دوستان یک سوال:
به نظر من این فایل یادگار 90 غلطه چون من در سایت گذینه 2 دیدم که یک نفر با رتبه ی 10 هزار سهمیه ی منطقه ی 3 بومی (زاهدان) داروسازی قبول شده ولی کانون نوشته آخرین نفر 6000 بوده ، یعنی کانون از خودش گفته؟!!!
Printable View
دوستان یک سوال:
به نظر من این فایل یادگار 90 غلطه چون من در سایت گذینه 2 دیدم که یک نفر با رتبه ی 10 هزار سهمیه ی منطقه ی 3 بومی (زاهدان) داروسازی قبول شده ولی کانون نوشته آخرین نفر 6000 بوده ، یعنی کانون از خودش گفته؟!!!
بچه ها شما برا انتخاب رشته میرید پیش مشاور یا موسسات گزینه2 و قلمچی یا نه خودتون انتخاب می کنین؟؟؟ممنون!
یک مشاور خوب که توانایی بالا داشته باشه
چون خیلی از این ها حتی نمیدونن چه رشته ای چه رتبه ای میخواد ..
خودم! منم با نظر alavi71 موافقمنقل قول:
نه خیر فایل هیچ مشکلی نداره !نقل قول:
دوستان یک سوال:
کانون بر اساس دانش آموزای خودش میگه ! اون کسی که شما میگید عوض کانون نبوده !
پس این کلید نهایی سنجش کی می آد؟
ببین بهتره نظر نهایی خودت باشه ولی اگر یه مشاور یا قلمچی هم بری بد نیست جواب های اونا رو یادداشت کن از دوست و آشنا و مشاور مدرسه هم کمک بگیر بعد تو این جلساتی که برخی دانشگاهها هم می زارند می تونی شرکت کنی آخرش همشو بزار جلوت اگر تونستی خواهری برادری دوست آشنا به مسائل که چند سال ازت بزرگتره رو هم بردار بیار بشبنبد با هم انتخاب کنبد آخرین نگاهم خودت تنها بیانداز به لیستت بعدهم برو واردشون کن.نقل قول:
نقل قول:
فکر می کردم کله کشوره..
بله چون گذینه 2 بوده ...
پس اینطوری باشه که فایده نداره.....سهمیه شاهد رو هم حساب می شه ، ما نمی تونیم خودمون رو بسنجیم!!!!!
آخرین نفر دانشگاه صد در صد سهمیه ی شاهده...
درصدها کی میان ؟
اعلام نتایج اولیه کنکور 15 مرداد(درصد و رتبه)نقل قول: