نقل قول:
آره عزیز داره
اما بد جور بهت انداخته-از نمایندگی صبا خریدی ؟این همه مارک معروف حالا چرا این؟اونم به این قیمت
با این قیمت بهترین لینکسیس رو میدادند
اگه میدونید پس ور میدارند حتما حتما پس بدید
Printable View
نقل قول:
آره عزیز داره
اما بد جور بهت انداخته-از نمایندگی صبا خریدی ؟این همه مارک معروف حالا چرا این؟اونم به این قیمت
با این قیمت بهترین لینکسیس رو میدادند
اگه میدونید پس ور میدارند حتما حتما پس بدید
نه تنها شاتل شما از هر جا سرویس نامحدود بگیرید طبق یه قانون ( Fair use policy) یه همچین چیزی شما نمی تونید 24ساعت دانلود کنید چون این سرویس اختصاصی نیست وسرویس اختصاصی 128kbps نامحدود چیزیدر حدود 200هزارتومن در ماه در میاد.نقل قول:
نقل قول:
نه هیج جا این جور نیست فقط و فقط شاتل این جوریه که هم در سرویس های آرت و هم اکو (شبانه)محدودیت ایجاد میکنه
نه پارس نه فن آوا مطمئنم این جوری نیست-چون داشتند دوستان و 24 ساعت روی دانلود بود
مطمئننا شرکتای دیگه هم این جور نیستند -فقط به خاطر نا محدود بودن سرعت محدوده و برات روی 2 مگو 1 مگ نمیبندند
من هنوز مودمو نگرفتم قراره روز نصب بیاره. الیته چون مودم رو از خودشون گرفتم 10 نومن نصب رو تخفیف داد. حالا چیکار کنم؟نقل قول:
آخه نصبش که کاری نداره! یعنی قکر کنم تنها هزینه ای که تخفیف خوردی پول بنرین طرف بودهنقل قول:
من هنوز مودمو نگرفتم قراره روز نصب بیاره. الیته چون مودم رو از خودشون گرفتم 10 نومن نصب رو تخفیف داد. حالا چیکار کنم؟
شما خودت میرفتی بازار یه مودم میخردی نصبش هم بچه ها اینجا بهت میگفتن!
من یه مودم چهار پورته وایرلس گرفتم tp-link w8950 nd با اینکه طرف فهمیدم تو پاچم کرد شد شصت تومن
.
من دیگه نمیتونم تحمل کنم ! شبا از حول حوش ساعت 2 پیشگامان هیچ صفحه ای باز نمیشه ! هیچ ! تا ساعت 3:20 هم ادامه داره ! یعنی چه اصلا ؟ شاید کسی نیاز داشته باشه . اصلا حجم کم کنن ولی بلا استفادش نکنن. بقیه هم هیچ پیجی باز نمیشه ؟
نمیدونم والا چی بگم نمیخوام تو ذوقت بزنم اما میتونستی یه مودم با همین کیفیتو 30 تومن ارزونتر بخرینقل قول:
نصبش که 2 تا کلیکه -خودت نصب کنی خیلی راحتتره این جوری 1-2 روز هم باید وایسی تا یارو بیاد نصب-10 تومنو ظاهرا بهت تخفیف دادند اما 3 تا 10 تومن توی مودم ازت گرفتند
بازم اگه میتونی کنسلش کن -برو بازار انواع و اقسام مودم ها هست وایرلس دار 4 پورت خوب 50 تومن مارک تی پی لینک و دی لینک
اگه هم نشدو نکرد بی خیال مبارکت باشه فکرشم نمیخواد بکنی
نقل قول:
زنگ بزنید اعتراض کنید بگید سرعت واقعی رو حداقل باید بهم بدید
یا پولتونو پس بگیرید
کدوم مرکز مخابراتی هستید ؟
خیلی عجیبه 12 -چندتا لینک مختلف از چند سرور مختلف بزار ببین چی میشه
ولی احتمالا این فرزان داه حق تورو میخوره اون شبی 3 گیگ کاسبه داره یه فیلم 24 گیگی داره دانلود میکنه با همین شبکیه ،باهاش یه مذاکره ای بکن ببین میتونی راضیش کنی کمتر دانلود کنه یه کمیش به شما برسه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیشگامان 256
افتــــــــــــــــــــــ ـــــــــضاح !!!!
---------- Post added at 03:52 PM ---------- Previous post was at 03:50 PM ----------
معلوم نیست چه خبره یه مدت مینوشت آریانا گستر اسپادانا ازوقتی می نویسه شبکیه افتضاح شده دانلود دیشب در حد 10کیلوبایت بود.
اتفاقا من برای یکی دو نفر دیگه هم گرفتم (که کاش نمیگرفتم چون درست بعد از اونا سرویس من خراب شد)نقل قول:
و سرعتشون مثل منه ولی یکیشون اصلا شبا استفاده نمیکنه ما هم فهمیدیم رفتیم سو استفاده الان دارم اون فیلما رو هم با مال خودم هم مال اون دانلود میکنم:27: