در حال حاضر اکانت آپلود فقط به کابران شاتل داده میشه و شما بدون اکانت نمیتونید انتقال فایل انجام بدید. ولی دانلود برای همه در دسترسه و از فایلهایی که روی دانلودسنتر هست میتونید استفاده کنید.نقل قول:
Printable View
در حال حاضر اکانت آپلود فقط به کابران شاتل داده میشه و شما بدون اکانت نمیتونید انتقال فایل انجام بدید. ولی دانلود برای همه در دسترسه و از فایلهایی که روی دانلودسنتر هست میتونید استفاده کنید.نقل قول:
سلام ، شما یه سایت خوب واسه اسپلیت فیلم میشناسید؟ میشه آدرسشو بدید
با عنایت و درایت مدیران شاتل :n21: در حرکت نوروزی شاتل لند، هم اکنون ریموت آپلود پکیده. خواستم یه تشکر ویژه داشته باشم از اینهمه تلاش برای بهبود وضعیت در سال جدید.:V30:
اگر فایل از تورنت میگیرید سایت seedbaz.ir سایت عالی ای هست برای این کار ، هم اسپلیت داره و هم از اون بهتر پارت بندی در قالب RAR داره.نقل قول:
ترکر خصوصی هم داره...
برای افرادی که شاتل ندارند بعد ثبت نام میگه اطلاعات شما با موفقیت ثبت شد
و تمام !!
خب بعدش ؟؟؟
هیچی به ایمیل نمیاد چرا ؟؟
سلام
لطفا لینک گروه شاتللند در تلگرام رو قرار بدین
ممنون
shatellandsharingنقل قول:
و
shatellandlink
در تلگرام جستجو کنید
یادمه یک گروه بود که دستم رفت روش و پاک شد بنام اشتراک فایلهای دانلودنقل قول:
سلام به همگی
لینک دعوت گروه تلگرام خراب شده میشه اونو دوباره قرار بدین؟
از ظهر تا حالا سرعت دانلود ز شاتلند روی 300 کیلو اومده تو دانلود منیجر در صورتی که دانلود از جاهای دیگه راحت 1.8 مگ هست برای سرعت 16
کسی این مشکل رو پیدا نکرده ؟ سراسری هست یا محدودیت اعمال کردن ؟
..............
............
چند روزیه برا من موقع اپلود کردن کلا ارور میده ، یا ریموت که میکنم تا یه درصدی وایمیسته
برای منم همینطوره... توی ریموت هر لینکی تا 4درصد میره بعد دیگه قفل میکنه...نقل قول:
Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk
دوستان جدیدا شاتل سیاستهاشو عوض کرده و دانلود و اپلود روی سایتهای شاتل لند دیگه کاملا رایگان نیست.
داره نیم بها حساب میشه
بد نیست به my.shatel.ir خودتون یه نگاهی بکنید.
ایرانی جماعت نمیتونه مثله ادم یه سرویس خوب ارائه کنه. تا یکم جا افتاد حالا دیگه براش نمیصرفه و داره نیم بها حساب میکنه.
نقل قول:
اقا شايعه درست نكن الكي:n05:
از اولش هم دانلود از شاتلند رايگان نبود و نيم بها بود و فقط وقتي بسته شاتلند به قيمت ١٠ هزار تومن رو ميخريديم رايگان ميشد
الان هم شما برو بسته ١٠ هزار تومني رو بخر تا برات رايگان بشه
سلام
شاتل لند می تونید لوگین کنید؟
نقل قول:
404
صفحه مورد نظر یافت نشد.
شاتل لند می تونید لوگین کنید؟ :n17:نقل قول:
یک لینک گروه شاتللند بود کسی میتونه اینجا قرارش بده یا برام پ.خ کنه؟
نقل قول:
بله. مشکلی نداره.
سرعت اپلود یا انتقال برا من یکی که جلبکه (سرورهای غیر ایران)
سلام
من از دیشب دیگه با فایل اسکریپت نتونستم اپلود کنم همش صفحه اپلود سنتر خود بخود رفرش میشود و اجازه هیچ کاری نمیده با فایرفاکس و کروم امتحان کردم هر دو به این شکل هستند
البته بدون اسکریپت هیچ مشکلی ندارد اگر راهکاری دارید لطفا بیان کنید بدون دانلود گروهی اصلا لذتی ندارد ممنون میشم
دیشب آپدیت شد اسکریپت لطفا به روز رسانی کنیننقل قول:
دوستان سایت filmzone.org کسایی شاتل لند دارن که کلا رایگان محاسبه میشه خودک بالای 200 گیگ دانلود کردم ازش و واسه بقیه نت ها هم نیم بها حساب میشه
سلام دوستان
دانلود از آپلود سنتر شاتل لند بدون داشتن بسته شاتل لند نیم بها حساب میشه؟؟ هم با ISP خود شاتل و هم با ISP های دیگه!
آره نیم بها حساب میشه با هر isp باشه ترافیک داخلی هستنقل قول:
سلام دوستان
لطفا لینک گروه شاتل لنند تلگرام و لینک نصب اسکریپت رو برای من بفرستید. ممنونم میشم
سلام
کسایی که از اسکریپت tampermonkey برای شاتلند استفاده میکنن
امتحان کردن ببینن داخل هر 2 تا سرور میتونن ریموت کنن یا نه؟؟!!
من فقط میتونم داخل DL4 ریموت کنم
و داخل DL1 هیچی ریموت نمیشه اصلا:n29::n03:
دوستان اگه گروه شاتلند لینکی چیزی دارن برام بفرستن
ممنون
سلام
شما برای دانلود فیلم های 4k از چ سایتی استفاده میکنید؟
خودم ی سایت رایگان دارم ولی مشکلم اینه که تک پارت میزاره و جا ندارم
خواستم بدونم سایتی هست که ایت تک پارت رو به چند پارت تبدیل کنه یا سایتی که چند پارت بزاره (رایگان)
سلام من از سایت web star . ir برای انتقال لینک یوتیوب توی شاتل لند و دانلود استفاده میکردم اما این سایت مسدود شده الان دوستان راحی بلده برای دانلود ویدیو از یوتیوب با شاتل لند ؟
داداش این لینک اسکریپت بدون مشکل رو میفرستی این نسخه مشکل داره با کرومنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون :n12:
میشه لطفا ما رو هم به گروه شاتل لند دعوت کنید @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستان آپلود بوی تو شاتلند لیچ نمیشه کسی جایی سراغ داره اونجا لیچ کنم بعد تو شاتلند لیچ کنم
ممنون
میتونید از trainbit استفاده کنیدنقل قول:
ممنون ولی متاسفانه trainbit هم جواب ندادنقل قول:
لینکهای رایگان آپلودبوی قابلیت ریموت نداره کلا محدودیت آی پی داره,البته چند وقتی میشه آپلودبوی هم اومده تو لیست ترافیک داخلینقل قول:
سلام
شاتل لند فایل های 2 گیگ میخواد و مستقیم
چطور میشه مثلا فایل های بالای 2 گیگ رو اسپلیت کرد؟
و اینکه فایل های انکریپت شده عین گوگل درایو و امثال اون رو چکار کنیم که لینک مستقیم نیستن و توی شاتل لند اد نمی شن؟
چطوره که لیچرها قابلیت رو دارن؟ یعنی بهشون ازین فایل ها میدی و مستقیم می کنن. مطمئنا کاری میشه کرد که بشه مستقیم توی شاتل لند هم اد کردنقل قول:
اول لیچر ها معمولا اکانت پریمیوم اون سایت دارن دوم دارن با IP خودشون ازون سایت دانلود میکنن و میارن تو سرور خودشون و شما از سرور خودش میگیری این خیلی متفاوت هست ازین که یه لینک برا ip شما generate بشه و بخوای با یه ip دیگه (که شاتل لند باشه) دریافتش کنینقل قول:
حرف شما متین اشتباه از من بود ولی ما دنبال راه هستیمنقل قول:
نمی شه یه جوری گولش زد؟ یا راه حلی نداره؟ یا یه لیچر رایگانی نیست که این مدل فایل ها رو مستقیم کنه حداقل ؟
- - - Updated - - -
حرف شما متین اشتباه از من بود ولی ما دنبال راه هستیمنقل قول:
نمی شه یه جوری گولش زد؟ یا راه حلی نداره؟ یا یه لیچر رایگانی نیست که این مدل فایل ها رو مستقیم کنه حداقل ؟