پنالتی زدنش آسونه فقط کمی تمرین میخواد....باید اون میزانی که به چپ و راست میره میاد رو تو قسمت سبز رنگ نگه داری....همزمان که دکمه شوت رو زدی همزمان به یه جهت دکمه رو بزن و نگه دار مثلا یک ثانیهنقل قول:
Printable View
پنالتی زدنش آسونه فقط کمی تمرین میخواد....باید اون میزانی که به چپ و راست میره میاد رو تو قسمت سبز رنگ نگه داری....همزمان که دکمه شوت رو زدی همزمان به یه جهت دکمه رو بزن و نگه دار مثلا یک ثانیهنقل قول:
خیلی راحته شما اول پایین سمت چپو میبینی خط در حال حرکته وقتی خط روی نوار سبز قرار گرفت دکمه مربع رو بزن حالا شما کمی مکث حدود یه ثانیه میکنی و بعدش کامل شوک سمت چپ رو یا فلش جهت رو(همون که باهاش بازیکنات رو حرکت میدی) به سمتی که میخوای توپ بره نگه میداری و ولش نمیکنی تا توپز زده بشهنقل قول:
فقط سعی کن خیلی زود فلش رو نگیری بذار اول بازیکن سمت توپ بره یه ثانیه فرصت بهش بده بعدش جهت بده
کسی نمیدونه برا کامپیوتر چطور بازیکنارو آپدیت کنم؟آپدیت جدید نیومده؟؟؟؟
یک مشکل اساسی دارم تو ایکس باکس
هر وقت سیو میکنم بعد چند روز بعد میام بازی کنم سیو قبلی رو نمیاره داستان چیه؟
دوستان برای آموزش این بازی بچه هارو به قسمت تمرین بازی هدایت کنید فوق العاده حرکت بهتری انجام دادید چون خداروشکر تمرینات به قدری حرفه ای و دقیق هست که یک بازیکن کاملا اماتور به فیفا رو تبدیل به یک بازیکن در سطح Professional بکنه و باعث بشه اون فرد زودتر به سطح WorldClass برسه .
بعد در ضمن من یه چیزی بگم تو این بازی تا میتونید باید قسمت نا خود اگاه خودتون رو براش تقویت کنید چون واقعا هر فرصتی برای فکر کردن مساوی با از دست دادن موقعیته یعنی باید تمرین کنید حداکثر در 1 ثانیه تصمیم بگیرید.
اینم یه خبر جالب برای شما دوستان
EA تایید کرد در نسخه 16 بازی بانوان هم حضور دارن!!! حتی تریلری هم ازش پخش شده!!!
میتونید عکس هارو از امضای من ببینید
به نظر من حظور بانوان چیز بیخودیه
سلام دوستان
من سطح بازیم بین professional و word class هست ولی تو دفاع خیلی مشکل دارم
یعنی خدا نکنه بازیکن حریف توپ رو بگیره دیگه گرفتن توپ ازش کار خداس
میشه راهنماییم کنید
کسی جوابی نداره؟
یعنی واقعا تو انجمن به این بزرگی یه نفر پیدا نمیشه جواب ما رو بده؟
یعنی میگی زنا حق ندارن داخل بازی باشن؟نقل قول:
خوب شد ساخت بازی با شما نیس وگرنه ورود زناهم به استادیوم ممنوع میکردی
شما داخل تنظیمات برو tactical defing رو به lagecy defing تغییر بده اگه پیداش نکردی برو داخل کنترولر همونجا که دسته رو تنظیم میکنی خوب بگرد پیداش میکنی من متاسفانه فیفام پاکشده نمیدونم دقیق کدومقسمتهنقل قول:
خیلی ممنون واقعا عالی شد[emoji253] [emoji253] [emoji253]نقل قول:
دوستان یه مشکل دیگه هم هست و اونم اینه که من توی هر بازی بیشتر از حریف حمله میکنم و شوت هامم خیلی بیشتر از حریفه
یعنی کلابازی دست منه
ولی هر چی شوت میزنم گل نمیشه و حریف هرچی میزنه گل میشه و من اخر بازی همیشه بازنده ام
عکس زیر خودش گویای همه چیز هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به تعداد کرنر ها و شوت ها دقت کنید
شما به قول خودتون یک بازیکن در سطح word class هستید و برای انجام یک بازی این همه مشکل دارید!؟؟نقل قول:
چون یک گیمر حرفه ان هم در زمینه فوتبال همیشه انلاین بازی میکنه و نکته بعدی بازی فیفا چیزی نیست که کسی بخواد اموزش بده به شما یا روش دفاع کردن یا گل زدن را نشان بده باید فیفا توی خون شما باشه...
این موارد را گفتم چون سوال اول شما به کل از پایه مشکل داشت.
موفق باشید.
بله قبول دارم ولی مشکل من اینه که با ps3 بازی میکنم واسه همین نمیتونم به اینترنت وصلش کنم چون بن میشهنقل قول:
چرا بن میشه؟نقل قول:
چون ps3 کپی خور شدس و اگه به نت وصل بشه سونی شناساییش میکنه و بنش میکنهنقل قول:
منظور من این نبود.......من میگم که بجای ساخت فوتبال بانوان میتونستن کارهای مفید تری بکنن...یه لیگ جدید اضافه بکنن...چهره های بهتر و تورنمنت های جدید ....نقل قول:
دوست عزیز فوتبال بانوان یک دنیای دیگری است که به نظرم در کنار فوتبال اقایان لازم بود... لیگ جدید یا چهره های جدید اصلا هیچ ربطی به این مورد ندارد... کشور هایی که قانون کپی رایت دارند لیگ کشورشان هم در فیفا وجود داره در مورد چهره ها و تورنمنت ها هنوز نمیشه نظر داد.نقل قول:
بازی فیفا با بازی پرو الویژن ساکر یا همون پس زمین تا آسمون فرق داره و یه بازی سخت و حرفه ایه.شما با توجه به شرایط باید شوتهای مختلفی بکنی مثلا از فاصله نزدیک باید حتما فلش به سمت پایین یا بالا باشه و آروم شوت بکنی تا ضربه زمینی زده بشه و شانس گل زدن بیشتر باشه.حالا از پشت محوطه جریمه باید ظربه هوایی و محکمتر باشه و حتما ضربه گوشه های دروازه باشه سعی کن کمی رو درجه سختی کمتر بازی کنی تا گل زدنو بهتر یاد بگیرینقل قول:
به شخصه خیلی خوشحالم اینقدر به زنهاهم اهمیت میدن که فوتبالشونم ساختن خوش به حالشون
راهی پیدا نشد برای آپدیت بازی؟ترکیب و یا پچی چیزی؟
نقل و انتقالات قدیمی شدن دیگه
ببخشید منظورتون از فلش رو متوجه نشدمنقل قول:
من با ps3 فیفا بازی میکنم و کلا بازی با دسته آنالوگ انجام میشه
میشه منظورتونو دقیق تر بگین؟
برادر منظورم همون شوک سمت چپ یا همون جهت هست همونی که باهاش بازیکن رو حرکت میدینقل قول:
شما وقتی ضربه رو میزنی بعدش حتما یه زاویه مناسب برای گل شدن توپ انتخاب کن این بازی با pes خیلی فرق داره و سخت تره کمی باید تمرین کنی
مثلا من مستقیم سمت دروازه شوت میکنم اما بعد از زدن دکمه شوت سریع جهت آنالوگ رو به بالا یا پایین حرکت میدم یا اینکه اول زاویم رو به سمت جایی که میخوام شوت بزنم تنظیم میکنم و بعدش شوت می کنم اما داخل pes از هرجا شوت می کنی یه موقعیت خطرناک درست میشه برا همین میگم فیفا سختره
خب منم دقیقا همینکارو میکنمنقل قول:
مثلا از بالای زمین میام لب محوطه که توپی گه شوت میکنم بره کنج دروازه ولی بازم دروازه بان میگیرتش
سلام
فیفا15 برام تیک میزنه ((لگ داره))
رم4 گرافیک انویدیا GT630 سی پی یو Pentium(R) Dual-Core CPU E6600 @ 3.06GHz x 2 (3.06Ghz)
لطفا کمکم کنید
اقایون شما هم با سرورهای بازی مشکل دارین؟
من چند وقتیه دیگه کلا انلاین کار نمیکنه رو pc
سیستمت ضعیفه سی پیو باید بالای 3 هسته و رم بالای 8 گیگ باشه تا راحت با بالاترین کیفیت اجراش کنینقل قول:
ببین من معمولا گلام اینجوره یه پاس به سمت پایین یا بالا میدم تا دروازه بان جا بمونه و شوت میزنم داخل گل یا عمقی میریم داخل و با پاسکاری دروازه بانو جا میذاریم یا دریپ یا کرنل یا سانتر روی بازیکن سرزن و حرفه ای. شماهم باید تاکتیک داشته باشی وگرنه همینجور نمیشه مثلا تاکتیک دوست من پاس های عمقی و هوایی هست تمام بازیکنامو با این روش جا میذاره و تک به تک میشه.نقل قول:
احتمالا به خاطر تحریمای شرکته شما با هیتلر شکن امتحان کننقل قول:
منم دقیقا بیشتر گلام رو با پاس عمقی میزنمنقل قول:
شما L1 رو بگیر بعدش عمقی بده تا توپت هوایی بره من منظورم اون پاسهاست اما من خیلی کم ازش استفاده می کنمنقل قول:
یا وقتی دروازه بان جلو میاد l1رو بگیر بعدش شوت بزن ضربت اینجوری به صورت هوایی یا چیپ میره داخل دروازه
دقیقا منم منظورم همین پاس هاستنقل قول:
سلام
دوستان دو تا سوال
1- همه نسخه های فیفا 15 که تو بازار هست ، امکان بازی آنلاین داره ؟ واین که آیا کلا این بازی روی ویندوز 8 اجرا میشه ؟
2- حجم مصرفی ترافیک تو بازی آنلاین چقدره ؟ لازمه نت نامحدود داشته باشم ؟
سلام دوستان
بازی fifa 15 ps4 دست دوم چقد میارزه؟
بین ۱۰۰ تا ۱۲۰ هزارتومان...نقل قول:
سلام دوستان
ببخشید میخواستم بدونم هر بازی انلاین تو فیفا ۱۵ تقریبا چقد اپلود و چقد دانلود داره
ممنون
Sent from my HUAWEI P7-L10 using Tapatalk
همه ننسخه های فیفا قابلیت آنلاین دارن باید کد اورجینشونو جداگونه بخری مصرف ترافیک بازی هم بالاس بهتره موقع دانلود رایگان بازی کنی مثلا از شاتل اینترنت بگیری ساعت 1 تا 8 صبح رایگان داره اما نامحدود بکنی درکل بهتره چون اگه باشگاه داشته باشی باید سر ساعت های مشخص آنلاین باشینقل قول:
حجم تقریبیش مشخص نیست اما با توجه به اینکه اطلاعات هردو وارد سیستم همدیگه میشه باید 500 مگابایت برای هر نیم ساعت بازی باشه. شما بهتره نامحدود استفاده بکنینقل قول: