الان همه چی چینیه.
چین جنساش درجه بندی داره، برای همین نمیشه گفت جنس چینی خوبه یا بد.
تنظیم کردن مودم کاری نداره ، فقط بزار خطت راه بیوفته، بعد عملی کار کن.
Printable View
الان همه چی چینیه.
چین جنساش درجه بندی داره، برای همین نمیشه گفت جنس چینی خوبه یا بد.
تنظیم کردن مودم کاری نداره ، فقط بزار خطت راه بیوفته، بعد عملی کار کن.
من الان Tenda دارم چینیه ولی کارش عالیه ... ببا مودم تک پورت کی 26 تومن میده ؟ ها ؟ اونم با این کیفیت ؟
آيا كسي نيست مرا ياري كند؟؟؟؟؟!!!:41::41::41:
:11:
مودم وایرلس ،تا اونجایی که من میدونم ،فقط فرستندست.ولی کار روتر رو هم انجام میده.نقل قول:
برای گذاشتن مودم رو حالت bridge باید دفترچه مودمت رو بخونی.
اگه خواستی ،upload کن تا وقتی تونستم بخونمش و برات توضیح بدم.
ولی در کل user o pass رو به ودم میدی و مودم همیشه به net وصله.
این مودم رو پیدا کردی به من هم بگو :دینقل قول:
سلام من میخام مودم adsl asus am 602 بگیرم و دو تا سوال داشتم:
من نمیدونم شما چه شهری هستی...ولیکن هیچ اثری از این مودم تو تهران نیست الآن
من خودم مجبور شدم tp-link بگیرم...امیدوارم یه سالی برام کار کنه
دوستان 604 که با داتک مشکلی نداره؟
بابا من دی اس ال از هیچ کجا ندارممممممممممممممم
میخوام با وایرلس مودمم به یه شبکه قاچاقی وصل بشم
اساتید اهل فن هرکی تونست این معما رو حل کنه یه شیرینی تپل مهمون منه !!!!!!!!
من توضیح دادم
میخوام از وایرلس مودمم برای سرچ شبکه های اینترنت وایرلسی که در اطرافم هست میخوام استفاده کنم
یعنی نه اینکه بخوام خودم شبکه خودمو شیر کنم نه اصلا چون هنوز خطم رانژه نشده که دی اس ال داشته باشم .
مخیوام مثله لپتاپها به اینترنتهای وایرلسی که نزدیکمون هست کانکت بشم اونم از طریق مودم وایرلسم ASus am 604 G
ولی یه مشکلی هست
مودم من درایور نداره برای وایرلسش
و در نتیجه باید از طریق همون 192.168.1.1 برم توی تنظیمات و در قسمت وایرلس اسکن بگیرم
ولی متاسفانه من اسکن میکنم و چندتا شبکه توپ هم میاد ولی من آی پی اونها رو ندارم که روی کامیوترم فعال کنم
دوما این که این نحوه اسکن گرفتن از شبکه ها با خود اون وایرلسهای که مثل فلش هستن یا روی لپ تاپها هستن فرق میکنه من از طریق مرور گر سرچ میکنم حال این که شما در خود کنترل پنل ویندوز برای وایرلس تعریف دیگه ای دارین و خیلی راحت اسکن میگیرین و کانکت میشین
حالا میخوام بدونم از طریق این قسمت تنظیمات وایرلس مودم در مرور گر که اسکن کردم و شبکه ها رو دیدم کنارشون یه مربع جای تیک هستش من اون جا رو تیک میزنم و گزینه save/reboot رو هم میزنم و وقتی توی مرورگر ادرس سایتی چیزی میزنم چیزی نمیاد
آیا تنظیمات دیگه ای هم میخواد که فکر مکینم باید ای پی اون شبکه رو گیر بیارم
ویا اگر که ممکنه کسی بطور جامع با این روش اشنایی داره بیاد توضیح بده
( صلوات )
اینم جدول نمونه اون عدد صفر مثلا نشون دهنده همون مربعه است نمیتونستم کپی بگیرم من کنار اون مربع رو تیک میزنم ولی اتفاق خاصی نمیفته اولیش که مشخصه یه مودم لینکسیسه که مال مردمه نمیخوام به اون وارد بشم ولی دومی اسم محلمونه میخوام بدونم این چیه و یا حداقل امکان وارد شدن بهش هست یا نه
lynksys 0
af- velenjak 0
جمیعاً سلام :
تو بخش Security تنظیمات . تو دفترچه نوشته. الان پای سیستم خودم نیستم و اینجا adsl ندارم که manual رو دانلود کنم . یه چرخ تو دفترچه بزن می بینیش.نقل قول:
تو این حالت نمیشه. حتما باید دو سیستم با Lan به هم شبکه شن . چند تا راه حل:نقل قول:
1- تعویض مودم . (ایول راه حل:31:)
2- خرید یه روتور 45 تومنی
3- بیخیال شدن ارتباط بین سیستم ها
4- خرید یه فلش !!!!
5- هیچ کدام :14:
جون شما همشون اصل اصله چینه ، تازه درجه دو و سه . درجه یکاش ماله بلاد کفر و استکباره !! من الان غیر از دوربین کانن که ژاپنیه از کیس سیستم گرفته تا مانیتور و پرینتر کنن و اسکنر کنن ام چینه. تا چند روز دیگه خودمونم چینی میشیم.نقل قول:
مبارکه . . . !نقل قول:
یه نمه مشخصات بده ، ببینیم مریض چشه :
1- مدل مودم
2- ویندوز xp یا Vista
3- مودم با LAN وصله یا USB؟
4- این خطا موقع روشن کردن مودم ( اول کار ) میآد یا وسط کار؟؟
5- دراین حالت اینترنت قطع میشه یا نه؟
6- این خطا از طرف خود ویندوزه یا مودم یا برنامه های حفاظتی ( مثل نورتون یا NOD یا غیره )
بستگی به فروشنده داره که کی باشه؟؟؟ اگه سه چیز باشه حله:نقل قول:
1- آک بودن بسته
2- گارانتی معتبر
3- تاریخ گارانتی مال روزهای جاری باشه ( یکی از دوستام سفارشی MP3-Player گرفت. 3ماه از گارنتیش گذشته بود . تحویل نگرفتیم )
مبارکه . . .نقل قول:
خیلی راحته. بقول بعضیا ، عین هلو میمونه ، آدم دوست داره بخورتش . . .
کافیه دفترچه راهنما رو باز کنی و صفحه به صفحه بری جلو. عکساش روهم نگاه کنی بسه!! تو چند تا پست قبل تر واسه یکی از دوستان روشش رو اجمالی توضیح دادم.
ارادتمند هرچی مهندس کامپیوتره ، قصد جسارت نداشتیم:42:نقل قول:
قاچاق ؟؟ جون ما بیخیال، فردا میآن تو رو به جرم جاسوسی و ما رو به جرم آموزش جاسوسی و برا*ندازی نظام میگیرن :34: .
نه نمیشه عزیز برادر ، واسه این کار باید یه کارت شبکه وایرلس بگیری ( 45 تومن). اون گزینه wireless تو تنظیمات نشون دهنده دستگاه هایی هستش که مودم میتونه بهشون وصل شه و اونها رو وارد شبکه خودش کنه. خلاصه اینکه این مودم ها خودشون در مرکز شبکه قرار میگیرن (Master) و بقیه ( Clients) رو به هم و همچنین به اینترنت وصل میکنن و خودشون نمیتونن Client باشن.
ولی به هرحال پیشنهاد میکنم این کار رو نکنی ، چون طرف میتونه به راحتی اطلاعاتت رو شنود کنه و بفهمه کجا رفتی . از این سیستم های آزاد زیاد شده. یه کم مشکوک میزنه !!!
تجربه شخصی خودم : یکی از دوستام کلی ذوق کرده بود که چند هفته با لپ تاپش به یه شبکه وصله. ( شبکه مال شرکتی بود که خواهرش توش کار میکرد - یه کوچه بالاتر - دولتی ) آنتن دهیش هم عالی بود. گفتم بیخیال شو ، گفت NOD دارم عمرا هکم کنن. حدود یه ماه بعد میگفت خواهرش ، عکس های خانوادگی شون رو تو سیستم شرکت دیده. البته NOD بهش رو اون IP گیر داده بوده و این بنده خدا allow داده .
یاحق . . .
بابا یکی جواب مارو بده چطوری مودمو از حالت bridgeخارج کنم؟
دوستان یکی از همسایه ما از فن اوا adsl گرفته
بعد از یک هفته گتن رانژه شده
مودم رو زدیم
چراغ adsl خاموش میشه
زنگ زدیم گفت تو مرکز خراب هست
ما نفرمون و می فرستیم و از این چرت و پرت ها
حالا 2 روز پیش زنگ زد میکه درست شد
الان باز میزنیم تو برق و تلفن باز خاموشه
زنگ زدم میگه نه درست هست.
فعال و رانزه شده
از انجایی که اشنا در مرکز داریم
طرف رفت گفت از مخابرات هیچ مشکلی نیست.