با تشکر از دوستانی که پاسخ دادن
سوال:
1-آیا آنتن خارجی برای تقویت امواج دریافتی 4g مودم های td lte ایرانسل قابل استفادست؟ و اینکه اصلا فایده ای داره؟
مرسی
Printable View
با تشکر از دوستانی که پاسخ دادن
سوال:
1-آیا آنتن خارجی برای تقویت امواج دریافتی 4g مودم های td lte ایرانسل قابل استفادست؟ و اینکه اصلا فایده ای داره؟
مرسی
سلام.نقل قول:
نه عزیز اگه پوشش خارحی داشته باشی مودم خارجی و اگه داخلی داشته باشی مودم داخلی.
مودهای داخلی پورت آنتن ندارن.
سلام ممنون از راهنمایی دوستان__ مودم 2101 گرفتم با اطلاعات کنسول چطور بهترین نقطه را پیدا کنم. الویت با کدام است rsrp/rsrpq/sinr/یا بقیه مثل تست پینگ « بیشتر سرعت سرچ نت و اپ برام مهمه و گیم آنلاین ۸بال پول
ممنون از اطلاعات خوبتون
از کدام ورژن speed test استفاده میکنید ۳ تای اخری رو هواوی ریختم اطلتعات را به هم ریخته نشان می دهد و اعداد مشخص نیست اپ دیگری پیشنهاد میدهید :n36:
با سلام
من جدیدا یه اشتراک td lte ایرانسل گرفتم با برنامه speedtest که سرعت رو امتحان کردم دانلودش بین ۲۰ تا ۳۰ و آپلودش بین ۸ تا ۹ مگ هست
یه مشکلی که دارم اینه که توی برنامه ای مثل تلگرام سرعت خیلی پایینه و خیلی به سختی فایل ها رو میگیره در صورتی که مثلا توی اینستا با سرعت فوقالعاده ای تصاویر و ویدئو ها رو نشون میده تو یه برنامه دیگه هم که واسه تماشای آنلاین کانال هاست به اسم mobdro هم همین مشکل رو دارم و شبکه ها رو خیلی کند و با قطعی زیاد نشون میده در ضمن صفحات وب رو هم نسبتا کند باز میکنه
البته اینو بگم که همین دو تا برنامه رو وقتی با اینترنت همراه اول گوشی باز میکنم با سرعت خیلی خوبی باز میکنه و کانال ها رو بدون کوچکترین فریزی نشون میده
به نظر شما مشکل از کجاست ؟؟
امروز کارشناس ایرانول ، بابت برسی نت تایپ اومد
یکم با لپتاپش ور رفت، و رفت
.............
دوستان من امروز این مودم GP2101 به همراه سیم کارت LTE از نماینده ایرانسل تحویل گرفتم . به برق که زدم هر سه چراغهای سیگنال آبی و خاموش روشن میشوند دلیلش را نمیدانم کسی میدونه . آیا سیم کارت باید فعال بشه ؟ اگر باید فعال بشه چطوری اینکار باید انجام بدم در ضمن مودم برای شرکت Greenpacket هست
سیم معمولی بذار ببین انتن میاد؟نقل قول:
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
با تماسی که با ایرانسل داشتم گفتند تا ۴۸ ساعت طول میکشه سیم کارت فعال بشه