به نظر من 5700 و W850 ميتونن انتخاباي خوبي باشن.نقل قول:
Printable View
به نظر من 5700 و W850 ميتونن انتخاباي خوبي باشن.نقل قول:
اين لينك مقايسه اين گوشيهاست.(5700 S500 S700 )نقل قول:
بله 5700 باتري نسبتا ضعيفي داره البته نسبت به دو تا گوشيه ديگه اي كه نام برديد(S500 S700)کد:http://www.digikala.com/Reviews/Mobiles/Compare_Result3.asp?Mobile1=MO-Son-S500&Mobile2=Mo-Son-S700&Mobile3=MO-Nok-5700
Z550نقل قول:
مشخصات كلي :
فرم تاشو - دوربين 1.3 مگاپيكسل - صفحه نمايش 256000 رنگ TFT با ابعاد 30*37 ميليمتر - مجهز به كارت حافظه Memory Stick Micro - حافظه داخلي 20 مگابايت - مجهز به درگاه بلوتوث - مجهز به درگاه USB - قابليت نصب نرم افزارهاي جاوا - ابعاد گوشي 87.5*45.4*20 ميليمتر - وزن 93 گرم
اينم اطلاعات كامل در مورد اين گوشيکد:http://www.digikala.com/Reviews/Mobiles/Details.asp?PId=Mo-Son-Z550
من بین خریدن 3250 و w710 مردد هستم.منو راهنمایی کنید.گوشی w710 عکسبرداری در شبش چطوره؟
آقایون برای خرید مموری M2 اینجا کمک بگیریم یا در تاپیکی دیگر؟
عکسبرداریش مطمئن باش از 3250 بهتره.ولی 3250 یه کلاس دیگه ای داره.نقل قول:
نقل قول:
از هر لحاظ 3250 بهتره مخصوصا صدا (100% توپه)
s500 خوشگلتره هم جدید تر است.نقل قول:
سلام
دوستان اين W880 با اسپيكر و با هدفون چند ساعت پخش ميكنه ؟؟؟
معايبش چيه ؟؟؟
به نظر من گوشی خوب و زیبایی هستش ,من با اون بدنه فولادیه زد زنگش خیل حال میکنم , طبق گفته خود کمپانی بانقل قول:
هدفون تا 18 ساعت میتونه آهنگ پخش کنه
فکر کنم مموری 1 gb هم به طور فابریک روش هست , این گوشی بسیار باریکه ( 9.4 میلی متر ) و براحتی توی جیب جا
میشه و از دوربین 2 مگاپیکسلی بهرمنده
در کل گوشیه باکلاسی محسوب میشه
نقل قول:مرسی از راهنماییتون از نوکیا n73 خوشمان آمد :27:نقل قول:
سلام
من میخواستم بین ان 73 و پی 990 یکیو انتخاب کنم لطفا راهنماییم کنین.
به نظر شما چی 990 یه کم جواد نشده؟
خواهشا بدون جبه گیری بگین.
شما که به همه کمک میکنین به من بدبخت هم کمک کنین من موندم که ان 72 بگیرم یا 3250 حالا چی کار کنم نمیدونم اعصابم هم به هم میریزه 6 روزه هر روز میرم بازار میبینم هر دو تاشو بعد میام فکر می کنم کدومشو بگیرم جون من اگه استفاده کردین یکی از اینارو به من هم بگین که کدوم خوبه .قربون شما
اینا خوبننقل قول:
w850.w880.5700.
ولی 3250 هم صدای خوبی داره البته دوربین وLcd ایش هم قابل تحمله.
در مورد 5700 که معایبش رو گفتند.نقل قول:
به نظر من همون w580 رو بگیر.
ضمن اینکه 5700 هم گوشی خوبیه...
همه اینها رو میخوای با z550 به دست بیاری...!نقل قول:
z550 هم البته گوشی خوبیه ولی امکاناتش در اون حدی که میخوای نیست...
اینها رو میشه در گوشی مثل n73 بهش رسید.
البته هر دوش یکم خز شده ولی بیخیال امکاناتو بچسب...نقل قول:
اگه دنبال صدا اونم در اسپیکری n73 رو بچسب.ولی اگه میخوای عکس و فیلم بگیری بازم n73 باید بگیری!
و اما p990 با یک Lcd بزرگ و جالب .صفحه کلید کامل.قلم نوری .و سیستم عامل قوی تر ...
به نظر من 3250 رو بگیر مطمئن باش از n72 بهتره...نقل قول:
کسی از s710چیزی میدونه
سلام به برو بکس p30world
ولی من تو همین p30world یه تاپیک دیگه خوندم که میگفتن که دوربین n73 nv در برابر p990 سوسکه .اصلا زده بودن تو n نوکیا
دوستان سلام
هر دوشون به قول شما جواد شدننقل قول:
من میخواستم بین ان 73 و پی 990 یکیو انتخاب کنم لطفا راهنماییم کنین.
به نظر شما چی 990 یه کم جواد نشده؟
خواهشا بدون جبه گیری بگین.
من همیشه بدون تعصب میگم 73 همونطور که گفتن صدای قوی داره هم کیفیت هم بلندی دوربینش هم یکی از 3.2 های خوبه سیتم عاملش هم قویه ولی مشکل هنگ داره خیلی بایذ باهاش نرم رفتار کنی که همین طوریش هم هنگ میکنه سرعتش هم تقریبا کمه
990 کیفیت صدای بدی نداره بلندیش هم اگه مزیک بازی نمی تونه راضیت کنه ولی برا من خوب بود اینو بدون شک میگم دوربینش بهترین 2 مگاست فیلمش هم از بقیه سونی ها بهتره تقریبا همون فیلم 73 سیستم عاملش هم قوی تر از 73 هست هنگ هم داره ولی خیلی کمتر از 73 ال سی دی هم که هم بزرگتره هم با کیفیت تر ولی به قول دوستان تو نور مستقیم خورشید خوب عمل نمیکنه ولی فکر هم نکنم شما همیشه زیر نور خورشید با گوشیت کار کنی سرعتش هم بیشتره و چون صفحه لمسی داره بیشتر حال میده
منظورت از n73 nv چیه ؟نقل قول:
نکنه night video رو میگی ؟
نقل قول:
من 3250 داشتم و يكي از فاميلامون n72 براي من از هر لحاظ از اون سر تره!
شك نكن 3250 بگير اگه تونستي سري express music 3250 رو بگير.
اطلاعات كاملنقل قول:
S710کد:http://www.digikala.com/Reviews/Mobiles/Details.asp?PId=Mo-Son-S710
مشخصات كلي :
فرم چرخان - دوربين 1.3 مگاپيكسل - صفحه نمايش 256000 رنگ TFT با ابعاد 35*46 ميليمتر - مجهز به كارت حافظه Memory Stick Duo - حافظه داخلي 32 مگابايت - مجهز به درگاه بلوتوث - درگاه مادون قرمز (Infrared) - مجهز به درگاه USB - قابليت نصب نرم افزارهاي جاوا - نمايش فايلهاي PDF - نمايش فايلهاي مايكروسافت آفيس - ابعاد گوشي 107.5*49*24.5 ميليمتر - وزن 137 گرم
تاييد ميشه، 3250 بهتره.نقل قول:
[quote=amir2011;1505235]البته هر دوش یکم خز شده ولی بیخیال امکاناتو بچسب...
اگه دنبال صدا اونم در اسپیکری n73 رو بچسب.ولی اگه میخوای عکس و فیلم بگیری بازم n73 باید بگیری!
و اما p990 با یک Lcd بزرگ و جالب .صفحه کلید کامل.قلم نوری .و سیستم عامل قوی تر ...
quote]
كاملا درست ميگن.
P990 يه گوشيه كامله و تقريبا تمام امكاناتش در حد خوبه، بخاطر اينكه بايد همه ي اين امكانات رو تو يه گوشي
جا بدن بايد ابعاد گوشيه يه خرده بزرگ باشه.به نظر من تنها مشكل P990 همينه كه يه كم زمخت به نظر مياد.
اما در هر حال به نظر من P990 با اين قيمت و اين امكانات(با صرف نظر از بزرگي گوشي) بهترين انتخابه.
نه عزیزم اشتباه تایپی بودنقل قول:
دوست عزيز ممنونم ولي p990 آخه امكانات خاصي نداره اكولايزرش هم دستي نميشه تغيير داد بايد از اونايي كه خودش داره استفاده كني. الان w950 خوبه دوربين نداره m600 خوبه دوربين نداره حال نميده. p1 تا بخواد ارزون بشه كه هيچي تازه نميدونم نسبت به 990 چه تغييراتي كرده البته 990 نسبت به 910 تغيير خاصش فقط دوربينش بوده
w960 خوبه تاچ اسكرين نيستش نميدونم چرا اينجوري ميزنن آخه
اينم يكي از پست هاي بچه هاي پي سي ورد هستش تاپيك گوشي هاي دو سيمكارته:
the big impish
عضو جدید
تاريخ عضويت: Aug 2007
--------------------------------------------------------------------------------
کلا این گوشیهای 2 سیم کارته که تو بازار هست همشون چینی هسن. NEC اصلا به درد نمیخوره
من خودم استفاده کردم اما یه گوشی خریدم چینیه مارکشم (AMICOLL ( Bluetooth. امکانات خوبی داره.
یه صدای وحشتناک داره که من اون گوشی رو فقط به خاطره صداش خریدم.(5 تا Speaker ) داره.
تاچ اسکرین، 2 مگا پیکسل دوربین، windows mobile میخوره، 2 تا سیم کارت میخوره و هر دوتاشم همزمان فعاله، آنتن دهیش از سونی اریکسون بهتره و.....
ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
الان قيمت w960 رو كسي نميدونه؟؟؟؟؟ w950, m600 خوبه كه دوربن ندارن .
بين اين گوشيها موندم كدوم خوبه :
Q-teck s200
I-mate Jam
qtwck 9100
سلام
من دوباره می خوام گوشی بگیرم !
باز هم دوربین و موسیقی برام مهمه ، تو کلوپ نوکیا هم گفتم اونجا همه میگفتن N95 (که البته خیلی باید زور بزنم تا بتونم بگیرمش)
فرض کنید تا سقف 450 تومن :
موسیقی در اولویت قرار داره (از N93 خیلی راضی بودم چون صدای Base خیلی خوبی داشت و صداش از N73 یه نمه بیشتر بود)
از فیلمبرداری N93 که دیگه چی بگم ! معرکه بود اما خیلی بزرگه و اذیتم میکرد .
یه سری میگن K810 ---یه سری میگن W900--- یه سری میگن N91 موزیک ---
N91 8گیگ عالیه اما دوربینش افتضاحه !
خوب نظر شما چیه ؟
کمپانی اصلاً برام مهم نیست .
تا حالا اینا رو داشتم :
N93
N73 ME
N73
W800
W810
K750
3250
بهتر بود این سوال رو در تایپیک مربوط به مشاوره برای PPC میپرسیدی...نقل قول:
w850 نسبت به w900 بهتره ......فعلا در مورد این فکر کن ببین نظر چیه...؟نقل قول:
یجورایی نمی پسندمنقل قول:
اتوفکوس نداره..قیافشم جالب نیست . W900 نسبت به این خیلی با کلاستر و از نظر امکانات بهتره..این فقط واکمن 2 هست و باقی امکاناتش فعلاً بدرد ما نمیخوره .
سلام منم بین اینا موندم و دوربینم برام مهم نیست موسیقی هم با اسپیکر گوشی زیاد گوش نمی دم ولی با هدستش چرا . حالا شما کدوم رو پیشنهاد می کنید در ضمن اگر خودتونم پیشنهادی دارین بگین برای من فقط موسیقی و سیمبین مهمه .
1- m600
2- w950
3-n73
دوستان سلامنقل قول:
w950 همونطوری که خودت هم بیشتر پسندیدی بهتره نسبت به بقیه تو اون امکاناتی که می خوای
ولی دوربین هم باید داشته باشه چون بعضی مواقع تو یه شرایطی قرار میگیری که نیاز به دوربین داری و اونوقت چون گوشیت دوربین نداره ضد حالت میشه بنابراین p1 بهترین به نظر میرسه میشه با خرید یه هندز فری سری w سونی براش کیفیت و بلندی رو با هم داشته باشی ضمن اینکه از دوربین و امکانات بیشتر هم بهره میبری
درسته که p1 خیلی بهتره ولی قیمتشم خیلی بیشتره راستش از p990 خیلی خوشم میاد البته از امکاناتش ولی از قیافش بدم میاد ! راستی یه سوال چرا 950 از 600 قیمتش کمتره مگه 600 چی داره ؟نقل قول:
دوستان سلام
w950 همونطوری که خودت هم بیشتر پسندیدی بهتره نسبت به بقیه تو اون امکاناتی که می خوای
ولی دوربین هم باید داشته باشه چون بعضی مواقع تو یه شرایطی قرار میگیری که نیاز به دوربین داری و اونوقت چون گوشیت دوربین نداره ضد حالت میشه بنابراین p1 بهترین به نظر میرسه میشه با خرید یه هندز فری سری w سونی براش کیفیت و بلندی رو با هم داشته باشی ضمن اینکه از دوربین و امکانات بیشتر هم بهره میبری
اگه کسی گوشی میشناسه که wi-fi داشته باشه قیمتش دور و بر 320 باشه و سیمبین هم باشه با هر مارکی حتما بگه خیلی نیاز به wi-fi دارم!
دوستان سلامنقل قول:
ببین اگه از 990 خوشت میاد برو بگیرش شک هم نکن گوشیه توپیه منم همینو دارم قیافشم بعد یه مدت کوتاهی برات عادی میشه منم اول همینطوری بودم ولی در مورد k800 و از همه بدم میومد و فقط 800 رو قبول داشتم
چون 600 قشنگ تره کیبورد کامل داره
سوال آخرو درست دنمی دونم چون فعلا استفاده ای ازش ندارم
و اما w880 نظرت در مورد این یکی چیه...؟نقل قول:
البته w850 دوربینش خوبه.مموری یک گیگ داره.صداش شاید از w900 کمتر باشه ولی با کیفیت تره...والکمن ورژن 2 داره که بیشتر فایلها رو پشتیبانی میکنه و علاوه بر همه اینها قیمتش مناسبه...
از بین این دو تا فقط w950 در واقع m600 فقط کیبورد کامل داره و در این آشفته بازار موبایل باعث شده که از w950 گرونتر باشه...نقل قول:
ولی گوشی n91 به نظر من بالاترین کیفیت و بلندی هندزفری رو در کل گوشیها داره...
علاوه بر این wilan داره و سیمبین...
ضمن اینکه 5700 و n73me هم خیلی بدردت میخوره...
گوشی فقط ان73 من تا چند روز پیش شک داشتم که 990 بگیرم یا ان73 ولی الان که ان 73 خریدم واقعا باهاش حال کردمنقل قول:
آقا بين اين گوشيها كدوم بهتره هر چي ارزون تر هم باشه بهتره : امكاناتي كه ميخوام دوربين داشته باشه و صفحه لمسي و صداي بالا
W960
Qtek s200
I-mat Jamin
GLX pc500
Glx p3660
البته خودم w960 رو خيلي دوست دارم ولي خوب صد در صد گرونه چون وقتي w950 كه دوربين نداره 320 هزار هستش اين راحت 450 هستش چون 150 فقط پول دوربينه اونم 3.2 مگا پيكسل
دوستان سلامنقل قول:
خوب همونطور که خودت گفتی تو بین اینا 960 خیلی عالیه
فکر glx ها رو از رهنت بیرون کن مورد استفاده اونها چند روز بیشتر نیست
s200 هم خوبه
قیمت 960 در آخرش 450 تومن میشه نه اولش پس باید حاقل 6 ماه پس از اومدنش صبر کنی تا به 450 برسه
p1 هم بگیری ضرر نکردی فقط صدای بلند رو نداره
ممنون از توجهت امیر جاننقل قول:
دیروز یه N91 8GB گرفتم فعلاً دارم با صداش روزگار سپری میکنم تا ببینم بعداً چی میشه :8: