هزینه های پوشش ندادن در ایرانسل
در جایی که آنتن ضعیف است تماس بگیرید connection error می دهد ولی هزینه را حساب می کند باور نمی کنید فقط کافی است یک روز با کنترل حساب اینترنتی (Ecare) چک کنید
در جایی که آنتن ضعیف استsms بفرستید پیام خطا می دهد ولی هزینه را حساب می کند باور نمی کنید فقط کافی است یک روز با کنترل حساب اینترنتی (Ecare) چک کنید
حالا ما که کلی دوستامونو گفتیم ایرانسل بگیرند و اونام خریدند با چه رویی نگاه کنیم
هزینه تماس با 130 در ایرانسل
در تاریخ 86/02/05 ساعت 7:53 با 130 تماس گرفتم
من از نحوه برخورد شکایتی ندارم چون بعضی برخوردها در ایرانسل امری عادی است
مشکل قبلی من که دریافت هزینه های اضافی از sms است هنوز حل نشده است
ولی مشکل جدید من این است که از حساب من برای این تماس 1058 ریال کم شد . مگر قرار نبود فقط 1 دقیقه حساب شود و 529 ریال کم شود
قزوين از امروز به شبكه ايرانسل پيوست
مدير عامل شركت ايرانسل امروز در قزوين گفت: در چند روز آينده شهرهاي اقباليه و آبيك و ماه آينده هم شهرهاي محمديه و تاكستان در استان قزوين زير پوشش شبكه تلفن ايرانسل قرار ميگيرد.
دزفولي افزود: جاده هاي قزوين كرج,قزوين رشت,قزوين تاكستان و قزوين همدان تا شهريور ماه به طور كامل زير پوشش ارتباط تلفنهاي شبكه ايرانسل قرار خواهند گرفت.
ايرانسل قرار است كه تا پايان ارديبهشت 50 شهر و در تير ماه با پيوستن 120 شهر ديگر تعداد شهرهاي زير پوشش كشور را به 250 شهر افزايش دهد.
منبع:شبكه پيام نما
بيچاره به حال اين شهرهاي جديد
خوبه حداقل ما يه كم اينترنت مجاني زديم
ولي اين ايرانسلي هاي جديد چي
خداييش من هر چي ميخوام تعريف ايرانسلو بكنم يه جوري ميزنه تو ذوق آمدم
مثلا از ديروز تا حالا شماره 130 رو كه ميگيرم هيچ صدايي نمياد ولي پولشو حساب ميكنه و هر چي هم كه شماره هاي پست صوتي(100و...) رو ميگيرم ميگه اين شماره اشتباه است لطفا بعدا شماره گيري نماييد.
راستي چرا نميشه با ايرانسل به شماره هاي صدا و سيما Sms زد؟(مثلا 200090)
خلاصه سرتونو درد نيارم
ايرانسله ديگه
كاريش نميشه كرد
به عليرضا خارجي: متشكرم براي جوابت
عليرضا، من 100 درصد مطمئن هستم كه تو هيچ غرضي از اين كار نداشتي. فقط چون تا حدودي با فرهنگ جهاني آشنا هستم، خواستم اين آشنايي رو بين كساني كه با اونها در يك كشور زندگي ميكنم، نشر بدم. من ميدونم كه تو اين كلمه رو از فيلمها يا تلويزيون شنيدي (همونطور كه گفتم در دوبلههاي قديمي رايجه).:20:
لازمه به اين نكته هم اشاره كنم كه اين كلمه، ترجمه كلمه Nigger هست.
به masoudboy: با 10 تا هم ميشه پوشش داد!
تا اونجايي كه من ميدونم پوشش اصفهان هنوز كامل نشده، ولي در عين حال ميتونم بگم كه با 10 بيتياس هم ميشه يه شهر رو پوشش داد!! ولي نتيجهاش همين ميشه كه دوستان راجع بهش حرف ميزنن. يعني، سختي در گرفتن تماس، ارسال نشدن پيامها و ...
از نظر فني، از بعد مسافت هر بيتياس ميتونه تا فاصله زيادي رو پوشش بوده. اين فاصله ميتونه تا 8 كيلومتر هم باشه. براي مثال در جادههاي بين شهري، در فواصل زياد دكلهاي موبايل ديده ميشه. با اين محاسبه ميشه اصفهان رو با سه دكل هم تحت پوشش قرار داد.
سوال اينه كه پس چرا اينقدر تعداد دكلها يا در واقع بيتياس زياد هستن؟ جواب: اونچه كه در اين صنعت مهمه وسعت منظقه نيست، بلكه تعداد استفاده كنندهها هستن. هر چه تعداد استفادهكنندهها بيشتر باشن، تعداد سايتها بيشتر ميشن. براي مثال ميشه فرض كرد كه هر سايت 800 سيمكارت رو پوشش بده، خوب اگه ده سايت در اصفهان باشه، كلاٌ در هر لحظه 8000 نفر ميتونن با موبايل صحبت كنن. اين ظرفيت شبكه هست. نكته در اينجاست كه اپراتور به تعداد ظرفيت شبكه سيمكارت نميفروشه، بلكه چند برابر اون رو ميفروشه. چون اين فرض وجود داره كه همه در تمام لحظات با تلفن صحبت نميكنن. در اينجا ممكنه اپراتور 40.000 سيمكارت بفروشه. (براي محاسبه اين عدد فرمولهاي مخصوص هست، من در اينجا فرض كردم).
خب پس به صورت خلاصه، با 10 بيتياس، تونستيم كه 40،000 مشترك داشته باشيم! فكر نميكنم بيشتر از اين تعداد در اصفهان سيمكارت فروخته شده باشه.
شنونده نظرات شما هستم.
به Dr.Dolfin: تنظيمات جيپيآراس
دوست عزيز، كليه روشهاي تنظيم بارها در اين فورم گفته شده. با يك جستجو از صفحه 100 به بعد ميتونين كليه اطلاعات لازم رو به دست بيارين.
هزینه های اضافی در ایرانسل
با تشکر از جواب شما
هزینه شلوغي شبكه و يا ضعف آنتن دهي را چرا من باید پرداخت کنم؟
چرا همان پیام کوتاه چند ثانیه بعد ارسال می شود؟
شلوغي شبكه و يا ضعف آنتن دهي چند پیام را نمی رساند؟ چرا برای من 50% است؟
چرا شبکه شما همیشه شلوغ است و ضعف آنتن دهی دارد؟
"اما بعد از گذشت مدتي پيغام not send دريافت شد" این مدتی 1 ثانیه است و دوباره 3 ثانیه بعد ارسال میشود.
اگر مرکز پیام شما پیام من را گرفته است چرا یک ثانیه بیشتر نگهداری نمی کند تا بتواند دوباره بفرستد و اگر نگرفته است چرا من باید هزینه پرداخت کنم؟
مشترك گرامي
با سلام و احترام
چنانچه هنگام ارسال پيام كوتاه ، در همان زمان پيغام not send مشاهده نموديد ، هيچ هزينه اي براي شما در نظر گرفته نمي شود
اما اگر در زمان ارسال پيغام send را مشاهده كرديد اما بعد از گذشت مدتي پيغام not send دريافت شد ، اين براي شما هزينه در بر دارد
اين بدان علات كه پيام كوتاه از شبكه ارسال شده است اما در مسير بدليل شلوغي شبكه و يا ضعف آنتن دهي به مقصد نرسد
با تشكر
Customer Service
MTN IRANCELL
From: ------- [mailto:------@yahoo.com]
Sent: 2007/04/26 10:03 ق.ظ
To: Customer Service
Subject: هزینه های اضافی در ایرانسل
علیرضا-------
989352200---
هنگام ارسال پیام کوتاه گاهی اوقات برای من پیام
"message not sent"
که من بلافاصله پیام را دوباره ارسال می کنم و گزارش ارسالی نیز می گیرم
مشکل من این است که پس از بررسی کنترل حساب اینترنتی متوجه شده ام که ایرانسل از این پیام ها نیز هزینه کم میکند
هزینه پیام های ارسال نشده چقدر می باشد؟
Gprs مخابرات به گفته خودشون تا شهريور به تعويق افتاده
نقل قول:
ايرانسلو بي خيال
مخابرات گفت gprsواسه سيمكارتهاي دولتيو تا اول تابستون را ميندازه
خود مخابرات يا بهتر بگم شركت ارتباطات سيار اعلام كرده كه ارايه سرويس به شهريور موكول شده. البته اين چند ماه لازمه به 2 سالي كه قبلاً حرفش رو ميزدن اضافه شه.