آقای 1233445566 و ali_hp واقعا متشکرم از این که جوابم رو دادید
فکر کنم من اشتباه کرده بودم فکر کنم شما درست میگویید باید بینشان ضرب باشد
آقای 1233445566 و ali_hp واقعا متشکرم از این که جوابم رو دادید
فکر کنم من اشتباه کرده بودم فکر کنم شما درست میگویید باید بینشان ضرب باشد
بهتر است محاسبه به صورت زیر انجام شود، چون معلوم نیست که تابع 'f در a پیوسته باشد:نقل قول:
من گفتم یکمی زحمت داره ، ولی از اونی که تو ذهن من بود سخت تره ادامش...کامل یادم نبود راه حلو چون این سوالو هفت هشت سال پیش حل کرده بودم،سوال یکی از المپیادهای ریاضی ایران بود.نقل قول:
دو مرحله باید عبارتها ی حاصلضربو به طور مناسب دسته بندی کنیم و از اتحاد
(در هر مرحله به دفعات لازم!)استفاده کنیم، بعد باز باید عبارتهای حاصلضربو به طور مناسب دسته بندی کنیم و از اتحاد زیر استفاده کنیم:کد:2sinx*sin(90-x)=sin2x
و البته باز هم دو مرحله...کد:4sinx*sin(60-x)*sin(60+x)=sin3x
در نهایت هم به sin 36* sin72 می رسیم که اونارم باید حساب کنیم...
شاید سخت و طولانی باشه ، ولی راه حل مثلثاتی دبیرستانیه دیگه!
درود بر همه عزیزان.این هفته شدیدا به کمک شما نیاز دارم.سوالامو تو سه یا چهار دسته میگم.ایا جواب این انتگرالا درسته یا نه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سلام.نقل قول:
میبینم که اساسی راه افتادین :31::46:
درسته. احسنت!نقل قول:
:18: معلومه که از جواب آخرتون یه بار مشتق نگرفتین که ببینین شبیه صورت سوال هست اصلا یا نه.نقل قول:
در اینجا باید عبارت زیر انتگرال رو به صورت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در نظر بگیرین و فقط به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، عدد 1 رو اضافه و کم کنین تا مشتق tan x ساخته بشه. تازه در اونصورت یک انتگرال منهای تانژانت ایکس هم ایجاد میشه که باید به صورت سینوس تقسیم بر کسینوس در نظر گرفت تا اینجوری صورت کسر مشتق مخرج بشه و ادامه تا آخر (دیگه تقریبا جوابو کامل گفتم:31:)
تقریبا درسته. فقط یک ضریب یک سوم جا انداخته شده. جواب آخر باید در ضریب یک سوم ضرب بشهنقل قول:
معلومه که از تست مشتقگیری از جواب اصلا استفاده نمیکنین. چرا که در اونصورت بلافاصله متوجه میشدین که یک منفی اشتباه کردین. جواب آخر به صورت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستش.نقل قول:
درسته. احسنت. فقط عامل های انتگرال (منظورم dx هاست) رو جلوی انتگرالها ننوشتین که فکر کنم به خاطر خلاصه نویسی بوده باشه :20:نقل قول:
این هم درسته. احسنت!نقل قول:
موفق باشین.
90/10/7
دیوی جونز و سوپر من به دادم برسین ایندفه واقعا به شما ها نیاز دارم
من یـه سـری سوال از جبـر خطی دارم..
میشـه این سوالُ واسمـ جواب بـدین ... خعــلی مهمـه ؟
از جبر خطی ِ ...
( فرض کنید T عملگری خطی بر فضای برداری با بعد متناهی V باشد بطوریکـه دارای n مقدار سرشت نمای متمایز باشد . ثابت کنید T قطری شدنی ست . )
ممنــونمـ ..:43:
تو مثال دومم که جوابشو دادی تا اینجا موندم