سلام می خواستم یک کتاب برای ریاضی 3 تجربی معرفی کنید ممنون
سلام می خواستم یک کتاب برای ریاضی 3 تجربی معرفی کنید ممنون
نقل قول:
من تا اونجایی که میدونم پله آخر فار فقط شامل آزمون های تالیفی نه آزمونهای سراسری سالهای گذشته...
بعدشم مثل اینکه جلد 2 کتابش که شامل پاسخ تشریحی آزمونهاست هنوز چاپ نشده...
دوستان اگه اطلاعات بیشتری دارن بگن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوست من ..نقل قول:
من رشتم ریاضیه ولی یکی از دوستام که تجربیه کتاب خیلی سبزه ریاضیات کلی رو گرفته ..ازش راضیه
کتاب اندیشه سازان (مبتکران ) هم خوبه
همیشه موفق باشید ....
من سال پیش کنکوری بودم برا ریاضی کتابهای زیادی نخوندم برا حساب و ریاضی2 تستهای متنوع برا بقیه هم تستهای سراسری رو زدم رتبمم 610 شد
بچه ها براي زيست شناسي به جز كتاب خيلي سبز چه متاب هايي معرفي ميكنيد ؟ من سوم تجربي هستم و از الان براي كنكور 90 برنامه ريزي ميكنم . فعلا اين كتاب ها رو خريدم اگر باز هم كتاب لازمه لطفا راهنمايي كنين
زيست دوم و سوم : كتاب خيلي سبز
شيمي 2 و شيمي 3 : مبتكران تست و آموزش ( بهمن بازرگاني )
رياضي 2 : گاج (تست ) رياضي 3 : مبتكران رياضي جامع : مهر و ماه
ادبيات دوم و سوم : كلك معلم
فيزيك دوم و سوم : كتابهاي مبتكران ( محمود زاده ) + كتابهاي آبي قلم چي + كتاب كلاس رمزينه
دين و زندگي : گاج + آيات و نكات گاج
عربي : عربي به زبان ساده مبتكران + فوت و فن عربي خيلي سبز
زبان انگليسي : كتاب محوري گاج +Reading خيلي سبز
در ضمن زبان انگليسي و عربي من اصلا خوب نيست عربي رو كه مطمعنم امسال نميتونم پاس كنم . چه روشي براي من توصيه ميكنيد كه اينها رو بتونم خوب بخونم ؟
از دوستان کسی این عکس ها رو با سایز بزرگتر داره ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
عکس دوم:کد:http://uploadpie.com/Qlga2
با سلام
من کتاب یا جزواتی می خواهم که موضوع درس را خلاصه کرده باشد مانند عکس بالا از کاربر Haniiii اینجوری باشد
درس ریاضی ، فیزیک از چه انتشاراتی بگیریم
اگر تخصصی هم باشد که خیلی عالی می شود مانند رشته الکترونیک
مقالات مهم نجوم, محیط زیست, موضوع های اقتصادی, مطالب پزشکی, علم و دانش, آموزش و پرورش, علوم پایه, دانستنیها, هوا و فضا, فنی و مهندسی, تکنولوژی, کشاورزی و شیلات, زیستشناسی, زمینشناسی, صنایع, علوم انسانی, بهداشت و درمان, دین و اندیشه, گردهمایی و نمایشگاه .فقط در این انجمن در اختیار شما قرار دادیمکد:http://farsforum.com/forumdisplay.php?f=12
خبرهای رمزینه!
انتشار دو کتاب با ویرایش جدید
عربی جامع و فیزیک پیش دو با ویرایش جدید منتشر شد این کتاب ها از تاریخ 1389/1/20 توزیع می شود
عرضه دو عنوان کتاب جدید در نمایشگاه
کتاب کلاس آرایه های ادبی تالیف شهریار قبادی و کتاب کلاس فیزیک 2 پایه تالیف محمدرضا ونکاله در نمایشگاه بین المللی کتاب 89 عرضه خواهد شد
انتشار پنج عنوان کتاب جدید
کتاب کلاس ادبیات پیش دانشگاهی (1و2),کتاب کلاس هندسه تحلیلی, کتاب تست هندسه پایه, کتاب تست زیست 2 و کتاب تست هندسه تحلیلی منتشر شد . دانش آموزان عزیز می توانند بخشی از این کتاب ها را در کتابخانه سایت مشاهده نمایند جهت تهیه کتاب به کتاب فروشی ها مراجعه نمایید و یا با دفتر مرکزی تماس گرفته و به بصورت پستی خریداری کنید
ونکاله خودش تخصصش تو کنکوره تو مدرسم فقط پیش درس میده پس کتابش برا دانش آموز دوم دبیرستان خیلی خوب نیست ولی واقعا برای کنکور کتابهای بسیار خوبین که تمام تستهای80 به بعد سراسری و آزاد رو با جواب داره و تستهای تالیفی و سنجشش هم خوبه