودتون رو بسنجید اگر سرعت شما با کابل لن این مقدار هست این احتمال وجود داره که این محدودیت از سمت مخابرات برای شما اعمال شده باشه اما قبل
از پیگیری از مخابرات پیشنهاد میکنم با پچ کورد سبز هم چک کنید OTO هم باز کنید ببینید پیگتیل داخل چه رنگی هست (رنگ آداپتور فرقی نمیکنه) اگر آبی بود باید پچ کورد UPC به APC تهیه کنید.
باسه منم نوشته پس پرداخت محدودنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این سرعتمنه
ولی بعیده پیش پرداخت نامحدود باشه یعنی سرعت را باز بزارن .
من هر جا دیدم نوشته پیش پرداخت نوشته بود پیش پرداخت محدود .
حرف شما متین . ولی همین الان هم کابینت فیبر اکتیو هست. اگه به خونه ها هم میدادن باسه جامعه گیمر ایرانی خوب میشدنقل قول:
دوست عزیز مطمئنید از این موضوع ؟نقل قول:
من غرضی ندارم
ولی من با پچ کورد آبی قسمت استاتوس مودم ، قسمت GPON نوشته 2.5Gbps/full یعنی سرعت لینک GPON 2.5 است .
یعنی من اگه پچ کورد سبز به سبز بگیرم رو سرعت و پینگ تاثیر میزاره ؟نقل قول:
البته استاتوس مودم ساپورت خود مودم رو نوشته نه کابل رو....... عکس ضمیمه رو مشاهده کنیدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه دوست عزیز ، نوشته سیستم یک پارچه کشوری .نقل قول:
پیش پرداخت هم بگیری مینویسه پیش پرداخت محدود.
حالا سرعت را تا چند باز بزارن نمیدونم
یعنی من اگر پچ کورد سبز به سبز بگیرم به مودم آسیبی وارد نمیشه ؟نقل قول:
سبز به آبی اون وقت باسه چیه ؟
نقل قول:
یا حضرت عباس 100 گیگابیت آخه کدوم هاردی هست که بتونه 10 گیگابایت بر ثانیه رو دریافت کنه :wac: