نقل قول:
والا من امروز صبح با یک شرکت پیمانکاری صحبت کردم گفت 1.200میگیرم برات سیم کشی انجام میدیم مودم هم بهت میدیم... توضیح دادم اینطوریه گفت میگیریم ما برات مشکلی نداره!
Printable View
نقل قول:
والا من امروز صبح با یک شرکت پیمانکاری صحبت کردم گفت 1.200میگیرم برات سیم کشی انجام میدیم مودم هم بهت میدیم... توضیح دادم اینطوریه گفت میگیریم ما برات مشکلی نداره!
نقل قول:
این دوتا تصویر که فرستادی... دومی تصویر یک پست معمولی خط مسیه. اولین تصویر میتونه پچ فیبر نوری باشه.
نقل قول:
بله اولی باکس فیبر هست که وصل شده به آنتن همراه اول و رایتل کوچه بقلی ما هست..
زیرساختش هست تو محله ما فقط مخابرات باید بیاد نصب کنه باکس نوری رو...
اگر نکنن باید با همین پیمانکار خصوصی انجام بدم گفت می تونیم برات بگیریم ولی هزینه سیم کشی و مودم ازت میگیریم...
شنبه برم مخابرات باز ببینم چی میگن..
موفق شدید؟نقل قول:
سلام.من کرمانشاه گرفتم 50مگ دارم حدود 48مگ پهنای باند می ده
بعد از چند روز از ثبت نام براتونوصل کردن؟ برای شما فیبر کشیدنیا چند نفری ثبت نام کردین؟نقل قول:
دوستان مخابرات منطقه ما برای دکل همراه اول سرکوچه مون فیبر کشیده ! وحتی یک باکس دیگه روی سر کوچه گذاشته....
میخوام بدونم مخابرات الان روی همین بستر میتونه حداقل به من VDSL بده ! یا حتما کابل مرکز تا کافو باید نوری باشه؟!
ممنونم.
نقل قول:
اگه فقط باسه دکل کشیدن که خب نه
اما اگر تو پیاده رو گداشتن آره
از پینگ مرغوب تان هم یه عکس میزاید دوست گرامی ؟نقل قول:
بالاتر از 50 مگ مث اینکه نوع فیبر بایس عوض شه البته مطمین نیستم
دوستان این سرویس ارزشش رو داره ادم هزینه کنه؟ قیمتاش چطوره؟
خیر، تعرفه هاش احمقانه هست!نقل قول:
اگر دانلود زیاد داشته باشید adsl اگر سرعت بالا لازم دارید 4g با هزینه خیلی پایین تر (بعضی از طرح های اینترنت موبایل امکان دانلود زیاد هم دارن)
مشکل تعرفه هاشه. خیلی گرونه. متاسفانه مخابرات هنوز چسبیده به 2 مگ و 4 مگ ای دی اس ال. بجای اینکه تانوما رو جایگزین ای دی اس ال کنه البته با تعرفه های مناسب که این سرویس عمومی شود و مشکلات کاربران کمتر.نقل قول:
سلام دوستان من حدودا یک ماه قبل از سایت ثبت درخواست کردم امروز یک پیام کد فعال سازی برام اومده جریالش رو میدونید چیه؟ از کجا باید این درخواست سرویس تانوما رو پیگیری کرد؟ از سایت میشه یا باید زنگ زد؟
با 2020 تماس بگیرید. اگر در شهرستان هستید یک تماس هم با مرکز مخابرات داشته باشید. ثبت نام در سایت و دریافت کد و ... الزامی بابت ارایه سرویس به شما از سوی مخابرات ایجاد نمی کند.نقل قول:
تانوما با این تعرفه هاش (300 گیگ 160 هزارتومن تایم دانلود رایگان هم نداره) فقط بدرد این میخوره که یه تست سرعت و دانلود بگیری بزاری اینجا بگی اینترنت 50 مگ دارم
آقا بهترین مودم های فیبر با کیفیت که تو ایران پیدا میشه ور لطف معرفی کنید .. اگرم قیمت حدودی یا سایت فروش مناسب هم دارید ممنون میشم راهنمایی کنید
مخابرات که خودش مارک fiberhome موده که خوبننقل قول:
کسی اینجا هست که از مرکز مخابراتی عاطف تونسته باشه فیبر بگیره ؟
چرا انقدر توسعه شبکه کابل اونم تو تهران ضعیفه؟!
هنوز خیلی از مناطق حتی قایلیت VDSL هم ندارن !
امروز رفتم مرکز مخابراتی گفت فعلا توسعه مناطق مرکزی و شمال تهران در دستور کاره ! به اخبار توسعه هم نگاه میکنی دقیقا همینه
من شمالی ترین جای تهران هستمنقل قول:
الان ۲ ماه هست سیم کشی داخلی هم انجام دادم
فیبر تا دم خونه هم اومده
فقط باید پیوستگی شبکه رو برقرار کنند الان ۲ ماه گذشته هنوز هیچی
میگن یه مشتری صرف نداره!
حالا کجا رو توسعه میدن دیگه خدا می دونه
Sent from my SM-G973F using Tapatalk
یه سوالی که ذهنم رو مشغول کرده : همه جای دنیا مرکز مخابراتی وجود داره یا فقط ایران اینطوریه؟!
الان ترکیه سه تا شرکت همزمان دارن فیبر میکشن ، ینی هر خونه سه کابل جدا میدن ؟ هرکی خواست از هر شرکتی فیبر بگیره؟!
داخل خونه رو چطوری فیبر کشیدین؟ منظورم اینه که به کجا ها کشیدین؟نقل قول:
چند تا ترمینال گذاشتین؟
لطفا یه توضیح بدین که مثلا کجاهای خونه رو پوشش باید داد؟
تا جایی که ont رو میخواید قرار بدید کفایت میکنه.نقل قول:
فقط ایران (یا یه کشورهایی شبیه ایران) شرکت مادر تخصصی مخابرات در انحصار حاکمیته. در ایران مجوزهای زیرساخت شبکه مخابراتی اعم از صوت و دیتا تنها در اختیار نهادحاکمیته.نقل قول:
در کشورهای دیگه مثل ترکیه ، کشورهای اروپایی و ... شرکتهای مخابراتی به دو دسته تقسیم میشن. گروه اول که مجوز کامل ارائه خدمات دارند خودشون زیرساخت خودشون رو به طور کامل باید توسعه بدن. یعنی از منزل مشترک تا لینکهای انتقال دیتا در سطح کشور تا نقطه ترانزیت (یا با همکاری یک شرکت دیگه). شرکتهای کوچکتری هم هستن که از زیرساخت اینها استفاده وخرده فروشی میکنند.
در مورد فیبر هم همه جا مورد استقبال نیست. در امریکای شمالی و بخشی از اروپای غربی که شبکه ای گسترده از کابل (تلویزیونی) در اختیار دارند با فناوریهای جدید اینترنت رو رو بدون هزینه اضافی با نرخ پهنای باند بالا از این طریق میتونند اتقال بدند.
همون طور که دوستمان گفتنقل قول:
هر جایی بخوابد دستگاه مدیا یا مودم رو بزاریم تا همونجا سیم رو می رسانند و فیوژن میزنند
مرسینقل قول:
به شما قیمت کلا چطوری دادن؟
مودم رو چند گفتند؟
هر چقدر راه اندازی دیرتر انجام بشه قیمت رو بالاتر میبرند.
سیم کشی داخلی رو که خودتون از بیرون هم میتوانید بدین انجام بدهنقل قول:
منم به یه جا دادم انجام داد
مودم ایما هم خودتون میگویند بگیرید
فقط هزینه سرویس ماهیانه باید به مخابرات داده بشه
برای من سیم کشی و فیوژن ها و مودم حدود ۲ تومن میشه
واسه فیبر نوری که گفتند شرکت ها بیان انجام بدن ولی شرکت ها گفتند می خوان روی فیبر نوری مخابرات سرویس بدن. یعنی مخابرات واسشون اماده کنه و بشن مثل همون دسته دومی که شما گفتید. یعنی فقط از زیرساخت های مخابرات استفاده کنند که اینجوری کمکی به افزایش مناطق تحت پوشش نمیشه.نقل قول:
اونی که گفتند شرکتها بیان و مشارکت کنن پروزه FTTC یا همون کافوی نوری بود. (فیبر نوری تا منزل یا FTTH به طور انحصاری بعد از شرکت ایرانیان نت در اختیار مخابرات قرار گرفته الان) . منظور از مشارکت شرکتها در فیبر نوری (کافوی نوری) این بود که شرکتها بیان و تجهیزاتشون رو در کافوی مخصوص خودشون بزارن و از اونجا به منازل سیم کشی بشه. (یا سیم کشی از کافوی معمولی مخابرات منتقل بشه به کافوی اون شرکت)نقل قول:
الان شرکت شاتل این کار رو شروع کرده. خبرهایی هم از های وب و صبا نت منتشر شده که بعضی جاها کافوی خودشون رو به قصد ارائه VDSL راه اندازی کردند. که البته با توجه به روحیه سودجویی این شرکتها و وضعیت مالی مردم ایران و از همه مهمتر ورود فناوری جدید 5G، احتمالا این مشارکت ناقص بمونه و خیلی پیشرفتی نکنه.
یعنی شما هنوز هیچکاری نکردین ۲ میلیون رفتین؟ مودم چقد گرفتین مگه؟؟ مودم ۸۰۰ تومن در نظر بگیریم . یعنی ۱۲۰۰ فیبر کشی رفته؟؟نقل قول:
اصلا ارزش نداره به نظرم ۲ تومن خرج کنیم واس مخابرات . در حد ۸۰۰ تومن معقوله .
فرستاده شده از SM-G930Fِ من با Tapatalk
الان منزل یکی از دوستانم خط فیبر هست ، ینی فیبر از مرکز تا کافو کشیده شده و از کافو تا منزل سیم مسی هست . اما بازم مخابرات نمیتونهنقل قول:
VDSL بده ، گفته تجهیزات نداریم ! پس کافو هم برای ارِائه VDSL باید تجهیزات خودشو داشته باشه؟ با کافوی معمولی نمیشه؟ درسته؟
باید DSLAM مخصوص VDSL رو نصب کنن، اصطلاحا میگن کارت VDSL نصب نشده هنوز. من بعد نصب DSLAM حدود 6 ماهه منتظرم، الان میگن تعرفه ها وارد سیستمش نشده (اینو دیگه نمیدونم یعنی چی حتی) ! تا این حد سرعت عمل داره مخابرات!نقل قول:
پستم کلا بهم ریخت ... پس اگه همین DSLM ها حتی از نوع ADSL اگر باشه و در کافو نصب بشه کیفیت اینترنت برای کسانی که فاصله زیادی با
مرکز دارن هم بالا میره درسته؟
آره دقیقا همین طورهنقل قول:
هیچ کاری که همه کار انجام شده دیگهنقل قول:
مودم تقریبا همون ۸۰۰ ۹۰۰ هست
سیم کشی و فیوژن زدن و چیزای دیگه هم حدودا ۱۱۰۰ میشه
یعنی در حدود ۲ میلیون برای نصب و راه اندازی
پلن ماهیانه هم ماهی ۱۱۰ تومن برای ۳۵۰ گیگ بین الملل
۸۰۰ که فقط پول مودم هست الان!
سیم کشی هم بستگی به طبقه و مقدار سیم لازم و نوع کیفیت سیم داره دیگه
من طبقه ۷ هستم
شما خودتون مودم تهیه کردین؟نقل قول:
اگه خریدین چه مارک و مدلی هست؟ از کجا خریدین؟
به طور کل حدودا چند متر شد ؟
مودم همون FiberHome ؟
بله یه مدل ۲ پورت هواوینقل قول:
کلا ۲ تا مدل هست هواوی تو بازار یکیش دورو بر ۶۰۰ ۷۰۰ هست
یکیش ۸۰۰ ۹۰۰
من از رو دیوار خریدم
۸۵ متر سیم کشی برای من شد
خب دوست گرامی جایی که فیبر نوری هست اینرنت vdsl هم هست مخصوصا جماران که شما هستی الهم صلی علی محمد و آل محمد
الان vdsl مودم ایرانی هم داره با پورت های 100 مگابیتی خیلی هم گرون نیستند
یه Vdsl بگیر حال کن تا فیبر نوری ت راه میفته
باسه فیبر نوری ت هم برو پیش در و همسایه بگو اینترنت ش توپه بشینی پشتش دیگه پا نمیشی
بدتر اینکه vdsl نیست اینجانقل قول:
اتفاقا مودم من الان vdsl هست dlink 2881 یه همچین چیزی
اما رفتم مخابرات پرسیدم گفت نداریم ، شما مطمئنی داره ؟
اگر بود که دردسر فیبر رو نمی کشیدم ۲ تومن هم می ذاشتم جیبم
ا[emoji3]