خدایی م.ق هم اینقدر تابلو غش نکرده بود!:n02:
خوب نبودیم چندان...
امیدوارم بهتر بشیم
فقط یه نکته هست اونم پسری بنام لوکا هست
که هرچقدر ساده بازی میکنه، ولی بازم فوق العاده جذاب بازیش...
خدایی م.ق هم اینقدر تابلو غش نکرده بود!:n02:
خوب نبودیم چندان...
امیدوارم بهتر بشیم
فقط یه نکته هست اونم پسری بنام لوکا هست
که هرچقدر ساده بازی میکنه، ولی بازم فوق العاده جذاب بازیش...
ای خدا این علیفر اعصاب نذاشت واسمون !!!!! :n23:
فقط چرت و پرت میگه (( گزارشگر های صدا و سیما متخصص اعصاب خرد کردن هستن ))
+
در مورد بازی هم چیز خاصی نمیشه گفت
دفاع سلتاویگو خیلی شدید بود
رئال اصلا سرعت کافی رو تو ضد حمله نداره !!!
+
هنوز هم با سیستم آنچلوتی مشکل دارم !!!
نمیدونم چرا به استفاده از مهاجم نوک (( بنزما )) اعتقاد داره !
اصلا با بنزما حال نمیکنم !!!
از سبک بازیش اصلا خوشم نمیاد !
همچنین تو سیستم آنچلوتی , رونالدو کاملا محو میشه
اصلا نمیتونه اون حرکات لازم خودش رو داشته باشه
تو سیستم مورینیو رونالدو تو ضد حملات وحشتناک بود
ولی الان اصلا اون شکلی نمیتونه حرکت کنه !!!
400 تایی ها!:n02:
گل آخر کریس خیلی چسبید...
بخصوص که کمتر از 1 دقیقه قبلش گل سالمش مردود شد و داشتیم از دیدن 400مین گلش تویه این بازی نا امید میشدیم اما یه استارت عالی از بیل و نهایتش هم ضربه کریس..
کلی حال داد...:n19:
انگیزه خسه واقعا جای تحسین داشت...
ایارا هم عالی بود و نیمه دوم خیلی خوب توپ پخش کرد...
تو نیمه ی اول کارلتو حرصمو در اورد،تو این دفاع بسته ای ک سلاتاویگو اجرا کرد،بارنامه ی خاصی تو نیمه اول نبود.
اما با نتیجه ی خوبه ۳ بر هیچ بردیم.
خسه تو نیمه ی دوم ک اومد عالی بود،نفوذ بیل و پاس به کریس عالی بود،کریس هم که همیشه در صدره...
موفق و پیروز باشید.
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk
و آنگاه بود که خدا احمقی به اسم علیفر را آفرید !!!!
من نمیدونم یه نفر آدم مگه چقدر میتونه چرت و پرت بگه ؟!!!!!!
فقط مذخرف !!!
خیلی تاکید داشت که رئال بدون سرمربی خوب بازی میکنه و آنچلوتی هیچ تاثیری نداره
ولی تعویض های آنچلوتی نتیجه رو عوض کرد و بازی 3-0 شد
من نمیدونم چرا ایندر گزارشگر های ایرانی علاقه دارن اینقدر خارج از محدوده خودشون حرف بزنن و در مورد مسائلی که اصلا بهشون ربط نداره دخالت کنن !! :n23: (( آخه سیستم رئال و سرمربی اون چه ربطی به جنابعالی داره هی مذخرف میگی ))!!
//
در مورد بازی هم خسه و کارواخال عالی بودن و مودریچ هم طبق معمول فوق العاده بود
به رونالدو فرصت داده نمیشد و متاسفانه حرکات زیادی نتوسنت بکنه !! ولی در همین حال هم 2 گل زد ! :n12:
کل بازیکن ها خوب بودن ولی من هنوز در عجبم چرا آنچلوتی به استفاده از بنزما اونم به صورت فیکس و 90 دقیقه علاقه داره
واقعا حیف به جای اینکه بنزما رو به فروش بزارن رفتن هیگواین رو فروختن !!
با اینکه گل زذ ولی عملکرد خوبی به عنوان یه مهاجم نوک نداره !
فقط کافی رونالدو بازی کنه تا گل بزنه :n09:
هم برد رو تبریک میگم و هم 400 تایی شدن رونالدو رو
بازی هم خوب نبود ، نیمه ی اول که خواب آور بود ، باز نیمه ی دوم بهتر شد ، خیلی راحت داشت یه مساوی دیگه رخ میداد یا حتی باخت چون اگه یه ذره مهاجم های سلتا بهتر بودن راحت میتونستن 2 تا گل به رئال بزنن
ضد حمله های تیم وقتی که مورینیو مربی بودو هیچ وقت یادم نمیره ، تو هفت ثانیه از دفاع میومدن تو حمله :n04: شاهکار بود
اامشب کند بودن تو ضد حمله رو به عینه میشد دید
لوکا مودریچ هم خیلی خوب بود
خب از هر چی بگذریم سخن استاد علیفر خوش تر است
وای چقدر برای این حرفش خندیدم
( البته دوستان این عینه حرفی که زد نبود ولی سعی کردم همونو بگم )نقل قول:
بله دفاع خطی ، موقعیت برای گل زدن و توی دروازه .. نه مثله اینکه به کنار دروازه میزنه
من کلا وقتی تیمی بخاطر دفاع خطی گل میخوره خوشحال میشم
کاری هم به تیم و رنگ ندارم
وای که چقدر خندیدم وقتی گل نشد ، چقدر استاد با دفاع خطی گیره
کریس رسما اعلام کرد میره به مراسم توپ طلا
"میرم به مراسم. نمیدونم حقم هست ببرم یا نه. اگه بردم، که عالیه و اگر هم نه، مثل همیشه تمام تلاشم رو میکنم تا به رئال کمک کنم"
+
گویا دی ماریا هم وقتی داشته تعویض میشده، هو شده و اونم به تماشاگرا واکنش نشون داده!
خودش که تکذیب کرده
ولی کارلتو گفته اگه هم بوده باشه، یه اشتباه بوده و مشکلی نداره
به هر حال...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گرت بیل: کار من، دادن پاس گل به رونالدو است
بیل بعد از سه هفته دوری از میادین، در دیدار دیشب به عنوان بازیکن جانشین به میدان رفت و گل سوم را برای رونالدو فراهم کرد؛ اتفاقی که خود از آن راضی است.
سایت گل- گرت بیل، ستاره ولزی رئال مادرید، پس از پاس گلی که در دیدار دیشب به کریس رونالدو داد، فراهم کردن موقعیت برای ستاره ولزی را "کار" خود توصیف کرد.
بیل بعد از سه هفته دوری از میادین، در دیدار دیشب به عنوان بازیکن جانشین به میدان رفت و گل سوم را برای رونالدو فراهم کرد؛ اتفاقی که خود از آن راضی است.
او به خبرنگاران گفت:" پاس گل به رونالدو؟ این کار من است.
دیدار دشواری بود و مهمترین مسئله این بود که توانستیم به سه امتیاز برسیم. خیلی خوشحالیم که توانستیم اولین بازی مان در سال 2014 را با پیروزی پشت سر بگذاریم.
ما در طول کریسمس استراحت کردیم و حالا در سال 2014 برگشته ایم. ما واقعا منتظر آغاز رقابت ها بودیم.
احساس خوبی دارم و خیلی دوست دارم به تیم در سال 2014 کمک کنم."
بیل در رقابت های این فصل لالیگا، در 11 بازی، 7 گل زد و 7 پاس گل هم داد.
محتوای مخفی: چند خبر دیگر
دوستان من بازی رو میدیدم ولی حواسم نبود و ندیدم که دیماریا دقیقا چیکار کرد
اگه کسی عکسی ، فیلمی از اون صحنه داره بذاره
ممنون
خوب بردو تبریک می گم ...
بازی خیلی خیلی گره خورده بودش مخصوصا توی نیمه اوول ... حسه خیلی با انگیزه و خوب بازی کرد قشنگ حالم جا اومد ...
ایسکو باید ۲باره مث اوول فصل بشه وگرنه لیگ که هیچ کلا ۲باره باید جاما رو بزاریم کنار ...
این جوری که من می بینم لا لیگا رو از دست دادیم ... درسته بازی با بارسا اون قضایا پیش اومد ولی ما هم همچین عالی بازی نکردیم ... بنزما به شدت افت کرده ...
امیدوارم با اومدن واران و بیل مشکلات تا حدی حل بشه ... دوست دارم چند بازی از حسه استفاده بشه این بنزما پر رو نشه ... خیلی انگار خوشش اومده تنها مهاجم طراز اوول تیم باشه ...هیگواین بود لااقل خیلی زور می زد ... البته شاید همه ی این افت ها هم به سیستم تیم برگرده ...
بدبخت علی فر ...:n02: یه بار انجلوتی تعویضاش جواب داد که ات این گزارش گر بود :دي
دوستان بدون هیچ گونه قصدی یه سوای داشتم . دی ماریا بازی خوب هم داشته ؟ :n02: من هر چی فکر می کنم یادم نمی اد اون جوری که باید به تیم کمک کرده باشه ... خیل دووندس و همیشه توی دفاع خوب بوده ... ولی درصد خراب کردنش خیل بیشتر از موفقیتاشه .
ماریا فک کنم بره هم واسه تیم بهتره و هم واسه خودش ... اینم بره ارسنال :n02:
مهاجم هم می خوایم . همون زلاتانو باید می گرفتیم اون موقع که می خواست بیاد ریال ( چند صد سال پیشو می گم :n02:)
di maria grabs crotchنقل قول:
دوستان من بازی رو میدیدم ولی حواسم نبود و ندیدم که دیماریا دقیقا چیکار کرد
اگه کسی عکسی ، فیلمی از اون صحنه داره بذاره
ممنون
گوگل سرچ کن !:دي
گقته میشه دلیل اینکه کریس میخواد بره مراسم توپ طلا و این رو اعلام کرد، اینه که مسئولین بهش اطلاع دادن در مراسم حتما باید باشه و گویا دلیلش بردن جایزه توسط کریس هست...!
در واقع مسئولین نمیخواستن جایزه رو کسی ببره که در مراسم حضور نداره و در نتیجه مطمئن شدن که کریس به مراسم میاد...!
+
یه عکس از (تغریبا!) مارتین کوچولو که ایکر شیر کرده
در جوابتون ک این سوالو پرسین:
دوستان بدون هیچ گونه قصدی یه سوای داشتم . دی ماریا بازی خوب هم داشته ؟ :n02: من هر چی فکر می کنم یادم نمی اد اون جوری که باید به تیم کمک کرده باشه ... خیل دووندس و همیشه توی دفاع خوب بوده ... ولی درصد خراب کردنش خیل بیشتر از موفقیتاشه .
ماریا فک کنم بره هم واسه تیم بهتره و هم واسه خودش ... اینم بره ارسنال :n02:
دیماریا بازیکن خوبی و موقعی که بازی گره می خوره می تونه کمک باشه مثه گل اول تو بازی با والنسیا،بازی تو تیم رئال شرایط خیلی خاصی می خواد اما تا وقتی بیل هست دیماریا زیر سایه اونه.تیمی هم که بخاد تو چند جام مختلف شرکت کنه تو هر پست حداقل باید ۲ بازیکن خوب داشته باشه،پس وجود دیماریا لازمه.
درمورد بنزما هم موافقم کاملا افت کرده،انگار انگیزه ای نداره ک نقطه ی مقابلش خسه جوان با انگیزه هست ک هر روز بهتر میشه،نمی دونم دلیل اینکه تو بازی هایی مثه با سلتاویگو کارلو کاملا خسه رو بازی نمیده...
:n02: من این صحنه رو دیدم ولی فکر نمیکردم منظور خاصی داشته باشهنقل قول:
di maria grabs crotch
گوگل سرچ کن !:دي
اگه اینکارو برای جواب هوادارا کرده باشه خیلی بده
باید از طرف باشگاه جریمه بشه چون رئال با هواداراش رئال شده :n13:
__________________________________________________ __________________________________________________ ______________________
آربلوا و مصدوم کردن غیر عمدی گرث بیل
گویا مدافع اسپانیایی رئال مادرید به صوت غیرعمدی هم تیمی ولزی اش را مصدوم کرده بود
سایت گل- کاروسل دپوتیوو د گزارشی که روز سه شنبه منتشر کرد یادآوری نمود که مصدومیت اخیر گرث بیل از ناحیه عضله دوقلو در پی خطای آلوارو آربلوا حاصل شده بود.طبق این گزارش در طول این مدت سران رئال مادرید تلاش کردند تا از انتشار و رسانه ای شدن این خبر اجتناب کنند. این درحالی است که درفصل گذشته نیز آلواروآربلوا به صورت غیرعمد ایکر کاسیاس را نیز مصدوم کرد. آن مصدومیت در بازی رئال در جام حذفی و در مصاف با والنسیا ایجاد شده بود. در آن بازی یکی از انگشتان دست کاسیاس شکست و همان زمان بود که رئالی ها به سراغ جذب دیگو لوپس رفتند.
__________________________________________________ __________________________________________________ ___________________
این آربلوآ تا تک تک بازیکنا رو مصدوم نکنه ول کن نیست
اون از کاسیاس که نابودش کرد ، اینم از بیل
درست غیر عمد بوده ولی چند بار آخه ؟
محتوای مخفی: آمار گلزنی رونالدو
مشخصا دلیل بازی کردن کریم، شخصی بنام زیزو و حمایت همه جانبش از اون هست!
من که اصلا از باز بازی اربلوا خوشم نمیاد اط زمانی هم که زد ایکر رو مصدوم کرد ازش متنفر شدم(غیر اردایه و تقصیر کارم نبود ولی خب حسم بهش همینه) از امروزم که معلوم شده مصدومیت بیل تقصیر اون بوده کلا دیگه :n21:نقل قول:
با اومدن کارواحال تقریبا مشکل دفاع از اون ناحیه رفع شده،آربلوا احساس می کنم در حد رئال نیس...
پرز به دنبال بازگرداندن رائول به سانتياگو برنابئو
رئيس باشگاه رئال مادريد در نظر دارد اسطوره سابق اين تيم را به سانتياگو برنابئو برگرداند.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سفر رئال مادريد به قطر براي برگزاري ديدار دوستانه با پاريسنژرمن باعث نزديکتر شدن فلورنتينو پرز به رائول گونزالز براي بازگشت وي به باشگاه شد.
براساس گزارش «کانفيدنشال» رئيس باشگاه رئال مادريد مصمم است که اسطوره سابق باشگاه را براي ملحق شدن به سازمان ورزشياش به سانتياگو برنابئو بازگرداند.
هدف فلورنتينو پرز اين است که برخي از بازيکنان سابق را به باشگاه بازگرداند تا تکليف برخي از پستهاي ورزشي باشگاه مشخص شود.
رائول که هنوز فوتبال بازي ميکند در نظر دارد يک فصل ديگر به بازي کردن ادامه داده و سپس بررسي خواهد کرد که آيا پيشنهاد رئال را بپذيرد يا نه.
//
تیتر خبر رو خوندم یه لحظه فکر کردم میخواد بیاد رئال بازی کنه !!! :n02:
خودم بیشتر از بنرما قبولش دارم !!!!! حتی الان !!
تبریک میگم، ظاهرا کار تمدید قرارداد آلونسو کاملا حل شده، تمدید قرارداد دو ساله هست. [ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]
خوزه لوئیس سانچز هم این مورد رو تایید کرده.
+
با این تمدید پرونده نقل و انتقالات زمستانی تیم بسته میشه، طبق صحبت های کارلو هیچ گونه ورودی یا خروجی نخواهیم داشت.
در تکمیل خبر معراج جان:
1. گفته میشه ژابی الان در ساختمان باشگاه هست تا قرارداد رو امضا کنه همین امشب!
2. قرارداد سالانه 6 میلیون دستمزد داره+یک گزینه تمدید خودکار سال سوم قرارداد هم توش وجود داره که اگه دو طرف راضی باشن، خودکار قرارداد یک سال دیگه هم تمدید میشه
حقیقتا این خبر خیلی خوب بود..
فکر رفتن ژابی بشدت آزار دهنده بود و خیلی خوشحالم موند
خیالمون از وسط راحت شد...
+
کریس یه رکورد دیگه زد!
در واقع کریس در بازی با سلتا، تونست 2 گل بزنه تا 30مین 2 گله خودش رو در رئال ثبت کنه
بدین ترتیب رکورد 29 بازی که رائول توش 2 گل زد برای رئال رو، شکوند...!
رکورد بعدی چیه؟!
+
مثل فصل نقل و انتقالات قبل، بازم شدیدا خبر انتقال کوئنترائو به من یو به گوش میرسه...!
من واقعا نمیدونم چرا مدیران و مربیان رئال هیچ تلاشی برای حفظ کوانترائو نمیکنند ! واقعا جای تعجب داره مطمئنا اگه تو یک تیم دیگه بود بدون شک به بهترین دفاع چپ دنیا تبدیل میشد...
ممنونم ازتون،امیدوارم ژابی الونسو به زودی به شرایط بازی اولیه خودش برسه...
انتقال کوئنترایو می تونه اشتباهی دیگه توی فصل نقل و انتقال برای پرز باشه.
به هرحال مدیرت هم باید به فکر سود دهی بیشتر و افزایش درآمد باشه،اما نه به هرقیمتی!
من کلا از بازی آربلوآ خوشم نمیومد و نمیادنقل قول:
از همون اول سطحش از همه ی بازیکنای رئال پایین تر بوده و هست
و تنها بازی که دیدم خوب بازی کرد و بهش امیدوار شدم که البته گذرا بود ، همین فصل موقعی که رونالدو مصدوم بود و چند بازی ، بازی نکرد ، آربلوآ تو یکی از این بازی ها خوب بازی کرد و گل هم زد ( دقیقا یادم نمیاد با چه تیمی بود )
این تنفر ازش رو با مصدوم کردن کاسیاس و اظهار فضل و اظهار نظراش تو تابستون در مورد کاسیاس و مورینیو ( کلا تیم ) دو چندان کرد
بعد الان هم که خبر مصدوم کردن یکی دیگه از بازیکن های تیم
یه شروع عالی برای سال 2014:
خب امشب باید تو برنابئو با اوساسونا بازی کنیم
بازی رفت کوپا هست
بازی ساعت 24:00 هست و شبکه 3 پخش میکنه
ببینیم امشب تیم چیکار میکنه
واقعا سرعت تو بازی شنبه جلوی سلتاویگو خیلی کم بود
سیستم آنچلوتی نیاز به یکسری تغییر داره
اول از همه باید بنزما رو نیمکت نشین کنه !! :n23:
کاسیاس ، راموس ، په په ، مارسلو ، آربلوا ، ایارا ، مودریچ ، خسه ، بنزما ، بیل ، رونالدو
فرمیشن 4-2-2-2 برای بازی با اوساسونا....
پنالتی رو نگرفت کارت هم داد! داور از چند متری پنالتی دیده...کمک از بیست متری میگه تمارض!
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
نمیدونم چرا تیم با سیستم آنچلوتی نمیتونه بازی کنه
زمان مورینیو همین تیم عالی بود ولی الان .....
رونالدو اصلا نمیتونه حرکت کنه و بازی رئال اصلا سرعت نداره !!!!
شاید هم آنچولتی با بازیکن های جوون میخواد تیم خودشو بسازه که صد در صد زمان خواهد برد !!!
ساخت تیم جدید با یه سیستم جدید طول میکشه و اگه این شکلی باشه کلا این فصل کاری نمیشه کرد بجز اینکه سیستم تیم عوض بشه
با اینکه بنزمان گل زد ولی بازم هیچکاری انجام نداد
رونالدو یه توپ داخل 18 خیلی قشنگ به بنزما پاس داد و بنزما خیلی راحت خرابش کرد
نمیدونم چرا با این بازی افتضاح بنزما بازم بهش بازی داده میشه !!!!!!
اینجوری بخواد پیش بره آخر فصل از رئال بره بهتره !!
ایسکو با اون بازی عالیش رو نیمکت نشسته بعد بنزما منگ هر بازی فیکس بازی میکنه !!!!!:n23:
پرش رونالدو دقیقه61 یه عکسی،gifبذارید:n19:
آقا برد رو تبریک میگم برد
دوستان از لحاظ فنی بحث خواهند کرد ، من یه چند نکته بگم برم بخونم :n14:
آقا رونالدو چند متر پرید ؟؟؟؟ دیگه بیشتر از 1 متر بود
بعد اینکه این لوکا خیلی خوبه + واینکه این مهاجمای اوساسونا داغ یه حمله ی درست و حسابی به دلم گذاشتن ، میخواستم هنر نمایی کاسیاسو ببینم که نشد
حیف شد رونالدو گل نزد ، میتونست راحت یکی بزنه
تازه ناخواسته جلوی گل زدن بیل رو هم گرفت ، کاملا مشخص بود رو اون صحنه کمر بیل شکست وقتی توپ رفت اوت :n08:
امیدوارم بازی برگشت هم بتونیم ببریم
موفق باشید
Fly Ronaldo...Not Emirates :n09:
تیم خوب بازی نکرد بر خلاف نظر دوستان....
کاملا جای خالی Alonso احساس میشد ، و تیم توی انتقال توپ از دفاع به حمله شدیدا مشکل داشت و نمیتونست به بازی سرعت بده ، کم بود بازیکنی مثل دی ماریا و یا مسوت اوزیل به وضوح به چشم میومد.
بعد از یک ماه وقت تونستم بازی تیم رو مستقیم ببینم. چنگی به دل نمی زد... ایارا پر اشتباه بود....رونالدو هم همینطور... مودریچ خوب بود ولی کافی نبود...این فصل خیلی به اوزیل احتیاج داشتیم...خسه هم خوب و موثر بازی کرد امیدوارم مصدومیتش جدی نباشه
دوستان تو پست بالاتر که کسری عزیز گذاشت چیزی هست ؟؟
من چیزی نمیبینم :n02:
ربطی به آلونسو و دیماریا و ... ندارهنقل قول:
کاملا جای خالی Alonso احساس میشد ، و تیم توی انتقال توپ از دفاع به حمله شدیدا مشکل داشت و نمیتونست به بازی سرعت بده ، کم بود بازیکنی مثل دی ماریا و یا مسوت اوزیل به وضوح به چشم میومد.
سیستم آنچلوتی همین شکلی هست
تو بازی های قبلی هم آلونسو بود و هم دیماریا ولی تیم اصلا تند نبود
حتی بازی شنبه با وجود آلونسو و دیماریا تیم سرعتش از بازی دیشب هم کمتر بود
تیم آنچلوتی مثل اینکه با ضد حمله سریع رابطه خوبی نداره
مشکل اصلی هم میتونه بنزما باشه
چون اگه نیمکت نشین بشه اونوقت افرادی مثل دیماریا - ایسکو میتونن بازی کنن که سرعت و بازی بهتری نسبت به بنزما دارن !!!
بنزما اصلا درست و حسابی بازی نمیکنه !!! خیلی منگه !!
////////////////////
پاسخ منفي آنچلوتي به ونگر براي جذب موراتا
سرمربي رئال مادريد با وجود علاقه آرسنال به جذب موراتا اعلام کرد که موافق جدايي اين مهاجم جوان نيست.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تئو والکات، مهاجم آرسنال در ديدار برابر تاتنهام از ناحيه رباط صليبي دچار پارگي شد و تا شش ماه نميتواند تيمش را همراهي کند. آرسنال با هدايت آرسن ونگر براي پيدا کردن جانشيني شايسته براي والکات دست به کار شده است. رسانههاي انگليسي در چند روز اخير نوشتند که توپچيها قصد دارند آلوارو موراتا، مهاجم جوان رئال مادريد را جانشين والکات کنند.
به گزارش ايسنا، روزنامه "ديلي ميل" انگليس نوشت که توپچيها حاضرند براي خريد قرضي موراتا براي نيم فصل دوم ليگ برتر انگليس 1.7 ميليون پوند به باشگاه رئال مادريد پرداخت کنند، اما رئال تنها حاضر است با دو ميليون پوند مهاجم 21 ساله خود را به آرسنال بدهد.
کارلو آنچلوتي، سرمربي رئال مادريد در نشستي خبري تاکيد کرد که موراتا را به آرسنال نخواهد فروخت. کارلتو گفت: موضع گيري ما درباره موراتا تغيير نکرده است. او در رئال باقي خواهد ماند. موراتا درخواست جدايي نکرده است و ما هم نميخواهيم او را به تيم ديگر بدهيم.
هر چند آنچلوتي ميگويد که موراتا در انديشه جدايي از رئال مادريد نيست، اما به نظر ميرسد که اين مهاجم جوان به جدايي از کهکشانيها فکر ميکند. او گفت: رئال تيم محبوب من از دوران کودکي بوده است و در آينده هم طرفدار و دوستدار اين تيم خواهم بود. با اين حال من ميخواهم که در رئال بازيکني تاثيرگذار باشم و در موفقيتهاي تيمم سهيم باشم. زمان براي يک بازيکن همچون طلاست و نبايد به راحتي آن را از دست بدهد. چه بسا پنج يا 10 دقيقه براي يک بازيکن کافي باشد تا تواناييهاي خود را اثبات کند. چنانچه در رئال فرصت بازي پيدا نکنم به فرصتهاي ديگر فکر خواهم کرد. نوسان در عملکرد براي يک بازيکن آن هم در تيم بزرگي همچون رئال مادريد طبيعي است. من ميخواهم جايي در ترکيب تيمي که براي آن بازي مي کنم داشته باشم.
آرسنال قصد دارد در فصل جابجايي زمستاني يک مهاجم سرشناس را جذب کند. ماريو ماندزوکيچ (مهاجم بايرن مونيخ)، ديگو کاستا (مهاجم اتلتيکو مادريد)،مارتينس (مهاجم پورتو)، ادين ژکو (مهاجم منچستر سيتي) و وين روني (مهاجم منچستر يونايتد) از جمله گزينههاي هستند که خبرهاي درباره علاقه توپچي ها به جذب آنها به گوش ميرسد اما با توجه به قيمت بالاي اين بازيکنان بعيد به نظر ميرسد که آرسنال موفق به جذب آنها شود.
آرسنال در فصل جاري رقابتهاي ليگ برتر انگليس نتايج خوبي کسب کرده و با 45 امتياز صدرنشين است. شاگردان ونگر در هفته بيست و يکم دوشنبه هفته آينده مهمان آستون ويلا هستند.
/////
بازیکن خوبیه ولی دوست ندارم نیمکت نشین بشه !!
ای کاش به جای موراتا میرفتن بنزما رو میذاشتن واسه فروش
اگه پیشنهاد خرید بنزما رو بدن من که مشکلی ندارم !!:n02:
عکس پرش رونالدو هست...سرش از تیر دروازه هم زده بالا!!
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
با اجازه کسری خان :دي
اول بردو تبریک می گم دووم اینکه از اوول هفته بهتر بازی کردن ... بازی بدی نبود ... ولی واقعا پتانسیل ریال خیلی خیلی بیشتر از این حرفاس ...
حسه خوب بازی می کنه و به نظرم اگه بازی بعدی نظر به بازی کردن ایسکو باشه خیلی خوب می تونه جای بنزما رو پر کنه ... رونالدو خیلی رفته تو سایه ... نمی دونم چی شده بود دیشب ...
از رونالدو خیلی بعید بودش اون کارا !
کاسیاس یه حس خوبی توی بازی دیشب بهم داد ... خیلی دوس دارم ۲ باره دروازه بان فیکس ریال شه ... من خودم جزو اوولین کسایی بودم که از لوپز حمایت کردم ( :n02:) ولی الان به نظرم کاسیاس برگرده می تونه دروازه رو خوب جمع کنه ...
خب بازم یکی از اون بازی ها رسید که تیم صد در صد باید ببره
فاصله یکبار با صدر جدول کم شد ولی تیم با گرفتن نتیجه مساوی اختلاف رو زیاد کرد (( بازی جلوی اوساسونا که راموس اخراج شد ))
الان هم یکی دیگه از بازی های خیلی مهم واسه رئال که رئال باید ببره
در صورت برد هم اختلاف با هر 2 تیم صدر جدول به 3 امتیاز کاهش پیدا میکنه (( 1 بازی ))
امیدوارم فردا تیم خوب بازی کنه !!! :n01:
بازی هم تو خونه اسپانیول هست !!!!
بهتر بود اتلتیکو می برد...به هر حال اتلتیکو به موقعش امتیاز از دست خواهد داد...ولی بازم نتیجه خوبی بود.
دوستان اینجا کسی مستند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کرده:n01:
خب بازی رو 1-0 با گل په په بردیم
بازی رو هم تلویزیون پخش نکرد !!!!!
به هر حال اختلاف به 3 امتیاز رسید
گل بازی رو هم په په بازی هم که از نکات جالب بازی بود :n02:
کسی بازی رو دیده یه آمار بده ؟؟؟؟
رونالدو چهار پنچ تا موقعیت گل از دست داد :دی تیم نیمه دوم بخصوص 15 دقیقه آخر 4-4-2 خطی بازی میکرد با استفاده از چهار هافبک دفاعی ( دی ماریا به خط هافبک آورده شده بود) مهاجم ها هم خسه و رونالدو بودند...گرت بیل بد نبود ، ولی زیاد جالب بازی نکرد در کل و انتظار بیشتر میره.در کل رئال بیشتر مواقع سعی میکرد مالکیت توپ رو با استفاده از ژابی مودریچ ایارا حفظ کنه.نقل قول:
راموس و په په هم فوق العاده بودند.
کریس 2 تا بازی خیـلی موقعیت داره خراب میکنه!
این بازی حتی تغریبا یه گل خالی رو خراب کرد که خودش هم مونده بود!
امیدوارم از این وضعیت خارج شه...
+
کریم و دی ماریا هم طبق روال رو اعصاب و جالب که بازم تا آخرش بازی میکنن!!
کلا خیلی خوب بازی نکردیم و فقط مهم اون برد بود...
البته یه نکته خیلی مهم این بود که هیچ موقعیتی عملا ندادیم به حریف..
یه 2-3 تا کرنر اوایل بازی داشتن و دیگه کاری نتونستن بکنن...
+
مودریچ دقیقه 80 شانس اورد کارت زرد دوم رو نگرفت که اگه اینطور میشد، خیلی خطرناک میشد...
پاس گل رو هم خودش داد...ضربه خطا بود و سانتر کرد و پپه خیلی خوب یه ضربه سر به سبک علی دایی زد!:n02: