دوستان من هر vpn که وصل میکنم ip اصلا تغییر نمیکنه vpn وصل میشه ولی ip رو چک میکنم اصلا تغییر نمیکنه مشکل از چی میتونه باشه سایت های فیلتر شده رو هم باز نمیکنه
Printable View
دوستان من هر vpn که وصل میکنم ip اصلا تغییر نمیکنه vpn وصل میشه ولی ip رو چک میکنم اصلا تغییر نمیکنه مشکل از چی میتونه باشه سایت های فیلتر شده رو هم باز نمیکنه
روتر TL-WR840N تی پی لینک ، پروتکل های تونل زنی PPTP , L2TP , IPSec رو داره، ولی وقتی وارد
Network-WAN میشم PPTP رو انتخاب میکنم بعد یوزر نیم و پسورد و آدرس سرور vpn رو وارد میکنم بعد Connect رو میزنم هیچ کاری انجام نمیده یعنی تو حالت Connecting نمیره تا کانکت بشه ولی پایین همون صفحه وقتی Save رو میزنم گزینه های Connect و Disconnect فعال میشند،اون موقع وقتی Connect رو میزنم تو حالت Connecting میره اما بعدش همون IP Address و Subnet Mask و Gateway و
DNS Server قبل رو نشون میده و IP Address مربوط به vpn نشون داده نمیشه و اینترنت با فیلتر هستش و تغییری نمیکنه ، چند تا سرور دیگه رو امتحان کردم ، L2TP رو هم امتحان کردم همین شکلی بود ، مشکل چی هستش ؟ مگه vpn رو اینجوری رو این روتر Setup نمیکنند ؟ یا اینکه باید کار دیگه ای انجام داد ؟
مشکل شما یا از فریمور مودم هستنقل قول:
یا vpnمشکل داره
بعد از اینکه یوزر و پسورد و آدرس سرور vpn رو وارد میکنم بعد Save رو میزنم Connect و Disconnect فعال میشند منتها بعد از Connecting ، تغییری انجام نمیشه و اینترنت با فیلتر هستش و همون IP Address قبل رو نشون میده
قبل هر چیز تو ویندوز یه کانکشن L2TP بساز ببین کانکت میشی یا نه ..نقل قول:
یه سری چی زپی ان ها تو روتر مشکل دارن و کانکت نمیشن من داشتم تو ویندوز کانکت میشد ولی تو روتر تندا نمیشد ول تو روتر ایسوس میشد ...
نگاه کن ببین روترت اگه L2TP pass through داره فعالش کن
تو ویندوز pptp کانکت میشه ،اما همین pptp رو میخوام رو روتر کانکت کنم که نمیشه ، ip سرور vpn رو نمیگیره ، بعد از Connecting همون ip قبل رو نشون میده ، چند تا سرور دیگه رو هم امتحان کردم.
PPTP Pass-through ، L2TP Pass-through ، IPSec Pass-through فعال هستند
L2TP درست شد و الان وصل میشه برای شبدیز ... همین طور که میبینید من در روتر کانکت شدم و YOUTUBE و تلگرام رو بدون هیچ مشکلی باز میکنه.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
شانسیه مال منم قبل شلوغیا ریبوت میکردم درست میشد بعدش دوباره برمیگشت ، الان اگه ریبوت کنی باز برمیگرده
خیر برای من اینجوری نیست صد بار هم ریبوت کنم خراب نمیشه و یوتیوب و تلگرام رو باز میکنه همیشه ...همین الان ریبوت کردم روتر رو ولی خراب نشد ...نقل قول:
لنتی من باید با این pptp سر کنم نمی تونم l2tp بزنم فقط رو ویندوز باز می کنهنقل قول:
MTU رو چنده ؟؟
MTU دیفالته. تمام تنظیمات پیش فرض هستند .نقل قول:
---------------------------
سرعت دانلود من 300 کیلو کمتر داره میده الان ، نوسانیه از 1500 تا 1700 ...
داخلیم نوسانی ولی کمتر ....
به سلطانیم بگی میگه مسیرامون پر میشه انگار من باید مسیرارو درست کنم
تا وقتی از این شرکت آشغال نت میخری حقته.
خدا رو شکر راضیم الان.نقل قول:
بعد از چند روز اول. الان یه هفته هست هم ثبات سرعت دارم و هم پینگ. دانلود با وی پی ان هم رسیده تک فایل 700.
و دانلود تک فایل هم شده 900. بجز شبا یکی دو ساعت از حدود 9-11 بقیه تایمها اوکی شده و تو 11-12 شب هم نوسان پینگ وحشتناک دارم که تا 700 هم داشتم. ولی تو 21 ساعت دیگه ،همه چی اوکی ،اوکی هست و من راضیم.
اون سه ساعت رو هم میزاریم کنار این حجم بالا که هیچ شرکتی نمیده. البته مصرفم ایین ماه کم بوده و تو این دو هفته کلا 200 گیگ زدم ولی از ماه بعد درست میکنم
مال من خراب نمیشه خیلی فقط بعضی موقع ها یه مقدار کمتر سرعت میده ، فوقش فرداش درست میشه مثلا جای 1800 کیلو 1650 میده در این حد ...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پینگ من این شده الان!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ولی مشخصه موقتیه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با وی پی ان برا من اینجوریه
کیفیت دیده بان چطوره؟
آسیاتک رو جمع کردم، های وب ترافیک کمی میده ...فقط بین شبدیز و دیده بان می تونم انتخاب کنم
کیفیت دیده بان چطوره؟
آسیاتک رو جمع کردم، های وب ترافیک کمی میده، شاتل سرویس ویژه نداره ، بقیه جاها هم اینجا سرویس نمیدن ....فقط بین شبدیز و دیده بان می تونم انتخاب کنم
برای دانلود خوب ، برای گیم بدنقل قول:
گیم که زیاد برام مهم نست.نقل قول:
ولی برای معاملات آنلاین بورس و ارزهای دیجیتال فکر کنم مثل برای گیم ، پینگ باید پایین باشه
زمانی که ما روی دکمه خرید/فروش میزنیم تا ثبت و اجرا باید لگ نداشته باشه
پس فکر نکنم بدردت بخوره ، آسیاتک ، شاتل خوبن .نقل قول:
الان بهم گفتن 5 روز نتت قطعه ، روزهای قبل هم 10شب به بعد پینگ بالا میرفت پکت لاس داشتم ، حالا فک کن میخوای خرید کنی نتت 5 روز قطع بشه !
یهویی چرا 5 روز قطعه؟نقل قول:
دلیلی ندادن؟
گفتن پورت هارو میخوان عوض کنن . البته 2 دی بهم گفتن امروز قطع کردن!نقل قول:
آسیاتک راضی نبودم امروز جمع آوری کردمنقل قول:
فقط بین دیده بان و شبدیز و شاتل می تونم انتخاب کنم .. شاتل سرویس ویژه نداره هزینه اش بالائه
گوگل باز نمیشه بدون چیز پی ان ،.........
بله بعضی از سایت ها برای من باز نمیکنه فیلتر هم نیستننقل قول:
دیشب نه ولی الان رو گوشی باز میشه ولی رو ویندوز نه ، چندتا مرورگرم تست زدم ، با چیز پی ان میشهنقل قول:
مال من از 3 دی قطع کردن تا الان و هر چی زنگ زدم و حتی 195 هم شکایت ازشون کردم گفتن در حال پیگیری هستن مهندسها (ارواح باباشون) و 6 ماهه گرفتم دقیقا 20 روز برای وصل شدن اولیه قطع بودم و برای اعتراضات 10 روز و برای چهلم اعتراضات از 3 دی زدن ما رو قطع کردن به بهانه تعویض زیرساخت و ما برای طمع دانلود بیشتر اومدیم تو این گوساله خونه بقیه گول نخورن و همون روزایی هم که وصل بود بالا و پایین زیاد داشت و الان چندین بار پول دادم شبانه همراه اول برای دانلود و روزانه هم خریدم از ایرانسل بالای این قعطیهانقل قول:
الان سرعت برام کم شده. صبح اوکی بود. همه جاییه
تست سلامت اینترنت
سایت به درد نخوریه.برای تست میاد چندین لینک رو لود کنه هر کدوم لود نشه از درصد سلامت اینترنتت کم میکنهنقل قول:
لینک هایی ک لود میکنه :
https://www.wiktionary.org/
- https://edge-mqtt.facebook.com/
و...
میاد میبینه نت ایران توییتر و فیسبوک و بعضی لینک های فیلتر دیگه رو نمیاره بالا از درصد سلامت اینترنت کم میکنه
برای پینگ هم میاد از این لینک ها پینگ میگیره average رو مینویسه
بیشتر این سایت ها هم سرور هاشون امریکاست در نتیجه پینگ بالاست
در کل سایت تخمیه
میگن اختلال داخل شبکه داریم
قشنگ حس دایل آپ میده.پینگ خوبه .رو 70 هست تو 8.8.8.8
ولی قشنگ 30-35% تایم اوت داریم.
قبلا اینجوری شده بود از ساعتهای 2-3 ظهر شروع شد.
مشکل یرایری هم نیست خودشون هم میگن داخلیه
شما مشکل ریبوت شدن خط نداری ؟ خط من خودش ریبوت میشه هیش مشکلیم نداره از سمت خودشونه یعنی اصلا رو نت این شرکت نمیشه حساب کردنقل قول:
خطتتون ریبوت می شه اگه نویز نداری بگو تا تغییر پورت واست بدن،پورتی که از DSLAM به شما سرویس می ده مشکل داره.نقل قول:
از سمت خودشونه. من شب زنگ زدم گفت تا دو ساعت دیگه درست میشه خوابیدم صبح زنگ زدم. بعد از 20 دقیقه درست شدنقل قول:
دوباره الان ترکیده.
یعنی اگه کارتون مهمه. صفحه قبل میگفت کارم بورسه.ابدا سمتش نیا.چون دستتو یه جا میزاره تو پوست گردو.
الانم سرعتم اینقدر پایینه ککه حس دایل آپ داره.
دانلودم به 20-25 میرسه با تایم اوت بالا
همینجور هم ریست داره.اختلال یه ساعت دو ساعت .
تایم هم نمیدن.کلا باحالن
الو الو ... "قطعی نت"! "قطعی نت"!
بازم قطعی، قطعی نت، قطعی نت!
هر روز قطعی، قطعی نت!
چکار کنیم قطعی نت؟!!
تخلیه کنیم قطعی نت؟!!