عجب ضد حالی :n02:
آل دیجیتال N550JV رو بدون صفحه لمسی ولی با ویندوز اورده 4250 . :n02:
Y510P هم با گارانتی سریر تا 3.200 پایین کشید :n16:
عجب ضد حالی :n02:
آل دیجیتال N550JV رو بدون صفحه لمسی ولی با ویندوز اورده 4250 . :n02:
Y510P هم با گارانتی سریر تا 3.200 پایین کشید :n16:
y510 ها که هستش نه وین اورجینال دارن نه فول اچ دی هستن ! نه اس اس دی دارن و... !
خدا را شکر من که با کاملترینش را اون موقع خریدم
با چه کانفیگی خریدین؟ از کجا؟نقل قول:
ایسر v3-772g جدا از وزنش به درد خریدن میخوره ؟
لپتاپی هست که جای n550 رو بگیره
core i7 haswell cash 6MB و بالای 2GHz
ips full HD
و گرافیکشم کمتر از GF 740 نباشه
ترجیحمم صفحه anti glare هست
نزدیکترین به این کافیگ envy 15 هست که صفحه نمایشش منو راضی نمیکنه نه ips هست و نه full HD یکیش بود راضی بودم:n28:
و البته زیر 4 تومن :n02:
بچه ها به همتون تبریک میگم
قسمتی از تحریم ها برداشته شد:n02:
امیدورام قیمت لپ تاپ ها هم بکشه پایین:n10:
البته ربطی به لپتاپ نداره، فقط اگه دلار (در واقع درهم!) ارزون بشه، ممکنه فرجی بشهنقل قول:
نقل قول:
لپتاپی هست که جای n550 رو بگیره:n28:
core i7 haswell cash 6MB و بالای 2GHz
ips full HD
و گرافیکشم کمتر از GF 740 نباشه
ترجیحمم صفحه anti glare هست
نزدیکترین به این کافیگ envy 15 هست که صفحه نمایشش منو راضی نمیکنه نه ips هست و نه full HD یکیش بود راضی بودم
و البته زیر 4 تومن:n02:
همین ایسر هست البته صفحه نمایش اون هم فکر نکنم برای شما راضی کننده باشه (چون ips نیست!)نقل قول:
ایسر v3-772g جدا از وزنش به درد خریدن میخوره ؟
اما در باقی موارد خوبه (در ظاهر و سخت افزار) ، نوتبوک چک هم ازش تعریف میکرد البته کانفیگی که نوتبوک چک تست کرده بود ssd و 16 گیگ رم داشت
در حال حاضر تا زیر 5 میلیون بهترین لپتاپ از نظر کارت گرافیکه
در مورد طراحیشم بنده به شخصه از طراحیش خوشم نمیاد
در کنار این و n550 و y510،
ge60 و ge50 هم هستن، از نظر سخت افزاری تقریبا مشابه هستن ( البته فکر کنم فقط ge60 fullhd وارد شده باشه و ge40 وارد شده 1600-900 )
هر دو هم گرافیک 750 دارن و زیر 4 تومن هستن
این مدل هم هست ولی نمیدونم توی بازار گیر میاد یا نه . ولی اگر هم نباشه بزودی وارد میشه چون توی بازار کشورهای دیگه هست ، قیمتش هم مشخص نیست:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مدل بدون ssd و با ویندوز اورجینال یجا دیدم 850 یورو که از نظر ظاهری هم خیلی زیباتر از n550jv هست
دوستان پیش بینی تون از آینده بازار (از لحاظ قیمت) چی هست؟
یعنی به نظرتون توی هفته آینده لب تاب بخرم یا دست نگهدارم؟!
نقل قول:
منم همین
کسی هست یه جواب صحیح بهمون بده ؟
یه سری به این لینک بزنین کانفیگش فرق داره cpu 4770 , هارد 1 ترا ssd و قیمت هم 1000 دلار
windows.microsoft.com/en-us/windows-8/asus-n550
لینک cpu
دوستان لطفا اگر کسی اطلاع داره جواب بده ب سوالاتم!
1.بنظرتون تا 1 ماه دیگه نهایتا عاقلانست صبر نیم و بعد خرید کنیم؟یا تفاوت آنچنانی نخواهد کرد؟
2. بین هیبریدی های yoga pro2 و xps 11 و ... هیچکدوم بدرد کار کردن با نرم افزار های اتوکد و 3dmax میخورن؟! چون سری پردازندشون u هست و 2هسته فیزیکی دارن!!یه کمکی چیزی کنید لطفا
بنظرتون بهتره هیبریدی رو انتخاب کنم واسه اون کارا یا مک 13 اینچی جدید با گراف iris و پردازنده i5 از سری M ک همون 4 هسته فیزیکی داره؟! قیمتم تا 4 تومن این حدودا نهایتا!واسه حدود 1ماه دیگه!
لطفا پاسخ بدید:n12:
شما هنوز هم خرید نکردی برادر عزیز من؟ دیگه اینقدرها هم سختگیر نباش.
اگه تهرانی یه سر برو پاساژ پایتخت طبقه سوم . یه نگاه از نزدیک به سونی وایو pro بنداز که از حدود 4 تومن هست تا 5.5 میلیون. با بهترین کیفیت ممکن و وزن 1 کیلوئی و صفحه تصویر تاچ اسکرین و فوق العاده با کیفیت بالا. جواب کارهای شما رو پردازنده های سری u در حد قابل قبول هم میدند. پردازنده های 4 سال پیش هم مثل بنز جواب میدند چه برسه به اینها. مک مورد اشاره شما هم خیلی خوب هستش و گزینه مطلوبیه.
ممنون از توجهت دادا!ولی همون موقع هم گفتم فروشنده آشنا بود و بهم گفت صبر کن قیمت میاد پاین و قیمت هم از اون موقع تا حالا حدود 500 اومده پاینتر روی همین مکبوک ایر ها!!!! بعد هرچی فکر میکنم میبینم 3dmax بر روی پردازنده های 2هسته ای سری u خوب جواب نمیدن و آخرو آقبتی نیستن! فعلا منتظریم ببینیم تکلیف این macboock 13 جدید چی میشه با پردازندهد سری M و چهار هسته فیزیکی.قیمت هاشون بنظرتون پاینترم میاد؟!نخریم یوهو بکشه پایین!!
سلام
دوستان اگه میشه یه لپ تاپ که برای فیلم دیدن عالی باشه معرفی کنید تو رنج قیمت 3 میلیون
صفحه نمایشش هم حتما Full HD باشه
این N550 باز هم توی Alldigital بالا رفت !!!!!!!!!
سایر لپ تاپ ها توی Digikala حدود 50 تومن کشیدن پایین .
اوباما هم گفته سخت ترین تحریم ها علیه ایران هم چنان باقی خواهد ماند .....
فکر نکنم امبدی به پایین اومدن قیمت ها باشه . صبر کنیم نمایش گاهها تموم شن مدل ها جدید بیان .
دوستان خبر تازه ای منتشر نشده؟؟
قیمتا پایین میاد یا بالا میره؟؟
دوست من توی این مملکت قیمت رو نمیشه پیش بینی کردهنقل قول:
ضمنا قیمتا سریع بالا میرن اما خیلی اروم پایین میان
الا y510 توی بازار 3 میلیون هست و n550 هم 3600 تا 3900 بستگی به کافیگ موجود هست
این y410p نمیاد ایران؟
هر مدل جدیدی که بیاد 1 سال طول می کشه تا توی ایران هم بیاد.مثل همین y410p .نقل قول:
فکر نکنم امبدی به پایین اومدن قیمت ها باشه . صبر کنیم نمایش گاهها تموم شن مدل ها جدید بیان .
دوستان هم n550 و هم y510p تو بازار موجوده ولی قیمتها نا امید کننده هست . کانفیگ لمسی n550 تقریبا 4 تومنه . به نظرتون امکان داره قیمتا پایین بیاد مثلا زیر 3.500 ؟
داداش جواب ان سوال نیاز به بحث اقتصادی داره تا قیمت ارز رو پیشبینی کنیم ولی از اونجایی که اقتصاد ایران تحت تاثیر پارامترهای مختلف و متغییری هست، عملا نمیشه چنین پیشبینی رو بخوبی انجام داد :)نقل قول:
اضافه کنم بازار ارز الان تو شرایط ثابتی قرار داره و نرخ ارز تقریبا ثابته،در سال آینده فک نکم کاهش خیلی محسوسی تو قیمت ارز داشته باشیم،اما امید داریم.نقل قول:
به هرحال اگه قصد خرید دارید،از بین مدل های پیش رو باید انتخاب کرد،چون تو افت محسوس قیمت ارز فک نکنم سال آینده داشته باشیم.
موفق باشید
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk
سلام به دوستان عزیز و گل
بنده قصد تهیه یه لپ تاپ تا حداکثر 3.5-4 میل دارم
استفاده هم فیلم دیدن و بازی کردن و تایپ کردن به شدت زیاد و کار با برنامه های مهندسی شیمی مثل Matlab , hysys
میخواستم یه سیستم بگیرم که دیدم نمیشه چونکه همیشه در حال جابجایی هستم
به این سه مدل رسیدم
y510p
n55
n56
مزیت ها و کم و کاستی های این ها رو میخواستم
و اینکه اگر مدل دیگه ای برای اضافه کردن هست بهم بگین
ممنون مشم
راستی من دنبال فول اچ دی میگردم از این 2 تا کدومش فولش گیر میاد؟
و اینکه مدل های جدید لنوو کی به بازار ایران میرسه؟اصلا منطقی هست منتظر اونا بشم؟
نقل قول:
y510p سری جدید لپ تاپ هست و دو مدل دیگه تقریبا یه ورژن پایین تر هستن . منظور از نقطه نظر طراحی و نسل CPU بکار رفته ست . hysys رو نمیدونم ولی متلب رو هر سه تا براحتی جواب می دن .
هر سه تا کیفیت ساخت خوبی دارن . به ترتیب پردازنده اول y510p بعد n56 بعدشم n55 . ولی قیمت n56 کمی گرون تره .
y510p فول اچ دی من ندیدم ولی دوتای دیگه دارن . اگه full hd می خوای حتما باشه n56 رو بردار و اگر نه y510p پیشنهاد می شه .
سلام من قصد خرید این لپتاپ رو دارم نظرتون چیه ؟
واسم سخت افزار خوب مهمه همچنین گرافیک
گذشته از قیمت دلار ، قیمت خرده فروشی هم اختلاف داره با قیمت کشور ها ی اطراف و هر چی هم قیمت لپ تاپ بالاتر باشه اختلاف بیشتره که خیلی ها حتی فروشنده ها هم میگن حبابه و به مرور باید کمتر بشه .نقل قول:
کم شدن واردات لپ تاپ تو تابستون بکی از عواملشه . ولی با عرضه لپ تاپ امیدوارم مشکل حل بشه و قیمت ها متعادل بشه .
با توجه به قیمت می تونست پردازنده بهتری داشته باشه . معماری پردازنده core i7 هست ولی از نوع دو هسته ای استفاده شده همچنین نسل قدیمی ivy استفاده شده که نسل جدیدتر Haswell و تغییرات زیادی نسبت به نسل قبل داره .نقل قول:
مابقی مشخصات خوبه و گرافیک هم خوبه ولی برای گیم حرفه ای نه !
چه لپ تاپی با گرافیک 760m گیر میاد که قیمتش حدود 4 میل این ورا باشه؟
اصلا کلا ارزون ترین مدلی که 760 داشته باشه چیه؟
همممم . گرافیک لپ تاپ های سری جدید هست ولی باز هم از گرافیک های گیمینگ پایین تره .نقل قول:
یکم صبر کنی مدل های بیشتری میاد با این مشخصاتی که شما می خوای . الان بیشتر 720 و 750 روی بیشتر لپ تاپ ها نصب هست .
ای بابا اخه این چه زندگیه واقعا؟؟؟؟ :n23:
این چند وقته روزی 2-3 بار میرم بازار و میام ولی ..... امان از دست این گرونی
تا الان 6-7 ماه منتظر شدم کمه کم ولی خبری نشد از ارزونی
الان چندین ماهه که سیستمم داغونه دیگه هر لحظه امکان مرگ ابدی رو ازش انتظار دارم :n09:
میخوام این دمه اخری قبل از ورود به ارشد یه چند ماهی تا یه سالی کلی بازی کنم و میخوام که با بهترین کیفیت بتونم اینکارو بکنم
از طرفی میخوام بعدا اینو با خودم اینور اونور ببرم واسه همین نمیتونم سیستم ببندم
با این وضع دوووولار هم که فقط با بودجه 4 میل هیچ چیزی گیر نمیاد که بتونم باهاش حال کنم
کنسول های بازی هم که فقط 2میل پوله دستگاه رو میدی و باید 200 هم واسه هر بازی پیاده بشی :n23:
راستی این n550 با گرافیک 4 گیگ و 12 گیگ رم هم اومده و قیمتش 1000 دولاره ولی میفروشنش 4.7 میل :n28:
فول اچ دی y510p هم که گیر نمیاد :n15:
فکر کنم شما همون y510p رو بگیری بهتره چون سیستم بدرد گیم می خوره بعد هم اگه قیمتا تغییری کرد با سیستم جدید تر عوض کنی .نقل قول:
4.7 میل پول دادن برای یه لپتاپ که 3.5 بیشتر نمی ارزه ( به نظر من ) اونم تازه با اومدن سری های جدید بعد یه چند ماه قدیمی به حساب میان ، معقول نیست الان .
منم همینطور با یه لپ تاپ قدیمی سر می کنم و سیستم هم که نمیشه جا به جا کرد . سیستم هم احتمال انهدام داره و تاحدودی جواب کارمو میده خدارو شکر ولی یه لپ تاپ به روز لازم دارم .
بیشتر از 3 -2.5 هم نمیتونم هزینه کنم . نهایتا اگر قیمتا پایین نیاد منم برم سراغ Y510p .
یه خبری البته شنیدم ( گوش شیطون کر ) تا دو سه ماه دیگه دلار 10 تا 15 درصد پایین میاد .
بعضی فروشند ها هم میگن که شرکتا شروع کردن به عرضه محصولاتی که تو انبار از ترس گرون شدن نگه داشته بودن که این خودش نشان از بهبود وضع اقتصاد و کاهش هزینه تولید و . . . داره .
والا N ماهه که دارند می گن دلار میاد پایین دلار میاد پایین . هنوزم خبری نیستنقل قول:
به نظر من شما که این همه دندون رو جیگر گذاشتین ، 1 ماه دیگه هم روش ، مدل ها جدید وارد بازار می شن . البته بعضی هاشون وارد شدند .
اونایی هم که بیشتر می خوان صبر کنن ، به نظر من بعد عید بسیار وقت مناسبیه
اخه صبرم اندازه داره . شاید یکی لازم داره . البته مدلهای بالای 3 و 4 تومن بیشتر بدرد گیم می خوره و کسایی ام که کار تری دی انجام میدن کمتر پیش میاد بخوان روی لپ تاپ حتما کار کنن ( یه خاطر اندازه نسبی کوچکتر )
کار طراحی روی لپ تاپ یه اضطرار محسوب میشه . نه صفح کلید و نه نمایشگر اجازه کار حرفه ای رو نمیده . عمدتا ترجیح میدن هزینه روی هارد ssd که کلی تاثیر روی سرعت و پنل بزرگتر کنن .
سامسونگ هم که همیشه کارای عجیب و غریب می کنه !
مدل جدید آلترابوک سامسونگ با نام ATIV قابلیت عجیبی داره که همه رو شگفت زده می کنه : صفحه نمایش با رزولوشن QHD+ !!!!!
مدل ATIV book 9 plus از صفحه نمایش 13.3 اینچی با رزولوشن باور نکردنی 3200x1800 پیکسل بهره می بره .
همچنین این لپ تاپ قابلیت ویژه ای داره به نام Superbright که از صفحه نمایش های سری قبل حدود 75 % روشنایی بیشتری داره و امکان دید تا زاویه 178 درجه نیز ممکنه !!!!!!
همچنین بدنه این لپ تاپ قابلیت انعطاف پذیری بسیاری داره .
مانند سری قبل این لپ تاپ به سنسور هوشمند نور برای کیبورد مجهزه . طوری که در شب Keyboard backlit روشن می شه !
البته قیمت این لپ تاپ نیز کم نیست . حدود 1800 دلار !!!!!
سایر مشخصات
پردازنده : Intel 4th generation i7 4500U
رم : 8 گیگابایت
کارت گرافیک : intel 4400
هارد : 256 گیگابایت SSD
این سری های جدید که قراره بیان کدوم ها هستن؟
من شاید واسه خرید لپ تاپ به اندازه کل این تحریم ها منتظر شدم که حدود 3-2 سالی داره میشه :n08:
ولی اگر مدل های جدید با گرافیک و مشخصات بهتری بیان و دولار هم بیاد پایین کمی من تا تابستون هم حتی صبر میکنم
چونکه اکثر استفاده من بازی هستش من هم لپ تاپ قدیمی داشتم که چند ماه پیش بعد از حدود فک کنم 8-9 سال این ورایی سوخت و انداختمش بیرون
گرافیکش 64 بود فک کنم و رمش یه 128 با یه 256 بود و هارد 40 چه روزگاری داشتم با این :n25::n08:
الان سیستمم هم هاردش نیم سوز داره و همچنین بدسکتور و بقیه مشخصاتش همه قدیمی ماله 5 ساله پیشه
الان دارم با تبلت بازی میکنم یه دونه نوت 10 اینچی گرفتم البته خیلی ادم رو سرگرم خودش میکنه با بازی های رنگ و بارنگش ولی خوب من دیگه یه سنی ازم گذشته و خجالت میکشم بازی های بچگونه انجام بدم :n09:
عشقم باز هایی مثل wow,dota , skyrim , و البته بازی های گرافیک بالای روزه
ولی مشکل اینه که همین 2-3 تا بازی هم گرافیک 750 لنوو و ایسوس نمیتونن رو اولترا اجراشون بکنن که واقعا مایه تاسفه :n15:
از ge60 2oc راضی ام
فقط کلید w s بعد از یک ماه خراب شد
صفحه کلیدش ضعیفه واقعا
Sent from my iPhone 6Gs using Tapatalk
از msi هستش اره؟فوله اچ دیه؟
خر گرافیک ترین بازی که باهاش اجرا کردی چی بوده؟:n02:
اره دادا از msi هست
صفحه Fhd انتی گلیر هست
راستش از صبح تا شب cs 1.6 انلاین بازی میکنم :دی کانتر استریک خیلی فاز میده
این ترم همه ی درسا رو میفتم :پی از صبح تا شب کانتر و وارکرافت بازی میکنم
خر گرافیک ترین بازی که نصب کردم nfs 14
اگه من بجای روحانی بودم،وزیر اقتصادمو از بین بروبچه های اینجا انتخاب میکردم :دی بعضی از دوستان قیمت ارز با طلا رو تا ۲۰ سال اینده دقیق پیش بینی میکنن :پی دمشون گرم
Sent from my iPhone 3Gs using Tapatalk
هه هه با کانتر هم دورانی داشتیم با اون مگسیش و خروسیش :n09:
ببین اگه بتونی این 2-3 تا رو هم چک بکنی خیلی اقایی کردی در حق من :n16:
من هر لپ تاپ که بتونه این 2-3 تا بازی رو با بهترین کیفیت اجرا کنه رو میگیرم :n20:
dota 2 , skyrim و مخصوصا دوتا 2 که اگه یه بار گذری هم بهش نیگا کنی ازش جدا نمیشی و شاید تنها بازی که میتونه جایگزینش بشه wow هستش که اون رو البته اکثر لپ تاپ ها میکشن البته هنوزم کانتر و جنرال و وارکرفت جایگاه خودشون رو توی قلب من دارن :n12: