با سلام.
آبا براي دوستان امكان داره كه patch كاسپر پرو كه ورژن آنرا به 384 ارتقا ميداد را براي من آپلود كنه؟
با تشكر از دوستان.
Printable View
با سلام.
آبا براي دوستان امكان داره كه patch كاسپر پرو كه ورژن آنرا به 384 ارتقا ميداد را براي من آپلود كنه؟
با تشكر از دوستان.
همیلتون جان
اینم فایل 383 به 384 که خواسته بودی
لینک دانلود :
کد:http://file.uploadr.com/378e
مسعود جان سلام.
از لطف و محبت شما بسيار ممنونم.
[QUOTE=Masoud.ebi]همیلتون جان
اینم فایل 383 به 384 که خواسته بودی
لینک دانلودcode]http://file.uploadr.com/378e[/code
پس دوستان جريان
390 چيه؟
ebilove جون 390 هم هست ایشون مال 388 رو میخواستن;)
سلام دوستان
این هم patch ارتقا کاسپر 5.0.388 به 5.0.390
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید
Anti Trojan Elite 3.3.4
Download
Addon/Update
Spyware Doctor™ 3.0.0.288
لینک:
کرک:
سلام
دوستانی که هنوز با کرک کردن نورتون 2006 مشکل دارند این سریالها را امتحان بفرمایند وجوابشا بگند من خودم نورتون ندارم تا امتحان کنم :
Product key: xxxxx8YXGRWJDTQD4TXxxxxx
Subscription Key:V39PRX4HCPHKWMKVTCGFD38Q3
نه راه حل مصعود جون نه راه حل برزو جون هیچ کدوم جوای نمیدن;)
با سلام
برزو جان من از طرفداراي اين
Spyware Doctor هستم
اين با اين چه فرقي ميكنه؟
Spyware Doctor3.2.2.417
ebiloveجان سلام
با عرض شرمندگی من برنامه را دانلود نکردم ونمیتونم اظهار نظری بکنم
فکر کنم ورزن برنامه ای که شما نوشتید بالاتر باشه این دوتا انتی اسپای را یه سایت خارجی توی توضیحاتش به عنوان دو انتی ویروس برتر در ماه اکتبر معرفی کرده ولینکاشا گذاشته بود راست یا دروغش با خودشون
همیلتون جون قابل شما رو نداشت وظیفه بود
در مورد نورتون ساسان جون چرا جواب نمیده بچه هایی که دانلود کردن همشون تونستند رجیسترش کنند
سلام
اقا مسعود
دست شما درد نکنه :blink: :blink: :blink:
من داشتم این چند صفحه اخره تاپیک رو میخوندوم دیدم که بیشتر بحثاتون درباره انتی ویروسهای NOD -Kaspersky-kit...
نظرتون درباره PC-cilin چیه ایا بدرد بخور هست یا نه.
البته من این چند ماهی که ازش استفاده کردم ازش راضی بودم ولی چون هر راهی رفتم نتونستم اپدیتش کنم میخوام بزارمش کنار
حميد جان سلامنقل قول:
نوشته شده توسط hamid_badboy64
به نظر من اصلا معطل نكن و هر چه زودتر اين كار رو بكن! ;)
مصعود جون من هر کاری کردم نتونستم رجیسترش کنم همش مینویسه Activation Failed
با سلام
سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هر از چند گاهی فایلی به نام eicar را برای تست قدرت انتی ویروستان می گذارد.
برای دانلود به این صفحه بروید:
یا روی لینک زیر کلیک کنید:
انتی ویروس من که شناختش
انتی ویروسم kaspersky
من روی لینکش که کلیک کردم نود پیغام داد!;)
nod بیشتر حال bad script ها را جا می اورد
در ضمن من که کرک درست حسابی از nod ندیدم
در ضمن ساسان جان nod رو انگلیسی بنویس چون یه وقت یکی با برنامه نود اشتباهی میگیره :-)
عادل جان خواهش میکنم ما که کاری نکردیم وظیفه بود
ساسان جان
اگه دقیقا طبق دستورالعملی که داده جلو بری حتما رجیستر میشه اونم برا دو سال
بجای اون دو تا ایکس کنار هم باید یه ترکیبی از حرف و عدد بذاری یبار دیگه تست کن مطمئنم که جواب میده
من توي يك تاپيكي خواندم كه يكي از دوستان گفته بود كه آنتي ويروس نورتون براي ايرانيان آپديت نميشه.من خواستم اين حرف را تكذيب كنم و بگم كه اصلا اينجور نيست من كاملا خوب و راحت مثل سابق آپديت ميكنم و نه تنها من بلكه اكثر دوستانم هم مثل من مشكلي با آپديت ندارند.از آنجايي كه من به اين تاپيك مدتهاست نگاه نكردم اگر جاي ديگه گفته شده پوزش ميخوام
Masoud.ebi جون ترکیب حرف و عدد رو گفتم هر چی بزاری جواب میده
بچه ها هر چی سریال دارن که کار می کنه معرفی کنن;)
سلام
اقا مسعود انتی وروسهایی که در انها انتی اسپایور هم وجود دارد یا انتی اسیم وچیزهای دیگر که به طور اضافه روی انتی ویروس هست
این نوع انتی ویروسها قوی هستند
اگر قوی هستند چرا
اگر قوی نیستند چرا
Adel.p30
:blush: :blush: :blush: :blink: :blink: :blink: :evil: :evil:
محمد علی جون اینجا همه حرفه این داداش میدونن نود یعنی Eset Nod 32;)
سلام
قبل از هر چیز عذر خواهی میکنم اگر سوالم تکراری است قبول کنید تعداد پستها زیاد شده وجستجو کاری سخت!!
واما.....
نظر اساتید در مورد کاسپرسکای 2006 بتا چیست؟ و اینکه آپدیتهای این برنامه در چه شاخه ای نگهداری میشه تا بعدا بتوان دوباره انها را بازیابی کرد؟
دوست عزیز این آنتی ویروس کارش عالیه ولی تنها بدیش در حال حاظر گرفتن سرعت سیستم.به نظر من باید در کنار یه آنتی ویروس دیگه به صورت غیر فعال رو سیستمت نصب باشه.اگه نباشه ضرر میکنی چون واقعا آنتی ویروس خوبیه.امیدوارم تو نسخه فولش یه فکری برای فضای رم کنند چون بیشترین فضای رم توی کامپیوترت توسط همین برنامه اشغال میشه.
باسلام
من خيلي از برنامه نسخه بتا خوشم نمياد.
حالا به نطر شما ايا استفاده از انتي ويروس بتا كار عاقلا نه اييه ؟
من كه فكر نميكنم به نسخه بتا بشه اطمينان كرد حالا حتي كسپر.
.................................................. ..........................
حجم ابديت اوليه كسپر رو ميخاستم بدونم
مثل ورژن قبله يا.....؟
بدرود.
گیلوپا جاننقل قول:
Gilopa :
دوست عزیز این آنتی ویروس کارش عالیه ولی تنها بدیش در حال حاظر گرفتن سرعت سیستم.به نظر من باید در کنار یه آنتی ویروس دیگه به صورت غیر فعال رو سیستمت نصب باشه.اگه نباشه ضرر میکنی چون واقعا آنتی ویروس خوبیه.امیدوارم تو نسخه فولش یه فکری برای فضای رم کنند چون بیشترین فضای رم توی کامپیوترت توسط همین برنامه اشغال میشه
گمان نمیکنم کاسپر 2006 با اینکه بتا هست به این اندازه که شما گفتی بیشترین فضای رم رو اشغال کنه
اگه میخوای بفهمی که کدام آنتی ویروس بیشترین فضای رمت رو اشغال میکنه بایستی AVK2006 رو نصب کنی
اونوقت که متوجه خواهی شد که کدام آنتی ویروس بیشترین فضای رم رو اشغال میکنه
قابل توجه شما که کاسپر 2006 دو تا پروسه بیشتر نداره
AVP.exe User
AVP.exe System
در حالت عادی این دو تا پروسه محاله که جمع فضایی که اشغال میکنن بیشتر از یک مرورگر مثل اپرا بشه
توی این حالت اپرا حدود 16 تا 23 مگ بسته به تعداد تب ها فضا رو اشغال میکنه در حالیکه مجموع اون دو تا کمتر از 20 مگ هستش حتی برخی مواقع زیر 12 مگ رو اشغال میکنن
ولی همون AVK رو که گفتم در حالت عادی چیزی حدود 40 مگ و در حالتیکه به نت متصل میشید حدود 80 مگ رو اشغال میکنه و این مقدار نیز بطور مرتب در حال افزایش است
خوب بگذریم از این مثالها بسیاره
بنظر من تنها مشکلی که این آنتی ویروس داره و اکثر دوستان میگن سرعت سیستم رو پایین میاره تنها علتش اسکن درون آرشیوها و فایلهای فشرده در زمان RealTime هستش
که باعث میشه در هنگام مرور محتویات هارد باعث کاهش سرعت بشه که اگه مثل بیت دفندر 9 کاسپر نیز این گزینه رو انتخابی کنه این مشکلش نیز برطرف خواهد شد
گیلوپا جان اینا تجربه من از این آنتی ویروس بود و بنظرم آخرین نسخه بتا که داده بسیار بسیار پایداره ولی کماکان با اوت پست مشکل داره
که امیدوارم توی نسخه نهاییش این مشکل نیز برطرف شه و بشه از اون در کنار اوت پست استفاده کرد
دوستان هم اگه نظر بدن خوشحال میشم
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
عادل جان مسلما آنتی ویروس هایی که دارای قابلیت آنتی اسپای و آنتی اسپم هستند امنیت سیستم رو کاملتر میکنند و معمولا بصورت پک کامل و با نام اینترنت سکوریتی نامگذاری و عرضه میشوند چونکه توی دنیای وب علاوه بر ویروس ها مسلما کدهای جاسوسی بسیاری وجود داره که در این عرصه رقابتی آنتی ویروس و یا مجموعه ای برنده هست که بتونه مقدار بیشتری از این نرم افزارهای جاسوسی رو علاوه بر ویروسها شناسایی کنه که در این میان دو محصول اینترنت سکوریتی بیت دفندر و کاسپرسکی کارشون رو بهتر از بقیه انجام میدننقل قول:
Adel :
سلام
اقا مسعود انتی وروسهایی که در انها انتی اسپایور هم وجود دارد یا انتی اسیم وچیزهای دیگر که به طور اضافه روی انتی ویروس هست
این نوع انتی ویروسها قوی هستند
اگر قوی هستند چرا
اگر قوی نیستند چرا
اگه دقت کرده باشی از حدود 6 ماه گذشته به این طرف دیتابیس بیت بطرز وحشتناکی افزایش پیدا کرد که علت این افزایش زیاد چیزی نیست جز افزودن همین قابلیت آنتی اسپای و شناسایی اسپای ها به دیتابیسش
خوب رو این قضیه زیاد میشه بحث کرد ولی گمان کنم این مقدار کافی باشه
اگه سوال دیگه ای داشته باشی در خدمتتون هستم
مصعود جون کاملا درست میگه فضایی که Kaspersky Anti-Virus 2006 اشغال می کنه چندادن تفاوت محسوسی با 'Kaspersky Anti-Virus Personal Pro نداره که ما بیایم بگیم کاسپرسکی 2006 بیشترین فضل رو اشغال می کنه و همون طور که مصعود جون گفتند این AntiVirusKit 2006 هست که بیشترین فضا رو اشغال می کنه;)
Kaspersky Anti-Virus 2006
چرا به همه چي گير ميده ؟
چون همه چی گیر دارن
به همین سادگی
البته این گمان کاسپر اسکی هستش
:happy: ;)
حالا این کاسپر 2006 نسخه نهاییش کی میاد؟
نکنه میخوان واقعا تا سال 2006 طولش بدن! (آخه همه میگن 2006 ولی 2005 میان، مثل نورتون و فیفا)
سلام
تا حالا كسي با Norton AntiVirus Corporate کار کرده ؟؟
به نظر من یه تست بکنبد بد نیست نه سریال میخواد نه رجیستر به راحتی هم آپدیت میشه سرعت سیستم رو هم نمیاره پایین مثل بقیه
خلاصه یک تست کنید پشیمون نمیشید
سلام
من می خوام ویندوز عوض کنم ..آیا امکان داره که فایلهای آپدیت kasper رو ذخیره کنم و بعد از نصب دوباره ویندوز استفاده کنم؟ چون در مورد nod32 همچین امکانی رو دیدم.... :)
ArAP30 جان شما این پوشه رو نگه دار:
X:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Anti-Virus Personal Pro
البته درایو X همون درایویه که ویندوزت توش نصبه;)
من از نود 32 استفاده مي كنم مزيتش نسبت به بقيه اينه كه اصلا سرعتو پايين نمي اره ..... بديشم اينه كه تروجانها رو خوب نمي شناسه يه برنامه به اسم stinger می تونه مکمل خوبی واسش باشه فقط مشکل لیسانس برای آپدیت شدنش داشتم که بلاخره یه سی دی با رجیستر سالم به اسم جدیدترین آنتی ویروسهای 2006 از شرکت ونوس قضیه رو حل کرد .....امتحانش کنین چیز خوبیه
منم دقیقا همین مشکل رو با kasperداشتم با اینکه بعضی فایلهام ویروسی نبودن باز خرشونو می چسبید که این مشکوک می زنه..... مخصوصا با فایلهای اجرایی کم حجم خیلی مشکل داشت آخر بی خیالش شدم ....نقل قول:
نوشته شده توسط boys_won