تو شبکه های نسل سه سرعت 3g از همه کمتره ریلیزهای بعدش H و H+ هستندنقل قول:
ولی برای بعضی از گوشی ها مثل ایفون ریلیزهای مختلف رو نشون نمیده و همه رو 3G میزنه.
Printable View
تو شبکه های نسل سه سرعت 3g از همه کمتره ریلیزهای بعدش H و H+ هستندنقل قول:
ولی برای بعضی از گوشی ها مثل ایفون ریلیزهای مختلف رو نشون نمیده و همه رو 3G میزنه.
داداش امروز جای جدیدی تست کردی یا نه؟:n02:نقل قول:
اگه مسیرت طلاب هست لطف کن طبرسی طرفای چهار راه گاز یه تست بگیر ببین اونجا ها آنتن هست یا نه ممنون بازم:n12:
یعنی شما بسته یک روزه برای اولین بار گرفتید دیتا داشتید؟نقل قول:
منظورم این بود که از حالت H و H+ هم سرعتش بیشتره اینجا :Dنقل قول:
باید هم باشه مقدار سرعت رو رو دوتاش بیشتر یادم نیست یکیش هم مطمئن نیستم ولی ترتیبش درسته مثل پایینه
H.......7.4mb/s
H+
3g.......21mb/s
تو اصفهان فقط h من دیدم که وصل بشه و کار بکنه h+ و 3g نداشتم تاحالا
سلام
الان حجم بسته من 10 روز جلوتر تموم شده
چرا نمیشه بسته جدید خرید؟
میگه باید اون 10 روز هم بگزره بعد بسته خرید کنی
درسته من اشتباه کردم لیستش اینه که پایین گزاشتمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس چرا رو گوشی این دوستمون برعکسه؟
اینم یه تست که خودم گرفته بودم البته الان دیگه ندارم بسته
یعنی این تست رو که میبینم اصلا به زندگی امید وار میشم
من یه بسته یه ماهه 2.5گیگ خریدم برای پسرداییم که 5گیگ حجم داد.هنوز 3جی همراه اول راه اندازی نشده تو شهرمون و میخواست از Edgeاستفاده کنه چون کلا اینترنت نداره.ولی سرعت خیلی پایینه اصلا در حد 1کیلوبایت.خیلی وقتا هم اصلا وصل نمیشه. رو گوشی خودمم امتحان کردم و تو مناطق مختلف شهر ولی مثل اینکه یه مشکل کلیه.کسی این مشکلو نداشته؟حدود یه هفته گذشته ولی از اون 5گیگ هیچی مصرف نشده.اگه اینجوری باشه که پولمون دود شد رفت هوا.شهر سقز هستم استان کردستان
شما برنده شدهاید همچنان قربانی میگیرد
چهار راه گاز طبرسی و مقداد (مغداد) و چهارراه گاز خواجه ربیع (عبادی) دیشب مسیرم بود و آنتن داشت ولی تست سرعت نگرفتم.نقل قول:
آره ، من فقط یک بسته یکروزه گرفتم برای تست.نقل قول:
البته قبل گرفتن بسته هم به شبکه نسل سومش وصل میشدم و دیتا هم داشتم و تماس و ... هم داشتم. (در حد لاین و وایبر بدون خرید بسته تست کردم)
سایت همراه اول اخیرا تغییراتی رو اشاره کرده:
امکان استفاده از اینترنت نوترینو بدون فعالسازی بسته های هوشمند اینترنت میسر می باشد اما به تمامی مشترکین سیم کارت های دائمی و اعتباری پیشنهاد می شود به منظور مدیریت هزینه های خود، بسته های هوشمند اینترنت را خرید و فعالسازی نمایند.
در حال حاضر در استان تهران، استفاده از اینترنت نوترینو فقط با خرید و فعالسازی بسته هوشمند اینترنت هفتگی یا ماهانه (بسته های شماره 2 و 3) امکانپذیر می باشد. به زودی امکان استفاده از اینترنت نوترینو برای استان تهران نیز بدون فعال سازی بسته های هوشمند میسر خواهد شد.
اینترنت موبایل باید گران شود<br />
<br />
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] <br/>
قبلا فقط رو بسته های 1هفته و 1ماهه H,+H میومد ولی الان با بسته 1روزه هم میره رو H,+H
بدون بسته هم میره رو H
همه جای دنیا این سرعت دیگه وجود نداره مجانیه تازه میگن باید این هم گران شودنقل قول:
فعال سازی بسته های یک هفته ای و ماهیانه فقط برای بار اول و رجیستر شدن تو شبکه بود بعدش دیگه هر بسته دلخواه یا حتی بدون بسته رو می تونستید استفاده کنیدنقل قول:
البته همین رو هم دیگه برداشتند و همه جوره میشه به شبکه وصل شد
به غیر از تهرن البته
یه بسته 1روزه150مگ گرفتم تو سایت دانشگاه چرخی زدم *111*320# رو زدم دیدم 30مگابایت کم کرد بعدش 3تا صفحه تو همین فروم باز کردم یهو دیدم واسم مسیج فرستاد اعتبار شما کمتر از 4000ریال است *140*11# زدم دیدم اعتبار باقیمانده 0 ریال الان من چقدر توش داشتم 4هزار تومن با یه بسته هزار تومنی 5هزار تومن ازم خورد کوفتش بشه انشالله از گلوش پایین نره:n21:
من یک روزه گرفتم و ۳جی وصل شد اما مشکلش این بود که سرعتش خیلی پایینه در حد همون جی پی ار اش
آقا چرا این همراه اول لامصب مشهد 3g شو فعال نمیکنه ؟
فعال هست تو مشهد البته تو بعضی از مناطق
من یه غلطی کردم 3G همراه اول رو فعال کردم
از اون روز به بعد دردسرام شروع شده
اول از همه که اینترنتش مفت هم نمیارزه و همش قطع و وصل میشه و سایت هم باز نمیکنه
بعد پرش بسیار زیاد انتن رو ایجاد میکنه
در رشت فعال کردن 3G همراه اول واقعا فاجعه امیزه
حالا سوالم اینه چه شکلی غیر فعالش کنم؟
تست های 3g همراه اول در مناطق مختلف مشهد
محتوای مخفی: تصویر
سلام دوستان
من بسته همراه اول فعال کردن 5 گیگ داده یکم عجیبه؟؟
مصرف کنیم! به اینا اعتباری نیست :n34:
دوستان قبلا گرفتن که به اعتباری ها به جای 2.5 گیگ ، 5 گیگ میدهنقل قول:
والا اینجوریشو ندیده بودیم ، ما رفتیم چندین سال قبل 500 تومن دادیم و دو سال هم توی نوبت بودیم ، حالا نمی دونم چرا دائمی ها را 2.5 گیگ میده واعتباری رو 5 گیگ !
خیلی جالبه کاراشون
لام دوستان، من در شرق تهران و جنوب اتوبان محلاتی هستم ۳ یا ۴ روزه که گوشیم 3G رو تو این قسمت ساپورت نمیکنه اما مثلا تو امیرآباد که رفتم ساپورت میکرد هم دستی و هم اتوماتیک جستجو میکنم اصلا تو لیستش 3G برای همراه اول ارائه نمیده لطفا راهکار ارائه کنید. ممنون
کرج هم همینطور افتضاحه ، قطع و وصلیش ادمو دیوونه میکنهنقل قول:
کاش زیرشم میگفتی مال کدوم مناطق هست.نقل قول:
فرامرز عباسی تست نکردی؟
به گوشیتون ربطی نداره مشکل از سیگنالهای مزخرفه همراه اولهنقل قول:
مشهد من احمدآباد، ملک آباد و وکیل آباد رو چک کردم 3g فعال نبود
پشت منزل ما ( شهرک گلستان تهران بلوار هاشم زاده ) به تارگی یکی از دکل های همراه اول رو به 3G مجهز کردن..اما بالای 2 مگ نمیره سرعتش..الان3-4 روزه زمینو کندن از کنار خیابون تا دم در خونه ای که دکل روشه..میخوان فیبر نوری از مخابرات حق شناس بدن به دکل تا LTE رو فعال کنن ..2-3 تا از دکل های دیگه همراه اولم دیدم که داشتن این کارو میکردن.
نقل قول:* غیرفعال سازی
۱. ارسال پیامک با متن عدد پنج به شماره ۸۰۸۸
۲. مراجعه مشترکین دائمی به مراکز تلفن ثابت (در تهران ) وادارات مشترکین (سایر استانها) و مشترکین اعتباری به دفاتر خدمات ارتباطی و تکمیل فرم و ارائه مدارک لازم
۳. ارسال دستور #۲۳۲*۱۱۱*
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط همراه اول نمیدونم چرا پروتکل udp رو محدود کرده و سرعتم با vps بزور به 300 کیلوبیت میرسه!
سلام دوستان
من تازه میخوام از ایرانسل کوچ کنم بیام همراه اول
هنوز سیم کارت تهیه نکردم،جریان این سیم کارت دیتا چی هست؟من نیازی به مکالمه ندارم و فقط واسه اینترنت میخوام
مثلن اینکه خود سیمکارت قیمتش چنده و روی این سیم کارت ها امکان استفاده از 3g و 4g هست یا نه!
در کل یه راهنمایی مختصری کنید ممنون میشم،سرچ کردم ولی چنتا سوال بی جواب واسم موند
همراه اولم تو قم تعریفی نداره ایرانسل بهتر جواب میده
کد یا دستوری هست که مستقیما با کد شارژ حساب اینترنت شارژ کنم؟
اتفاقا برعکس گفتی! ایرانسل از 10صبح به بعد رسما میپوکه....نقل قول:
شما سرعتت چنده تو روز با ایرانسل؟
ظاهرا چند شهر به نقاط تحت پوشش همراه اول اضافه شده
نقل قول:
تو قم دو سه روزه بد شده
قبلش خیلی خوب بود بابا
نمیدونم چه مرگشون شده
کدوم شهرا اضافه شده جدیدا؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مشهد به لیست شهرها اضافه شد...