آقا من چطوری میتونم بیام vengeance ؟
محمد میتونی پارتی بازی کنی من بیام؟ الان guard UM من 24 هستش.راستش زیاد وقت نمیکنم بازی کنم برای همین دیر لول میشه تو kh هم که اصلا پارتی گیر نمیاد همه پی لول میکنن.باید لول چند بشم تا بیام vengeance ؟
Printable View
آقا من چطوری میتونم بیام vengeance ؟
محمد میتونی پارتی بازی کنی من بیام؟ الان guard UM من 24 هستش.راستش زیاد وقت نمیکنم بازی کنم برای همین دیر لول میشه تو kh هم که اصلا پارتی گیر نمیاد همه پی لول میکنن.باید لول چند بشم تا بیام vengeance ؟
تنها راهش اینه که Orc رو 55 کنی . بهد تو app می گی دارم رو Gaurd هم به عنوان UM کار می کنم . احتمالا قبول کنن.
من که کاره ای نیستم . همه کاره Elliot هست .ما فوقش بتونیم بهت vote yes بدیم بعد یه چند تا دیگه هم که میشناسیم بگیم بهت yes بدن .
دیگه واقعا کمک لازم دارم!
برای یه کوئست میخوام برم Argilla Ruin! از دیروز ساعت 7 تا حالا اونجا هستم؛ نتونستم یه پارتی درست و حسابی پیدا کنم.
البته یه بار با چند نفر تا جناب knight هم رفتم ولی همه رو کشت (منظورم از کشت یه چیز دیگه بود:31:)
کوئست چیه دیگه ؟!! این بازی کلا 5 یا 6 تا کوئست داره که ارزش انجام دادن داره . بقیه وقت تلف کردن هست .نقل قول:
اولین Quest که باید انجام داد Epic25 هست بعد epic35 بعد epic43 . اگه خواستی quest های Cap رو هم انجام بده .
محمد کجایی عزیز؟
نیستی اصلا این چند روزه.بیا الان باس CS رو باید بکشیم.
باس Fantasma نه اون اصبیه که لول 64 هست اولیه که لول 60 هست برای کشتنش من با لول 58 hm می تونم برم با یه mage 58 و هیلر ؟ یا تعداد بیشتری لازمه ؟
ممنون
من یه مدته بازی نمیتونم بکنم به دلیل امتحانا + چند روز پیش در اثر حماقت خواستم orcale hm 9 رو دیلیت کنم چون face اشتباه زده بودم تهش دیدم 2 میلیون گلد پرید لول
اون چیز خاصی که قابل ملاحظه باشه Drop نمیکنه.نقل قول:
اسم باس شما هم Fantasma هست ؟!!نقل قول:
اگه هیلر خوب باشه آره می تونین انجام بدین . لول 60 um این باس رو solo می کشن .
ولی فکر نکنم بزارن شما بکشین . بقیه قبل شما می کشن و حتی اگه به respawn برسین هم Ks .
اعصابم خورده :دی نمی دونم چی کار کنم . خیلی حال می ده وقتی یه چیزی رو می کشی و بعد منتظر Drop خوب هستی حالا می ده یا نه مهم نیست هیجانش خوبه . من الان از اون هیجان می خوام .. راهنماییم کنید :20:نقل قول:
نه :دی CloronTroll ه . کلی سرچ کردم اسم مال شما رو پیدا کردم . روزی دو سه بار ! به خودم فحش می دم کاش از اول دارک شروع کرده بودم . حداقل اینقدر تنها نمی موندم.نقل قول: