بهتر بود سیمکارت3G میگرفتبد و بعد از فعال شدن سیمکارت، با تبدیل 3G به 4G همراه اول به شما ٢٠ گیگ اینترنت رایگان یکماهه میداد.نقل قول:
Printable View
بهتر بود سیمکارت3G میگرفتبد و بعد از فعال شدن سیمکارت، با تبدیل 3G به 4G همراه اول به شما ٢٠ گیگ اینترنت رایگان یکماهه میداد.نقل قول:
کاملا رایگان هست نباید پول میگرفت. حدود دو روز طول میکشه.نقل قول:
رفیق اصلا سیم ۳ جی دیگه کلا وجود ندارهنقل قول:
تخلف کرذن
دوست عزیز اتفاقا خودشون میدننقل قول:
تخلفی هم درکار نیست
اگر ندن 15تا20گیگ هم تعلق نمیگیره
سیم خام ۳ جی تو نمایندگی نیست!نقل قول:
هزینه ترابرد رو میگم تخلف کردن!
تو بعضی نمایندگی ها هست البته شر ها فرق میکنننقل قول:
اون تخلف ترابرد هم اکثرا ی 1000تومن میگیرن نه بیشتر اما برای کپی و ثبت نام....که البته همین هم نباید بگیرن
بچه ها کسی از رایتل برگشته همراه اول؟
من قبلاً از همراه اول رفته بودم به رایتل ولی الان می خوام دوباره برگردم به همراه اول می خوام ببینم مشکلی چیزی نداره؟
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
دوستان در نظر داشته باشین برای ترابرد اگه برید دفاتر پیشخوان ممکنه پول بگیرن . ولی اگه برید مراکزی که اون شرکت اعلام کرده که ترابرد انجام میشه همونجا انجام میشه و رایگان هست.
البته نباید کلا پولی گرفته بشه ولی دفاتر پیشخوان واسه هرکاری که جاهای دیگه رایگان هست یا ارزونتره ، پول میگیرن یا گرونتر حساب میکنن.
- - - Updated - - -
الان یک ماهه درخواست ترابرد کردم هنوز انجام نشدهنقل قول:
میگن که اجازه انتقال پرونده نمیدن . سیمکارت فعاله سیمکارت جدید هم گرفتیم ولی هنوز سیمکارت فعلی غیرفعال و درخواستی هم براش نیومده که منتقل بشه
یعنی یه بار از همراه اول رفتین رایتل بعد دوباره میخواین برکردین همرا اول؟نقل قول:
یا کلا رایتل بودین و میخواین ترابرد کنید همراه اول؟
من با یک سیمکارت از ایرانسل رفتم رایتل بعد خواستم برم همراه اول ولی نشد. البته الان شد بعد از فکر میکنم 2 ماه الان ترابرد شده ولی نمیشه تماس گرفت فقط اینترنت کار میکنهنقل قول:
من با یک سیمکارت از ایرانسل رفتم رایتل بعد خواستم برم همراه اول ولی نشد. البته الان شد بعد از فکر میکنم 2 ماه الان ترابرد شده ولی نمیشه تماس گرفت فقط اینترنت کار میکنهنقل قول:
حذف شود..
مثل اینکه مشکل سیستم ترابرد حل شده..
از سیم کارت ایرانسل دائمی به همراه اول دائمی ترابرد کردم الان بیش از 10 روز هست هر کسی شماره من رو میگیره میگه شماره اشتباه هست علاوه بر این هیچ پیامکی چه شخضی و چه خود پیامک های اطلاع رسانی همراه اول دریافت نمیکنم. دوستان توی 195 هم شکایت کردم اما بعد از 2 روز هنوز جوابی داده نشده.
رفیق نتیجش رو اعلام کن لطفانقل قول:
بعد از شکایت تنها مشکل باقی مانده نمیتونم به هیچ شماره ای پیامک ارسال کنم و هربار هم به 9990 تماس گرفتم فقط میگن شماره مرکز پیام رو چک کن در صورتی که شماره مرکز پیام همراه اول درست هم هست 9891100500+ کلا ارسال پیامک برای من بسته هست و فقط دریافت میکنم.نقل قول:
سلام من میخام از ایرانسل ترابرد کنم به همراه اول
رفتم نمایندگی همرا اول سیمکارت هم داد بهم
الان 4 روزه گذشتع هنوز انتن سیمکارت ایرانسل هست و اون سیمکارتی که نمایندگی همراه اول داده غیر فعاله !
چه کنم ؟
ممنونم
امروز سیمکارت رایتل ترابرد شده به ایرانسلم سوخت! و sms اومد که یه سیمکارت در اپراتور رایتل به اسم شما ثبت شده!!!! و منم هیچ درخواستی نزده بودم!
سیم ۱۱ تومن شارژ داشت!
زنگ زدم به رایتل میگن شما درخواست بازگشت زدی ...
ایرانسل هم میگه رایتلگفته بازگشت زدی!!!
فعلا از جفتشون ۱۹۵ شکایت کردم ببینم چی میشه!
یعنی ادم نمیتونه سیمکارتشو هم با خیال راحت شارژ کنه، مبادا اینا یهو جو گیر شن بازگشت بزنن!
من ترابرد کردم از ایرانسل به همراه اول مشکلاتی داشتم از جمله ارسال نشدن اسمس ها به همین خاطر خواستم به اپراتور پایه برگردم اما وقتی از 667 اسمس اومد تایید کنید و عدد1 رو بفرستید بخاطر اینکه مشکل ارسال نشدن اسمس داشتم نتونستم عدد1 رو ارسال کنم و مجبور شدم خودم اقدام کنم و به 195 شکایت کنم و الان بعد از چند روز به ایرانسل اپراتور پایه بازگشتم .
چرا اینفدر در ترابرد اشکال ایجاد میکنن برای مشترکین نمیدونم!! وقتی ترابرد میشی و مشکلانی داره مسئول اپراتور فرستنده هست یا اپراتور پذیرا!! و اگر مسئول اپرانور پذایرا هست چرا این مشکلات رو برای کاربر ایجاد میکنن تا کاربر مجبور به برگشت بشه؟!!
تو ترابرد های جدید، ارسال ۱ به ۶۶۷ حذف شده؟
بله حذف شده و کد یکبار مصرفی که در ابتدای ثبت ترابرد برای مشترک ارسال میشه جای اونو گرفته.نقل قول:
خوب این کد یکبار مصرف به چه درد میخوره!؟ به جایی باید اس ام اس داد!؟نقل قول:
در واقع این، تاییدی بود که مشترک خودش نسبت به ترابرد اقدام کرده است.نقل قول:
در قدیم در وسط های عملیات ترابرد مشترک باید 1 رو به 667 میفرستاد و تایید میکرد که خودش درخواست داده اما این روش دارای مشکلاتی بود بخاطر همین حالا در ابتدای ثبت ترابرد کد یکبار مصرفی بر روی خط مشترک ارسال میشه که باید در سیستم وارد کند تا بتوانید ثبت ترابرد کنید.
کلاهبرداری جدید تلفنی
ترابرد زورکی با قرعهکشی دروغین!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان این مشکل دریافت پیامک از بعضی شماره ها مثل بانک ها حل شده یا هنوز هست؟
در ضمن شنیدم بوق ترابرد جدیداً حذف شده درسته؟
-بله تقریبا حل شدهنقل قول:
-یک بوق کوتاه قبل از برقراری تماس هست که کمتر از یک ثانیه هست
مشترک گرامی درخواست ترابرد شما به دلیل اعلام مراجع قضایی انجام نشد. خواهشمند است جهت کسب اطلاعات بیشتر به اپراتور فرستنده مراجعه نمایید.
بچه ها کسی این ارور رو میشناسه!؟
من از همراه اول اومدم رو رایتل یه ۷-۸ ماهی هست
الان میخوام برگردم همراه اول رفتم مرکز خدمات تزابرد کردم
بعد از اس ام آی تزابرد اون مسیج اومد اما خط مشکلی ندارد به اسم خودم هم هست
روی خطت شکایتی شدهنقل قول:
نقل قول:
شاید باسه تعداد محاز ترابردت از حد گذشته ؟
یا قبضت چمع شده رو هم ؟
با خود پشتیبانی رایتل صحبت کردم من گفتند که مشکل از خودشونه اینا ایرادهایی که همینجوری اعلام می کنند
بعد امروز زنگ زدم بهم گفتم که کلا سیستم ترابرد داره عوض میشه حالت تا ۴-۵ روز دیگه همه چی اوکی میشه
گفتم الان همه اپراتور مشکل دارند ۴-۵ روز دیگه درست میشه میتونید خودتون انجام بدید
یعنی مشکلی که من اعلام کردم نه واسه مشکله شکایتی بود نه چیز دیگه ای همینجوری یه مشکلی و رندوم و اعلام میکردند
خط رایتل من بدون اجازه از ایرانسل برگشت خورد به رایتل، کل شارژمم ۰ شد (طبیعتا)
شکایت ۱۹۵ هم پشمک حاج عبدالله!!!
از ایرانسل شکایت کردم مقصر حساب نشد، همچنین رایتل نیز!
مسخرست واقعا
کسی جدیدا تزابرد کرده؟!
میگن دیگه کد تایید و این چیزها نمیخواد
من ۳شنبه بازگشت به همراه اول زدم
امروز سیم رو آوردن
اما دیگه مسیجی مبنی بر تزابرد نیومده تا حالا
الان با پشتیبانی همراه اول صحبت کردم
گفت دیگه کدی نمیاد و سیستم جدید اینجوریه
کسی میدونه؟!
بله. فقط کد اولیه میاد که با اون وارد سیستم ثبت نام ترابرد میشیدنقل قول:
سلام دوستان
سیمکارت من ایرانسل دائمی هست،الان ترابرد کنم به رایتل همون دایمی حساب میشه یا اعتباری ؟!
جدیدا چقدر زمان میبره؟
از طریق سایت های اپراتورها میشه اینکار. رو انجام داد درسته؟!
سلامنقل قول:
دایمی همون دایمی
ببین میگن تا ۵ روز اما معمولا کمتره
بله از طریق همون سایت
مرسینقل قول:
بسته اینترنتش الان مونده البته تا برج ۳ سال بعد زمان داره !
اینم انتقال داده میشه به رایتل یا بسته اینترنتم میسوزه؟!
بسته اینترنت و مکالمه میسوزه!نقل قول:
دوستان من از ایرانسل دائمی میخام ترابرد کنم به رایتل. سوالم اینه که چند روز خطم قطع میشه.یعنی چقدر این خطم از دسرس خارجه. دوم اینکه اذیتی مشکلی چیزی پیش میاد یا نه؟چون فعلا رایتل مکالمه خیلی ارزون تره.دوستانی که تجرجه ترابرد دارن صلاح هست این کار و بکنم؟
3-4 دقیقه خط قطعهنقل قول:
نه مشکلی نیست، من تا حالا ۵-۶ باری ترابرد کردم، رو چند خط مختلف
معاومه که به نفعتون هست، ایرانسل خیلی طمع به جیب مشتری داره. همه چی رو دو برابرکرده
نقل قول:
من به هوای مکالمه ارزون دایمی ایرانسل رو گرفتم . الان من هم میخوام ترابرد کنم ولی میترسم رایتل هم ببره بالاتر.
الان رایتل چند وقته قیمت مکالمش اینه ؟
آخرش چی شد؟نقل قول: