غیر از اون مواردی که سامان اشاره کرد. یه هندزفری کنترلی هم رو میوزیک ادیشن هست.نقل قول:
Printable View
غیر از اون مواردی که سامان اشاره کرد. یه هندزفری کنترلی هم رو میوزیک ادیشن هست.نقل قول:
اتصال به اینترنت با سیم کارت ایرانسل یا از طریق کامپیوتر ؟نقل قول:
N73 مجهز به سیستم GPS نیست.
اینجا:برای مموری موزیک ادیشن نوشته: حافظه مموري كارت : دارد 2 گیگابایت کارت حافظه Mini SD با قابلیت تعویض سریع کارتکد:http://www.gsm.ir/a411.asp?phoneid=1140
و برای معمولی اینجا:نوشته: حافظه مموري كارت : دارد 128 مگابایت کارت miniSD قابل ارتقا تا 1 گیگا بایت و تعویض سریع کارتکد:http://www.gsm.ir/a411.asp?phoneid=429
یعنی موزیک ادیشن ۲ گیگ هم حافظه همراهش داره؟ اگه اینطوره خریدش به صرفه تره. درست می گم؟
راستی این قابلیت تعویض سریع کارت که نوشته یعنی چه؟
نقل قول:
از طریق ایرانسل اگه بخواهی بری فقط کافیه Conection را به حالت Default بگذاری تا به راحتی وصل می شی .
اگر از طریق اتصال توسط کامپیوتر و بلوتوث بخواهی بری باید فایل زیر که حاوی نرم افزار و راهنمای فارسی است را دانلود کنی.
(فایل SIS باید ساین بشه) فقط باید تنظیماتی که در راهنما قید شده را خیلی با دقت و حوصله انجام دهی .
کد:http://www.4shared.com/file/20918104/caab7bb1/Internet_with_PC.html
سامان جان بسیار سپاسگذارم من از برنامه advanced device استفاده می کنم اما ای کاش راهی برای سر وسامان دادن گالری وجود داشت.
سلام من خریدار یک گوشی ان73 هستم حالا هر کدام از دوستان که مایله گوشیشو بفروشه من
خریدارم
قیمتی هم که مد نظرمه بین 280 تا 310 تومانه چون الان اکش شده 365 اگه کسی خواست با ان95 هم معاوضه میکنم
که ان95 اکبند هست اصل فنلاند با رم 1 گیگ 675
هرکی مایله زنگ بزنه 09125988416
N73 را چه شرکتهایی گارانتی می کنند؟
کدومشون بهتره؟
سلام می خواستم بدونم تو منو n73 چه چیز های است اگه میشه نام ببرید ممنون
سلام
من یه مشکل با این گوشی دارم:
فرض کنید گوشی رو خاموش می کنم و 3 ساعت بعد روشن کنم و در این بین اس ام اس می آد. وقتی گوشی رو روشن می کنم همون اول قبل از باز کردن اس ام اس ساعت ارسال اس ام اس رو می زنه ساعتی که گوشی روشن شده ولی وقتی میری تو message detail ساعت رو یه ساعت کاملا بی ربط میزنه(کلا برای همه اس ام اس ها این ساعت message detail رو غلط می نویسه)
حالا من می خوام بدنم ساعت ارسال اس ام اس کی بوده نه دریافت... باید چی کار کنم؟
يه سوال فني !
من يه بك اپ از ان 73 خودم كه معمولي هستش گرفتم ميخواستم بدونم بعد از اينكه اپديتش كردم به موزيك اديشن ايا ميشه از اون بك اپ استفاده كرد و به حالت اولي برگردوند؟ و كلاً بعد از اپديت گوشي اگه كد #7370#* رو بزنيم به همون حالت تنظيم كارخانه اي بر ميگرده يا نه؟
بابا اين همه نگين گوشيهاي قلابي 300 تومني! خودتون هم خوب ميدونيد كه اين تغيير قيمت به خاطر حذف شدن ريجيستر مخابرات هستش فقط نكته اينجا اين هستش كه كه #06#* رو وقتي زديد اگه رقم 7 و 8 هردوشون 0 بود بدونيد كه تو فنلاند مونتاژ شده و اگه 01 بود بدونيد قطعات فنلانديه ولي تو مجارستان مونتاژ شده . اينا رو من از خودم نميگم اگه خواستين ادرس اين چيزايي رو كه ميگم ميدم بهتون.اخه چين از كجا ميتونه مثل لنز كارل زايس درست كنه ؟
01 یعنی کشور دوم سازنده که برای n73 آلمانه. خوب حرف شما درست. اونهایی که n73 جدیدا خریدن Imei رو چک کنن ببینن رقم هفتم و هشتم چنده.
سلام من همین دیروز خریدم دو رقمش صفر و یکه خیلی ناراحت ام میگین گوشیه خوبیه؟؟چه فرقی با دو صفرش داره؟؟؟ راستی اگه میشه بگین تو منو چه چیز هایی باید باشه؟؟
این تنظیماتی که گفتی ماله چه نوع بلوتوثیه ؟ ماله من bluesoleil ///نقل قول:
من دیروز به 7-8 تا مغازه سر زدم. تمام گوشی هایی که داشتن سریالش 01 بود.نقل قول:
یه موضوع دیگه اینکه در یکی از مغازه ها سریال یکی از گوشی ها رو یادداشت کردم. توی سایت که سریال رو وارد می کنم این پیام رو میده:
Note: This IMEI number seems to be correct, but we do not have any information on this specific handset. Please add the missing information below.
آیا گوشی شما هم اینطوریه؟
آیا کسی از دوستان جایی رو سراغ داره که گوشی با سریال 00 داشته باشه؟
ممنون
چه سایتی اگه میشه بگین
خواهشن
اگه میشه بگین تو منو چه چیز هایی باید باشه؟؟
نقل قول:کد:https://www.numberingplans.com//?page=analysis&sub=imeinr
فقط گوشی های سری اولی که وارد ایران شدن سریال 00 بودن که اکثرشون هم سفید و قرمز بودن. الان دیگه عمرا بتونید n73 نو سریال 00 پیدا کنید. مگر اینکه دست دوم بخرید.نقل قول:
آفا محسن اگه میشه بگین تو منو چی چیز هایی هست؟؟
پس به نظر شما همین سریال 01 رو بخریم؟ کرج قیمت گرفتم 392.000 تومان. به نظر شما بخرم؟نقل قول:
نظرتون در مورد اعلام این پیغام در سایت، با وارد کردن سریال گوشی چیه؟
Note: This IMEI number seems to be correct, but we do not have any information on this specific handset. Please add the missing information below.
با تشکر
متوجه سوالتون نمیشم! اگر در مورد گوشی سوال دارید باید بگم که من هنوز این گوشی رو نخریدم و متاسفانه اطلاع خاصی بجز چیزهایی که در سایتها خوندم در موردش ندارم.نقل قول:
20 مغازه داخل شیراز سر زدم 17 تاش داخل سایت شناسایی نمیشد!!!مال خودم شناسایی میشه اگه میخاید سریالاشونم بزارم همه شو خودتون ببینید .داخل مغازه هم که بردشون رو چک کردم سبز کمرنگ تر بودن و مال من که پررنگه دقیقا رنگی که سامان گفت مال خودش اونجوریه .حالا بیاین بگین چین نمیزنه بابااااااا از سی پی یو تکنولوژی جدید تر هم هست که چین نتونه بزنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!وقتی سی پی یو کامپیو تر با اون نانو تکنولوژی رو میتونه بزنه که با تمام قطعات کامپیوتر سازگار باشه برای چی ان73 رو نتونه!!!!!!!!!!!!!!
در ضمن یه چیز دیگه باز خوبه بیشتریا شون میزد:serial seems to be correct و باید فرکانس رو وارد میکردی (مثلا 1900mhz.800mhz) ولی بعضیا شون که دیگه اصلا شناسایی نمیشه و میگه موجود نیست و کامل میگه غلط هست.حالا خودتون بگید که ان73 ها همه شون با کیفیت هستن یا نه؟
شما چه موقع گوشی رو خریدید؟نقل قول:
من هم همین 2 هفته پیش ولی پدرم در اومد تا خریدما بعضی موبایلیا میخندیدن و میگفتن مگه باسریال میشه فهمید که اصله یا نه اینا همش شعره یکی دیگشونم یه چیزی گفت که اینجا نمیتونم بگم خوب دیگه برای فروششون همه کاری میکنن. ولی خوب تا حدودی خیال آدم راحت تره.
از کجا خریدید و به چه قیمتی؟ لطفا آدرس و تلفن مغازه رو اعلام کنید.نقل قول:
با تشکر
دوستان خواهشن اگه میشه بگین برنامه هایی که پسونده sis دارن بر روی n73 نصب می شه یا نه؟؟ برای منکه نمیشه میگه ساپورت نمیشه گوشیه من مشکل داره یا همه این جوریه؟؟؟؟؟
sis v 3 اگر هم مشكل پيدا شده تاريخ گوشي را درست كنيد
من توی شیرازم اگه توی شیرازی یه پیغام خصوصی بده بهت آدرس بدم البته اگه هنوز از اونا داشته باشه.نقل قول:
آره مشکلی نیست.نقل قول:
این پیغام میگه : این شماره Imei به نظر میرسه درست باشه ولی ما اطلاعاتی در مورد این گوشی خاص نداریم.
رنگ بردتون دقیقاً چه رنگیه ؟نقل قول:
برد گوشیهای جدید ، رنگشون شبیه رنگ برد گوشیهای سونی اریکسونه که تو چین ساخته میشه ، سبز خوشرنگیه ، میشه گفت سبز لجنی(اسم دیگه ای بلد نبودم !)
اما برد گوشیهای سری قدیم ، سبز بدرنگیه ، تیره تره .
اگه خدا بخواد فردا از برد گوشیهای سری جدید عکس میگیرم و یه مقایسه ای با قدیمیا انجام میدم . منتظر باشید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ozondj عزیز...قبلاً هم روی این موضوع بحث شده و ثابت شد این ارزونی به خاطر برداشته شدن رجیستر و .. نیست چون این افت شدید قیمت رو تو هیچکدوم از گوشیهای دیگه ندیدیم . به قول محمد عزیز (M.etallic.a) ، آیا رجیستر فقط برای N73 آزاد شد که فقط این گوشی اینقدر ارزون شده ؟!! اکثر گوشیها افت 20 تا 50 تومنی داشتن نه 100 و 200 تومنی !نقل قول:
یه این تاپیک هم سری بزنید چون حسابی روش بحث شده و مواردی هم اثبات شده :
این نوید رو میدم که فردا یه مقایسه از برد گوشیهای جدید و قدیم میذارم تا حجت رو بر دوستان تمام کنم !کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=141638
مقایسه جالبیه..اونایی که دنبال رنگ برد بودن منتظر باشن .
نقل قول:
کسی جواب نمی ده؟
دوستانی که می خواستن رنگ برد گوشیهای سری جدید
رو ببینن و مقایسه کنن ، حتماً یه سری اینجا بزنید :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=147561
این یکی از مشکلات فریمور قدیمیه ؟ ورژن فریمورت چنده ؟ با آپدیت مشکلت حل میشه.نقل قول:
ممنون. خیلی مقایسه جالبی بود و خیلی چیزا ثابت شد. سامان جون چک کن بینم ماله تو هم سبز لجنیه ؟؟؟؟
فکر نکنم کسی توی این موضوع که گوشی های جدید چینی هستن شکی داشته باشه چون معمولا نوکیا یه گوشی رو بیش از ۶ ماه تولید نمیکنه نه به این خاطر که خوشش نمیاد به این خاطر که بازارهای جهانی که شامل ایران نیست ازین بیشتر نمیکشه مثلا الان توی بازراهای جهانی کاربرائي که دوربین واسه شون مهمه به ۳ مگ ها هم نگاه نمیکنن ................ اما اون چه که مشکوکه اینه که یه سری گوشی تقلبی وارد بازار شد (حد اقل اوائل ازاد شدن ریجیستر واسه سواستفاده......که اصلا موضوع ساخت یا لایسنس نوکیا رو هم نداشتن و این فراتر از این بحث هاست شک نکنید یه عده این وسط کلاهبرداری کلانی کردن چه معنی داره یه گوشی به اسم برند نوکیا بیرون بیاد ولی اصلا اعتبار شعبه چین و هند نوکیا رو هم نداشته باشه
ازین کلاهها زیاد سرمون میزارن کسی هم نیست دستشونو رو کنه
شما مدیر فروشه نوکیا هستید یا مدیر خط تولیدش؟؟؟؟نقل قول:
گوشیای جدید به هیچ وجه چینی نیستن..کی مشکل داشته با این گوشیا؟؟؟کی با جدیداش مشکل داشته؟؟؟عیب و ایرادشون چیه؟؟؟اینکه یکی گوشی رو دستش بگیره و بگه از گوشی خودم سرعتش کمتر بود ملاکه؟؟؟رنگ بردش سبز کمرنگه؟؟سبز کمرنگ مختص چینه؟؟؟بابا یکه بگه من این گوشی رو خریدم 1 ماه پیش الان فلان مشکل رو داره...باش کار کردم فلانش سوخت...آقا تو یک سال پیش خریدی 800 تومن..الان شده 350 تومن...ناراحتی از اینکه گوشیت ارزون شده؟؟؟همه میتونن بخرن؟؟میخوای بگی چون گرون خریدی پس بهتر از گوشیای الانه؟؟؟بابا بیخیال...
گوشی های چینی شبیه N73 تولید شده به بازار ما هم اومده...ولی با اسم NOKLA...یا اسمی شبیه NOKIA..فقط هم مربوط به N73 نیست...N95 هم remark شدش به اسم NOKLA تو بازار هست....
دوست من...نقل قول:
من خیلی ها رو سراغ دارم که این گوشی های جدید رو خریدن و با مشکل روبرو شدن. یه مورد دوست خودم بود که میوزیک ادیشن خریده بود و ظاهرا همه چیش سرجاش بود. اما صدای اسپیکرش به طرز محسوسی بی کیفیت بود. و یا یه مورد بود که لنز دوربینش دقیقا وسط نبود. و یه مورد بود که میکروفون گوشی از کار افتاده بود با یه بار افتادن و ...
در ضمن افت قیمت یه گوشی عادیه. من که پارسال به قول شما این گوشی رو خریدم 500 تومان. اون موقع بهترین گوشی بازار بود و پول بهترین بودنش رو دادم ولی الان گوشی های جدیدی اومده مثل n95 و ... و مطمئن باش سال دیگه همین موقع n95 هم ارزون شده و گوشی های بهتر اومده. اما نکته قابل تامل افت شدید و ناگهانی یه گوشیه. اگر همه گوشی ها با این شدت بود خوب می شد توجیه کرد. ولی اینکه فقط یه گوشی اینطوری افت قیمت پیدا کنه معلومه یه چیزیش میشه.