همین که تو امضام هست:10:نقل قول:
Printable View
همین که تو امضام هست:10:نقل قول:
سلام
رفیقم یه لپتاب دل مدل 1564 خریده و میگه سرعتش خیلی پایینه و در بالا آمدن ویندوز حدود 3 دقیقه طول میکشه.
در ضمن اون درایور کارت گرافیک 64 بیت رو سیستم نصب کرده در حالی که ویندوز سون 32 بیت نصب هست. میتونه مشکل از این باشه؟
به نظرتون مشکل از کجاست.؟
ربطی نداره ... کدوم سری رو خریده ؟نقل قول:
این موضوع به سنگینی سیستم برمیگرده بخصوص وقتی رمش 2 گیگ باشه
باسلام
لب تاپ من مدل دل Vostro 1520 2.6GHZ
هستش و مدتی که موقع شات داون کردن سیستم خاموش نمیشه و چراغ آبی رنگ پاور همش چشمک میزنه و تا باطری خارج نشه و همچنین ارتباط دستگاه هم بطور کامل با برق قطع نشه این مشکل ادامه داره و وقتی که درب لب تاپ رو باز میکنم دوباره به داخل ویندوز برمیگرده انگار که در حالت آماده بکار هستش لازم به ذکر هستش که ویندوز رو هم عوض کردم ولی مشکل بازم حل نشد و ویندوز من ویستا هستش لطفا" خواهشمندم بمن کمک کنید چون واقعا" دیگه خسته شدم.
باتشکر
مدل 2.26GHz i5نقل قول:
ویندوز Xp نصب کرد دید سرعتش خیلی پایینتره تا ویندوز سون.
بعد تو ستاپش مقدار رم رو زده دو گیگ به جای 4گیگ.
امکانش هست سخت افزاری مشکل داشته باشه؟
خیر سری core i و چیپست های جدید کلا ناسازگار هستند با XP
ممنون از راهنماییت.نقل قول:
پس این دو گیگ رم که به جای 4 گیگ میزنه چیه؟
سلام.
لپ تاپ مدل SONY SZ-640 دارم. دیگه باتریش رو شارژ نمیکنه. یک باتری نو هم انداختم ولی بازم هیچ. شارژر دیگه هم زدم بهش. بازم هیچ.
به برق که وصله چراغ شارژش هم روشنه ولی...
چه کنم دوستان؟
سلام
من یک لپ تاپ سونی مدل f115fm خریدم که به صورت دیفالت بر رون آنتی ویروس mc afee نصب بود خودم یک کسپر خریدم با 1 سال لایسنس ولی با اینکه mcafee را انیستال کردم در هنگام نصب کسپر پیغام میده که قبلی را پاک کن
لطفا من را راهنمایی کنید
با تشکر از دوستان
همچین حرفی نیست ... من ندیدم اینطور بزنه ! :20:نقل قول:
---------- Post added at 12:44 PM ---------- Previous post was at 12:41 PM ----------
نقل قول:
خوب ممکنه نرم افزاری دیگه از محصولات کسپر نصب باشه
شما ببین یک برنامه رجیستری cleaner برای پاک کردن کی های کسپر توی اینترنت نیست ؟ یا یک برنامه رجیستری فیکس ؟