با تشكر،
حالا نتيجه چي شد؟
...
Printable View
با تشكر،
حالا نتيجه چي شد؟
...
برنامه بازيهاي امروز، شنبه 21 مرداد
:: دوستانه ملي
سنگاپور - هنگكنگ ، 13:30
:: تور تمريناتي رئال مادريد
سالت ليك (ايالات متحده آمريكا) - رئال مادريد (اسپانيا) ، 4:30 يكشنبه (فردا)، پخش از شبكه Real Madrid TV
:: دوستانه باشگاهي
16:30 Bolton Wanderers - England -- : -- AZ Alkmaar - Netherlands
17:30 Manchester United - England -- : -- Sevilla - Spain
17:30 Manchester City - England -- : -- FC Porto - Portugal
17:30 Fulham - England -- : -- Boavista - Portugal
17:30 Reading - England -- : -- Feyenoord Rotterdam - Netherlands
17:30 Tottenham Hotspur - England -- : -- Real Sociedad - Spain
17:30 Everton - England -- : -- Athletic de Bilbao - Spain
17:30 Wigan Athletic - England -- : -- Vitesse Arnhem - Netherlands
17:30 West Ham Utd - England -- : -- Olympiakos - Greece
21:30 OFI - Greece -- : -- SC Heerenveen - Netherlands
22:30 Celta de Vigo - Spain -- : -- Braga - Portugal
23:00 Valencia - Spain -- : -- Roma - Italy
23:30 Atletico de Madrid - Spain -- : -- AC Milan - Italy
زمزمه هاي جدايي خاوير ساويولا از باشگاه قهرمان اروپا و اسپانيا به گوش مي رسد و او بالاخره متوجه شده كه بايد ساز جدايي را سر دهد.
مهاجم آرژانتيني بارسا تمرينات پيش فصل را با تيم بلوخرانا ادامه مي دهد و به خوبي مي داند كه ديگر احتياجي به اثبات شايستگي هايش براي فرانك رايكارد سرمربي آبيو اناري پوشان نيست.
پس از دو سال عدم حضور ثابت در جمع آبي اناريها، مهاجم سابق ريورپلاته در ديدار دوستانه بارسلونا برابر يک تيم آمريكايي كه در تور لس آنجلس برگزار شد، حضور يافت و موفق شد در تساوي 4-4 اين بازي، سهمي به اندازه يك گل را به نام خود رقم بزند. با همين تك گل، خاوير در پوست خود نمي گنجد و خوشحال بود كه نقشي در جمع هم تيمي ها داشته، اما اين گل هم نميتواند كاري بر اي او از پيش ببرد.
ساويولا در خصوص تك گلش اين چنين ميگويد: "در پوست خود نمي گنجيدم. به ياد خاطرات دوران حضورم در بارسا افتادم. خاطرات شيرين و خوب گذشته.
اين بازيكن بدشانس كه هنوز دو سال از قراردادش با نيوكمپ باقيست، دو سال را به صورت قرضي در باشگاههاي موناكو و سويا حضور داشت. با تمام اين اوصاف و با توجه به عملكرد خيره كننده خاوير در ديدار دوستانه تيمش و گلزني براي قهرمانان اروپا، جايگاهي ثابت براي وي در ميان شاگردان رايكارد يافت نمي شود و خود او رد اين خصوص مي گويد: "ميدانم كه به هيچ وجه انتخاب رايكارد نخواهم بود. شيوه اي كه من در آن بازي پيش رفتم، تنها گامي ديگر به سوي كسب آمادگي براي فصل آينده بود و مرا از لحاظ تكنيكي بالا مي برد و شجاعت و اعتماد به نفس به من مي دهد.
براي اينكه خودم را در قلب كسي جاي دهم، بازي نمي كنم. تنها براي تيمم بازي مي كنم و در حال حاضر هم مهره بارسلونا هستم."
در حالي كه فصل جديد ليگ برتر فوتبال اسپانيا (لاليگا) پنجشنبه آينده با ديدار بارسا با اسپانيول آغاز به كار مي كند، ساويولا هنوز هم خود را عضوي از كاتالانها مي داند و از تمرينات پيش فصل نهايت استفاده را ميبرد.
وي مي گويد: "به تنها چيزي كه ميانديشم، تمرين و تمرين بوده و اين مساله تنها دل نگراني من است. ابداً از اينكه بارسا ديگر مرا نمي خواهد نگران و ناراحت نيستم. در نيوكمپ ميمانم تا زماني كه باشگاهي مرا بخواهد. آنگاه با فراغ خاطر و اطمينان از انجام مسووليتي كه در بارسا داشتم، نيوكمپ را ترك مي كنم."
اين ملي پوش آرژانتيني در خصوص تيم آينده اش مدام با مدير برنامههايش در تماس است، اما از اينكه اجازه يافته تا با تيم تمرين كنيد، احساس رضايت ميكند و معتقد است با اينكه باشگاه ديگر او را نمي خواهد، اما رفتار خوب و انساني با وي دارد."
ساويولا كه با پيراهن شماره 22 در ديدار دوستانه تيمش بازي کرد، منتظر دريافت پيشنهادات باشگاه هاي علاقه مند است و تا آن موقع ساكت و آرام در انتظار مي ماند.
اوليوركان سنگربان بايرن مونيخ در بازي هفته نخست ليگ آلمان مقابل بورسيا دورتموند، پانصدمين حضورش را در بوندس ليگا جشن گرفت.
به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ كان كاپيتان 37 ساله بايرن، جمعه شب براي پانصدمين بار در بوندس ليگا به ميدان رفت تا ركوردي جديد از خود بر جاي بگذارد. وي از سال 1987 با كارلسروهه بازي در ليگ آلمان را آغاز كرده و در سال 1994 به بايرن پيوسته كه تاكنون عضو اين باشگاه پرافتخار است.
كان در مدتي كه در بوندس ليگا حضور داشته، يك بار به عنوان بهترين بازيكن فصل معرفي شد.
وي تاكنون هفت بار فاتح بوندس ليگا و پنج بار نيز قهرمان سوپرجام آلمان شده و در سال 2001 قهرمان ليگ قهرمانان اروپا شده است.
او همچنين در سال 1997 با مونيخي ها قهرمان جام يوفا شد. كان بهترين بازيكن جام جهاني 2002 شد، هر چند كه او و تيمش در ديدار نهايي با 2 گل مغلوب برزيل شدند.
وي در جام جهاني اخير كه در كشورش برگزار شد، پس از ينس لمن سنگربان دوم ژرمن ها بود و در ديدار رده بندي براي 86 بار با پيراهن تيم ملي مقابل پرتغال به ميدان رفت كه پس از پيروزي 3 بر يك، براي هميشه از بازي هاي ملي خداحافظي كرد.
كاپيتان اولي كان تا ژوئن 2008 با بايرن مونيخ قرارداد دارد و پس از آن كفش ها را خواهد آويخت تا ميشائيل رنسينگ جايگزين وي شود.
مقامات منچستريونايتد آمادگي خود مبني بر عقد قراردادي جديد با وين روني را اعلام كردند.
به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ وين روني، ستاره 20 ساله منچستريونايتد كه در آگوست 2004 با عقد قراردادي شش ساله به يونايتد ملحق شد، اكنون خواهان تمديد قرارداد خود بوده و جزو بازيكنان جوان يونايتد كه آينده باشگاه اولدترافورد را خواهند ساخت، به حساب مي آيد.
ديويد گيل، مدير اجرايي باشگاه يونايتد در مصاحبه اي در اين خصوص گفت: "در حال حاضر توجه ما بيشتر بر روي نقل و انتقالات متمركز است، اما در عين حال مذاكراه با روني نيز جزو اهداف ما در اين روزهاست.
اينكه يك بازيكن خود خواهان عقد قرارداد باشد، خيلي خوب است و ما نيز در صورتي كه آن بازيكن مورد نظر و توجه ما باشد با وي وارد مذاكره خواهيم شد.
سرالكس فرگوسن سرمربي منچستريونايتد نيز اظهار داشت: "ما ميخواهيم كه وين روني براي يك عمر در اينجا بماند، او فوتباليستي با مهارت، سرشار از اشتياق و انرژي است و از همه مهم تر دوست دارد كه هميشه در اوج باقي بماند.
در اين جا گروهي از بازيكنان جوان و خوب وجود دارند كه از آنها مي خواهيم براي مدت طولاني در كنار هم باشند و بدون شك، وين نيز جزو آنهاست و من خوشحالم كه او تا اين حد مشتاق ماندن در يونايتد است."
خوزه مورينيو در آستانه بازي کاميونيتي شيلد يا همان سوپرجام انگلستان که فردا بين دو تيم ليورپول و چلسي برگزار خواهد شد، عنوان کرد که ليورپول تيم کاملاً متفاوتي شده است.
به گزارش سرويس فوتبال جهان ايپنا، مورينيو که با وب سايت باشگاه چلسي صحبت مي کرد، اظهار داشت که ليورپول را طي 2 فصل اخير ليگ برتر به خوبي مي شناسد، اما در بازي يکشنبه چهره جديد اين تيم با خريدهاي تازه اش را خواهد ديد.
در فصل نقل و انتقالات تابستاني، سرخ پوشان آنفيلد فابيو آئوريلو مدافع چپ برزيلي، گابريل پالتا مدافع آرژانتيني، مارک گونسالس هافبک شيليايي به همراه کريگ بلامي و استيو پنانت انگليسي را به خدمت گرفته اند.
مورينيو در خصوص ليورپول گفت: "اکنون آنها از پيتر کروچ در خط حمله استفاده مي کنند. نکته ديگر در بازي آنها اين است که کريک بلامي هم در ترکيب آنها نقشي کليدي خواهد داشت. بدين شکل روش کاري ليورپول کاملاً تغيير خواهد کرد. هر تيمي که قصد بازي با آنفيلدي ها را دارد بايد به اين نکته توجه کند که راهي براي مهار کروچ و کنترل کردن بلامي بيابد. بدين شکل مي توان بر ليورپول غلبه کرد.
بلامي بازيکن خطرناکي است. اين را زماني که با نيوکاسل بازي مي کرديم دريافتم. او زماني که در بلکبرن هم بود بازيکن خطرناکي محسوب مي شد. اکنون نيز مطمئن هستم که در ليورپول مردي کليدي و خطرناک است.
فرانك ريبه ري بازيكن خط مياني تيم ملي فوتبال فرانسه بار ديگر عقيده اش را در خصوص ترك مارسي تغيير داد و بر علاقه خويش جهت ماندن در اين باشگاه فرانسوي تاكيد نمود.
به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ ريبه ري پس از تساوي سه بر سه تيمش در مرحله مقدماتي مسابقات فوتبال جام اتحاديه اروپا در مصاحبه اي با خبرنگاران اظهار داشت: "از حضورم در مارسي كاملاً رضايت دارم و به همين خاطر تمايلم را جهت تمديد مجدد قراردادم با مسوولان باشگاه مارسي اعلام مي كنم.
در حال حاضر با درفوس بزرگ ترين سهامدار مارسي و ديوف رئيس باشگاه مذاكراتي را در اين خصوص انجام داده ام و احساس مي كنم در حال سپري کردن بهترين روزهاي زندگي خود هستم. اميدوارم فصل خوبي را در اين تيم پشت سر بگذارم."
ريبه ري بازيكن بيست و سه ساله تيم فوتبال مارسي در حالي اين سخنان را بر زبان مي آورد كه تاکنون چندين بار صحبت هاي ضد و نقيضي را در خصوص رفتن يا نرفتنش از مارسي انجام داده است.
به رغم اينكه هم اكنون ريبه ري تصميم نهايي خود را در خصوص ماندن در مارسي اعلام كرده مطبوعات فرانسوي همچنان بر احتمال انتقال ريبه ري به باشگاه المپيك ---- يا آرسنال انگليس اصرار دارند.
گفته مي شود باشگاه ---- قهرمان مسابقات ليگ فوتبال فرانسه از چندي پيش آمادگي خود را جهت پرداخت بيست و دو ميليون يورو در قبال انتقال فرانك ريبه ري به تيم فوتبال اين باشگاه اعلام كرده است، اما ژان ميشل اولا رئيس باشگاه ---- ارائه هرگونه پيشنهاد رسمي را به مقامات مارسي براي خريد ريبه ري تكذيب كرده است.
يك فصل ديگر در پرسپوليس بازي ميكنم.
مهرزاد معدنچي، هافبك مليپوش باشگاه پرسپوليس در گفت و گو با گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ با بيان اين مطلب گفت: مذاكراتم با باشگاه الاهلي امارات منتفي شد و علت اين مساله توافق با باشگاه پرسپوليس بود.
وي با اشاره به رفتن آريهان از پرسپوليس گفت: من تحت هر شرايطي يك فصل ديگر در پرسپوليس بازي خواهم كرد.
معدنچي پيش از اين از مذاكره با باشگاه الاهلي امارات خبر داده بود.اين هافبك ملي پوش پرسپوليس كه بعد از جام جهاني با پيشنهادهايي از باشگاههاي اروپايي و عربي داشت، دليل رد اين پيشنهادات را مخالفت آريهان عنوان كرده بود.
رونالدو ميتواند رئال مادريد را ترك كند، اما بايد جانشينش آدريانو باشد.
به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ باشگاه رئال مادريد شديداً خواستار انتقال آدريانو به اين تيم است، اما اينتر علاقه اي به فروش مهاجم برزيلي اش ندارد.
رئالي ها معتقدند تنها در صورتي با جدايي رونالدو موافقت خواهند كرد كه آدريانو به عنوان جانشين اين مهاجم مشهور به كهكشاني ها بپيوندد.
رونالدو خود در اين باره ميگويد: "هيچ مشكلي براي برگشت به ايتاليا ندارم و مي توانم در كنار بازيكنان اينتر به فوتبال خود ادامه دهم."
تيهري آنري مهاجم تيم ملي فوتبال فرانسه ابراز اميدواري كرد تا بازوبند كاپيتاني تيم ملي فوتبال كشورش را در رقابت هاي جام جهاني سال 2010 آفريقاي جنوبي بر بازوانش ببندد.
به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ آنري كاپيتان فرانسوي تيم فوتبال آرسنال انگليس كه مسابقات جام جهاني سال 2010را در سن سي و دو سالگي تجربه خواهد كرد معتقد است، هنوز توانايي پنج يا شش سال حضور مقتدرانه در مسابقات ملي را دارد.
تيه ري آنري، در گفت گويي ويژه با خبرگزاري رويترز در اين باره اظهار داشت، همانگونه كه زين الدين زيدان از فوتبال حرفهاي كنارهگيري كرد، ليليان تورام، کلود ماكه له له و فابيان بارتز نيز او را نمونه و الگوي خويش قرار مي دهند و در آينده اي نزديك از فوتبال رسماً خداحافظي خواهند كرد. البته اين مساله نيز در انتظار من خواهد بود، اما بعد از اتمام مسابقات جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي در مورد آن تصميم گيري خواهم كرد."
وي در ادامه تاكيد كرد: "اولين رقابت مهمي را كه در پيش رو داريم مسابقات سال 2008 جام ملت هاي اروپا است. همچنين در جام جهاني سال 2010 نيز شاهد برگزاري مسابقات خوبي خواهيم بود. اگر بتوانم اولين جام جهاني را كه در قاره آفريقا ميزبان آن خواهد بود تجربه كنم حادثهاي مهمي در زندگي ورزشي ام به ثبت خواهد رسيد.
تمايل زيادي براي حضور در آفريقاي جنوبي دارم. همه مي دانيم قرار گرفتن در چنين شرايطي براي يك بازيكن با توجه به اينكه سي و دو يا سي و سه سال از عمرش را سپري خواهد كرد، بسيار دشوار است، اما من براي رسيدن به اين موقعيت تلاش زيادي خواهم كرد."
مهاجم تيم ملي فوتبال فرانسه كه تاكنون تيم ملي كشورش را در هشتاد و پنج مسابقه همراهي كرده است با اشاره به شكست تيم ملي فرانسه در بازي فينال مسابقات جام جهاني آلمان كه به قهرماين ايتاليا منجر شد، گفت: "قبول ناكامي فرانسه در بازي فينال جام جهاني آلمان مساله اي نيست كه بتوان آن را به راحتي تاييد كرد. معتقدم نتايج مثبت حضور ما در جام جهاني اخير بيشتر از نکات منفي آن نمايان است."
کاپيتان تفنگداران آرسنال در خاتمه اظهار داشت: "به نظر من بزرگ ترين موفقيتي را كه تيم ملي فرانسه پس از دو سال تحمل فشارها و انتقادات وسيع از سوي رسانه هاي گروهي و مطبوعات در آلمان به دست آورد صعود به مرحله فينال بود كه در جاي خود پيروزي مهمي برايمان محسوب مي شود."