سلام
آقا اون انبار چی شد؟؟؟؟
شاید قسمت شد ماهم بتونیم یه دونه بخریم :دی
Printable View
سلام
آقا اون انبار چی شد؟؟؟؟
شاید قسمت شد ماهم بتونیم یه دونه بخریم :دی
احتمالا ماشينهاي توي اون انبار( اگر انباري وجود داشته باشه!!) از نوع همون جمس وانتي هست كه داره دنبال تام هنگس ميكنه!!!:20:
من فكر ميكنم اگر توي همين كوچه خيابونهاي معمولي شهر بگردين چيزهايي پيدا بشه كه خيلي راحتتر و بي دردسر تر از اين جور انبارها ميشه ماشين توشون پيدا كرد..مثل همون ماستنگ بكري كه مال يه پير مرد بود(پست اقاي آذر باد رو بخونين)
سلام آقایون
امروز شانسی یه ایمپالا دو در نو در حد صفر تو خیابان پیدا کردم بی رنگ هم چیزش فابریک صاحبش نبود ولی همسایش می گفت یارو فروشنده نیست عکس هم گرفتم می فرستم یه دوج فورتنس 73 هم پیدا کردم تازه جمع شده موتور گیربکس نو هست تازه عوضش کرده می گه 13 تا حالا پا خودم در اومده
آقا یکی بخ من یاد بده چطوری می تونم عکس بفرستم
سلام دوستان
یه سوال فنی:
اقا یه نفر از دوستان یه کامارو 8 سیلندر 75 داره و ازم پرسید که به نظرت میشه موتور انژکتوری روش گذاست؟!؟ مثلا موتور یه کاپریس یا کادیلاک انژکتوری بهش خوروند؟! میگه میخوام فنی ماشینم رو نو کنم تا خیالم راحت بشه و از دردسر های یه موتور 40 ساله کاربراتوری راحت بشم!
این حرفش منو به فکر فرو برد، به نظر شما این کار شدنی هست ؟ (جدا از مسائل قانونی، فقط از لحاظ فنی). یعنی میتونه یه موتور نو انژکتوری از اونور آب بخره که به فریم کامارو بخوره؟! اصلا اونوری ها هم که دست تو همه سوراخی میکنن تاحالا از این کارا کردن؟!
ناگفته نمونه طرف چیزی داره که هیچ کدوم از ما نداریم!! (بجه مایه داره)
================================================== =====
فک کنم این تابلو سرکاری باشه؟نه؟ به هر حال از دوستان کسی شانسشو امتحان نکرده؟!
کد:http://www.iranmashin.com/index.php?module=show&id=26945&mashin
اين جريان انژكتوري كردن موتور هشت سيلندر را هم من يه زماني پيگيري كرده بودم..حتي دنبال اين ميگشتم كه گيربكس 700 رو روي كامارو نصب كنم( بصورتي كه اور درايو هم كار بكنه) اما نشد..
در مورد موتور همين الان يه نگاهي به تفاوت موتورهاي انژكتوري با كارب بندازين متوجه كل داستان ميشين..مثلا تفاوت بين پژو 405 كارب 2000 با 405 انژكتور 1800
اولين تفاوت اونها توي فرم سوخت رساني هست و اينكه بايد محل ورود سوخت توسط انژكتورها تعبيه شده باشه..و كل قطعات دهانه ورودي هوا و سوخت رو در موتور نصب كنند و قطعات كارب و هواكش اون و بقيه مطعلقاتي كه مربوط به سيستم سوخت رساني قديمي بوده برداشته بشه.البته اين اول ماجراست..بزرگترين مشكل اينه كه بايد اون كامپيوتر معروف E C U كه قراره تمام تنظيمات سوخت و هوا و احتراق رو در حافظه خودش نگه داره بايد براي موتور نصب بشه و تنظيم بشه..ميبينين كه همين ماشينهاي توليد وطني هم توي اين جريان چقدر مشكل دارن حالا واي به حال موتوري كه بخواد از فرم كارب به انژكتور تبديل بشه...
حالا ما فرض رو بر اين ميگيريم كه اصلا يه موتور سالم انژكتوري رو با همه قطعات اون و از جمله كامپيوتر و سيستم احتراق و تغذيه انژكتور سالم مياريم و ميخواهيم روي كامارو دهه 70 نصب كنيم..
اين كار از نظر تئوري ظاهرا شدنيه چون بلوك سيلندر انژكتوريها با كارب تفاوتي نداره و من بارها ديدم كه از اين فرم موتور روي مدلهاي قبلي بسته شده( منهاي اينكه سيستم انژكتور كار بده) كه در اين صورت به مدل كاربراتوي تبديل شده( چون قطعات سالم گير نمياد و تنظيم هم نميشد بخصوص مشكل اصلي همان كامپيوتر بود..) حتي موتورهاي بزرگتر 450 هم ديدم كه نصب شده و البته براش جاسازي كردن..ولي بريا اينكه بصورت انژكتوري كار بكنه بايد تمام اون سيستم بصورت يكپارچه در ماشين نصب بشه و اين احتمالا يه مقدار زيادي براي فضاي كمتر اتاق و موتور كامارو نصبت به كاپريس مشكلاتي ايجاد ميكنه..حالا اون شخصي كه ميخواد اين كار رو بكنه چقدر در كار خودش تبحر داره و ميتونه با ترفند يا ابداع يه جوري سر و ته جريان رو هم بياره ديگه بستگي به خودش داره..
بيشتر يه جور خوراندن و ايجاد فرم و فضاي كافي براي اون قطعات هست..حالا مطمئنا در اين بين چالشهاي زيادي هم پيدا ميشه كه مثلا ممكنه درب كاپوت بسته نشه چون نسبت به كاپريس فضاي كمتري داره..يا اينكه اون سيستم كامپيوتري بايد متناسب با برق يه خودروي دهه 70 كارب كار بده (كه احتمال زياد نميتونه) نمونه اين مشكل هم در پرايدهاي انژكتوري ميبينيم..
در مورد قانوني بودن من مشكلي نميبينم..قراره يه موتور هشت جاي يه موتور هشت ديگه بگذارن و اين همون روند هميشگي تعويض موتور رو داره و فكر نميكنم از نظر راهنمايي تفاوتي بكنه...
حالا من يه توصيه به اين دوستتون ميكنم..
مدتها قبل مقاله اي توي يه هفته نامه خودرويي خواندم در مورد شخصي كه اگر اشتباه نكنم فاميلش عيوضيان بود.اين آقا توي تهران بود و گويا تبحر و مهارت و دانش بسيار بالايي براي تعمير..تنظيم..بازسازي..و عيب يابي خودروهاي انژكتوري داشت و البته خوراكش به قول معروف بيشتر آمريكايي بود مثل كاديلاكهاي سيويل انژكتوري يا كاپريسهاي مدل بالا انژكتوري..
احتمالا اگر دوست شما تهران سراغش رو بگيره بتونه پيداش بكنه و من بهتر ميدونم با همچين شخصي كه علم و تجربه اين كار رو داره مشورت بكنه و چه بسا كه خودش هم تمام اين كارها رو با قيمت كمتري انجام بده..
در مورد اون كامارو صفر كيلومتر نميشه چيزي گفت..فعلا كه تنها يه عكس گذاشته شده و اون خانم هم جلوي ديد رو گرفته!! اگر همچين ماشيني باشه حداقل تعداد بيشتري تصوير با كيفيت و از نقاط مختلف ماشين بايد ميگذاشتن و نه اينكه تنها به همچين تصويري اكتفا كنن..و البته اون قيمت نجومي هم كه خود به خود جواب همه ماها رو ميده كه: به درد ما نميخوره!!
اینجا با باید به اشتباهی که در مورد انژکتوری کردن موتورها دارن اشاره کنم
امروز ما توی بازار Ecu های قابل برنامه ریزی اپن سورس داریم که کار رو کاملا اسون کردن
بر خلاف تصور سیستم انژکتور جایی کمتری از سیستم کاربراتوری میگیره بازده بالاتری داره
تا جایی که میدونم بلوک سیلندر موتورهای gm از نظر اندازه برونی زیاد باهم فرق ندارن بلکه باید دسته موتورها جا سازی بشن
امروز چند تا ماشین براتون معرفی کنم که از کاربراتوری یا انژکتور مکانیکی تبدیل به سیستم انزکتور الکترونیکی شدن؟
این کار با هزینه معقولی قابل انجام هستش نمیگم آسون هستش ولی چیز سختی نیست
فقط اینجا یک مساله پیش میاد اونم اینه که شاید کسی بخواد کل سیستم مکانیکی ماشینش مثل اولش بمونه و یک نمونه کلاسیک داشته باشه
در مورد نصب یک موتور جدید مثلاLS1 یا متوری از همین سری روی ماشین که به بلوک کوچک هم مشهور هستن که دقیقا همون موتورها 350 هستش پس مشکل قانونی نداره بلکه مشکل فنی هستش
در ضمن تا جایی که واسه موتورهای استوک میدونم سیستم مدریت و سیمکشی موتور جدا از خود موتور به فروش میرسه
ولی باز هم همین سیستمهای مدریت موتور قابل برنامه ریزی کار رو راحت کردن
در ضمن یه خبری هم بدم یکی از دوستان که تو کار تیونینگ هم هستن و کار انژکتور هم انجام میدن کارشون رو با گارانتی مادام العمر ارایه میدن .
زیاد هم منفی نباشیم
من نگفتم نميشه اما تجربه اي كه داشتم نشون داده خيلي مشكله و البته بدتر از همه تنظيمات نرم افزاري اون هست كه واقعا كار ساده اي نيست وگرنه هر كسي ميتونست با بستن چند تا پيچ و مهره يه موتور انژكتوري رو به معمولي بخورونه! اون اقا عيوضيان هم تجربه داره و ميدونه چيكار كنه وگرنه اينقدر مشتري نداشت و از جاهاي مختلف سراغش نميآمدند..
هزينه اين كار چندان معقول نيست وقتي كه بايد حداقل براي يك كامپيوتر e c u سالم 3 تا 5 ميليون پرداخت كرد..منظورم دقيقا كامپيوتر سالم هست نه چيزي كه به اسم كامپيوتر براتون بيارن و اونوقت شما بايد باهاش كشتي كج بگيري تا راه بيافته!! حالا جفت و جور شدنش با موتور و انژكتور و..خودش حكايتي ديگه است..توي اتاق كامارو به اندازه كاپريس فضاي كافي براي نصب اين قطعات نيست و حتما بايد تغيراتي توي سيم كشي و جابجايي محل بعضي ديگه از قطعات بديم..خيلي روي اين چيزها كار كردم و متوجه شدم زياد جالب در نمياد و بي خيالش شدم..البته اين آقا گويا پولداره و شايد حاضر باشه هزينه هاي خيلي زياد رو بپردازه..اين ديگه بستگي به خودش داره..
از اقای رحیمی و اقای کامارو تشکر میکنم که اطلاعاتشون رو در اختیار ما گذاشتن
اما اگه من درست متوجه شده باشم اگه مشکل فضا نداشته باشیم تعویض موتور یه کامارو 8 سیلندر با یه سویل یا کاپریس نباید مشکلی داشته باشه،رسته؟
و یه سوال دیگه این خارجیا که دست تو هر سوراخی میکنن این یکی رو هنوز امتحان نکردن؟ شما چیزی ندیدید؟ و اینکه من جایی ندیدم پکیج کامل موتور رو بفروشن شما سراغ دارید سایتی؟ من هرچی دیدم در حد لوازم مصرفی بوده نه سر سیلندر و سیلندرو از این حرفا، چون این بنده خدا منظورش این بود که موتور تو سوار کنه، اونم ترجیحا انژکتوری
=================================
جناب ال تی قیمتشو زده 4 تومن، منم واسه همین میگم سرکاریه! کسی که بخواد ماشینشو بفروشه عکس ماشینشو میذاره نه عکس یه خانم!! بعدم مشخصه که تو نمایشگاهی چیزی هست ...
بصورت خلاصه اينه كه شما ميتوني يه موتور هشت انژكتوري رو به جاي هشت كاربراتوري بگذاري و مشكل چنداني هم نداري..منتها اينكه سيستم انژكتور اون كار بده و عيب و ايرادي نداشته باشه يه داستان ديگه هست كه به اين مفتيها جور نميشه..
در مورد خارج از كشور هر چيزي ميتونه باشه و حتما انجام دادن منتها اينكه وسائلي به صورت سري و آماده باشه تا شما نصب كني خيلي بعيده مگر از طرف شركتهايي مثل ادلبروك آماده شده باشه كه اونهم خيلي گرون در مياد و بايد مكانيك وارد براي نصب و راه اندازي درست داشته باشيد..
توي ايران احتمالا بتونيد از طريق اوراقچيها كه قطعات از امارات ميارن يه موتور كامل با كليه لوازمات انژكتوري و E C U اون بگيريد و البته هزينه نصب اونهم هست..اين لوازمات الكترونيكي چون بسيار حساس هستند و بايد به درستي از روي يه ماشين ديگه برداشته بشه و دوباره روي يكي ديگه نصب بشه احتمال اينكه خراب باشند زياده..بارها ديدم كه اينجور قطعات را به ايران وارد كردند اما كار نميداده..هزينه چنين موتوري با كليه قطعاتش بستگي به اون فروشنده داره..و البته مطمئن باشيد در اين صورت كمتر از قيمت يه پرايد صفر نخواهد بود..يه موتور 454 كه تازه به كاربراتوري تبديل شده بود را از امارات براي يه وانت جمس آوردن و چيزي حدود 15 ميليون براي طرف آب خورد..من پيشنهاد ميكنم با كسايي كه توي ايران كار اينجوري انجام دادن مشورت كنه..مثل همون آقاي عيوضيان..اگر آدرسي ازش پيدا كردم اينجا ميگذارم.