سلام
اقایان یفر در مورد انپک کردن دی ال ال توضیح بده
Printable View
سلام
اقایان یفر در مورد انپک کردن دی ال ال توضیح بده
دوست عزيزنقل قول:
نوشته شده توسط IRANI118
من قبلاً تست كردم جواب نداده
حالا شما با كدوم Pregap و با چه تنظيماتي اين قفل رو رد كردي !!!
بفرماييد تا من امتحان كنم !!؟
ببينم جواب ميده يا نه ؟
سلام
1. میشه این clony xxl را یه توضیحی براش بدین که چه جوری کار می کنه؟ زبانش چه زبانیه ؟ چه جور میشه به جای کلون بلایند را بهش معرفی کرد؟چه جور از اون پیش فرضاش میشه استفاده کرد؟ کجاش میگه قفل سی دی اینه.
2. از پروفایلای کلون در ورژنای پایین چه جوری استفاده میشه؟ چون در ورژنای پایین جایی به نام پروفایل ندیدم.
3. پروفایلای بلایند را چه جور استفاده کنیم ؟ اقا مهدی گفتند که توضیح دادند اگه میشه یا دوباره توضیح دهید و یا پست مربوطه را بگویید.
4. این pre gap چیه؟ برنامس هر چی هست برا ما هم بذارید بفهمیم . ایساک گفته بود مثلا این سی دی را میشه با pre gap سه سوت ایمیج گرفت من خیال کردم برنامس اما اقا مهدی سوالاتی که پرسید و اقا پیمان جواب داد نمیدونم چی شد آخرش!!!!!!!!!!!
دوستان سلام
peyman khatar
عزيز اين كه لينكش سالمه اما از اين به بعد توي
سايتي كه اقا مهدي گفتند اپلود مي كنم
اما اگر دوستان امكانش را دارند يك جايي اپلود كنند و بگذارند (باعث شرمندگي)
====================================
اقا مهدي گل سوء تفاهم نشه من هنوز شاگردشمام اما در مرود "پيچيده"
يك سري ترفند دارم آماده مي كنم كه خيلي جالبه پس منتظر باشيد
با سلام !
عجيبه ! يعني نسخه جديد ايراداتش رفع نشده ... خوب اگه تنظيم خاصي مي خواد بگو كه بر و بچ كه دارند تست كنند !نقل قول:
نوشته شده توسط IRANI118
اينجا اين سوال شما جواب داده نميشه ... چون بحث اصلي ما چيز ديگري هست ...نقل قول:
نوشته شده توسط mammadsayfee
براي بار صدم بايد بگم كه بايد به سايتهايي چون شبگرد و آنريل مراجعه كنيد !
ehsan30 جان !
من كه رفتم دانلود كنم ، به خاطر اينكه محل سكونتمون ايران هست نذاشت !
در ضمن لطفا يه جاي ديگه آپلود كنيد كه ما هم استفاده كنيم .
به قول M.R.M بايد بگم كه شما استاد مايي ... ما منتظريم ! البته دو هفته يك بار دير هست ... سعي كن زودتر آمادش كني !
با تشكر ـ مهدي :)
با سلامي دوباره !
اين هم آخرين نسخه نرم افزار Pregap Image Builder كه شاهكار دوست خوبمون persiankitty هست :
لينك دانلود : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام !
پس احسان خان چي كار كردي ؟!
خوب من اين بار اين را براتون مي ذارم ... برنامه MoleBox كه همونيه كه شتاب ازش استفاده كرده و فايلهاي جانبي را محاقظت مي كنه و يادم نيست كدوم يك از دوستان پرسيده !
حالش را ببريد ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شرمنده يادم رفت جواب بدم ...نقل قول:
پروفایلای بلایند را چه جور استفاده کنیم ؟ اقا مهدی گفتند که توضیح دادند اگه میشه یا دوباره توضیح دهید و یا پست مربوطه را بگویید
عين پروفايلهاي كلون هست ...
در جايي كه برنامه نصب هست پوشه اي به نام profiles وجود داره كه پروفايل را اينجا كپي مي كنيد . بعد وقتي كه مي خوايد ايميج بگيريد در قسمت تنظيماتش اسم اون را انتخاب مي كنيد ! ( منظورم كادر كشويي اي هست كه گزينه هايي مثل Automatic و ِAudio CD داره )
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط mehdi_7070
تو ورژن 3 كه رفع نشده بلكه به نظر من بدتر هم شده از ورژن2.3
راستي آقا مهدي Pm رسيد ه رو خوندي بعدشم اي سريال مريال ميخوادmelobox
دوستان سلام
با عرض پوزش براي اينكه آموزش من را نتونستيد دانلود كنيد
خوب من اين را در سايت معروفي كه گفتيد آپلود كردم اميدوارم استفاده كنيد
=============================================
آقا مهدي گل اختيار داريد
در ضمن من گفتم 2 هفته يك بار براي اين كه وقت كافي براي تايپ و تهيه اون داشته باشم
اما اگر زودتر اماده شد حتما زودتر از 2 هفته مي گذارم
با تشكر
نقل قول:
نوشته شده توسط IRANI118
سلام دوست عزيز
لطفا بفرماييد با چه تنظيماتي...
موفق و موئد باشيد
احسان جان !
مقاله ات را خوندم ... حتما امتحانش مي كنم !
فقط نكته اي كه به نظرم رسيد اين بود كه عكس هاش كيفيتش خيلي پايين بود و سعي كن در مقالات بعدي از عكس هاي با كيفيت تري استفاده كني ... راه حل ساده هم استفاده از دكمه PrintScreen بر روي كيبورد هست !
سلام
1. میشه این clony xxl را یه توضیحی براش بدین که چه جوری کار می کنه؟ زبانش چه زبانیه ؟ چه جور میشه به جای کلون بلایند را بهش معرفی کرد؟چه جور از اون پیش فرضاش میشه استفاده کرد؟ کجاش میگه قفل سی دی اینه.
2. از پروفایلای کلون در ورژنای پایین چه جوری استفاده میشه؟ چون در ورژنای پایین جایی به نام پروفایل ندیدم..
h_radnoosh جان !
1-
خوب اين clony xxl يك سري از قفل هاي خارجي مثل CD-Cops را برات شناسايي مي كنه ... بعد احتمالا clone را برات تنظيم مي كنه ... من تا حالا زياد باهاش كار نكردم !
در ضمن زبانش كه انگليسي هست . اگه نيست توي تنظيماتش اون آرم كشور انگلستان را انتخاب كن !
2-
فكر نكنم بشه استفاده كردم ... من هم مثل شما نديدم ! بذار ببينيد بچه هاي ديگه راهي به نظرشون ميرسه ؟!
بهتره بجاي اينكه فقط از پروفايل ها به روش كپي و پست استفاده كنيد اول اونو با نوت پد باز كنيد و مطالعه كنيد
اينجوري مي تونيد راحت اونو باسازي كنيد و اطلاعات مفيدي هم بدست مياريد
با سلام
اين برنامه رو تازه توي سايت sahagroup ديدم . براي قفل گذاري روي pdf فكر كنم Protect pdf
لينك دانلود :
نرم افزار :Pdf Protector 1.0
فعلاً باي
با سلام !
Isaaaac جان !
بله ، اين راه هم كه شما مي گيد درسته ...
خيلي ممنون از راهنمايي تان !
راستي مي توني بگي از كدوم ورژن ، پروفايل به clone اضافه شد ؟
پيمان جان !
اين كه حجمش خيليه ... اگه تونستي فشردش كن تا ما هم فيض ببريم ...
( راستي هنوز پرشين گيگ بهم دعوتنامه نداده ، هر وقت داد برات مي فرستم )
اگه فكرم حوب كار كنه !! فكر كنم از ورژن 3 به بعد پروفايل به كلون سي دي اضافه شده !نقل قول:
Isaaaac جان !بله ، اين راه هم كه شما مي گيد درسته ... خيلي ممنون از راهنمايي تان !راستي مي توني بگي از كدوم ورژن ، پروفايل به clone اضافه شد ؟
تا ببينم ايساك چي ميگه ؟؟
=================================================
مهدي جان !نقل قول:
پيمان جان !اين كه حجمش خيليه ... اگه تونستي فشردش كن تا ما هم فيض ببريم ...( راستي هنوز پرشين گيگ بهم دعوتنامه نداده ، هر وقت داد برات مي فرستم )
والا من هم هنوز دانلود نكردم ! يعني وقتش رو نداشتم كه دانلود كنم !
تازه اگه دانلود كنم و فشردش هم كنم فكر نكم حجمش از 4 مگ پايين تر بياد !! حالا ببينم چي ميشه !
در مورد دعوت نامه هم من منتظرم .*
عزيز دل برادرنقل قول:
اين برنامه كه
نام - ايميل و سريال مي خواد
پس كو !! چكار كنيم !! از كجا گير بياريم !1
سلام من بازی های شرکت نوین ژندار رو میگیرم الان مدنظزم بازی وحشت هست که از قفل نگهبان استفاده می کنه بازی به جز اینکه فایل اصلی رو قفل کرده یه فایل هست که توش صداها فشرده شدن به اسم Fearl.arch00 این فایل حدود 70 مگ هست ولی کردنش 500 مگ تازه برنامه ای که فایل های با پسوند Arch00 باز می کنه هم دارم ، اون هم میگه فایل ناشناخته!! چکار کنیم؟ من فقط مي خوام بازي بدون سیدی اجرا شه -دیمونتولز و کلون و غیره هم جواب نمیدن چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان
یه چند هفته این دورروبر نبودم نمی دوونم چه خبره آقا مهدی شما چه میکنید راستی دوستان راهی برای شکستن قفل نگهبان
پیدا نکردن ؟ در ضمن یه خبر خوش بهتون بدم می خوام کلیه مقالات البته همشو که نه شرمنده ولی اونایی که حجم زیادی داشته باشیند چه از نرم افزار و چه مقاله تو پرشین گیگ واستون آپلود البته با همکاری دیگر دوستان خصوصا اقا مهدی که خیلی فعالن
دوستانی هم که دعوتنامه ÷رشین میخوان یه 2 سه روز صبر کنن بعد واشون می فرستم
حق نگهدارتون
آقا مهدي گل !
پس اگه شما هم حاضر به همكاري با ما هستيد ، بايد خدمتتون عرض كنم كه من و آقا پيمان گل هم داريم اين كارها را مي كنيم و در حال حاضر هم ايشون و بنده هم يك سري كارهايي انجام داديم !
من بهت pm ميدم !
در ضمن ما يك نام خوب توي پرشين گيگ ثبت كرديم و در چند روز آينده شما را مطلع مي كنم ... چون منتظر جواب پيمان هستم ! شما هم يه كمي صبر كن كه كارها خوب پيش بره !
من همين را داشتم ... توي انجمن درخواست دادم و Mani_Borna عزيز اون را برامون گذاشت ...نقل قول:
نوشته شده توسط peyman khatar
اين را برو حالش را ببر :
لينك دانلود نسخه فول : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
( در ضمن نسخه اش هم جديدتره ! )
اگه help برنامه هم خواستيد بگيد تا براتون بذارم !
gameware جان !
اول اينكه به پي سي ورلد خوش اومدي !
بعد اينكه آيا شما از راه هايي كه ساير دوستان گفتند استفاده كرديد يا نه
باز بعد اينكه نسخه قفل نگهبان چي هست ؟!
ولي فكر نمي كنم توي درايو مجازي كار بده ...
با تشكر از آقا مهدي:
دوستان در مورد سي دي هايي كه قفل فيزيكي دارند هم مي شود يه مقداري اطلاعات بديد
siadate جان !
راستي قفل نگهبان را چي كار كردي ؟!
من وقت نكردم ايميلم را چك كنم ... ببخشيد !
در ضمن منظورت از قفل فيزيكي چيه ؟ همون سوراخ كردن و ... را مي گي ديگه ؟!
به قول بعضيا :) بگرد توي همين تاپيك روش قفل گذاري خدمتتون گفته شده !
در مورد شكستنش هم كه مشكلي وجود نداره و با اكثر ابزار كپي سي دي ، ميشه اونها را رفع كرد !
مهدي جان !نقل قول:
اگه ممكنه هلپ رو آپلود كنيد
شما با اين نرم افزار كار كرديد ! چطوري كار مي كنه ! مي تونيد براش يه آموزش بنويسيد ؟؟
من يه اتوران دارم مي خوام فايل هاي جانبي رو رو محافظت كنم چطوري اين كار رو بكنيم !!؟؟
با تشكر پيمان
سلام
اينم برنامه UltraISO Premium Edition v8.0.0.1392 كه خودتون بهتر از من مي دونيد چي كار مي كنه.
pass : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق و موئد باشيد ;)
ضمن عرض تشكر دوباره ازمهدي آقا:
مهد ي جان آره من منظورم همن سوراخهايي است كه روي سي دي ايجاد ميكنند در ضمن من د رپستهاي قبلي خوانده ام كه با كلون 2.5 اين قفل شگسته ميشود اما متاسفانه اين ورژن را ندارم در ضمن لینک هایی که بچه ها داده اند برای دریافت این ورژن کار نمی کند
با سلام ..
پیمان جان !
وقتی رفتم خونه برات آپلود می کنم ...
در ضمن اگه نسخه دموی اون را از سایتش بگیری و برنامه را نصب کنی ، help داره که آموزش کاملش هست ...
اگه اون را بخونی که دیگه نیاز نیست من توضیحی بدم !
صادق جان !
از شما تشکر می کنم ... فکر کنم از توی pcseven گرفتی ... در هر صورت دستت درد نکنه !
سیادتی جان !
پس منظورت شکستن قفل هست ... نیاز به ورژن خاصی نیست . این قفل دیگه الان زیاد کاربرد نداره و قوی هم نیست ، چون با اکثر برنامه های کپی سی دی میشه اونها را از بین برد .
اگه clone 2.5 را می خوای ( که گفتی می خوای دیگه ) برات آپلود می کنم !
با تشکر ـ مهدی :)
مهدي جان !نقل قول:
پیمان جان !وقتی رفتم خونه برات آپلود می کنم ...در ضمن اگه نسخه دموی اون را از سایتش بگیری و برنامه را نصب کنی ، help داره که آموزش کاملش هست ...اگه اون را بخونی که دیگه نیاز نیست من توضیحی بدم !
ممنون !
معلوم نيست كارش چطوره !! شما با اين كار كرديد ! ميشه واسه برنامه هاي جانبي يك اتوران استفاده كرد !!
اگه ميشه روش كار با اين برنامه رو بصورت يك آموزش در قالب pdf درست كنيد !! واقعاً همه از شما تشكر مي كنن !!
ممنون مهدي جان !!
با تشكر پيمان
پیمان جان !
اول اینکه شما و بقیه بچه ها نسبت به من لطف دارید !
نکته بعدی اینکه من با این نرم افزار به صورت حرفه ای کار نکردم ... بهتره help خودش را بخونید ...
در ضمن ازت ممنون میشم زودتر جواب pm قبلی من را بدی که بچه ها را زودتر خوشحال کنیم .
با تشکر ـ مهدی :)
سلام - آقاي mehdi_7070 واقعا ممنون که جواب میدی!!! راستش من تو سایت دارینوس اصلا جواب نمیگیرم- خواهشا کمکم کن
1-لطفا یه توضیح مختصر بده که من نرم 170 صفحه رو بگردم!!!
2-فکر کنم negahban golden plus هستش من اصلا و ابدا راجع به قفل شکنی اطلاعندارم.
3-چندتا فایل به بازی اضافی شده به احتمال زیاد مربوط به قفله:
Kcore1.exe-Kcore2.exe-NSGDRV.exe-negGlp32.dll این فایلها هستن.
آقا جون مادرت کمک کن فقط یه راهنمایی بکنم یادت باشه ما باید یه کاری کنیم که فایل های dll و exe کرک بشن چون من بفکر خودم زرنگی کردم و کرک این بازی رو (که نسخه انگلیسی بوده و قفل securom رو شکونده) رو ریختم جاش فهمیدم بازی یه فایل داره به اسم FEARL.Arch00 که توش فایلهای صوتی بصورت فشرده pack شده اند این شرکت چون تنها کاری که می کند دوبله با صدای گویندگان منتخب است اون فایل رو هم قفل گذاشته
خواهشا کمکم کن
بازم مثل همیشه مرسی مهدی جان!
با سلام
دوستان عزیز من چند تا سی دی را پیدا کردم هر کاری میکنم نمیتونم ازش رایت کنم
سی دی مال شرکت نسل جوان است
یه یه فولدر نوشته CD lock وقتی داخل این فولدر میرم یه فایلی به اسم Mohafez.bat است هر کاری کردم نتونستم ازش ایمیج بگیرم و رایت کنم وقتی ایمیل میگیرم یه دفعه ایمیجش پر میشه
چطوری ایمیج بگیرم با چندین نرم افزار رایت امتحان کردم جوان نداد خیلی مهم است منتظر هستم
با سلام ...
مقاله قبلي نسل جوان را دوباره آپلود مي كنم ( براي دوستان جديد )
اين هم براي كساني كه مقاله قبلي را خوندند ... كه براشون متاسفم :biggrin:
چطور ميشه براي قفل هاي كدي مثل كولاك كي جن درست كرد
سلام دوستان
آقای سودا آیا هنوز نوبت به کرک کردن آن Ddl قفل نگهبان نرسیده من که منتظر هستم.
سلام
در مورد سوال دوستمون nemesis كه فرمودند چي جوري بايد كيجن درست كرد بايد بگم كه به الگوريتم اون برنامه بايد واقف باشيد تا بتونيد كيجن درست كنيد .......
ساسان جان ميشه اسم فايل دي ال ال رو بگي ؟
فكر كنم گم كردم شرمنده
اسمشو بگو تا ببينم سرچ ويندوز چي ميگه