نقل قول:
اگر فکر دانلود رایگان هستید ، فکر پارس رو هم از سرتون عبور ندید که بعداً می مونید توش
من الان یک ماهه همش شبها قطعی داره از ساعت 2 تا 3:15 هیچی دانلود نمی کنه و تایم اووت توپ میده
Printable View
نقل قول:
اگر فکر دانلود رایگان هستید ، فکر پارس رو هم از سرتون عبور ندید که بعداً می مونید توش
من الان یک ماهه همش شبها قطعی داره از ساعت 2 تا 3:15 هیچی دانلود نمی کنه و تایم اووت توپ میده
سلام دادانقل قول:
نماینده آساتک هست
البته اینم هم بگم که همه شرکتها افت خیز دارن اما در کل برای من عالیه...
تعرفه های ارزان تری نسبت به صبانت داره
مثلا سرویس 128 با حجم 5 گیگابایت رو دنیانت 15.900 میده و صبانت همین سرویس رو 19.100 !!!
تنها مشکل کسانی که میخوان سرویس دهنده خودشون رو تغییر بدن قانون من دآوردی مخابرات خوزستان هست :23:
سلامنقل قول:
البته با حساب کردن مالیات تقریبا میشه 17500 تومن ولی می ارزه
من این ماه 1 مگ با ترافیک 5 گیگ شارژ کردم خیلی توپه
تنها دیشب 2.4 گیگ دانلود داشتم
خوبیش اینه سرعتش واقعیه چه روز چه شب
اینم ست سرعت ساعت 22:30 شب
حال میکنی پینگ رو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یاعلی ...
سلام
من adsl 128 پارس انلاین دارم.اما از اون روزی که گرفتمش یه بار نشده با خیال راحت بتونم از اینترنت استفاده کنم.
اوایل سرعت دان رو 50 بود اما الان به زور به 14 میرسه.می خواستم سرعت تعرفم رو ارتقا بدم اما الان که میبینم سرعت افتضاحه به این نتیجه رسیدم که شرکت adsl رو عوض کنم.متاسفانه تلفن خونمون هم فیبر نوریه که میشه گفت تعداد کمی شرکت هست که میتونه adsl رو این خط بده.
حالا می خواستن ببینم بهترین شرکتی که میتونه با توجه به شرایط من اینترنت بده چی هست؟(وایمکس یا adsl باشه مهم نیست)یکی دیگه از محدودیت هام اینه که من باهنر میشینم و هر شرکتی باهنر رو ساپورت نمیکنه.:41:
نقل قول:شب افتضاحه. تا قبل ساعت 1 با سرعت 60 هم دانلود دارم. اما همین که ساعت 1 میشه سرعت میاد زیر 10!!!!!! با این سرعت اصلا حوصله دانلود ندارم.
من تو شمال شاتل 2m داشتم. واقعا فوق العاده بود(سرعت دانلود روز 240 هم میرفت شب هم پایین 50 نداشتم) اما اینجا.............
دوستان کسی از منطقه رجایی هست که از دنیانت یا پارس آنلاین سرویس داشته باشه ؟! اگه داره وضعیت این 2تا شرکت بگه لطفا :40:
سلام من 128 پارس آنلاین دارم.باهنر هم میشینم.که همون مرکز مخابرات شهید رجایی میشه. از من میشنوی سمت پارس آنلاین نرو.من یه ساله از پارس آنلابن اشتراک گرفتم اما الان دیگه جونم به لبم رسیده و میخوام قطعش کنم.اگه دقت کرده باشی 2 -3 پست قبل از سوالت منم پرسیدم که بهترین شرکت تو شهید رجایی کدومه؟نقل قول:
البته اشکال از مرکز مخابرات هم هست.به نظر من برو سمت وایمکس و وایرلس که دیگه مرکز مخابراتی در کار نباشه و شرکت ها هم بهونه ای برای اختلاله سرعت نداشته باشن.
سلام بجه ها.برای بازی انلاین پینگ پایین بایدداشته باشم.تومرکزمخابرات رجایی میشینم.ازبارس خسته شدم.بدردنمیخوره.خواستم نظرتون بدونم برای پینگ پایین ازکجابگیرم؟ممنون
دوستان تقریباً سرعت تمام پورت ها به غیر از 80 خیلی کم شده در حدی که قابل استفاده نیستند. برای شما هم اینطوریه؟ برای این میپرسم که ببینم اشکال از سرویس دهنده منه یا برای همه است.