سلام دوستان من یک سوال داشتم
من یک سمند ef7 پایه گاز سوز خریدم وقتی سوئچ میره رو برق چراق گاز روشن میشه ولی دیگه خاموش نمیشه و اگه استارت بزنی ماشین روی گاز روشن میشه
باید چکار کنم
مگه نباید ماشین روی بنزین روشن بشه؟:n03::n03:
Printable View
سلام دوستان من یک سوال داشتم
من یک سمند ef7 پایه گاز سوز خریدم وقتی سوئچ میره رو برق چراق گاز روشن میشه ولی دیگه خاموش نمیشه و اگه استارت بزنی ماشین روی گاز روشن میشه
باید چکار کنم
مگه نباید ماشین روی بنزین روشن بشه؟:n03::n03:
تا اونجا که میدونم پایه گازسوز هم با گاز روشن میشه و هم بنزیننقل قول:
نقل قول:
سلام
این مشکل رو گاز نرفتن ماشین و خالی نشان دادن مخزن گاز تو این چهار ماه فقط یکبار برای من پیش اومد که با یک بار خاموش و روشن کردن ماشین درست شد و امیدوارم دیگه پیش نیاد. ولی اگر راه حلشو شما متوجه شدی به من و بقیه هم اطلاع بدید از طریق همین فروم. با تشکر
سلام
چون پایه گازسوزه رو گار روشن میشه. البته در همه حال ماشین در چند ثانیه اول روی بنزین روشن میشه ولی اگر چراغ گاز روشن باشه خوش بعد حدود 30 ثانیه تا یک دقیقه میره روی گاز.
اگر شما میخوای روی گاز نزی، بعد از باز کردن سوئیچ و قبل از استارت زدن دکمه سی ان جی رو بزن تا چراغش خاموش شه.
والا رفتم یه دستگاه گذاشت گفت هیچ خطایی نمیده خ عجیبه بعد سر باطریو برداشت دوباره گذاشت درست شد.خدا از این صافکار نگذره دهن مارو سرویس کرد با این کارش:n03:نقل قول:
دوستانی که سورن داشبرد جدید دارند یک لطفی کنند از زیر داشبرد سمت شاگرد یک شات برای من بذارند
قاب زیر داشبرد ماشین من از اول نبوده و هر چی دنبال قطعه مربوطه میگردم اصلا خودم هم نمی دونم باید دنبال چی باشم!!
نمایندگی هم که مثل بز ، اصلا فرق داشبرد و فرمون را نمی دونه!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مشکل موندن ماشین رو گاز کسی میدونه چیه ؟
گاز کارخانه وقتی ماشین خاموش میشه اتومات رو بنزین نمیره و رو گاز میمونه و ماشین روشن نمیشه تا 1 2 دقیقه که خودش اتومات بره رو بنزین !
سلامنقل قول:
فکر نکنم قطعه دیگه ای داشته باشه
اگر منظورتون اون دسته سیم هاست که برای مخفی کردنش چیزی نداره
هم همینطورن .مگر اینکه با سلیقه خودتون با موکت هم رنگ یا نمد های ماشین اون قسمت رو بپوشونید
خداوکیلی اضافات پلاستیک روی لبه ها رو ببین :n04:
گندشون بزنن با اون منتاژ کاریشون
ممنون
دیگه اصلا براش پیگیری نمی کنم
به نظرم دارم زیادی حساسیت نشون میدم
شاید یکم خودم این سیم ها را ساماندهی کردم که توی دستو پا نباشه
سلامنقل قول:
ماشن رو بنزین روشن میشه اون چراغ هم چون ماشین پایه گازسوزه سوخت پیشفرض گاز هستش. برای امتحان اینکه ماشین رو بنزین روشن میشه هم میتونید در حالتی که ماشین گرمه روشنش کنید و برید کنار کاپوت بایستید به محض اینکه ماشین رو گاز میره صدای چکه مانند میده که ماشین میره رو گاز و تو کارکرد موتور هم کاملا حس میشه. بعد از روشن کردن ماشین هم میتونید سوخت رو تغییر بدید.