امروز رفتم دنبال sony ex 300 با کمال تاسف بهتر از ex 50 , ex 35 نداشتن. یه فروشنده گفت EX300 و جزئ سری های جدید هست و اواسط ابان برای sony world میاد. راست ودروغش پای خودشنقل قول:
موفق باشید
Printable View
امروز رفتم دنبال sony ex 300 با کمال تاسف بهتر از ex 50 , ex 35 نداشتن. یه فروشنده گفت EX300 و جزئ سری های جدید هست و اواسط ابان برای sony world میاد. راست ودروغش پای خودشنقل قول:
موفق باشید
عزیزان سلام،
من ep630 دارم، ازش راضیم بودم خیلی هدفون خوبی بود، ولی عمرشو کرده دو ساله دارم ازش کار میکشم
میخوام عوضش کنم، ولی دیگه 630 نمیگیرم، میگن کریتیو تو رنچ 50 تومن از همه بهترش اینه، حتی 830 هم میگن مشکل داره (تو ریویو های خود ایت کریتیو خوندم)
حالا یه مدل تا حداکثر 50 تومن پیشنهاد بدین، خوش نشين بودنش، و زيبايي خیلی مهمه بعد هم کیفیت . از برند سونی هم خوشم نمیاد، بیشتر پستای قبلی رو خوندم، پیشنهادارم دیدم، ینی اگرم بگین مرکز خریدش کجاست بهتره! من خودم میرم ولیعصر ولی مثل که اونجا خبری نیست...
خودم دیروز رفتم یسری پاناسونیک و فیلیپس دیدم، چنگی به دل نمیزدن بعدهم نمیدونم باید به چه پارامترایی دقت کنم ؟اگر میدونید بگین مثلا db که پشت جعبه ها زده کم باشه خوبه یا بیشتر ؟ یا اینکه دامنه ساپرت فرکانسش ؟ فک کنم هرچی بیشتر باشه بهتره، درسته ؟
راستی حتما ایرفون میخوام (توگوشی)
مدتی هست که از ایرفون آیپاد تاچ استفاد میکنم
صدای نویزی از ایرفون چپ شنیده میشه
واقعا وقتی صدای پلیر زیاد باشه آزار دهنده هست
این نویز که بعد از مدتی استفاده از یه ایرفون به وجود میاد مختص همه ایرفون هاست یا ایرفونی هست که اینجوری نشه؟
یه سوال دیگه اینکه یه مدل هست به نام sleepphones که به خاطر طراحیش به نظر مناسب برای خواب! و ورزش باشه
این مدلو میشه تو بازار پیدا کرد؟
اکثرا از آیپاد بد تعریف میکنن میگن صداش خوب نیس و ارزش نداره براش هدفون گرون خرید
اگه میشه یه مدل سبک با قابلیت حمل راحت و اینکه از گوش بیرون نیاد معرفی کنید(زیر 100 تومن) سبکم هم بیشتر پاپ هست و بیشر کیفیت و شفافیت صدا برام مهمه
ممنون
AKG 321
sennheiser cx300
sony ex77
کدوم رو بگیرم؟بیشتر کلاسیک گوش میدم.
کسی هست که این AKG رو داشته باشه؟ چجوریاس؟
سر چند راهی موندم. :9:
EX 300 بیاد چند میشه خرید. خیلی ازش تعریف شنیدم. میگن صداش کریستالیه (همونی که میخوام)
از کجا میشه sennheiser تهیه کرد؟ نمایندگی داره ؟
دوستان جندین ماه هست که کمان رایانه EX300 و هدفونهای همتراز رو وارد نمیکنه توجه کنید که همه EX300 و هدفونهای در این رده موجود در بازار تقلبی هستند قبل از چک کردن به هیچ وجه تهیه نکنید!!!!!
نقل قول:
نه بي دقتي من به اون شدت كه گفتين نبود، يه جا خوندم كه يكي يه مدل بالانتر كريتيو رو (اسمش يادم نيس، فك كنم آخرش 4 اس بود، يه مدل حدود 100 تومني)ااسه آيفن تست كرده بود كاملا مچ بود، ولي واسه يه گوشي اندرويدي صدا خش داشت ، وقتي دكمه پلي اون هدفنو ميزدي صدا درست ميشد ، اينجا هم يه دكمه داره ، و مشكل از جابجا بودن پين هاي فبش هدفونه، يعني اگه بخوام درست شه بايد سيمشو ببرم و جاي چنتاشونو عوض كنم، كه البته اين نظر شخصي خودمه، و يه دليل ديگه اينكه تو سايت كريتيو كه نگاه كردم فقط اسم آيفون ذكر شده بود
ممنون از توضيحاتتون
دوستان لطفاً توجه کُنید !نقل قول:
سلام به شمانقل قول:
زمان برای مقایسه CX310 یک کمی زود به نظر می رسه چون یک محصول تازه تولید شده از سنهایزر هست ولی CX300:
1. بیس = قوی و یک کمی مشابه محصولات کریتیو
2. مید = ضعیف که برای اغلب هدفونهای ارزان قیمت با بیس قوی طبیعی هست (اما خیلی بهتر از کریتیو)
3. های = خیلی ضعیف و بدون جزییات
فقط فراموش نشه که CX300 به وفور غیر اصلیش توی فروشگاههای خارجی منتظر خریدار هست حالا اینجا که جای خود داره اما خوشبختانه هدفون چندان خوش فروشی به نظر چینی ها نیومده که نمونه High Copy اون رو تولید کنند و شما با یک جستجوی ساده توی نت می تونید انواع تصاویر مربوط به اصلی و تقلبی رو پیدا کنید.
و در آخر خرید این هدفون پیشنهاد نمی شه و به نظرم همون مدلهای کریتیو بهتر باشند.
شما هم موفق باشید.
سلام به شمانقل قول:
به نظرم با توجه به اینکه عنوان کردید که 2 سالی هست که از 630 استفاده می کنید ، بهترین ارتقاء EP830 از همین برند هست.
اگر چه هیچ هدفون بدون اشکال و ایرادی تا به حال ندیدم اما این مهمه که اون اشکال و ایراد با چه قیمتی و با چشم پوشی از چه خواسته هایی ، هدفون در دسترس ما قرار میگیره مثلآ ممکنه که EP830 بیس خیلی قوی داشته باشه و بسیاری از سبکهای موسیقی رو نشه با اون گوش داد اما همین بیس قوی با عث میشه که تمام تراکهای سبک الکترونیک رو به شکلی گوش داد و لذت برد که کمتر هدفون گران قیمتی از عهده اون بر بیاد.
در آخر هر ایرادی یک مزیت از سمت مقابل دیده میشه نه یک اشکال اساسی ، مثلآ ممکنه که یک هدفون فول سایز بسیار بزرگ به نظر بیاد اما کاربرد خودش رو داره و اگه ما اون رو به جا استفاده نکنیم این اشتباه کاربردی از جانب ما خواهد بود.
پارامترهایی که برروی جعبه تمامی هدفونهای چه ارزان قیمت و چه گران قیمت چاپ میشه تقریبآ مشابه هم هستند مثلآ اگه به چند هدفون با رنج مختلف قیمتی نگاه کنید همگی برای رنج (محدوده) پاسخ فرکانسی نوشته اند:
20 الی 20KHz نهایتآ با می بالا و پایین این رقمها مثلآ 15 الی 25KHz
که با این ارقام به هیچ نتیجه ای نمی شه رسید و یک کاربر نیمه حرفه ای می دونه که هدفون درون جعبه ، خود یک جعبه تو در تو هست که با تست های مختلف تازه می تونه نظر قطعی درباره کیفیت صدای هدفون بده.
db در واقع یک مشخصه نسبی هست مثلآ برای استاندارد صوتی یک واحد مبنا در نظر گرفته شده و این واحد توسط تمام شرکتهای سازنده دستگاههای صوتی به عنوان استاندارد پذیرفته شده و این میشه Scale (خط کش) اونها مثلآ به جای اینکه بیان و بگن صدا دو برابر شده اون رو با توجه به فرمول محاسبه ای که با در نظر گرفتن شرایط تعیین شده ، محاسبه و می گن صدا به مقدار 3db افزایش پیدا کرده البته برای اینکه جمله "افزایش یا کاهش پیدا کرده" را حذف کنند که تمامآ ریاضی بیان شده باشه از علامت - (منفی) برای نشان دادن کاهش یا افت سیگنال استفاده میکنند مثلآ 3db- یعنی شدت صدا به نصف رسیده.
و چون نسبت توان صوتی به حجم صدای حس شده توسط گوش یک رابطه لگاریتمی داره و خطی نیست ، اصلی ترین دلیل استفاده از این نوع بیان ریاضی هست مثلآ گوش ما با افزایش چند برابری صدا ، توان صوتی کمتری احساس می کنه
خوب با توجه به اینکه سعی کردم خیلی ساده بگم امیدوارم تونسته باشم اصل موضوع رو گفته باشم و اما کم و زیاد db عنوان شده برروی جعبه هدفون را باید دید که مربوط به چه پارامتری هست مثلآ اگر مربوط به نشتی صدای هدفون باشه باید این عدد منفی تر باشه و اگه مربوط به Sensitivity (حساسیت) باشه این عدد باید مثبت تر باشه و . . .
در آخر هیچکدام از پارامترهایی که عنوان میشه ملاک انتخاب هدفون به طور قطع نخواهد بود چون هدفون ابزاری هست که محدود مختلفی از فرکانسها و با توانهای مختلف را باید همزمان پخش کنه ممکنه همه چیز از نظر پارامتریک عالی باشه اما . . .
اگر پستهای طولانی و با حاشیه میدم:
1. جواب ضمنی دادن به کاربر
2. مطرح کردن موضع مشابه جهت اینکه کاربرهای دیگه ای که پست رو می خونن با حواشی آشنا بشن
3. یک فروم حداقل جسته گریخته با مطالب تخصصی تر به زبان فارسی داشته باشیم
4. بعضی ها بدونن که خرید هدفون فقط یک پیشنهاد خرید ساده نیست
5. شاید روزی کاربری با خوندن همین مطالب علاقه مند شد و اومد اینجا و مثل بقیه شد استاد ما و ما هم بیشتر درس پس دادیم
شما هم موفق باشید.
شنیده شدن صدایی مثل "خر خر" از یک هدفون = آسیب جدی و در اصل = نیمه سوختن هدفون = تعویض هدفوننقل قول:
هر هدفونی چه 10 تومن چه 10 میلیون تومن دیر یا زود به این وضع دچار میشه ولی هدفونهای ارزان قیمت به دلیل اینکه محصول برند ارزان قیمت باید باشه از بعضی مسائل که این قبیل خرابی ها را به تعویق می اندازند چشم پوشی می کنند.
هر هدفونی که به راحتی درون گوش قرار بگیره و بیرون زدگی از لاله گوش نداشته باشه قابل استفاده هست اما ایا ما در خواب هم به سروصدا نیاز داریم؟
شما هم موفق باشید.