ایمان چی شد !؟
Printable View
ایمان چی شد !؟
راجع به خرید این بازیکنای جدید الان نمیشه به صورت قاطع نظر داد . ولی خوب آخه یکم باید مراعات حال هوادار رو بکنن دیگه ! قلعه نویی میخواد یه جور حرفه ای بازی دراره و بگه ماهیت بازیکن مهم نیست بازیه طرف واسم مهمه . ولی دیگه نمیشه هی بره بازیکن بی غیرت بگیره بریزه تو تیم که ! نمونش همون پژمان نوری . توی اینهمه بازی 1 دقیقه بازیه خوب نداشته واسه ما !
این بازیکنایی که جذب کردیم برای من نگرانیه لیگ رو به همراه نداره چون لیگ برای ژنراله ! اصلا شکی در این موضوع نیست که با هر بازیکنی ژنرال لیگ رو درو میکنه و قهرمانی از الان تبریک ! ولی به نظرتون با این مهره ها توی آسیا میتونیم از گروهمون بیایم بالا اصلا ؟؟
نمیدونم شاید این حرفا این ناامیدی ها همه و همه به خاطر خداحافظی هفت مقدسه که واقعا یه بار سنگین و جو ناامیدیه بدی روی دوش تیم و هوادار انداخته ! فرهاد مجیدی اسطوره ی تعصب و غیرت توی بازیکنای لیگ برتر ایران بود و کسی به گرد غیرتش هم توی کل این 12 دوره لیگ برتر توی هیچ تیمی نمیرسید . فرهاد کسی بود که آسیا مثل ... ازش میترسید و اسمش لرزه به تن کل قاره مینداخت ! هوادار هم خیالش راحت بود که فرهاد رو داره و توی آسیا میره بالا که دیدیم تا کجا رفت بالا اما حالا ... با اولادی ما میخوایم بریم بالا یا کبه ؟ بازم میگم نظر قطعی نمیشه داد باید دید که ژنرال چجوری ازشون بازی میگیره ...
به هر حال هط دفاع و هافبکمامون رو کماکان داریم و فقط توی مهاجم وزنه ی سنگینی ازمون کم شده که حرفه ای ترین مهاجمای لیگ برتر رو بذاریم روی هم انگشت کوچیکه فرهاد نمیشن ! بعد اینا میرن کبه و اولادی رو میخرن و دل به نظری خوش کردن !
درباره ی پیرهن اولادی من خبر قطعی جایی ندیدم اما توی فیس بوک زده بودن که قراره شماره 77 بپوشه !!!! اگه بخواد همچین ... بکنه هوادارا حسابی از خجالتش در میان تا بفهمه شماره 7 مقدسه و تن هر کی نباید بره حالا این اومده 2 تا 7 گذاشته کنار هم !!
یه خبر خوب هم اینه که پژمان منتظری بهترین مدافع حال حاضر فوتبال ایران در تیم استقلال میمونه:n12:
محتوای مخفی: منتظری از استقلال جدا نمیشود
منبع : ورزش 3
:n12:و در آخر باز هم بگیم از محبوب ترین بازیکن قاره ی آسیا فرهاد مجیدی:n12:
فرهاد مجیدی پر افتخار ترین مرد ایرانی تاریخ لیگ قهرمانان آسیا :
فرهاد مجیدی تنها فوتبالیست ایرانی است که دارای عنوان قهرمانی در لیگ قهرمانان آسیا است , به همراهی تیم العین در سال 2003- 2002
نماد غیرت و تعصب به تیم باشگاهی در 2 کلمه خلاصه میشه : فرهاد مجیدی ! غیرت و تعصب و محبوبیتی بی همتا در فوتبال ایران ... توی تک تک عکسای کاپیتان همه چی واضحه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یکی قصد تخریب کسی رو ندارم ولی با کمال احترام به ژنرال و حاجی
و به نظر من راحت میشه گفت دستهای پشت پرده در این نقل و انتقالات دخیل هست چون هیچ جوره این خریدها با عقل جور در نمیاد
واقعا مدیریت باشگاه تو خواب خرگوشی رفته. دوساله از اوردن بازیکنان مورد نظر کادر فنی عاجزند عملا در نقل وانتقالات خودشون رو کنار کشیدن تا بقیه تیمها هرکار میخوان بکنند! اینم مصاحبه 2 روز پیش فتح اله زاده: قلعه نویی لیست بدهد خیالش راحت باشد! بله لیست داد: شریفات و مبعلی رو نتونستین بگیرین مسلمان هم پرسپولیسی شد! هنوز یادمون نرفته قرار بود اول فصل "از جباری بهتر" رو بیارن استقلال.
واقعا هوادارها خیلی با هوش هستن و کم کاری مدیرعامل رو بخوبی زیر نظر دارن.
کیا رو باید میگرفتیم ، دست آخر کیا اومدن تو تیم . بازیکنهایی که هیچ تیمی نخواستشون اومدن اینجا . چرا آخه؟؟
اولادی - پژمان نوری و ... گره ای از مشکلات استقلال باز نمی کنن .
انتظارا دارید ! فتل برای مسلمان با چی تیمی رقابت کنه ! بازیکنا درصد بالای پولاشون رو نگرفتن ! پرافتخارترین مربی ایران رو داریم که بدون پول داره کار میکنه ! ---------- با تمام این مشکلات دو تا گل تا صدر فاصله داریم !
نقل قول:
حرفت درسته . تیم در مجموع خوب نتیجه گرفته اما بیا سطح دیدمون رو ببریم بالاتر.
از چندسال پیش ما فقط ناله و زاری از مدیرعامل استقلال شنیدیم.
همش کاسه گدایی دستشه و غر میزنه که وزارت خونه به ما پول نمیده ، بازیکنا نون ندارن بخورن و ....
به طبعش بازیکنا هم دغدغه مالی داشتن و دارن.
آقای فتح اله زاده عزیز ، نوکرتم ، اگه راهکار مناسب نداری یا روابط خاص برای جذب پول نداری ، خب برو کنار بزار یکی دیگه بیاد.
تا کی باید شاهد قهر کردن بازیکنا واسه گرفتن مبلغ قراردادشون و نگرانی کادر فنی از جذب نشدن بازیکنهای مدنظرش بخاطر پول باشیم ؟؟؟
معلومه که حالا حالا ها نباید انتظار قهرمانی آسیا رو با این شرایط داشت.
باصفا قراردادش را با استقلال ثبت کرد
ايمان باصفا قرارداد 3 ساله خود را با تيم فوتبال استقلال ثبت کرد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ايمان باصفا، هافبک 22 ساله قرارداد 3 ساله خود را با تيم فوتبال استقلال ثبت کرد. اين دومين خريد آبيپوشان در نيم فصل است. استقلال پيش از اين مهرداد اولادي را از نفت تهران جذب کرده بود.
به نقل از فارس
شريفات چي شد پس؟!از مسلمان هم بهتره به نظر من. اولادي هم بد نيستا:n13: به درد پنالتي گرفتن بخوره فكر كنم:n02:
با صفا کیه دیگه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نام : ایمان
نام خانوادگی : باصفا
محل تولد : وزوان از استان اصفهان
تاریخ تولد : سیزده دی ماه 71 (سن 21 )
قد : 175 سانتیمتر
باشگاه کنونی : بازیکن ازاد (شهریور 92)
باشگاه های سابق : شهرداره اراک ! شهرداری بندر عباس استیل اذین سمنان
تیم ملی : وی سابقه بازی در رده های ملی در پایه جوانان و نوجوانان را زیر نظر علی دوستی مهر و در پایه ی امید هم زیر نظر علی منصوریان را داراست وی از سال 86 سابقه عضویت در تیم ملی را دارد تا کنون هم زیر نظر علی منصوریان از اعضای اصلی تیم امید است
پست : ایمان باصفا از جمله بازیکنان مستعدی هست که قابلیت بازی در چند پست را داراست * ولی بیشتر در پست تخصصی خود که بازیساز میباشد فعالیت میکند سبک بازی این جوان بی شباهت به بازی جانواریو نیست لازم به ذکر است که این بازیکن با معرفی نزدیکان رویانیان در تمرین پرسپولیس حاضر شد ولی چون این باشگاه دنبال هافبک تدافعی بود این بازیکن که طراح بود مورد پسند گل محمدی واقع نشد و حالا از نظر قلعه نوعی امید و اینده ایران نامیده شده است یک نکته مهم درباره این جوان تعداد پاس گل های فراوان این بازیکن هست که سال قبل علاوه بر 8 گل زده 14 پاس گل داده که اماری بسیار جالب می باشد
+
ما و اینهمه خوشبختی محــاله ! در حد خرید مسی خوشحال شدم با توجه به قبلی ها !
این ویدیو رو دانلود کنید ببینید ! ببینید ------ مجری ورزشی ایران کیه ! با SMS های منو تو هم پز میده ! از طرف استقلالی ها یدونه اس ام اس نباید بره برای این برنامه !
حتما ببینید راهکاره کسر امتیازو :
منتظري در آستانه جدايي از استقلال:n03:
مدافع تيم فوتبال استقلال در آستانه جدايي از اين تيم قرار گرفته است.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پژمان منتظري در باره شايعه جدايي اش از استقلال عنوان کرد: در 10 روز گذشته مذاکراتي با يک باشگاه چيني انجام داده ام که اگر آپشن ها و بندهاي مورد نظرم در اين مذاکره انجام شود از استقلال جدا مي شوم. البته رابطه من با فتح الله زاده و قلعه نويي و باشگاه استقلال صميمانه تر از اين حرفهاست که بخواهم حرفي بزنم و خودم هم خيلي دوست ندارم بين زمين و هوا بمانم.
وي افزود: در اين مدت خيلي صحبت ها در مورد رفتن و ماندن من شده بود من زياد اهل مصاحبه و گفت و گو نيستم و اين صحبت ها را اکنون مطرح کردم تا شايعه اي درست نشود و تا هفته آينده تکليفم روشن مي شود.
منتظري در پاسخ به اين سوال که آيا اين پيشنهاد در همان راستاي پيشنهاد قبل از فصلش است، گفت: دقيقا همين طور است. اگر تا هفته آينده بندهايي که مدنظرم است انجام شود از استقلال جدا مي شوم. من پيش از فصل هم سر مبلغ و مدت قرارداد و اينکه بازيکن تيم ملي ام و بايد در اردوها باشم صحبت کرده ام. همه اينها را گفتم تا ديگر در موردش حرفي نزنم.
پژمان منتطري پيش از فصل از يک باشگاه چيني پيشنهاد داشت اما هنوز نام تيم چيني اعلام نشده است.
به گزارش فارس
پژمان هم داره میره
واقعا بهش حق میدم دیگه چقدر از قرارداد میلیاردی بگذره؟این هم زن و بچه داره
میرشاد ماجدی میگفت پژمان گفته شما یک دهم قرارداد چینی ها رو به من بدین میمونم اما مشکل اینجاست که همون یک دهم هم نیست!
آقای فتح الله زاده خواهشا اگه نمیتونی پول بیاری تیمو تحویل یکی دیگه بده.استقلال ارث پدری کسی نیست!
دمت گرم تا الان همه کار کردی اما وقتی نمیتونی تا کی باید با روح و روان هوادار بازی بشه؟!
دو تا گل تا صدر جدول اونم با این همه مشکلات ...
ایستاده از راست:پاشازاده-فرزادمجیدی-پیروز قربانی-یدالله اکبری-محمود فکری-سامرهنقل قول:
نشسته از راست:بختیاری زاده-موسوی-طباطبایی-منصوریان:n12:-سیروس دین محمدی
+
عجب سال گندی بود..:n03:
از ایمان باصفا شناخت زیادی نداریم اما حرکت خوبیه که دنبال جوانان با استعداد باشیم.
با رفتن جباری نتونستیم جاشو پر کنیم ، از طرفی میانگین سنی تیم بالاست و حتما باید به فکر فصلهای بعد باشیم
که کم کم جانشین خوب واسه ستاره ها داشته باشیم.
استقلال دوست داریم:n12::n12:
دیـــــــــــــــــروز
تولـــد پر افتخارترین مربــی ایــران بود.
نیم قرن زندگی با افتخـــــــــــــــــــــ ـار:n12:
فتحاللهزاده: منتظری در استقلال میماند و جای دیگری نمیرود
به گزارش خبرگزاری فارس، علی فتحاللهزاده طی گفت وگویی با سایت رسمی باشگاه استقلال در خصوص مسائل مختلف به صحبت پرداخت.
مدیرعامل باشگاه استقلال در ارتباط با وضعیت پژمان منتظری اعلام کرد: در مورد این قضیه ما قبلا هم با منتظری صحبت کردیم بازهم صحبت میکنیم و به توافق میرسیم. انشاءا... پژمان در استقلال میماند و جای دیگری نمیرود.
دکتر فتحاللهزاده در خصوص انتخاب معاونین جدیدش اظهار داشت: این عزیزان جدیداً به جمع ما اضافه نشدهاند و اتفاق جدیدی صورت نگرفته است فقط این مسئله در مورد آقای ساعدی صدق میکند ایشان از همکاران خوشفکر و نیکنام ما در عرصه مدیریت هستند که من قبلاً هم با وی کار کردهام. ساعدی آدم بسیار امینی است و به همین دلیل ایشان را به عنوان سخنگو و مشاور خود در باشگاه استقلال انتخاب کردم.
وی در ادامه در خصوص بازگشت علی نظری به عنوان قائممقام باشگاه استقلال گفت: در مورد آقای نظری هم باید بگویم با ایشان سالها کار کردیم و وی به دلیل مسائل کاری و شخصی و مشکلاتی که داشت باید در برههای از زمان از جمع ما جدا میشد تا به آنها رسیدگی کند، در این خصوص با من هم صحبت کرده بود و از بنده مرخصی گرفته بود که البته مرخصیاش از دو، سه ماه هم بیشتر شد. من فکر کردم مرخصی او تا به این زمان کافی است و همانطور که قبلاً به عنوان قائممقام در باشگاه استقلال فعالیت میکرد الان هم در این پست به فعالیت خود ادامه میدهد. در واقع نظری از استقلال جدا نشده بود که بخواهد برگردد.
دکتر فتحاللهزاده در ادامه اظهارداشت: بهرام امیری هم مشاور من بود و خیلی وقت پیش برایش این حکم را صادر کرده بودم و در واقع مشاوری ایشان حکم جدیدی منصوب نمیشود. در مورد آقای منزوی هم همین مسئله صدق میکند ایشان مشاور عالی من بودند و حکم وی هم خیلی وقت پیش صادر شده بود و موضوع جدیدی درمورد ایشان و بقیه معاونان جدید به جز آقای ساعدی وجود ندارد. به هر حال جامباشگاههای آسیای 2014 نزدیک است و مصمم هستیم که نتیجه 2014 حتی از 2013 هم برای باشگاه پرافتخار استقلال بهتر باشد و در این راه به همکاران باتجربه بیشتر نیاز داشتیم.
مدیرعامل باشگاه استقلال در ارتباط با خریدهای این تیم در نیمفصل هم توضیحاتی به سایت باشگاه استقلال ارائه داد: به اتفاق آقای قلعهنویی جلسهای داشتیم و طی لیستی آنچه آقای قلعهنویی از من خواستند جذب یک هافبک طراح و یک دفاع راست بود که با هافبک وسط برزیلی تقریباً تمام کردیم و انشاءا... وی به زودی به جمع ما اضافه میشود. در مورد مدافع راست هم همچنان مذاکراتمان ادامه دارد، علاوه بر اینکه این موارد بخش اصلی درخواستهای کادرفنی بود دو مورد دیگر هم توسط آقای قلعهنویی درخواست شد که به لطف خدا با آنها به توافق رسیدیم. بوبکر کبه و مهرداد اولادی بازیکنان بسیار خوبی هستند و مطمئناً آنها به خوبی در استقلال خواهند درخشید.
قلعه نویی:ملوان را می بریم و به صدر جدول برمی گردیم/پژمان اسطوره استقلال است
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛سرمربی استقلال قبل از آغاز حرف هایش در کنفرانس خبری انتخاب گودرزی به عنوان وزیر ورزش را تبریک گفت:«باید این انتخاب شایسته را تبریک بگویم.بالاخره ورزش که 100 روز بلاتکلیف بود،از این بلاتکلیفی در آمد.امیدوارم ورزش ما با آقای گودرزی روزهای خوبی را داشته باشد.»
او سپس درباره بازی با ملوان حرف زد و گفت:«ملوان تیم خیلی خوبی است.آنها همیشه مقابل استقلال با انگیزه بازی کرده اند.ولی ما هدف مشخصی داریم که آن گرفتن سه امتیاز است.در این بازی هواداران هم حمایت مان خواهند کرد و به امید خدا به صدر جدول بر می گردیم.»
قلعه نویی در پاسخ به این سوال که قهرمانی در نیم فصل می تواند روی بازیکنان تاثیرات روحی و روانی داشته باشد گفت:«البته باید بگویم که به قهرمان نیم فصل جام نمی دهند.الان این چیزها مهم نیست.یادم هست که مورینیو هم در یکی از مصاحبه هایش گفته بود که جام ها در آخر فصل به حساب می آیند نه در وسط فصل.»
حضور جواد نکونام در جمع کاندیدار دریافت توپ طلای آسیا و واکنش قلعه نویی:«به نظرم حق جواد است که به این عنوان برسد.از نظر ما ایرادی ندارد که بخواهد در این مراسم حضور داشته باشد.او زحمات زیادی برای تیم ملی و استقلال کشیده است و شایسته رسیدن به این عنوان است.»
پژمان منتظری و ماجرای رفتن او به چین.قلعه نویی می گوید تمام تلاشش را می کند تا این بازیکن را تا آخر فصل در استقلال نگه دارد:«من از مردم یک درخواست دارم.اینکه آنها باید تشخیص بدهند که اسطوره هایشان چه کسانی هستند.پژمان از پول های کلانی به خاطر استقلال گذشته است و تا به امروز هم یک ریال دریافت نکرده است.با او حرف می زنم که تا آخر فصل در استقلال بماند.»
صحبت درباره دعوت احتمالی رحمتی به تیم ملی.از زمانی که دستیار کروش با دروازه بان آبی ها حرف زده است این شایعه دوباره قوت گرفته است.قلعه نویی می گوید:«نمی دانم،اما رحمتی سال ها برای تیم ملی زحمت کشیده است.امیدوارم اتفاق های خوبی بیفتد.من دخالتی در این موضوع نمی کنم.امیدوارم کادر فنی از تمام پتانسیل های موجود استفاده کند.»
اما حرف های پایانی امیر قلعه نویی.آنجا که او درباره فرزاد حاتمی حرف زد و گفت:«او بازیکن استقلال نیست و من نباید درباره اش حرف بزنم.فرزاد بازیکن بزرگی است و می تواند پیشرفت زیادی هم کند به شرط اینکه از قابلیت هایش استفاده کند.»
دیدار تیم های استقلال و ملوان معوقه از هفته دوازدهم رقابت های لیگ برتر فردا ساعت 16/20 در ورزشگاه آزادی برگزار خواهد شد.
+
امیدوارم دو روز دیگه نیاد بگه پژمان مبارک چینیها!!!!
اگر بتونیم مبعلی و غلام نژاد رو بگیریم میشه گفت برنده نقل انتقالات نیم فصل خواهیم بود .
با رفتن مجیدی ترافیک خط حمله رو با اولادی و کبه بیشتر کردیم . الان مهاجم های خوبی داریم
خلآ بازیسازی رو با ایمان باصفا و مبعلی پر کردیم . البته جمشیدیان رو هم داریم و یه بازیکن برزیلی هم مثل اینکه از هفته بعد اضافه میشه
آشفتگی دفاع راست و تعویض پست های منتظری رو با غلام نژاد پر کردیم . الان هم صادقی هم منتظری باید تلاش کنند تا عمران زاده جاشونو نگیره
تو هر سه پست بازیکن خریدیدم + خسرو و هاشم هم اضافه شدن .
جالبه تازه یه سری از هوادارا گله مند هم هستن !
البته امیدوارم مبعلی و غلام نژاد جذب بشند:n02:
مبعلی و غلام نژاد خریدهای استقلال
ایمان مبعلی و مجید غلام نژاد را باید آخرین خریدهای نیم فصل استقلال دانست. بعد از اینکه باشگاه استقلال خوزستان اعلام کرد برای آزاد کردن مبعلی مبلغ ۵۰۰میلیون تومان میخواهد و باشگاه استقلال اعلام کرد توانایی پرداخت چنین پولی را ندارد خود مبعلی دست به کار شد تا رضایتنامهاش را از باشگاه خوزستانی دریافت کند.
مبعلی اکنون درحال فراهم کردن پولی است که باشگاهش خواسته و یا قصد دارد ظرف روزهای آتی این مبلغ را تهیه کند و به حساب باشگاهش بریزد تا دوباره به استقلال تهران ملحق بشود.
مبعلی بخشی از این پول را از دستمزدی که باشگاه خوزستانی برایش درنظر گرفته بود، تامین کرده و بخشی دیگر را از پس اندازش میدهد تا هم استقلال از خلأ هافبک بازیساز در نیم فصل دوم مصون بماند و هم خودش شانس بازی در جام جهانی را داشته باشد.
مبعلی به احتمال زیاد ظرف امروز-فردا به استقلال ملحق میشود اما یک بازیکن دیگر نیز در راه خواهد بود. این بازیکن چهره چندان غریبی برای فوتبالدوستان نیست. استقلال در حال فراهم کردن مقدمات جذب مجید غلامنژاد است. بازیکنی که امیر قلعهنویی علاقه بسیاری به او دارد و خود نیز سالها پیش و در زمان مربیگری علی دایی عضو تیم ملی بوده است.
غلام نژاد در پست دفاع راست بازی میکند و اگر استقلالیها این بازیکن ریزنقش را جذب کنند تا حدودی خیال شان در این پست آسوده خواهد شد. به این ترتیب پرونده جذب بازیکنان جدید استقلال بسته خواهد شد و این تیم برای حضور در نیم فصل دوم آماده میشود.
البته هادی شکوری نیز یکی از گزینه های احتمالی باشگاه استقلال است.
آبینه
غلامنژاد در آستانه پیوستن به استقلال
مدافع - هافبک تیم فوتبال سایپای البرز بعد از توافق با استقلال در آستانه پیوستن به جمع آبیپوشان قرار دارد.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، مجید غلام نژاد بعد از چند سال حضور در جمع نارنجیپوشان البرزی در آستانه جدایی از این تیم قرار دارد و بعد از پیشنهاد استقلال تهران ساز جدایی کوک کرده است.
انگین فیرات، سرمربی سایپا با وجود مخالفتش در مراحل ابتدایی مذاکره، موافق به جدایی غلامنژاد شده و دو باشگاه تنها در مبلغ رضایتنامه اختلاف دارند. البته غلامنژاد در گفتوگو با ایسنا از پایین بودن مبلغ پیشنهادی سایپا برای رضایت نامه خبر داد ولی انتقال این بازیکن به تیم پرطرفدار پایتخت همچنان در هاله ای از ابهام است.
غلامنژاد در حالی با ایسنا از توافق نهایی گفته که خلیل سپهرسبحانی، مدیرعامل باشگاه سایپا از قطعی نشدن این انتقال خبر داد.
این پژمان نوری چرا اینجوری بازی میکنه :n13:
بگیر نگیر داره بازیش ! البته این زیادی نمیگیره !! ولی پژمان نوری یادتون باشه بازی دربی بهترین بازیکن بود !نقل قول:
تبریک میگم بابت برد و پایان دادن به نیم فصل وحشتناک برای تیم استقلال !
نیم فصلی که واقعا یکی از سخت ترین نیم فصل هایی بود که من با چشمم دیدم !! کلا خسرو حیدری چند بازی برامون بازی کرد؟:n02:
بازیهای سنگین و پی در پی در لیگ و آسیا !! دادن بیشتری بازیکنای فیکس به تیم ملی !! بیشترین مصدوم و محروم در بین تمامی تیم های لیگ برتر ! خداحافظی بهترین مهاجم لیگ ایران ! ناداوری در بازیهای مهم از جمله سپاهان - پرسپولیس - تراکتور و ... اینهمه مشکل مالی و جدایی جباری و ... همه و همه دست به دست هم دادن که استقلال این نیم فصل رو در رده ی های 2 رقمی جدول سیر کنه ! اما استقلال با غیرت اسطورش یعنی فرهاد مجیدی , با غیرت بقیه بازیکنا و با تدبیر فوق العاده ی امیر قلعه نویی با رده ی دومی در رده ی دوم نیم فصل قرار گرفت !! به این میگن معجزه ی ژنرال ! این شرایط برای هر تیم دیگه پیش میومد مطمئنا الان رده 10 جدول هم نبودن ! اما ما دومیم اونم با تفاضل یه گل نسبت به صدر:n08:
اما راجع به این بازی بچه ها خیلی شل گرفته بودن بازیو !! درسته قهرمانی نیم فصل مهم نیست و مهم آخره فصله اما خوب حالا توی آزادی چی میشد 2 تا دیگه میزدید ؟! نیمه اول خوب و روون بازی میکردیم اما بعد از زدن گل همه شل شدن ! خوب حداقل واسه روحیه هوادار و بازیکنا که خوب بود ! وگرنه نیم فصل هم بخوایم حساب کنیم چیزی به اسم قهرمانی نداره !! در واقع صدر جدولیه یه تیمیه که بین تعطیلات میفته که بهش میگن قهرمانی نیم فصل !!! مثل خیلی از زمانا که استقلال یا بقیه تیما صدر جدول بودن باید بگیم قهرمان هفته سوم مثلا؟:n02:ولی همین اسمش هم میتونست برای تیممون خوب باشه که خودمون 2 دستی تقدیم یه تیم دیگه کردیم !
رحمتی اصلا لیاقت کاپیتانی رو نداره ! کاپیتان یعنی بازیکنی که صلاح تیم رو بخواد ! یعنی بزرگ تیم ! رحمتی من نمیدونم چرا اینقدر سر فرستادن توپ معطل میکنه ! واقعا این حرکتش روی مخه و به شخصه دوست ندارم فصل بعد توی استقلال باشه فقط و فقط به خاطر این یه حرکت ! آخه یعنی چی توپو میگیری 2 مین باهاش لاس میزنی ! بنداز بره دیگه بابا چرا الکی سرعت بازیو میگیری هی ؟
و بدترین بلایی که خدا امسال سر ما آورد پژمان نوری بود !!! خدا کنه مصدوم شه تا آخر فصل نتونه بازی کنه برامون !!! به خدا ما 10 نفره بازی کنیم بهتره تا اینکه این توی بازی باشه ! یعنی دریغ از یه پاس ! یه بازیه خوب ! یه استپ خوب ! جالبه فیکس هم بازی میکنه همیشه ! خاصیت این بشر چیه توی استقلال ؟! لقب سرطان رو تیم رقیب به یکی از بازیکناشون داده بود که از این تیم هم جدا شد حالا به هوادارای پرسپولیسی بگم بخدا امسال ما یه فوق سرطان توی تیممون داریم:n08:
قاضی هم که توی این بازی هی دوست داشت بشینه:n02:حالا چرا من نمیدونم اما خداوکیلی همش هی دوست داشت بشینه وسط زمین:n02:الکی هی خودشو مینداخت زمین دیگه بلند نمیشد تا 2 مین :n02:
بقیه بازیکنا در حد معمول بودن اما آندو و نیکبخت و حنیف از بقیه بهتر بودن .
نیم فصل دوم به خدا ما هوادارای استقلال هیچی نمیخوایم ! جز اینکه بازیکنامون اینقدر مصدوم و محروم نشن ! جز اینکه توی بازیهای مهم اینقدر ناداوری برامون نباشه ! جز اینکه بازیکنامون رو بذارن با هم تمرین کنن و اینقدر نرن توی تیم ملی چون ما بیشترین بازیکن فیکس رو داریم و پدر بازیکنامونو اونجا در میارن ! دلیل اینهمه مصدومیت همین فشار مضاعف و عدم بدنسازیه دیگه ! مشکل مالیه تیم هم یه مقدار حل شه ! این مسائل برای تیممون نباشه ما هیچ بازیکن و هیچ مورد دیگه ای لازم نداریم و با اختلاف فراوون و چند هفته قبل از اتمام لیگ مطمئن باشید قهرمان شدیم:n06:
به خدا با این وضعیت بی پولی این بچه ها ایول دارن
واقعا دارن خوب نتیجه میگیرن.حالا درسته اون فوتبال هجومی و سراسر حمله رو نمیبینیم اما همین که مدعی اول قهرمانی هستیم خودش کلی ارزش داره
دمشون گرم
خب با تمام مشکلات خاص خودش نیم فصل تموم شد ..
تقریبا توی هیچ هفته ای تیم کاملی نداشتیم ..
غیر از جدا شدن جباری قبل از آغاز فصل ، به نظرم نبود خسرو حیدری بیشترین ضربه رو به تیم زد و توی خیلی از بازی ها نه بازیکنی از راست داشتیم که نفوذ کنه ، نه از چپ و نه بازیسازی در میانه میدان .. و فقط بازی های خوب آندو و بعضا نکونام بود که موقعیت های گلی برامون فراهم میکرد
تقویت توی نیم فصل شگرد قلعه نوعیه .. منم از بازیکنایی که جذب میکنه خیالم راحته و مطمئنا نیم فصل دوم مخصوصا با اضافه شدن بازیکنامون بهتر میشیم .
فراموش نکنیم که فصل قبل هم ما قهرمان نیم فصل نشدیم !
+
من خودم دسترسی به ورزشگاه و لیدرها و اینا ندارم ولی از کسانی که میرن ورزشگاه و دسترسی دارن یه خواهشی دارم !
به نظرم خیلی کار قشنگ و خاصی میشه که به احترام فرهاد مجیدی توی هر بازی در دقیقه 7 یک دقیقه به افتخار هفت مقدس تمام تماشاگران دست بزنند ..
جواد لالیگایی در آستانه کسب عنوان مرد سال فوتبال آسیا!!:n10:شانسش زیاد شده ...چینیه که نرفته مراسم..می مون یه کره ای که پارسال هم یه کره ای انتخاب شده پس شانس جواد زیاد شده
انتخاب نکونام به عنوان بهترین بازیکن سال اسیا میتونه بهترین اتفاق ممکن باشه ...خودتون می دونید دیگه چرا....:n02:
بازیکن چینی فردا میاد....مهم اینه که در مراسم حضور داشته باشه.نقل قول:
شانس جواد برای دوم شدن بیشتره به نظر من چون متاسفانه معیار های AFC تغییر کرده و به تیم قهرمان آسیا اهمیت زیادی داده میشه
جدول نیم فصل سال قبل ! جالبه پارسال هم با تفاضل گل دوم شدیم
به امید موفقیت نکونام ...
پخش زنده مراسم AFC Annual Awards 2013 با حضور جواد نکونام ( نماینده ایران )
ساعت 14:30
محتوای مخفی: مشخصات شبکه ها
اینترنت » یوتیوب :
تازه بازی هفته دوم رو هم تو آزادی 2-1 باخته بودیم مثل امسال ! بدجوری داره بوی قهرمانی میاد !:n02:نقل قول:
درضمن به امید انتخاب نکونام به عنوان مرد سال فوتبال آسیا ! همونطور که میدونید نکونام بعد از عزیزی اولین بازیکن ایرانیه که از یه تیمه ایرانی ( تیمی که بهش تعصب داره ) به این عنوان میرسه ! انشالله .
با اعلام فتحاللهزاده
استقلال با هافبک برزيلي قرارداد بست
باشگاه استقلال با هافبک برزيلي براي نيم فصل دوم ليگ برتر قرارداد داخلي بست.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
استقلال براي تقويت تيم خود در نيم فصل دوم با يک هافبک برزيلي قرارداد داخلي بست.
به گفته مديرعامل استقلال قرارداد اين بازيکن زماني که زمان نقل و انتقالات بازيکنان خارجي فرا برسد ثبت رسمي مي شود و او مي تواند تا چند هفته ديگر با فرا رسيدن زمان نقل و انتقال بازيکنان خارجي براي استقلال به ميدان برود.
نقل و انتقال بازيکنان خارجي در ژانويه برابر با دي ماه است.
به گزارش فارس
پ . ن : امیدوارم در حد جانواریو باشه و یه لاوره دیگه نگرفته باشند!!
خوب توپ طلا به بازیکن چینی رسید و بهترین مربی هم مربی سئول شد:n03:
اگر اف سی سئول را می بردیم احتمال زیاد امیر خان بهترین مربی آسیا می شد
اما مطمئنم امسال نتیجه بهتری میگیریم
صد حیف!!!:n03:
اگه الان قهرمان آسیا شده بودیم 100 درصد نکونام بهترین بازیکن آسیا شناخته میشد!
نکو واسه استقلال و تیم ملیش خیلی زحمت کشیده و بنظرم تو چند وقته اینو اثبات کرده:n12:
جوانترین 38 ساله دنیا :n12:
آخرین عکس کاپیتان در اینستگرام شخصیش ..
حیف شد نکونام توپ طلا رو نگرفت در حالی که حقش بود . هم برای تیم ملی و هم استقلال خیلی موثر بازی کرده بود . بازیکن چینی فقط موفقیت باشگاهی داشت که اونم مدیون مربیش و هم تیمی هاش بود . تو رده ملی هیچ تآثیری نداشته
نکونام اگر توپ طلا رو می گرفت اولین بازیکن ایرانی می شد که از یه باشگاه ایرانی صاحب این عنوان شده !
-----
تو سایتها خوندم که قراره واسه خداحافظی فرهاد ،پیشکسوتان یونتوس رو به تهران بیارن تا مثل بازی پرسپولیس-میلان ، استقلال هم دل پیشکسوتان باشگاه رو بدست بیاره.
به نظر من ، الان ، اصلا این حرکت درست نیست.
تک تک بازیکنا و کادر فنی از بی پولی چند ساله مینالن. چند تا از بازیکنهای سابق هم هنوز از باشگاه طلبکارن.
درست نیست که این همه فشار و قهر کردن بازیکنها رو تحمل کنیم، از اون ور کلی هزینه کنیم واسه دعوت از پیشکسوتان یوونتوس.
هر وقت کمپ باشگاه سروسامون گرفت.طلب بازیکنا پرداخت شد ، اونوقت منطقی هست که بدنبال شاد کردن دل پیشکسوتان باشگاه و نوستالژی بازی باشیم.
برای فصل بعد لیگ قهرمانان همه انتظار دارن ، بریم فینال . باید به فکر خرید بازیکنهای مطرح و ترمیم تیم باشیم
واقعا باعث تاسفه:
گفتوگوي لاوره عليه استقلال در صربستان
بازيکن پيشين تيم فوتبال استقلال که ظاهرا با دردسرهايي از ايران خارج شد عليه باشگاه استقلال مصاحبه کرده است.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گوران لاوره که براي استقلال بازي چنداني انجام نداد و نتوانست به لحاظ فني خود را به امير قلعه نويي تحميل کند پس از خروج از ايران در مصاحبه اي با « بليچ اسپورت» يکي از رسانه هاي کشور صربستان مصاحبه اي جنجالي عليه باشگاه استقلال و امير قلعه نويي سرمربي اين تيم انجام داده است.
به نقل از فارس، در اول اين مصاحبه اين رسانه توضيح داده است: لاوره از ايران به خاطر ترس از تاثيري که روي فوتبالش مي توانست بگذارد خارج شد و اين مشکل فقط مي تواند به دست فيفا حل شود.بازيکن پيشين استقلال( يکي از دو تيم خيلي خوب ايران است) تجربه بسيار سختي را سپري کرد. در زير مصاحبه وي را مي خوانيد:
گوران لاوره در ابتداي صحبت هايش گفت: « تا سه هفته ابتدايي که در ايران بودم از نظر ذهني در شرايط خيلي خوبي قرار داشتم. از همان موقع بود که اين مشکلات آغاز شد. وقتي به ايران رسيدم متوجه شدم که ويزاي من به صورت توريستي صادر شده و مدت آن دو هفته است. پس از آنکه هفت ساعت در فرودگاه معطل شدم، مجبور شدم با هواپيما به بلگراد برگردم. اين تازه آغاز مشکلات من با استقلال بود.»
لاوره ادامه داد: « دو ماه پس از اينکه در ايران حضور پيدا کردم مليکا نامزدم به ايران آمد. من آن زمان در هتل زندگي مي کردم و پس از آن آپارتماني را اجاره کردم و به خاطر تاخير در پرداخت پول از سوي باشگاه خودم پول آپارتمان را پرداخت کردم. باشگاه هيچ راننده اي هم در اختيار من نگذاشته بود. مجبور شدم که خودم اين کارها را انجام دهم و هزينه هايش هم خودم پرداخت کنم.»
بازيکن صربستاني پيشين استقلال تصريح کرد:« وقتي در استقلال بودم به همراه اين تيم به کيف رفتيم و مقابل دينامو بازي کرديم. در اوکراين آنها به من گفتند که همه چيز حل شده است اما در ايران اين موضوع کاملا متفاوت بود. آنها بلافاصله پاسپورت من را گرفتند براي اينکه بخواهند ويزايم را تمديد کنند اما پاسپورتم را پيش خود نگه داشتند.»
اين بازيکن خاطر نشان کرد:« بر اساس قرارداد من بايد 50 درصد قراردادم را مي گرفتم اما هيچ وجهي به من پرداخت نشد. ديگر تمرين نکردم چون هيچ پولي به من داده نشده بود. بعد از آن هم قرار شد که 10 درصد قراردادم را بدهند اما باز هم اين وعده عملي نشد.»
لاوره در ادامه اين گفت و گو در خصوص امير قلعه نويي به توصيف عجيبي پرداخته و گفت: « اين تيم 6،7 بازيکني در خود جاي داده که قرار است در جام جهاني برزيل بازي کنند. به اين بازيکنان بين 150 هزار تا 200 هزار دلار بدهکار هستند. امير قلعه نويي که در ايران 5 جام به دست آورده درست همانند «دون کورلئونه»در فيلم پدرخوانده عمل مي کند. او در اوکراين به من گفت که چه انتظارهايي دارد و وقتي به ايران بازگشتيم او با من صحبت کرد. در ان زمان شايد فکر مي کرد براي اينکه من را در ترکيب قرار داده بايد پولي به او بپردازم.»لاوره تاکيد کرد: «الکساندر تاسيچ سفير صربستان در ايران کمک زيادي به من کرد. او تمامي اتفاقاتي که برايم رخ داده بود را مي دانست و تاکيد کرد که پاسپورتم را به من باز مي گرداند و به من گفت که به عنوان يک شهروند صربستان هيچ کس نمي تواند آزادي هاي من را محدود کند. مديرعامل استقلال در ديدار آخري که با هم داشتيم به من گفت پاسپورت تو را فقط به خاطر سفير صربستان پس مي دهم»
اين بازيکن ادامه داد: « زماني که در فهرست مسافران قرار گرفتم نياز به اجازه خروج پليس داشتم. از اين موضوع مي ترسيدم که شايد اين مورد را نداشته باشم. تصور کنيد که يک پليس به مترجم شما بگويد: آيا او فکر مي کند مي تواند از کشور ما خارج شود و پس از آن از ما شکايت کرده و از ما پول بگيرد. تا زماني که سفير صربستان در فرودگاه حضور پيدا کرد و من از کشور ايران خارج شدم هيچ وقت نتوانستم احساس آرامش داشته باشم.»
لاوره اظهار داشت: «اگر کسي از سفارت ايران اين مصاحبه من را مي خواند به آنها هشدار مي دهم که به دولتشان و وزارت ورزش اطلاع دهند که فوتبال آنها بيشتر شبيه بردهداري است. مي دانم که ايران مي خواهد در ورزش پيشرفت کند که يکي از راه هاي پيشرفت آوردن خارجي ها به ورزش کشورشان است. در هر حال با اينکه اين روش را دوست دارم اما مي دانم که در ايران اين روش جواب نمي دهد.»
اين بازيکن در پايان خاطر نشان کرد: « فرهاد مجيدي يکي از اسطوره هاي باشگاه استقلال و فوتبال ايران است که پيشينه حضور در تيم ملي ايران را هم دارد، يک ماه قبل به دليل برخوردهاي مديرعامل باشگاه و بدهي هايي زيادي که باشگاه داشت، او تصميم گرفت به دوران فوتبال خود پايان دهد. اين را هم به شما بگويم که سرمربي نمي توانست محبوبيت و هواداراني که مجيدي داشت را تحمل کند.تعدادي زيادي از بازيکناني که پيشتر براي استقلال بازي کردند نيز عليه اين تيم به فيفا شکايت کردند. موضوع شکايت من از آنها به خاطر علايق شخصي ام نيست. بلکه به خاطر اين است که به حق من ظلم شده و مي دانم که فيفا بايد جلوي اين موضوع را گرفته و آنها را جريمه هنگفتي کند.
در فوتبال ايران به بازيکنان خيلي ارج گذاشته مي شود. ورزشگاه هميشه پر از تماشاگر است و هواداران بيش از شروع مسابقه بيرون ورزشگاه مي خوابند. اين احساس فوق العاده اي است که مردم ايران به فوتبال دارند.»
=============================================
واکنش مدير برنامههاي لاوره به مصاحبه لاوره
مدير برنامههاي لاوره گفت: اگر تلاشهاي امير قلعه نويي نبود همان 40 هزار دلار هم به او نميرسيد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فيضبخش مديربرنامههاي لاوره در مورد مصاحبه منتشره شده امروز لاوره در يکي از رسانه هاي صربستان اظهار داشت: بي درايتي باشگاه استقلال باعث شده تا کار به چنين مسائلي بکشد. اگر بابت تحويل پاسپورت اين بازيکن باشگاه استقلال روش ديگري در پيش مي گرفت لاوره دچار احساس بدي نمي شد هر چند که احساس او هم درست نبود.
به نقل از فارس، وي افزود: حتي اين واخر هم لاوره با من بد شده بود و فکر مي کرد که منافع باشگاه را به او ترجيح مي دهم. اين اواخر رابطه خوبي با من نداشت. اکنون هم با واسطه با او صحبت کردم و مي گويد در مورد امير قلعه نويي اين طور صحبت نکرده و مي خواهد در همان رسانه اي که از او اين مصاحبه را منتشر کرده آن را تکذيب کند.
مديربرنامه هاي لاوره تاکيد کرد: خود اين بازيکن مي داند که تلاش هاي امير قلعه نويي بود که باعث شد مشکلش حل شود و از ايران بود. قلعه نويي 40 هزار دلار از دوستش قرض گرفت تا به لاوره بدهد. او مي داند که دليل عدم حضورش در ترکيب به دليل تمرين نکردن در يک ماهي بود که به دليل پول در تمرينات شرکت نمي کرد و از آمادگي به دور شد.
نبود نکونام کاملآ مشخص بود نکونام تو روند بازی خیلی تآثیر داره
آرش برهانی افتضاح بود . فکر کنم دیگه امیرخان بهش بازی نده
اما بدترین بازیکنمون بیک زاده بود . دفاع که اصلآ نمی کنه اصلآ بر نمی گرده . نفوذ هاشم که اکثرآ اشتباس و پشتش خالی میشه . من فکر می کردم تو نیمه اول سریع عوضش کنه ولی 90 دقیقه بهش بازی داد !
تیموریان فقط خوب بود . همه جای زمین بود همه کار کرد .
سه امتیاز حساس رو از دست دادیم ولی واقعا ارش برهانی یه استپ معمولی نمیتونه بکنه؟ فکر کنم حالا حالا ها بیرون بمونه
ضمن اینکه باید صادقی هم اخراج میشد چون ایمان موسوی داشت تک به تک میشد
تیم یه جورایی یا بی انگیزس یا حال ندارن بازی کنن .:n02:انگار نه انگار سال جام جهانی هست دریغ از یه کم تلاش و دوندگی انگار بازیکنا لیست تیم ملی رو از الان واسه جام جهانی میدونن
و همچنان تیم بدون بازیساز ....
آرش واقعا افتضاح بود.پزمان نوری خیلی بهتر شده بود.در کل بازی متوسطی از تیم دیدیم.