دوستان این مودمهای 4G همراه اول که اقساطی هم فروخته میشه چطوره؟فقط با سیمکارت همراه اول کار میکنه؟
Sent From My XPERIA Phone
Printable View
دوستان این مودمهای 4G همراه اول که اقساطی هم فروخته میشه چطوره؟فقط با سیمکارت همراه اول کار میکنه؟
Sent From My XPERIA Phone
بله فقط با سیم همراه اول کار میکنه،اعتباری یا ثابت بودنش مهم نیست.فقط اینکه شما باید سیم همراه اول بندازی داخلش تا کار کنه.مودم اپراتور های دیگه هم فقط با سیم خودشون کار میکنه.نقل قول:
Sent from my HTC One using Tapatalk
بله شایدم همین باشهنقل قول:
بسته اینترنت نامحدود شبانه یک روزه بوده و از ساعت ۲ تا ۷ صبح با حجم نامحدود ارائه میگردد. قیمت این بسته برای هر مشترک منحصر به فرد تعیین میشود و برای فعالسازی آن، مشترک می بایست کد #۱۰۰۰* و سپس عدد ۲ را شماره گیری نماید.
دوستان این جمله "قیمت این بسته برای هر مشترک منحصر به فرد تعیین میشود" یعنی چی؟!
جوری که از جمله مشخصهنقل قول:
یعنی مثلا واسه من ممکنه یه قیمت باشه و واسه شما قیمت دیگه
مثل بسته های مکالمه که حذف شدن
ممنون از پاسخ شما دوست عزیز
اما مگه میشه همچین چیزی؟!
این قیمت گذاری بر چه اساسی انجام میشه؟
خواهش می کنمنقل قول:
اینکه از چه فرمولی استفاده می کنه و مبنای تعیین قیمت چه قدره رو نمی دونم
ولی تو مکالمه هم اینجور بودمثل
حتی ایرانسل هم تو مکالمه متغییر بود
مثلا واسه یکی 2000 تومن واسه یکی دیگه شاید 6000 تومن
واسه شما الان چه قدره اینترنت همراه اول به صورت شبانه؟
بر اساس مقدار مکالمه ای که انجام میدید در ماه تعیین میشهنقل قول:
مثلا یه کسی که کار تجاری میکنه ممکنه در روز جمعا 3 4 ساعت حرف میزنه و یه فرد دیگه ممکنه در کل روز 15 دقیقه حرف بزنه شایدم کمتر
من هنوز از اینترنت همراه اول استفاده نکردم - دیدم اینجا یکی از دوستان نوشته نامحدود شبانه 18 گیگ دانلود میکنه گفتم یک امتحانی بکنمنقل قول:
شما چطور اینترنت شبانه استفاده میکنید؟ سرعت دانلود چقدره؟
برای استفاده از این سرویس حتما باید اشتراک نوترینو بخرم؟
باز هم ممنون از وقت شما
ممنون از پاسخ شما دوست عزیزنقل قول:
من برای مکالمه نمیخوام - میخوام سرویس اینترنت نامحدود شبانه رو امتحان کنم
حالا اگر کد *1000 رو بزنم بهم میگه هزینه اش چقدره؟ چون من مشترک دائمی هستم سر برج یهو برام کلی هزینه رو قبض نیاد :n02: