منم مشکلم این بود یکی از کاربرا صفحات قبل راه کاری داد درست شدنقل قول:
فقط نمیدونم صفه چند بود
Printable View
منم مشکلم این بود یکی از کاربرا صفحات قبل راه کاری داد درست شدنقل قول:
فقط نمیدونم صفه چند بود
سلامنقل قول:
فریمور مودم رو ببر نمایندگی مرکزی ایرانسل برات آپدیت کنه بعدش هم وای فای مودم رو از N بذار روی G دیگه ریست نمیشه
td-lte ایرانسل مگه بسته نامحدود هم داره؟نقل قول:
سیمکارت معمولی بذاری همون نامحدودای شبانه، از TD دانلود میکنهنقل قول:
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
چرا مودمای td ایرانسل 50 درصد تخفیف خورده ولی مودمای 4g تخفیف نخورده؟
فعلا میشه از سیم کارت فورجی در مودم تی دی استفاده کرد؟ و بعدا ایرانسل این قابلیت رو حذف می کنه؟ اینجوری دیگه نمیشه از بسته شبانه استفاده کرد
دوستانی که از ADSL به این سرویس مهاجرت کردن آیا مصرف ماهانشون از نظر حجم مصرفی تغییری کرده؟ آیا بیشتر شده؟
ساعات نامحدود رو در نظر نگیرید فقظ استفاده معمولی و روزمره
چون سرعت بالاتره و فایلها زودتر دانلود میشننقل قول:
مخصوصن اگه از شبکه های اجتماعی استفاده زیاد میکنی حجمت سرسام آور بالا میره
تو خونه واسه 20 روز 25 گیگ مصرف داشتیم ما
سلام
برای آپدیت فریمور جدید حتما باید مودمو برد به نمایندگی؟
خودمون نمیتونیم آپدیت کنیم؟
اگه خودمون میتونیم آپدیت کنیم لطفا آموزشش و فایل جدیدترین فریمور رو قرار بدین .
ممنون از دوستان
نقل قول:
بعد از این تغییرات مجددا ریست نشد؟
من مودمم z6000 حدود یک هفته هست که خریدم
از همه نظر هم خوبه
ریست نمیشه
بعضی وقتا اینترنت قطع می شه و مجددا خودش وصل میشه.
توی خونه 3 تا آنتن هم داره
خیر ولی من بیشتر شبانه نامحدود استفاده میکنم
نقل قول:سلامنقل قول:
متاسفانه چون فریمور این مودم ها رو کسی فعلا نداره چه آنلاک و چه لاک بله باید برد پیش نمایندگی
و در مورد ریست هم من قبل از این یا کلا مودم ریست میشد انگار خاموش روشن کردی مودم رو یا آنتن میپرید کلا ولی بعد از این که آپدیت کردم مودم رو بهتر شد ولی باز هم این مشکل وجود داشت اما بعد از آپدیت + گذاشتن وایرلس از N به G الان مودم حدودا 1 ماه و نیمه که روشنه بدون ریست شدن یا پریدن آنتن
این فریمور R15 که دوستان در صفحات قبل گذاشتن چیه پس؟
کار نمیکنه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- - - Updated - - -
این فریمور R15 که دوستان در صفحات قبل گذاشتن چیه پس؟
کار نمیکنه؟
آپدیتش کردم به R15
قبل از آپدیت تست سرعتش این بود
بعد از آپدیت این شد
[QUOTE=farshidshd;8950159]آپدیتش کردم به R15
قبل از آپدیت تست سرعتش این بود
/QUOTE]
کدوم فریمور رو زدید بی زحمت لینکشو قرار بده و یک شات از پنلت بزار
کدوم بهتره؟
مدل GP-2101 یا DT-350 ؟
مثکه مدل DT-350 دیگه فریمورش آپدیت نمیشه
دوستان اپديتي براي gp 2101 نيست ؟
نمیدونم اینجا جاش هست یا نه تعدادی از پستها رو خوندم ولی باز خاستم بپرسم اینکه من الان میخام مودم بگیرم کدوم یکی بهتر جواب میده td یا 4g هم سرعت بیشتر هم هزینه بهتر و اینکه کدوم مودم رو پیشنهاد میدید ممنون
Sent from my HUAWEI CRR-UL00 using Tapatalk
تا اونجایی که من تحقیق کردم؛نقل قول:
در شرایط یکسان، مودم td سرعت بیشتری نسبت به 4g داره
پوشش 4g وسیعتره ولی td هم در حال گسترشه
پوشش منطقتون رو از طریق لینک زیر چک کن:
از بین مودمهای td میگن z6000 جالب نیست و از بین gp-2101 و dt-350، مدل gp-2101 به خاطر اینکه فریمورش جدیده بهتر هست، و الان (با توجه به تخفیف) قیمت هر سه ی این مدلها 150 تومنه
از بین مودمهای 4g هم از بین اونهایی که رومیزی هستن ظاهرا مدل d-100 از بقیه بهتره و قیمتش هم 360 تومنه، در مورد مودمهای همراه اطلاعی ندارم ولی قیمتهاشون بین 260 تا 350 تومنه
اگه بخای مودم td بخری با قیمت 150 تومن میتونی همزمان یه بسته ترافیک مثلا 75 گیگی 1ساله هم بخری که با تخفیف حدود 130 تومن میشه، در مجموع 280 تومن در میاد و البته 12 تومن هم هزینه پست، کلا میشه 292 تومن (از طریق سایت ایرانسل)
این نکته رو هم در نظر بگیر که همین ترافیک 75 گیگ رو اگه در سال بعد بخای بخری قیمتش 170 تومن میشه!
اگر هم بخای مودم 4g مدل d-100 بخری که قیمتش 360 تومنه و مثلا یه بسته ترافیک 48 گیگ 1 ساله با قیمت 125 تومن هم در کنارش بخری با هزینه پست 12 تومنی در کل 497 تومن میشه (از طریق سایت ایرانسل)
سلام
به مودم gp-2101 میشه سیمکارت 4g هم وصل کرد؟
من بدون اینکه فریمور عوض کنم راحت میتونم تنظیمات اوپراتور و عوض کنم مدل مودم zw101
برای شما هم اینجوری هست؟
سیم همراه اول ندارم تست کردم خبر میدم
سلام. منم رفتم نمایندگی ایرانسل، گفت هنوز آپدیتی برای Z6000 نیومده. دوستان کسی فایل اون رو نداره
نشدوسیم........نقل قول:
من تازه مودم gp-2101 خریدم
چند موردی که تا الان باهاش مواجه شدم ایناس
لطفا اگه دوستان توضیح یا اطلاعاتی در مورد اینها دارن پست بزنن
مرسی
1- سرعت دانلود خوبه ولی سرعت باز کردن صفحات سایت و همچنین اینستاگرام به نظر میاد کمه
2- سرعت دانلود تو اپلیکیشن ایرانسل 4.5 مگابیته، تو اپلیکیشن اوپن اسپید 7 مگابیته ولی تو اپلیکیشن اسپیدتست 30 مگابیت رو نشون میده!
اگه سرعت اسپیدتست که 30 مگ هست رو ضربدر 1024 کنیم و بعد بر عدد 8 تقسیمش کنیم عددی که بدست میاد 3.840 مگابایت هست که دقیقا همون چیزیه که برنامه دانلود منیجر موقع دانلود فایل داره بهم نشون میده، در نتیجه سرعتی که اسپیدتست نشون میده واقعیه
3- نتونستم اینترنت رو از طریق کابل به ویندوز xp انتقال بدم
1-مشکل از gateway های ایرانسل هست و شما هیچ کاری نمیتونی بکنی مگر این که از وی پی ان استفاده کنینقل قول:
2-اون سرعت 7 مگابیت سرعت تک کانکشن هست ولی اسپیدتست بالاتر میره به خاطر این که مالتی کانکشن هست
من هم دقیقن همین مشکل و 4g دارم هم باز کردن وب سایت کنده هم اینستاگرام خیلییی کنده . ایرانسل خودش هم می دونه مشکل از کجاست ولی من که دیروز شکایت تو سایتشون در مورد 4g ثبت کردم تماس گرفتن و مشکلو ربط دادند به سرور سایت ها و خود اینستاگرام . به نظرم چندتا شکاایت درمورد همین کندی کب سایت و اینستاگرام تو ۱۹۵ بشه که پیگیری کنن . ولی حتی زیر بار نری هی تجدید نظر بدی تا مشکل حل بشه .جالبه با فیلتر شکن میشه این مشکلات درست میشه.نقل قول:
فرستاده شده از SM-G930Fِ من با Tapatalk
مشکل از طرف ایرانسل قابل حل نیست متاسفانه مگر این که ایرانسل از جای دیگه اینترنتش رو تامین کنه یا همون Gateway رو عوض کنه البته که ناگفته نماند فیلترینگ هوشمند هم در این قضیه سهیم هست چون در DNS اختلال ایجاد میکنه وقتی میخواد پکت ها رو دونه دونه بررسی کنهنقل قول:
تازه به من گفتن ما هیچ محدودیتی تو پهنای باند ایجاد نکرده ایمنقل قول:
و گفتن اگه از فیلتــــــرشـکن استفاده میکنید ببندینش چون باعث میشه سرعتتون کند بشه، درصورتیکه من اصلا فیلتــــــرشـکنی نصب نکردم
بعد هم گفتن اگه اینستاگرام براتون کنده باید با پشتیبانی خود اینستاگرام تماس بگیرید (انداختن تقصیر اینستاگرام :D )
منم بخاطر همین مشکل ایرانسل دیگه مودمو خاموش کردم . حالا سایتا هیچی هیلتر شکن استفاده میکردم . اما موقع بازی آنلاین وقتی میخواستم لیست دوستام باز کنه ایقد فس فس میکرد بعد یهو همرو با هم باز میکرد . اعصابم خورد میشد
لیست دوستان هم به خاطر اینه که NAT ایرانسل Strict هست (حتی Moderate هم نیست یک راست بستنش)نقل قول:
کلا ایرانسل خیلی مشکلات داره اینترنتش ولی با یه وی پی ان میشه مقدار زیادیش رو دور زد مثلا من بازی آنلاین wildlands با دوستان میخوام انجام بدم به بعضی ها حالت معمولی نمیتونم وصل بشم به خاطر NAT بسته ولی به وی پی ان وصل میشم NAT باز میشه درست میشه
البته که همون جور تو که پست قبل هم گفتم دست ISP ها در این زمینه تقریبا بسته هست چون متاسفانه اینترنت الان گروگان زیرساخت هست و مثل کشورهای خارجی نیست که کمپانی های اینترنت خودشون از هرجا خواستن اینترنت بگیرن که بتونن بهترین کیفیت اینترنت رو ارائه بدن (تنها کشوری تو دنیا که دولت به ISP ها میگه همتون باید از من اینترنت بگیرید ایرانه!!!!!)
شما روی ps4 آنلاین میزنی ؟ برای استفاده از هیلتر شکن روی کامپیوتر فعال میکنی و اینترنت کامپیوتر رو شیر میکنی روی ps4 یا روش دیگه داری ؟نقل قول:
سلام دوست عزیز میشه فایل آپدیتی که میفرمایید بگین کدومه ؟؟ منظورتون اینه ؟؟ IDU-1.2.5-R15 stsndard.binنقل قول:
بله اول وصل میشید روی کامپیوتر بعد از طریق کارت شبکه وایرلس کامپیوتر share میکنید کانکشن وی پی رونقل قول:
2 تا خط انتن با 3 تا خط انتن تاثیری در پینگ داره؟
نقل قول:
در پینگ نه.
نقل قول:
4- بیشتر وقتها موقعی که به مودم وصل میشم اینترنت ندارم، پینگ هم که میگیرم "Request time out" میده، بعد مودم رو که از برق میکشم دوباره وصل میکنم درست میشه!
من مودم 2101 رو دارم.ما طبقه همکف هستیم .داخل منزل کنار پنجره اتاق دو تا خط پر میشه و سرعتم حدود 10 مگابیت هست.روی پشت بام 3 خط پرمیشه و سرعت تا 20 مگابیت هم میره.اما در هر دو صورت مقدار SNR از 7-8 بالاتر نمیره و قدرت سیگنال هم weak ضعیف هست حتی با 3 خط!
قدرت سیگنال و مقدار نویز برای شما چطور هست؟
اگه بجاش مودم بیرونی zw101 بگیرم چقدر ممکنه تاثیر داشته باشه؟کسی تجربه استفاده از هر دو مودم رو داشته؟
منم 2101 دارم میزارم تو اتاق، کنار پنجره نیستنقل قول:
بعضی وقتا 3 آنتن دارم ولی بیشتر وقتا اصلا آنتن نداره ولی با این حال اینترنت وصله و حتی تو همین شرایط بی آنتنی با اپلیکیشن اسپیدتست تا 30 مگابیت هم ازش سرعت گرفتم
قدرت سیگنال هم اکسلنت هست
وضعیت شما کاملا برعکس منه.من سیگنال ضعیف و آنتن 3 خط دارم شما با انتن خالی هم سیگنال عالی داری!نقل قول:
مقدار SNR برای شما چقدره و لطفا یک پینگ با 133.221.26.1 بگیرید.
---------------------------
من در بازی انلاین pes 2017 ارور NAT دارم.میشه برطرفش کرد یا کلا مشکل داره؟
وی پی ان و لاغیرنقل قول:
و یا استفاده کردن از یک ISP دیگه
کلا NAT آیرانسل بسته هست