یه آپشن جدید گذاشتن که تله هارو معلوم کنه تو خود xmode . فکر کنم گزینه ی hidden traps یا همچین چیزیه . البته برای من رو آخرین ورژن دیگه کار نمی کنهنقل قول:
Printable View
یه آپشن جدید گذاشتن که تله هارو معلوم کنه تو خود xmode . فکر کنم گزینه ی hidden traps یا همچین چیزیه . البته برای من رو آخرین ورژن دیگه کار نمی کنهنقل قول:
visible trap هستش. خو نکته همینه... اگه با ورژن جدید کار نمیکنه اصلا برا چی گذاشتن؟ :31:
تو وار فکر نکنم با این تکنیک چدید دیگه کلا قابل رویت باشه. ولی تو اتک عادی که دیگه باید بیاد !!!
داداش بیا امشب وار میزنیمنقل قول:
Kolahak
یوزرم ArashMiniStar کولیدرم
Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
ايكس مود نه بمب نشون ميده نه تسلا و نه كسل رو خالي ميكنه! بايد منتظر فيكس باشيم
Sent from my iPad using Tapatalk
فعلا که اینجا نوشته اگه به 7.65.2 آپگرید کنین ( که من کردم ! ) کار نمی کنه . فقط تو جاهایی که گفته کار می کنه (تو وار نگفته ) و در آخر نوشته فعلا موجود نیست !نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همم...نقل قول:
حالا اگه تو سند باکس اتک بدیم تله ها اونجا معلوم میشه؟ یا تو سند باکس هم یه اتک بدون تله داریم؟ آخه میخوام بدونم اگه تله ها معلوم میشه که هوگ بسازم... چون اگه دیده نشه اون همه هوگ رو مجبورم بریزم دور... :31:
این مشکل پریدن از بازی رو کسی از بچه ها فروم نداشته تاحالا؟
منو اعضای کلنم از دیشب ساعت یازده تا الان داخل بازی نمیشه و میپره بیرون! لودینگ پر میشه ولی بعدش صفح سیان میشه و میپره بیرون! قشنگ همه ی اعضای کلن اینطوری شدن! حتی یکی از کشور عراقه و ماله اونم اینجوریه! یعنی مشکل از نت و اینجور چیزا نیست!مشکل ازخوده سروره! نمیدونم چی شده! یا کلن بن شده یا سرور مشکل داره!
تا اونجایی که فهمیدیم فقط این مشکلو ما نداریم! بچه ها یه عکس از کامنت های یه سایت گذاشتن که چند نفر دیگه هم همچین مشکلی داشتن!
منتظرم 24 ساعت بگذره !
ماشالا شما دوستان هم انگار نه انگار اصلا توجه نمیکنین!پرسیده بودم که اگه ایمیل شرکت سوپرسل رو میدونین بهم بدین که مستیما بتونم ایمیل بفر ستم! چون از داخل یه اکانت دیگه فرستادم جوابی نگرفتم! از تو فرومش هم فرستادم باز خبری نشد!
خدا بهتون صبر ایوب عنایت کنه.نقل قول:
منم همین مشکل دارم در کل چهار تا اکانت دارم که 2 تاش تو یه کلن هستن اون 2 تا به هیچ وجه بالا نمیاد اما دو تای دیگه که تو کلن نیستن میاد
مشخص نیست مشکل از بعضی از کلن هاس یا اینکه بخاطر سروره!نقل قول:
خیلی از بچه ها میگن که بن شدیم! ولی اگه بن شده باشیم تو بازی اطلاعیه میاد!
در ضمن ما کاری نکردیم که بن بشیم اصلا!
ما هم همگی تو یه کلنیم و هیچکدوم نتونستیم بریم داخل بازی!
فقط یه نفر از هم کلنی هامون انلاینه! خیلی عجیبه! اونم فکر میکنم گوشیش اپل باشه!
باید منتظر بمونیم و ببینیم چی میشه!
احتمالا سرور های بازی یا هک شده یا خراب شده! بهرحال یه مشکل اساسی پیش اومده!
انشاءالله که مشکل حل بشه مرسی که پاسخگو بودین
سلام دوستان با یه چیزشکن وارد بازی بشین چون بازی اپیدت شده جدیدا اینطور شد یه بار که با اون وارد شدین مشکل به احتمال زیاد حله موفق باشین
ممنون از شما میدونم میخواستی کمک کنی اما باید بگم که تو باغ نیستی برادر!نقل قول:
البته نمیخام بهت بربخوره ها!
من لول صدم! 8 ماهه دارم بازی میکنم و با کلی مشکلات روبرو شدم!
ولی اینی که میگم کلا مشکلیه که دیده نشده!
بافیلتر شکن یا هر کوفت و زهر ماری که به فکرت برسه امتخان کردیم!
دارم میگم یه هم کلنی از عراق داریم اونم مشکل داره! کلا همه ی چهال نفر اعضای کلن تو وایبر گروه داریم! همگی تو ورود مشکل داریم!
تو سایت هم داخل کامنت ها دیدم چند نفر دیگه هم مشکل داشتن!
بازی لود میشه اما وقتی لودینگ پر شد از بازی میپره بیرون!
الان یکی از بچه ها از یه کلن دیگه بود و تا یه ساعت پیش مشکلی نداشت! اونم الان اومد گفت واسه اونم اینجوری شده!
لطفا پست های قبلیمو بخونین! اصلا ربطی به فیلتر شکن نداره! کلا یه چیز دیگه س مشکل! از سرور های بازی که بعضی کلن هارو بلاک کرده! حالا معلوم نیست کار هکر ها هست یا یه چیزه دیگه شده!
ما که تست می کنیم هیچ مشکلی نیست .نقل قول:
اگه بازی هم بن کنه اخطار دریافت می کنین
اینکه بازی بسته میشه احتمالا مشکل از دستگاهتون یا بازی هستش چون اگر به سرورها وصل نشه هم اخطار دریافت می کنید . یه بار کش بازی رو پاک کنین . اگر بازی به اکانت گوگلتون وصل میشه رو یه دستگاه دیگه امتحان کنین یا دیتای بازی رو پاک کنین
بعد از آپدیت دوباره یه آپدیت دیگه داد اونو آپدیت کنید شاید درست شد
عزیزان چطور میشه رو سیستم بازی رو ادامه داد؟چون اینطور پیش بره چیزی از باطری گوشی نمیمونه
من یجا خوندم بخوای از رو سیستم ادامه بدی از صفر شروع میشه لول هات
بازی رو متصل کن به اکانت گوگلت و مطمئن شو نوشته connected . یه شبیه ساز نصب کن رو کامپیوترت کلش نصب کن اول کار که زنه میاد صبحت می کنه بالا یه گزینه ی sign in ظاهر میشه . اونو بزنی اکانت گوگلت رو وارد کنی دهکدت میادنقل قول:
دوستان تمام روشهایی که گفتین تست کردیم از قبل اصلا جواب نمیده من دو تا از اکانتام تو کلن نیستن اونا بالا میاد رو گوشیم ولی این اکانت اصلیم که تو کلنه البته وار هم داریم بالا نمیاد مشکل از کلن هاست
عزیز دل خوشگله من میگم از دستگاه یا مشکل ازما نیست!نقل قول:
قبل از شما هم دیتای بازی رو پاک کردم! بازی از اول شروع میشه و هیچ مشکلی نداره! ایمیل رو انتخاب که میکنم اکانت خودم بالا نمیاد! نمیدونم به چه زبونی بگم!
فقط برای من هم نیست! از دیشب تو وایبر چهل نفر داریم فحش میدیم سوپرسل رو! یکی میاد میگه فیلرشکن یکی یه چیز دیگه میگه!
من تو فروم خود سوپرسل هم رفتم همچین مشکلی مطرح شده بود!
اول خوب بخونین همه پست هایی که گذاشتم رو بعد این حرفای ابتدایی رو بگین! یا اینکه نمیدونین جواب ندین!
+اگه تند حرف زدم تقصیر اعصاب خردمه! شما بدل نگیر!
هم از سایت های ایرانی هم از گوگل پلی ده بار دانلود و تست کردم!نقل قول:
برای خیلیا این مشگل وجود نداره و باور نمیکنن و اخرش میگن فیلتر شکن و این حرفا!
ولی مشکلی نیست که تاحالا دیده شده!
این دوستمون هم همین مشکل رو داره!نقل قول:
جیزی که من فهمیدم اینه که فقط بعضی از کلنا دچار مشکل شدن و هرکسی داخل اون کلن ها هستن نمیتونن داخل بازی بشن!
همین الان من بازی رو از اول شروع کنم خیلی راحت اجرا میشه! ولی اکانتی که داخل کلن های خاصی هستن مشکل ورود دارن!
هیچ فرقی هم نداره که با فیلتر شکن یا بدون فیلتر شکن وارد بشی! حتی از کشور عراق هم داریم تو کلن که اون هم مشکل ورود داره چون اکانتش داخل کلنه!
نمیدونم تونستم یفهمونم یا نه!
اینم اضافه کنم که از دو سه ساعت پیش تکو توک برای من داخل بازی میشه اما علامت وای فای میاد! انگار که داخل بازی نت نداشته باشی و هیچ گاری نمیشه کرد و اخر سر خودت خسته میشی و میای بیرون!هیچ تغییری هم ثبت نمیشه!
سلام بر همه
این مشکلاتی که شما دارید از روز اول ابدیت من دیدم یکی از نشونه هاشم اینه نصفه کلانای که من میشناختم اسمشون تو سرچ کنا دیده نمیشد حتما باید با تکشون سرچ میکردی اگه اسمشون رو میزدی نمیومد.......
گرفتاریم داداش دقیقا منم مشکل شما دارم من منتظرم لطفا هر خبری شد من رو بی خبر نذارین من این پست رو دنبال میکنمنقل قول:
باز خوبه یه همدرد پیدا کردم تو این فروم! بقیه که هرچی بگی حرف خودشونو میزنن!نقل قول:
تا اونجایی که من پیگیر بودم و فهمیدم کساییکه اپل دارن هیچ مشکلی ندارن تو بازی! واسه همین گفتن که لیدر باید بازیشو منتقل کنه تو اپل و بقیه رو کیک کنه! هرکسی بتونه از کلن بیاد بیرون مشکلش حل میشه!
بعدش میشه بگی اسم کلن شما چیه؟ یکی یه چیزی گفته میخام ببینم درسته یا نه ...
اسم کلنم star wars سطح 4نقل قول:
یعنی هیچ راه حل دیگه به جز اخراج شدن از کلن نداره؟
اقا برای من دو تا اپدیت اورد از گوگل پلی تو اپدیت اول مشکل نبود ولی از اپدیت دوم اصلا تو کلن نمیره و صفحه سیاده
بازی برای من بالا نمیاد! برای شما هم اینطوری شده از طرفا 12 امشب؟!
بله این مشکل رو همه ما داریم و هنوز راه حلی براش پیدا نشده
نمیدونم فعلا باید منتظر بمونیم و ببینیم سوپرسل مشکل رو حل میکنه یا نه؟نقل قول:
تا اونجایی که گفته بودن اره تنها راه حل موقتی همینه! با توجه به اینکه همه ی اعضای کلن مشکمل دارن این کار هم عملی نیست! مگه اینکه بتونی بازیو بریزی تو یه گوشی اپل! چون ظاهرا اپلی ها مشکلی ندارن! یه نفر از دوستمون هم تو کلن اپل داره و انلاینه راحت! ولی متاسفانه الدر هست!
ظاهرا درخواست ها کم بوده و به گوش سوپرسل نرسیده! از دوستان خواهش میکنم لطفا به سوپرسل ایمیل بدن و مشکل رو مطرح کنن که زودتر مشکل رو حل کنن!
این اپدیت خیلی مشکل داشت ...
برای من از جمعه ساعت یازده شب به اینور اینجوریه!نقل قول:
ظاهرا تعداد افرادی که به این مشکل خوردن داره بیشتر و بیشتر میشه ....ولی هنوز هیچ کاری نکرده سوپرسل!
دوستان اعلام کنید کسایی که مشکل دارن روی اندروید هستن یا ios ?!
برای من بالا اومد به نظرتون لفت بدم سریع تا دوباره قفل نشده؟
برای ما اینکارو کردیم باز شد:
به یکی از بچه ها که ایفون داشت گفتیم بره تو کلن فقط نقطه بذاره تا چت بره پایین بعد کلن اومد بالا برای ما
برای اندروید هست این مشکلنقل قول:
ای خااااک ...ما هم یه نفر تو کلن داشتیم که ایفون داشت ولی بهش گفتیم که ممبر هارو کیک کنه زورش میمومد! بعدش لفت داد از کلن که نیرو بگیره از کلنای دیگه! کاش لفت نمیداد که ما هم این نقطه رو امتحان میکردیم!
بله برای آندروید هست.ما ایفون دار داریم صبح اومد نقطه گذاشت که چت ها رفت زیر کلا فقط شد نقطه درست شد الان اومد بالا بازینقل قول:
فقط اگر درست کردین حواستون باشه دیگه نبای فارسی تایپ کنید یا کارکترهای ماه و ستاره بذارید تو چت کلن
(راهی بود که ما تست زدیم و جواب هم داد.)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واسه من بعضی وقتها بازی بالا میاد اما علامت وای فای میاد و هرکاری میکنی ثبت نمیشه! شاید توی این دورو بیشت بار لابراتور و کارگر رو گذاشتم اما ثبت نشد!نقل قول:
اما امروز صوب دوبار وارد بازی شد و من دوباره لابراتور و کارگر رو گذاشتم سر کار،تو دلم میگفتم بلاخره شاید تو یکی از اینا اتفاقی ثبت بشه!
که همین هم شد!الان با اکانت یکی دیگه مپمو دیدم در کمال تعجب هم لابراتور روشن بود و داشت کار میرد هم اون یکی کارگرم که رو ایر دفنس گذاشتم که هفت بشه رفته سره کار! خیلی حال کردم! تا سه روز دیگه هم کارگرم بیکار نمیشه!
فقط وارو باخت دادیم که فدای سرمون ...
خوبه که واسه شما مشکل حل شده! ولی این یه مشکلیه که همه دارن!نمیشه که فارسی حرف نزد و اینا!سوپرسل باید یه فکری بکنه به حال ما ....
شما یه کاری کننقل قول:
با فیلترشکن بازیتو باز کن بالا میاد(برای اون علامت آنتن)
بالا هم اومد داخل چت فقط نقطه تایپ کن
درسته ولی فعلا باگ داره این نسخه تا ورژن جدید بیاد...
خب مشکل اینجاس که چت بالا نمیاد! وگرنه اینکارو میکردم!نقل قول:
تو لینک دومی که گذاشتی داخل سایت کفته که بخاطر تحریم گوگل پلی و این صحبتا ...ولی من فکر نکنم درست باشه! اگه تحریم بود چرا همون لحظه که نصب کردیم این اتفاق نیفتاد؟ صد درصد بخاطر یه مشکل دیگه هستش ...
یه نکته ای بگم به عنوان راه آخر استفاده کنین چون با توجه به آموزش ها احساس کردم مشکل از همین جریان باشه
اگر دیده باشین google play service ورژن های جدیدش برای هر رزولوشن جداگانه ارایه میشه . مثلا xx.28 برای یه رزولوشن و xx.29 برای یه رزولوشن دیگه و طبق گفته سایت ها اگه طبق رزولوشن دانلود نکنین برخی نرم افزار ها دچار مشکل میشن
مشکل اینجاست که اکثر ماها مارکت ایرانی بازار رو نصب کردیم که بدون توجه به رزولوشن همیشه آخرین نسخه play service از نظر عددی رو دانلود می کنه . چند وقت پیش به خاطر همین اشتباه مجبور شدم یه بازی رو سه بار دانلود کنم که دو گیگ از حجمم تلف شد و هر بار که بازی اجرا میشد یا گوشی روشن میشد بازی و گوگل پلی سرویس کرش می شدند . در نهایت در کمال نا امیدی گوگل پلی سرویس رو پاک کردم و از پلی استور آپدیت کردم و دیدم در کمال تعجب بازی کار کرد .
شما هم اگه گوگل پلی سرویس رو از بازار دانلود کردین حذفش کنین دیتا رو هم پاک کنین ب
از پلی استور آپدیت کنین
شاید به عنوان آخرین راه جواب داد