نقل قول:
اون cd-drive اصلن واسه چی هست؟
Printable View
نقل قول:
اون cd-drive اصلن واسه چی هست؟
مال من که خر خر نمیکنه! البته زیاد ازش استفاده نمیکنم!نقل قول:
خیلی ممنون.نقل قول:
یعنی اگر از مدل های دیگه استفاده بشه ، همون نور پس زمینه رو هم داره؟
راستی الآن صفحه کلید فابریک حروفش عربی هست میشه به گارانتی بگم فارسی رو بگذاره؟
گارانتی هم گرین هست
نکنه که برنامه های درایو مجازی نصب شده که دو تا cd drive داره.نقل قول:
سلام
مشکلاتی که با این لپتاپ داشتم تا حالا
نقطه نقطه شدن قاب پشت ال سی دی به خاطر مالیده شدنشون به پدهای کیف!
بالا اومدن و انحنا کیبورد در قسمت سمت چپ!اتمالا به دلیل گرمای این منطقه هست.
سوختن یدونه از پیکسلها. و چند عدد خش نقطه نقطه که در اثر برخورد کیبورد به ال سی دی ایجاد شده.
لپتاپ هم 3 ماهه خریداری شده
من دقیقن نوروز خریدمش و خوشبختانه هیچ کدوم از این مشکلاتو ندارم! لپ تاپم حدقل روزی 16 ساعت روشنه!نقل قول:
راستی یه مشکلی بود که میگفتن اگه عدد calibration retry count بیشتر از 100 بشه هارد خیلی کند میشه و...! مال من الان 138ـه و هیچ کاهش سرعتی ندیدم ازش! فقط وقتی چیزیو با وینرار extract میکنم برنامه ها کمی کندن و فایرفاکسم هنگ میکنه بعضی وقتا تو این حالت!! البته فک کنم از اولشم اینجوری بود! اگه تونستید یه تست کنید! البته extract فایلای سنگین منظورمه!(3 4 گیگ به بالا)
یعنی کیبورد دچار این مشکل نشده؟
از دکمه های f تا j این مشکل وجود داره و زده بالا.وقتی فشار میدم یکی دو میلیمتر میره پایین.
هارد هم منم این مشکلو دارم. چون 5400 هست اینجوریه.
میگم این اس اس دی بهش نمیخوره؟ جایی براش نداره؟
نه! همین الانم محافظ کیبردو از روش برداشتم از بغل دقیق نگاش کردم و هیچ مشکلی نداشت!نقل قول:
فقط بدنش یه بار جاقو روش افتاد و کمی فرو رفتگی داره که البته با دست اصن احساسش نمیکنم ولی تو نور معلوم میشه!
اگه رایترو در بیاری فک کنم بتونی به جاش ssd بزاری!
lمشکل کیبوردو پیکسلو ... من تجربه نکردم فقط اولش یه ایرادی داشت دستگاه که گارانتی عوضش کرد یه نو داد از 2 خرداد تا حالا هم طبق نرم افزار speccy دستگاه 34 روز کامل روشن بوده و دائما دانلود رندر و بازی باهاش انجام شده ولی فعلا در سلامتهنقل قول:
مشکل شما از سرعت پایین هاردهنقل قول:
5400 به شدت برای این سخت افزار محدود کنندس
به شخصه می خوام یه 256 ssd بگیرم هارد اصلیشم بذارم تو کدی جای درایو .چون تو رندر گیری حجیم نمیتونم از حداکثر توان پردازنده استفاده کنم
یعنی هیچکس به جز من مشکل صفحه کلید و اون نقطه های پشت قاب رو نداشته؟ نقطه ها منظورم ساییدگی و برق افتادن هست که وقتی توی کیف لپتاپ هست این مشکل براش پیش میاد.
گارانتی زیر بار تعویض کیبورد میره؟ یا برای یدون پیکسل ال سی دی رو تعویض میکنه؟
یه سوال دارم.اگه رم سیستم رو ارتقا بدم گارانتی میپره؟توی مدل 6 گیگ یه رم 2 داره و یه چهار درسته؟ میخوام رم 2 رو بدم بره و به جاش یه چهار بزارم.
و اینکه اگه هاردش رو با مدل هایبریدی که 8 گیگ اس اس دی داره تعویض کنیم چقدر سرعت هارد رو میبره بالا؟
الان بعضی اوقات واقعا کند عمل میکنه و هارد هم یکم داره به صدا میوفته.
یه مشکل دیگم هست اونم مال وای فای هست! بعضی اوقات یدفعه انتن میپره و یا لیمیتد میشه! و تا یه بار وایرلس رو دیسیبل و اینیبل نکنم درست نمیشه!
مشکل صفحه کلید را من هم ندیدم.نقل قول:
در مورد ارتقای رم، احتمالا با گارانتی به مشکل بخورید. من از یکی از نمایندگان سازگار پرسیده بودم گفته بود برای ارتقای رم لپ تاپ را ببر همان گارانتی تا خودشان عوض کنند. برای سایر گارانتی ها را نمیدانم چطور باشد.
در مورد هارد هم تفاوت خاصی نخواهید دید و با توجه به قیمت بالای هاردهای sshd که آخرین بار 1 ترابایتش را 400 هزار تومان دیده بودم بنظرم ارزش نداره.
سلام دوستان
لطفا کمک کنید
من یه Z510 امروز خریدم.
الان متوجه شدم که صدای اسپیکر سمت راست یکم بیشتره و وقتی که صدای لپ تاپو تا آخر زیاد میکنم، اسپیکر سمت چپ انگار نسبت به سمت راستی کم میاره و صداش ضعیف میشه(تو اوج های صدا!)
مثلا وقتی که خواننده صداشو میبره بالا صدا بیشتر از اسپیکر سمت راست میاد...
کلا اینجورین یا مشکل سخت افزاریه؟
ممنون میشم سریع تر راهنماییم کنید که اگه مشکلیه فردا برم پسش بدم...
اق منم این مشکلوداشتمنقل قول:
ویندوزمو عوضکردم درست شد
الان که درایورهای صداشو پاک کردم، یکم این مشکله کمتر شده...نقل قول:
یعنی سخت افزاری نیست؟
دوستان درایورهای صداشو پاک کردم و آخرین درایور صداشو از سایت لنوو دانلود و نصب کردم، مشکلم حل شد!
عجب اسپیکرهایی داره پسررررررر
گارانتی شاید برات اینکار رو انجام نده ولی... 2 راه داری یا با برچسب اینکار رو انجام بدی که تمیز در نمیاد... یا اینکه بدی بیرون برات لیزری چاپ کنن روش که برای اینکار باید قبل از وصل کردن کیبرد نو ببری که این مساله رو گارانتی قبول نمیکنه پس باهاش کنار بیا... در اخر هم گارانتی گرین من که تاحالا اسمشو هم نشنیدم ولی اگه کارتو راه ننداخت سازگار دستگاه رو قبول میکنه و سازگار گارانتی خوبی تهران داره بر خلاف شهرستان...نقل قول:
قابل توجه دوستان صفحه کلید z510 قیمت همکاری گرفتم ۱۸۰ با اجرت نصب ۲۰۰ قیمت بالا به دلیل وجود نور پس زمینه و اینکه تازه امده تو بازار !
لپ تاپ من سفیده! بعضی وقتا که از کیف درش میارم کمی پشتش جای لاستیک ماشین(:n02:) داره ولی یه بار که روش دس میکشم پاک میشه!نقل قول:
کیبرد شاید ولی یه پیکسل سوخته نه! راجب پیکسله مطمئنی؟ آخه من اول که صفحهمو نگا کردم فک کردم یه پیکسلش سوخته و هر چیم روش دست کشیدم پاک نشد و تقریبن مطمئن شدم و چن دیقه بعد اثری ازش نبود!!!
اون ssd فقط واسه سرعت بالا اومدن سیستمه!!
به جز وقتایی که نت خودش قطع میشه دیگه هیچ وقت پیش نیومده که وای فایم قطع شه!
سلام دوستان
اگه لپ تاپ و زیاد به ال سی دی وصل کنیم کارت گرافیکش میسوزه؟؟؟:n13:
چرا؟؟؟
همچین اتفاقی نمیافته دوست عزیزنقل قول:
پیکسلش فقط روی رنگهای تیره دیده میشه،یعنی توی رنگ سیاه رنگ اون پیکسل نارنجی میشه! این سوخته یا قاطی کرده؟نقل قول:
من اول فک میکردم یه جا مخصوص اس اس دی هم داره! بعد فهمیدم هاردش اینجوریه!
مال منم همیشه اینجوری نیست ولی بعضی اوقتا اذیت میکنه.
و اینکه توی قسمت چنج اداپتور ستینگ سه تا کانکشن وایرلس میسازه که دوتاش غیر فعال میشن!
یه سوال دیگه هم دارم. تا حالا کسی لینوکس ریخته روی این لپتاپ؟ من بکترک رو تست کردم لایو بالا نمیاره و وستاش میمونه!
توی سیستم خونه مشکلی ندارم ولی این نمیتونه اجرا کنش!
فک نکنم بسوزه!برقش رو که از لپتاپ نمیگیره!مانیتور و ال سی دی خودشون به برق وصلن(شاید نوسان برق ایجاد بشه)نقل قول:
بله من الان کالی رو کنار ویندوز8 نصب دارم...لایو هم اجرا کردم قبلا ، مشکلی ندارهنقل قول:
من نمیتونم! توی بک ترک موقعی که باید startxرو وارد کنی کیبورد از کار میوفته! حتی کیبورد دیگه هم وصل میکنم همونجا چراغاش خاموش میشه!:n13:نقل قول:
من نمیتونم! توی بک ترک موقعی که باید startxرو وارد کنی کیبورد از کار میوفته! حتی کیبورد دیگه هم وصل میکنم همونجا چراغاش خاموش میشه!:n13:نقل قول:
نمیدونم والا من بک ترک رو امتحان نکردمنقل قول:
حالا کالی هم بد نیستا:n02:
اساتید محترم شمام وقتی گرافیک اینتلتونو به نسخه 15.33.22.64.3621 آپدیت میکنین دیگه دسترسی به تنظیمات رنگ و نور ندارین یا فقط مال من اینطوریه؟؟؟
فکر کنم مال برنامه های ایمیج گیری باشه. وقتی از یه ایمیج بخوام استفاده کنم، توی همین درایو میاد.نقل قول:
اين مدل هاي ssd دارش هنوز هم پيدا ميشه؟
من هرچي گشتم كانفيگ i7/8 gig ram با ssd پيدا نكردم.
سلام یه صدایی از داخل دستگاه میاد که فکر کنم از فنش هست.از شما هم این صدا رو میده؟
صدایی شبیه خِرخِر
ممکنه فنش خاک گرفته باشه.نقل قول:
داخل برنامه energy management یک گزینه برای زدودن گرد و خاک است، آن را امتحان کن.
سلام.امتحان کردم فایده ای نداشت.این صدا بعد از یه ضربه ارومی که بهش خورد ایجاد شد و هنگامی که فن ها سرعتشون بیشتر میشه این صدا ایجاد میشه.نقل قول:
صدا از نزدیک به گوش نمیرسه اما اگه یکم نزدیک بشی میتونی بشنوی
یه سوال دیگه هم داشتم.برای شارژ کردن لپ تاب میذاشتم تا10%خالی بشه بعد شارژ میکردم.در این صورت دیدم که روزی 2 بار دارم شارژش میکنم.واسه این کار مداوم متصلش کردم به برق تا امروز که یه پیام هشدار داد.
اینم بگم که از برنامه مدیریت انرژی هم استفاده نمیکنم.
واسه شما هم این پیام هشدار در مورد باتری اومده؟
برای منم بعد از حدودِ ۱ هفته اتصال بی وقفه به برق هشدار اومد که کاملا هم درسته!نقل قول:
من متاسفانه مسافرت بودم و یادم رفته بود از برق بکشمش.
بهترین حالت اینه که هفتهای ۱ بار شارژ و دیشارژ کامل بکنیدش در اونصورت دیگه مشکلی پیش نمیاد.
خب شاید از همون ضربه بوده باشه؟!نقل قول:
ممکنه یه پیچ باز شده باشه یا در بدترین حالت یکی از پره های فن شکسته باشه (که خیلی بعیده)
شاید هم هیچ کدوم از این ۲ مورد نباشه.
سلام
دوستان شما هنگام بازی حداکثر دمای CPU و GPU ــــتون چنده ؟
ممنون
80 و خورده ای.نقل قول:
دوستان شاید خنده دار باشه ولی امروز ظهر که داشتم grid autosport میزدم یهو از بازی اومد بیرون بدون هیچ اروری بعد یه بازی دیگه هم امتحان کردم اونم بعد 5دقیقه اومد بیرون.بعد که دست کشیدم رو لپتاپ دیدم خیلی داغه و از فنش هم یکم بوی سوخته(مثل بویی که سشوار مو توش گیر میکنه!)میده!!
ولی گذاشتم یکم خنک شد و الانم بدون مشکل داره کار میکنه!این بوی سوخته ولی هنوز یکم هست!
به نظرتون مشکلش چیه؟!
در ضمن من کول پد deep cool n8 دارم...
نکنه مویی چیزی گیر کرده باشه؟!
خب شما همون لحظه باید دستگاه رو خاموش میکردین!نقل قول:
عجیبه که سیستم اتومات نرفته تو صفحه آبی و خاموش نشده.
حرارت بالا باعث میشه که فن جوابگوی خنک کردن CPU نباشه و CPU هم از طریق مادربورد دستور خاموش شدن دستگاه رو میده.
ممکنه IC یا قطعهای از داخل مادربورد سوخته باشه.
تو کارایی مشکلی نداری باهاش؟
نه والا سالم سالمه!
امکان داره مویی چیزی رفته باشه و تو حرارت زیاد سوخته باشه؟!
میشه پشت لپتاپو باز کنم یا گارانتیش میپره؟!
چون میخوام مطمئن شم که چیزی نباشه مثل مو...
ممکنهنقل قول:
چون احتمال داره گارانتی بپره من به شما پیشنهاد نمیدم این کار رو بکنید.
از قابلیت Dust Removal برنامه مدیریت باطری استفاده کردین؟