من هنوز دفترچه رو نفرستادم .
من 31 خرداد فارغ تحصیل شدم و مدرک پیش رو هم گرفتم و متلد 69 هستم میخواستم دفترچه رو بفرستم که مدرسه گفت نمی خواد سرباز نیستی .
در ضمن دانشگاه هم قبول شدم ایا لازم هست دفترچه رو بفرستم؟
من هنوز دفترچه رو نفرستادم .
من 31 خرداد فارغ تحصیل شدم و مدرک پیش رو هم گرفتم و متلد 69 هستم میخواستم دفترچه رو بفرستم که مدرسه گفت نمی خواد سرباز نیستی .
در ضمن دانشگاه هم قبول شدم ایا لازم هست دفترچه رو بفرستم؟
سلام،نقل قول:
قبلا جوابتون رو داده بودم:31: شما چون تا خرداد امسال دانش آموز بودید و هنوز از معافیت تحصیلی استفاده می کنید احتیاجی به دفترچه ندارید :20:
سلام
من سال ورودی ۸۸ کارشناسی هستم امسال شرکت کردم کنکور دوباره و قبول شدم از اون قانون ۴ نیمسال میخواستم استفاده کنمِ،
۱.میتونم؟
۲.چیکار باید بکنم؟باید از این دانشگاهم انصراف بدم؟
مرسی
دوستان ببخشید این سوالو میکنم من پرسیدم از همینجا که من برگه سبزه سربازیو و ارسال دفترچه نظام وظیفه رو برای ثبت نام دانشگاه دارم بعد جواب دادن گفتن چون نیمه اول 71 هستم 71/5/11 ....نیازی به این کار ندارم ولی تو مدارک لازم برای ثبت نام دانشگاه سراسری اینو دیدم (اصل و كپي مدرك وضعيت نظام وظيفه) این چیه من چیو باید ببرم؟!!!!
برای افراد قبل از 71 احتیاج هست که برگه سبز خودشون رو ببرند :20:نقل قول:
شما چیزی لازم نیست ببرید:27:
کسی راهنماییم نمیکنه؟:41:نقل قول:
توی همین تاپیک برو چند صفحه عقب ، پست های 3951 تا 3958 رو بخون.نقل قول:
موفق باشی
دوستان من امسال کنکور سراسری دادم و قبول شدم یه هفته دیگه ثبت نام حضوریه می خواستم ببینم می تونم چون هنوز ثبت نام نکردم تو این یه هفته واسه معافی اقدام کنم؟روندش چقدر طول میکشه؟ (چون معافی مال بیناییه بعد از گرفتن لیسانس شماره چشم لازم برای معافی بالاتر می ره و نمی تونم معاف شم) متولد نیمه دوم 71هستم.
نقل قول:
سلام
وقتی غیبت بخورید ، واحدها رو میتونید پاس ، ولی سرباز فراری محسوب میشید و مدرک رو بهتون نمیدن تا برید خدمت و بعد از اتمام خدمت باید بیاید و مدرک رو بگیرید
دانشگاه هم فوقش دو نیمسال اجازه تحصیل بده ...
احتمالا هم معادل بزنن براتون و با دیپلم عازم خدمت بشید...
و ادامه تحصیل باهاش مشکلی نداره
---------- Post added at 12:34 PM ---------- Previous post was at 12:32 PM ----------
نقل قول:
اگه مطمئنی معاف میشی اقدام کن
چون اگه بگن نه معاف نیستی اونوقت به دردسر میفتی و واسه دانشگاه به مشکل میخوری
زمانش هم معلوم نیست شاید 1 ماه یا 2 ماه طول بکشه
.
سلام و خسته نباشید. ببخشید من بابام جانبازن و چند ماه هم سابقه جبهه دارن ولی هیچ کدوم به تنهایی برای معافیم کافی نیستش.
خواستم معنی جمله زیر رو بدونم:
جمع درصد جانبازی و سابقه جبهه آنها به ۳۰ امتیاز برسد یکی از پسرانشان معاف میشوند
چجوری باید این امتیاز رو محاسبه کنم؟یعنی هر درصد 1 امتیاز و هر ماه سابقه جبهه یک امتیاز؟
با تشکر