تفاوت صداشون خیلی زیاده؟یعنی کسی که اولw810 داشته حالا بیاد k800 بخره خیلی می خوره تو ذوقش؟نقل قول:
Printable View
تفاوت صداشون خیلی زیاده؟یعنی کسی که اولw810 داشته حالا بیاد k800 بخره خیلی می خوره تو ذوقش؟نقل قول:
نه اونقدرا تفاوت ندارن. تو ذوق نمیزنه. در ضمن میتونی آکوستیک بریزی تو گوشیت که صداش بهتر میشه. منم همین کارو کردم. k800 خیلی گوشیه توپیه
مرسی از راهنماییتون.قیمتش 260 تومنه الان؟نقل قول:
بله. کمترم گیرت میاد تا 245
توی شیراز تا 240 هم گیرتون میاد !!نقل قول:
ولی شک نکنید که کا800 بهتره !!
ببینید منظور از اینکه میگن یه دوربین مثلا 30 فریم میگیره اینه که 30 بار در ثانیه عکس میگیره و وقتی که این عکسا رو کنار هم میچینه تبدیل میشه به یه فیلم.به بیان بهتر فیلم کلا از عکس های زیادی که پشت سر هم قرار میگیرن درست میشه.
حالا شما اگه کاری کنید که 100000 فریم هم بگیره تا وقتی که Qcif 176*144 هستش هیچ تاثیری توی کیفیت نداره... یعنی چشم اصلا تشخیص نخواهد داد. اگه دوربینی بتونه سایز فیلم رو در حد Vga یا بالا تر ضبط کنه با همون 15 فریم در ثانیه , نتیجه کار فیلمی با کیفیت بالا را خواهیم داشت.پس انقدر دنبال بالا بردن فریم مریم نباشید که نتیجه ای نداره:20:
دوست عزيز خيلي هم چشم تشخيص ميده. كليپي كه دوستمون گذاشته رو با كليپ اوريجينال مقايسه كني متوجه ميشي. اصلا اتفاقا هر چي فريم ريت بيشتر بشه چشم بهتر فيلمو ميتونه تحليل كنه. برعكس گفتي.نقل قول:
حداکثر قدرت تشخیص چشم انسان 25 فریم در ثانیه هست !!!:31: امین درست میگه !نقل قول:
کلیپی که دوستمون گذاشته اتفاقا هیچ فرقی با اوریجینالش نداره. فقط حجمش بیشتره و تعداد فریمهاش بر واحد ثانیه که توسط چشم قابل تشخیص نیست.
اقا چرا کیفیت فیلم برداریش کمه؟
چراغ قوه نداره؟
اگه بخوایم k800 رو با s500i مقایسه کنیم چی؟کدوم سرتره؟
بازم k800 سرتره
ولی به نظر من s500 قشنگتره
دوست عزيز من هر دو رو ديدم. يعني شما ميگي اون 15 فريم با اين 30 تايي هيچ فرقي نميكنه ديگه؟! خيله خب اگه اينطوره بحثي نيست . منم مجبور نيستم و لازم نميدونم شما رو قانع كنم.نقل قول:
من یک w810 دارم میخوام k800 بگیرم...
یک تا سیوال دارم....
یکی اینکه اکوستیک چیه و چه جوری میشه ریختش...
منظورم اینه که نمی خوام هک باشه ها...
من یک w810 دارم میخوام k800 بگیرم...
یک تا سیوال دارم....
یکی اینکه اکوستیک چیه و چه جوری میشه ریختش...
منظورم اینه که نمی خوام هک باشه ها...
آکوستیک یه فایله که بوسیله یه برنامه(setool2lite) میریزی تو گوشی همین. 30 ثانیه بیشتر طول نمیکشه.
هر وقت دو تا فیلمو از یه صحنه دیدی بعد بگو دیدم.در ضمن من نگفتم فرقی ندارن گفتم چشم نمیتونه تشخیص بده. اگه با درایور اورژینال هم از همون صحنه یه فیلم میگرفت تو بدون دیدن سایز اونا نمیتونی تشخیص بدی کدوم 30 فریمه و کدوم 15
آقا جون تو راس ميگي ما حرفي نداريمنقل قول:
چرا حرف بي خود مي زني فري جاننقل قول:
با همتونم k800i به عنوان بهترين گوشي سال خودم انتخابش كردم:5::5::5::31::8::40::20:
:40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::4 0::11::11::11:
سلامون علیکم به دوستان خوبم!!!
عزیزان میخواستم ببینم k800i رم 2 گیگ ساپورت میکنه!!
بله !!! ولی تا دو گیگ .. بیشتر نه !!! :12:نقل قول:
مرسی دوست عزیز پس الان با خیال راحت 2 گیگ گوشیمو پر کنم دیگه؟
تا 4 گیگ ساپورت میکنه مرد مومن.نقل قول:
woooooooooooooooooooooooooooww جدی میگی کاشکی چهار گیگ میگرفتم حیف شد
فلوس موجود بود میتونستم تونم بگیرم.............................
یه گیگش 25000 تومن بود
درسته ولي 4 گيگش زياد پيدا نميشهنقل قول:
m2 که میگن هنوز 4 گیگش ساخته نشده!!!
پیدا میشه جانم. یه خورده بگرد. البته فکرکنم خیلی گرونهنقل قول:
چرا ساخته شده. 8گیگشم ساخته شده ولی k800 ساپورتش نمیکنهنقل قول:
مجموع چند theme برای k800 یکی اش هم ساخت خودمه.دانلود کنید و نظر بدید:
کد:http://www.4shared.com/file/24153352/67a67910/k800_theme.html
میخواستم بدونم اصلا راهی نیست موقع فیلم برداری این چراغ مادون قرمز روشن بشه؟
گمون نکنم راهی باشه فقط همون اولش روشن میشه بعد خاموش میشه. حالا اون به چه دردت میخوره؟
شبا که یه کمی جلو رو روشن میکنه که باهاش بتونی فیلمبرداری کنینقل قول:
این اکوستیکی که میگین برای بهتر شدن صدا هست میشه از جایی دانلودش کرد اگه میشه لینکش بذارین
نقل قول:تو این تاپیک پر از آکوستیکه. من Xaero Ma Loud رو پیشنهاد میکنم. یه خورده بگردی پیدا میکنیکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=155756&page=11
نقل قول:
تو این تاپیک پر از آکوستیکه. من Xaero Ma Loud رو پیشنهاد میکنم. یه خورده بگردی پیدا میکنی
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=155756&highlight=Xaero+Loud
سلام
من یه گوشی میخوام بخرم
بین k750 و k800 موندم
میخوام ببینم با توجه به این که گوشی k800 گرونتره، مزایای خیلی قابل توجه تری هم داره؟
k750 با k800 قابل مقايسه نيستن. اين يه چيزه اون يه چيز ديگه س.نقل قول:
بهر حال كلا k800 بگير اگه ميتوني. واقعا با اين قيمت هيچ گوشي بهتري نمتوني پيدا كني. اما اگه عكس برات مهم نيست و نميخواي خرج كني 750 هم چيز بدي نيس.
من نمی دونم چند بار و کجاها درخواست یه قفل برای k800 کردم. اما خواهشاً یه نفر که تو گوشیه خودش هم امتحان کرده و نتیجه گرفته، یه قفل (حالا هر جور شده، چه قفل پسورد خور و چه قفلی که بشه تو یه قسمت خاص استفاده کرد) معرفی کنه و کامل کامل مسیر ریختن و وصل کردنش رو توضیح بده. ممنون
عزیز جان مرسی از پاسختنقل قول:
من چون نمیخوام دیگه گوشی رو عوض کنم و به عبارتی میخوام که مادام العمر باشه!!!! میخوام یه گوشی بخرم که بهترین امکانات ممکن رو داشته باشه و در عین حال ارزون هم باشه...
پس هم دوربینش برام مهمه و هم صداش که تو همین فروم خوندم که صدای ک800 از 750 بهتره.. درسته؟
k800 مطمئن باش چند سالی جواب میده. خیلی گوشی ردیفیه. قیمتو داشته باش=======> حداکثر 260:18:
ناموسه گوشیه