اینم پیام بانجی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فرستاده شده از SM-G920Fِ من با Tapatalk
Printable View
اینم پیام بانجی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فرستاده شده از SM-G920Fِ من با Tapatalk
فاصله تا مودم چقدره؟ بینش چند تا دیوار هست؟ مودم ایر مستر بعد از ۲ تا دیوار اینجوری میشه مگه اینکه گیرنده قوی باشه.نقل قول:
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
میگه با کابل وصل کرده دوست عزیزنقل قول:
:n02:
و بله؛ کم فروشی و تایم اوت و قطعی بعد از یک هفته از خرید سرویس خودنمایی میکنند! VOC صدای مشتری هم که به هیچ جاشون هم نمیگیرن میگم زیادتر از حد معمول مصرف میشه و از 9.5 گیگ شروع کردید بسته 10 گیگی رو :n27:
آخه چرا وضع نت کشور اینجوریه! یه دفعه بیان اینترانت بزنن خلاص کنن همه رو:n29:
فریم ور نسخه جدید اینو نداره!نقل قول:
شرمنده من دقت کافی نداشتم. با کابل دیگه هم تست کنن شاید ایراد از کابل باشهنقل قول:
ورژن مودمتون رو هم به همراه کیفیت سیگنال بگید.
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
ورژن مودم قبلا 44 بود(یا 43) ایمیل دادم صدای مشتری الان 37 هست. کیفیت سیگنال هم وضعیت خوبی دارهنقل قول:
signal = -87dbm
link quality = 14
من جایی خوندم مشکل ممکنه از مودم باشه میخواستم بدونم کسی آموزشی سراغ داره تا بتونم این مودمو به یک روتر وصل کنم؟(یعنی اینو رو حالت بریج بزارم) شاید مشکلم حل شه
یا کابلت خرابه یا خود مودم و یا سیستمت مشکل داره.نقل قول:
با یک لب تاپ یا سیستم دیگه چک کن
کابل رو هم عوض کن
اگر نشد زنگ بزن پشتیبانی بگو مودمم خرابه
سلام
دوستان الان ثبت نام من تکمیل شد و قراره کارشناس بفرستن واسه نصب
می خواستم بدونم که چه مودمی الان میدن؟ و چند روز طول می کشه که بیان نصب کنن
همین الان تماس گرفتن
ای کاش نمیگرفتی منم همینطور بودم فکر کردم چیز خوبیه ولی بعد از 1 هفته تایم اوت های افسناک و پینگ هامبورگ بالای 160 پیش میاد در صورتی که لینک کوالیتیم 16 و سیگنال ه زیر 96 هست!نقل قول:
سرعت با سرور پلی استیشن بالاتر از 4 مگابیت نمیاد(دانلود) آپلودش هم خیلی نوسان داره خیلی زیاد یه لحظه 60 کیلوبیت یه لحضه دیگه 1.8 مگابیت:n03: مودم دیگه ایر مستر نیست مثل اینکه براشون نمی صرفیده! الان تو تهران جدیدا یه مودم های رنگارنگ آورند که چندان تعریفی نداره و دکمه ی پاور هم نداره سعی کن اول مودم رو ببینی بعد پول چون من به حساب ایر مستر سفارش دادم! اگه از اینا بود بگو نمیخوام چون ایر مستر 3300 خیلی بهتره! روی جعبه هیچی نزده فقط نوشته مودم تی دی ال تی و وایمکس مبین نت
بسته 100 گیگ هم که تعطیل شد و تنها نکته ی خوبی که داره نسبت به ایرانسل همون نت تایپ 2 است که باز هم کلوزه! به هر حال ارتباط بی سیم نت تایپ کلوز میده حتی اگه 2 یا 1 باشه تو ایران:n04::n08:
اگه اهل گیم و دانلودر نیستی برات خیلی عالیه و برای گیمینگ فقط هفته ی اولش من راضی بودم و الان میگم ای کاش همون ای دی اس ال میگرفتم حداقل میدونستم سرعتم ثابته و از فلان قدر نمیاد بچسبه به حداقل شرطشون!
از همه مهم تر کم فروشی و تایم اوت و پینگش منو آزار میده وگرنه من با همین 4 مگابیت هم خداروشکر کارم راه میافته نمیخوام که آپولو هوا کنم ولی ای کاش بازم میگم ای کاش کم فروشی نکنه و به صدای مشتری اهمیت بده که میگم چرا نیم گیگ یه دفعه بی دلیل چرا کم کردی!
بسته های پاییزی نسبت به تابستان بد تره در صورتی که باید از نظر بار ترافیک بهتر باشه! و بهت قول میدم بسته زمستانه و حتی عیدانه از این ه بدتره!!!!!!!
از کی میاد یه دفعه 420 تومن پل اینترنت میده؟:n04:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
آقا ببینید تنظیمات مودم من اشکال نداره؟
دیشب سرعت دانلود شبانه به کلی ریخت به هم الانم با IDM دانلود میکنم سرعت 1.5 MB/s هست و فقط از یک سرور دانلود میکنه ! (حالا نمیدونم مشکل از مبین نته یا از سایت ها ؟)
الان یه چک کردم از سرورهای داخلی (.ir) رو هم خوب باز میکنه و هم با 8 سرور IDM خوب دانلود میکنه ! برای شماها هم چنین حالتی داره؟:n04:
متاسفانه من خطم بیشتر از 2 مگ نمی کشهنقل قول:
و به نظرم در حال حاضر مبین نت بهتر باشه
از طرفی منطقه ما به TD ایرانسل تجهیز نشده
من بعد از کلی سر و کله زدن باهاشون فهمیدم اصلن هدفشون فقط فروشه و کیفیت براشون اهمین نداره
چه تو بخش صدای مشتری چه تو سایت 195 براشون درخواست پر کنید نهایتش اینه زنگ میزنن و باهات چک میکنن و "دقیقن همون لحظه اینترنتت عالی میشه ولی بعد از یه روز دوباره همون آش و همون کاسه"
اگر هم خیلی اصرار کنی و بد و بیراه بگی میگن میخوای بفرستیم "لایه بالاتر" برای برگشت مودم(یک ماه زمان میبره حدودن)
حرف حسابشون هم اینه که ابتدای طرح هست و یه سری مشکلات داره، و وقتی هم بهشون میگی خب حداقل قیمتشو بیارین پائین میگن انتقال میدیم به بخش بازاریابی
خلاصه کلام این که تو یه دور باطل انقدر میچرخوننت که خودت از کرده خودت پشیمون میشی
جالبه من تو فرودگاه کشور خارجی سرعت و پینگی که داشتم از سرعت تو کشور خودمون و اینترنتی که خدا تومن بخاطرش ازمون پول میگیرن بهتر بود( تو فرودگاه به اون شلوغی پینگ با سرور داخلی اون کشور شد 9 ، اونوقت اگه من برم بغل دیتاسنتر مبین نت پینگ بگیرم بالای 30 میوفته)
واقعن لازمه شمال تا جنوب و شرق تاغرب رو گل بگیرن . با اینهمه ادعا و گاز و ... وضعمون اینه.
:n15:
الکی هم خودتون رو با تنظیمات مودم اذیت نکنین مشکل از خودشونه و اینکه دارن هی تنظیمات مودم رو میبندن. در اصل این ادمین که ما وارد میشیم سطح دوم دسترسی به مودمه و خیلی از دسترسی ها رو تو سطح بالاتر گذاشتن که یحتمل یوزر پسوردش یه چیز عجیب غریبهMob1NnEt@adminهمچین چیزایی(مثل مودم وایمکسش که بعد آپدیت خیلی چیزاشو میبندن)
من که مودمو انداختم یه طرف تا بعد دو سه ما ببینم بهترمیشه یا نه
کجا هستند اون دوستانی که اسکرین 20 مگابیت خارج از کشور تو اوج بار میزاشتن؟
لندن
1.67 مگابیت سرعت دانلود پینگ 166 ([جالبه همیشه آپلود تعطیل بود ولی الان دانلود تعطیله! سرور هامبورگ بیشتر از سرور خود مبین نت میگیرم اسکرین هم موجوده که تو یه لحظه بودند!)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همین الان بخاطر نوسان سرعت و افت سرعت تیکت زدم! باهام تماس گرفتن خود اپراتورش گفت واقعاً سرعت کمی دارید میگیرید تو هیچ سروری تو هیچ جای دنیا نباید سرعتتون زیر 4 مگابیت باشه! جوری شده خودش هم خجالت کشید دوست عزیزم صفحه پیش گفتند رسما باید بزارن 4 تا 8 مگابیت؟ نه داداش باید بزار 512 تا4 مگابیت:|
لینک کوالیتی 16 و سیگنال 95!
قیمت ها هر روز گرون تر از روز قبل و نوسان و کیفیت پایین تر از روز قبل و پهنای باند کم آوردن پشت سر هم!
دوستانی که اهل فیلم و سریال هستند فیلیمو حجمش برای مبین نت رایگانه واقعا گزینه ی خیلی خوبیه برای خوانواده هم آرشیو خیلی خوبی داره هم خیلی بروزه در دانلود هم یه جورایی صرفه جویی میشه
100 درصد رایگان شده یا نیم بها شده؟ تلوبیون که نیم بها شده که تست نکردم ولی خدا میدونه!نقل قول:
آی سیما هم مثل اینکه کامل رایگان شده
یعنی میشه رایگان دانلود کرد از فیلمو یا فقط تماشای فیلم؟ میخوام با ترافیک رایگان گالری آفلاین بگیریم
والا من فکر میکنم بیشتر از اینکه به پهنای باند مربوط باشه به تعداد کم دکلا برای هر منطقست . اینا نسبت به چند ماه پیش چندین برابر یوسر جذب کردن ولی احتمالا به تعداد انگشتهای دست هم دکل اضافه نکردن ! من یک زمانی سرور تهران رو همیشه 30 مگ پر میکردم حتی اگر سرور خارحی کمتر بود ولی الان همیشه با هم برابرن و سرور تهران به 8 مگ هم میرسه ! یعنی گلوگاه اصلی از خود تهران شروع میشه و دلیل اصلیشم کار کردن تمام وقت دکل در ظرفیت مکس هست که اصلا جواب نمیده ! اینا اگر 20 برابر هم پهنای باند بخرن هیچ فایده ای نداره تا زمانی که تعداد دکلا رو بیشتر نکن !نقل قول:
با خیال راحت هم دانلود کنید هم ببینید 100% رایگانه همین الان دانلود کردم 1 مگ از حجمم کم نشد! خودش هم نوشته نامحدود و رایگاننقل قول:
آی سیما رو که باید دستگاه بخرید واقعا فیلیمو حرف نداره تا 5 روز دیگه هم تخفیف داره
این سروری که شما تست کردید و عجب سرعتی هم دارهنقل قول:
دوست عزیز سرعت تغییر خاصی نکرده. ولی منطقه به منطقه متفاوت هست
همین که از 94 % ایران سریعتر هست نشون دهنده اینه که حداقل سرعتش خوبه
قیمت همین بسته جدید هم که تازه گرون شده از همون 94% اینترنت ها بهتر هست.
اگر جایگزین بهتری میشناسید معرفی کنید تا همه استفاده کنیم
این هم سرور داخلی
جایگزین بهتر؟ اگه قراره سر همین جایگزین بهتر نداشتن سرعت رو به مرور و پینگ هامبورگ رو از 110 به 170 برسونن و سرور داخل خودشون با تستم بیشتر از 7 م نده! بله جایگزینی نداره هیچ بلکه تکهنقل قول:
اطمینان داشته باشید یوزرشون بره بالا دانلود شبانه رو یا میکنن 2 مگابیت! یا میکنن 3 تا 7
همین که مقرون بهص رفه ترین بسته رو برداشتن یعنی اینکه حالاحالها باهاتون کار داریم پاییز گرون تر از تابستون و زمستان گرون تر از پاییز
یه سوال مبتدیانه پینگ هر چه پایین تر باشه بهتره ؟
بعد این اسکرین شات ها رو شما از چه سایتی میگیرید و چه جوری تنظیمش میکنید که از کدوم سرور استفاده کنه ؟
باعث تاسفه ...
سرعت دانلود از ظهر تا الان فقط 5 مگابیت !
شب قاعدتا 512 کیلو هم نباید برسه .
-----------------------------
دوستانی که تو تهران دنبال این سرویس هستند پی ام بدن . من مودم یک ماه کار کرده رو با قیمت مناسبی می فروشم ...
شاید تو منطقه دیگه یی بهتر باشه من که از دکلی که بهش وصل میشم ناامید شدم کامل .
داداش به قول بعضی از دوستان؛ نیمهی پر لیوان رو ببین!نقل قول:
"جایگزین بهتری دارید ما رو هم خبر کنید!"
یک روز کامل با سرعت افتضاح 5 مگابیت استفاده کردم . متاسفانه با پشتیبانی که دو مرحله صحبت کردم و ارجاع دادم و تماس گرفتن، در نهایت شروع کردن به گفتن اینکه مودمو تکون بده و ...!!
ولی یک روز فیکس رو این سرعت خیلی عجیب بود . امروز یکم ریزتر شدم رو سیستم متوجه ایراد خیلی جالبی شدم و بعدش سرعت به حالت نرمال برگشت ...
حالا که اشکال از سمت خودم بود باید اینجا اعلام میکردم و از همه دوستان هم معذرت میخام .:n37::n40:
خوب ایراد سیستم چی بوده،اگه میتونی توضیح بده که مام اگه دچا رشدیم حل کنیم مشکلو:n13:نقل قول:
متوسط سرعت چه قدره در روزهای دیگه؟نقل قول:
الان فعال کردم. از پینگ خیلی راضی ام .
روی مودم یه چراغ سبز هست که دو خط داره . هر 30-40 ثانیه یه بار خاموش میشه دوباره روشن میشه یا کلاً خاموش میمونه. نباید ثابت باشه ؟! یه چراغ هم داره سه خط اون اصلا پر نمیشه.
اصلا قابل استفاده نیست اینطوری. دانلود شبانه روی 50-60 کیلوبایت و اصلا ثابت هم نیست میاد روی 5-6 و بعدم صفر میشه.
سیگنال 91 . کولیتی 7
امکان داره با تغییر ورژن فریم ور درست بشه ؟ الان 01.01.02.125
با IDM من از 1تا 4 مگابایت شبانه فقط 90 کیلوبایت میگیرم! ولی با سرور پلی استیشن 256 میده!نقل قول:
خداییش معلوم نیست وضع من ودافون یونایتد کینگدام تا 24 مگابیت و آپلود 3 گرفتم و پینگ 120
ولی فرداش تو هم ساعتی که دیروز سرعت بالا رو داد امروز 12 مگابیت و آپلود 3 و با پینگ 145 داد!
سرور خود مبین نت رو من بیشتر از 7 یادم نمیاد گرفته باشیم پینگ خودیشون هم بالای 20 هست!
8.8.8.8 خوبه ولی 4.2.2.4 تعریفی نداره
بازی آنلاین هم تو نبرد های تک به تک حتی تیک اعصاب خورد کن داره همه اینا با لینک کوالیتی 14-15 و سینگال حدودا -97
خداییش بدون هیچ جانب داری میگم من هم ایرانسل 4.5 G تست داشتم و هم انواع اپراتور های ثابت!
ولی مبین نت کمی خط مشی حساب کردن ترافیکش مورد داره! سرعتش تو بعضی از روز ها تعطیله یعنی زیر بازده خودشون!
دوستان تو صفحه قبل می گفتند اون سروری که به شما دو مگابیت داده خوب نیست ولی امروز من نتونستم بیشتر از 4 مگابیت بخدا تو سرورهای سونی بگیرم! آپلود مم بیشتر موقع ها 1.5 هست و بیشتر از 2 برایم امکان نداره.
دانلود شبانه هم باید شانسی بیاری بیشتر سرورهای زیر 1 مگابیت سرعت میده! ولی سرور سونی تقریبا 256کیلوبایت بر ثانیه رو میده که فکر نکنم بیشتر از 6 گیگ بشه تو یه شب ولی من تا 7-8 گیگ هم تو شب داشتم که نسبت به شبانه اپراتورهای اول و دوم خیلی کمتره
حالابزارم بعضی از مزایاش رو هم بگم نت تایپ 2 هست ولی انگار باز هم کلوزه من تو پلی استیشن 4 حتما به یه نت تایپ ثابت نیاز دارم وگرنه نمیتونم چت کنم نمیدونم چرا اینجوریه آخه 2 هست
پینگم با سرورهای راک استار تعطیل هست و در لست آف اس مولتی پلیر هم بازی تیک داره
همین
راستی دوست عزیز وقتی چراغ دوم خاموش میشه به دلیل اینکه SINR میاد زیر از 8 همون لینک کوالیتی بهتره ثابت باشه
سلام دوستان
لطفا راهنمایی کنید مبین نت بهتره یا ایرانسل ؟
ممنون
امروز واسم نصب کردن
نقل قول:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=85ms TTL=51Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=85ms TTL=51
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=84ms TTL=51
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=91ms TTL=51
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=83ms TTL=51
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=85ms TTL=51
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=86ms TTL=51
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=90ms TTL=51
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=88ms TTL=51
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=89ms TTL=51
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=93ms TTL=51
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=88ms TTL=51
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=82ms TTL=51
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=91ms TTL=51
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=84ms TTL=51
سلام
دوستان تو قسمت سیگنال کدومش مهم تره؟؟
اول snir cinrنقل قول:
بعد هم
rsrp
سعی کنید اس ان آر بالای ده باشه
ممنونمنقل قول:
الان من SINR0 و SINR1 دارم و RSRP0 و RSRP1 دارم و Link quality و signal strength
و چند تا دیگه
کدومشه الان؟ SNR ندارم
sinr همون اس ان آر هست دیگه.. هر کدوم که بالاتر بیاد خوبه.. بعضی دستگاه ها به جای دو تا یکی میزنه .. حالت میانگین اون دوتا
خرابی یا بدکار کردن پورت usb جلوی کیس و در نتیجه بدکار کردن دانگل wi-fi !نقل قول:
در کنارش هم خود سرور مبین نت برای تست گرفتن ایراد شدید داشت و با موبایل که تست کردم چون سرعت و پایین نشون داد، همین باعث شد اصلا به تجهیزات شک نکنم و دیر متوجه موضوع بشم .
البته مشکلی نداشت نمیدونم یهو چرا اینجوری شده ...
تا اوایل شب سرعت بین 20 تا 30 مگ باید باشه مگر اینکه تعطیلی باشه یا ... که ترافیک خیلی بالا باشه .نقل قول:
بستگی داره به مکان خودتون. من خونه مبین نت بهتر جواب میده مبین دارم و محل کار ایرانسل بهتره ایرانسل دارم. مبین نت رایگان میاد در محل براتون تست میگیره. میتونید امتحان کنید.نقل قول:
شانس که نداریم بیاییم مبین نت بسته های خوب حذف میشه یا اختلال بوجود میاد!!
شانس که نداریم بیاییم مبین نت بسته های خوب حذف میشه یا اختلال بوجود میاد!!
TD-LTE مبین خوبه ؟ آنتن دهی مودماش چطوره ؟ کسی تجربه کار زیاد داره ؟
آقا کسی میدونه چجوری از فیلیمو دانلود میشه کرد؟ Idm من دانلود نمیکنه idm باید کدوم نسخه باشه ؟نقل قول: