عزیزم زیاد ذوق نکن این سیاستشونه روزهای تعطیل سرعت رو می برن بالا که جو بگیردت هی دانلود کنی مادر حجمت صلوات داده بشه.نقل قول:
منم 512 دارم الان اسپید رو 200ه .. فردا همون آش و همون کاسه میشه.
Printable View
عزیزم زیاد ذوق نکن این سیاستشونه روزهای تعطیل سرعت رو می برن بالا که جو بگیردت هی دانلود کنی مادر حجمت صلوات داده بشه.نقل قول:
منم 512 دارم الان اسپید رو 200ه .. فردا همون آش و همون کاسه میشه.
:31::31:ذوق زده نمیشم آخه اولین بار نیست:27:نقل قول:
بعد روزای تعطیل نیست الا حدود یک هفته اینجوریه
بعدشم من اصلا تو روز دانلود نمیکنم فقط 2به بعد:27:دیگه ما بعد عمری زندگی با آسیاتک نشناسیمش دیگه به درد نمیخوریم که..........:38:
من یه مشکل واقعا جدی پیدا کردم با این آسیاتک ! اونم اینه که من تا حالا به اشتباه نزدیک 100 هزار تومن به حساب آسیاتک ریختم ! ( جریان این بود که من تا امروز هر وقت میخواستم شارژ کنم باید 4-5 بار پولو واریز میکردیم و هر دفعه پول که واریز میشد وارد خود سایت آسیاتک میشد اما اونجا یه اروری میداد که من تو ساعت های مختلف که تست میکردم بالاخره یه بارش میشد و شارژ میشد ! )
من فکر میکردم وقتی ارور میده پول خودش برگشت داده میشه به حسابم ولی امروز فهمیدم اینطوری نبودم و بیشتر از 100 هزار تومن به همین صورت از حسابم برداشت کرده بدون اینکه شارژ کرده باشم !!!
حالا به نظرتون چیکار کنم ؟ به نظرتون به پشتیبانی زنگ بزنم میتونم حالیشون کنم ؟ و پولو پس میدن ؟
2به بعد در صورتی مجانیه که سرویست 5گیگ باشه .. 5گیگه؟نقل قول:
نقل قول:
در راستای جلب رضایت مشترکین و تا زمان وجود بستر و امکانات لازم در شرکت آسیاتک از ساعت 2 نیمه شب الی 8 بامداد، حجم سرویسهای 2 و 3 گیگابایتی به صورت نیم بها و حجم سرویسهای 5 گیگابایتی و بالاتر به صورت رایگان محاسبه خواهد شد.
---------- Post added at 08:45 PM ---------- Previous post was at 08:43 PM ----------
یعنی یه سرویس رو چند بار شارژ کردی؟ از حسابت پرینت بگیری قبول می کنن یعنی باید قبول کنننقل قول:
یعنی شما 256 داری سرعتت 20 تا از منی که 512 دارم بیشتره! خوشبحالتون حالا سر عت به کنار ما که 10 ماه با پشتیبانی درگیری داشتیم که این لتنسی پینگ ما رو شبا از 3700-3800 لطف کن منت بذار بیار روی 1000 اخرم ملقمه ای از300تا 2000 به ما داد اونم هم توی شب هم روز:2:نقل قول:
بهر حال من که قراردادم تموم شه میرم به احتمال زیاد پارس انلاین شنیدم سرعت 128 پارس اندازه 1میگ اسیا تکه
البت شنیدن کی بود.........
منم جمعش می کنم 900 مگ دارم اینم فردا دخلشو میارمو خلاصنقل قول:
همشون دزدن .. من که 128 مخابرات بسمه می خوام کم کم کمش کنم .. یهو ترک کنم بدن درد می گیرم :31:
:31:بله میدانم که 5گیگ به بالا 2به بعد رایگان من همین دیروز نیومدم که آسیاتک:27:نقل قول:
به بعد در صورتی مجانیه که سرویست 5گیگ باشه .. 5گیگه؟
واسه من هم 5گیگ:31:
:31:آره دیگه نامردا نون شمارو میزارن سر سفره ما:38:نقل قول:
یعنی شما 256 داری سرعتت 20 تا از منی که 512 دارم بیشتره! خوشبحالتون حالا سر عت به کنار ما که 10 ماه با پشتیبانی درگیری داشتیم که این لتنسی پینگ ما رو شبا از 3700-3800 لطف کن منت بذار بیار روی 1000 اخرم ملقمه ای از300تا 2000 به ما داد اونم هم توی شب هم روز
بهر حال من که قراردادم تموم شه میرم به احتمال زیاد پارس انلاین شنیدم سرعت 128 پارس اندازه 1میگ اسیا تکه
البت شنیدن کی بود.........
منم قرار آخر تابستون اسباب کشی کنیم دیگه آسیاتک پر عمرا برم آسیاتک:2:
بستگی به بانکی که باهاش پرداخت کردی داره ولی حداکثر تا 72 ساعت بر میگرده به حسابت . اگر بر نگشت از گردش حسابت توی ATM یه پرینت ده عملکرد آخر رو بگیر بهشون میل بزن پیگیری میکنن .نقل قول:
برای من هم پیش اومد با بانک اقتصاد نوین تبدیل به داستان شد که بعد از 1 ماه برگشت .
از اون به بعد فقط با سامان پرداخت میکنم .
---------- Post added at 11:50 PM ---------- Previous post was at 11:47 PM ----------
امیدوارم محدودیتی که روی پورتهاشون گذاشته بودن رو بر داشته باشن .نقل قول:
ولی چون سرعت شبانت هم بالاس یه ذره مشکوکه .
واسه چه می خوای بری تو که سرعت 256 عالیه سرعت شبانه ت هم که مثل روزاته اکثر شرکتا شبانه شون داغونه ها!!!نقل قول:
دوست عزیز، شما با شماره 82144243 واحد مالی آسیاتک تماس بگیر، حتما درست میشهنقل قول:
فقط باید یه پرینت از حسابت داشته باشی که بتونی کد پیگیری و شماره مرجع و ... براش بخونی. پیگیری میکنه و بعد از مدتی ( 1هفته تا 3 هفته :21::31:) تماس میگیره و شماره حساب بهش میدی واریز میکنه
فقط هرروز باید کنه بشی :21::27: چون برای خیلیها این مشکل پیش اومده ( یکیش خودم) تا بخواد بررسی کنه یادش میره :18::20:
من خودم پارسال 30 تومن به حساب آسیاتک ریختم برای تمدید سرویس ولی هیچ اتفاقی نیفتاد. منم چون وقت پیگیری نداشتم، بیخیال پول شدم. تا اینکه 1 ماه پیش مثل شما 2 بار این اتفاق برام افتاد. وقتی دیدم پول برگشت داده نشده زنگ زدم واحد مالی، تا اینکه هفته پیش تمام پول به حسابم برگشت داده شد. 30 تومنم پرداخت شده :8:
من سرویس 1 مگ دارم با ماهی 20 گیگ، سرعت دانلود شب و روز من فرقی نداره، همیشه بین 250 تا 300 است