مگه اروپائیها مغز خر خوردن بیان جنس بنجل چینی استفاده کنننقل قول:
Printable View
مگه اروپائیها مغز خر خوردن بیان جنس بنجل چینی استفاده کنننقل قول:
الان تقریبا تمام شرکت ها تلویزیون هایی که میسازن با تیونر هست و احتیاجی به ستاپ باکس ندارهنقل قول:
تو خیلی از کشورهای اروپایی تلویزیون کابلی رایج هست که فکر نکنم احتیاجی به این جور دستگاه ها باشه
البته بازم این شرکت ها بازارشونو ول نمیکنن و نسبت به منطقه و تکنولوژی منطقه اقدام به تولید میکنن
سلامنقل قول:
اولا خوشحالم كه عضو سايت شدم و مي تونم در حد توانم به دوستان كمك كنم
دوما
دوست عزيز ، شركت هايي مثل شامسونگ و سوني و .... نيازي نيست گيرنده ديجيتال توليد كنن ، چون به غير از منطقه خاورميانه ، بقيه محصولات اين شركت ها مجهز به گيرنده ديجيتال هستش ، حتي بعضي از دستگاه ها به صورت ديجيتال وارد ايران مي شد و چون ديجيتال در ايران كاربرد نداشت ، اونو از روي دستگاه بر مي داشتن اما اخيرا ديگه اين كار رو نمي كنن .
اما شركت هايي كه سوني و سامسونگ و ... رو وارد ايران ميكنن ، اخيرا اقدام به وارد كردن گيرنده ديجيتال كردن
مثلا سامسونگ با صندوق بازنشستگي صداوسيما شريك شده و مارك "جم" رو وارد كرده و ما شنيديم كه شركت بازرگاني ايران ، واردكننده سوني هم تا 20 روز آينده گيرنده هاي خودش رو وارد بازار مي كنه
نقل قول:
دوستان من هم همه این کارها را انجام دادم و گزینه سرچ دیجیتال کانالها بر روی ال ای دی ظاهر شد منتها وقتی سرچ کردم هیچ کانالی را نگرفت
1. انتن از این انتن خفاشیها است که به ورودی ال ای دی نصب شده است ایا میتواند مشکل از این انتن باشد برای انجام این کار از چه انتنی باید استفاده کنم
2. من شنیدم برای شهر کرج باید روی کانال خاصی این سرچ صورت گیرد نام این کانال چیست بر روی چه کانالی در شهر کرج بایئ سرچ کنیم
3. دوستان با توجه به اطلاعات داده شده مشکل را در کجا می بینند ایا باید تنظیمات دیگری هم روی تلویزیون صورت بگیرد یا خیر به هر حال شما مشکل را در کجا می بینید(LED 46 B7000) سامسونگ:10::40::11:
در کرج روی کانال 37
باید از آنتن معمولی استفده کنی
اگه آنتنت تقویت کننده داره ازش جدا کن
یه آنتن ساده بسه
چندتا از دوستان تو همین تاپیک از بچه های کرج بودن
اگر تقویت انتن خفاشی را بردارم مشکل حل می شود و با این انتن بدون تقویت جواب میدهد:10:
اگر تقویت انتن خفاشی را بردارم مشکل حل می شود و با این انتن بدون تقویت جواب میدهد:10:
به این دستگاه نباید تقویت کننده آنتن وصل باشه وگرنه امکان صدمه دیدن دستگاه هستنقل قول:
اول تقویت کننده رو بردار ببین جواب میده یا نه بعد کیفیت سیگنال دریافتی رو ببین
اگه نداد یه آنتن معمولی بگیر بزار
با برداشتن تقویت مشکل حل نخواهد شد ( چون خودم آزمایش کردم )نقل قول:
برای گرفتن بهترین نتیجه به یک آنتن UHF نیاز دارید و سیم هم یک تکه باشد البته جهت آنتن هم باید به سمت فرستنده باشد
اتفاقا من اینجا (قم) با بوستر دریافت می کنم و بدون اون اصلا نمیگیره...نقل قول:
اگر بوستر ديجيتال باشه مشكلي نداره!ولي اگر آنالوگ باشه كيفيت سيگنال رو پايين مياره!!!!!!!!نقل قول:
اتفاقا من اینجا (قم) با بوستر دریافت می کنم و بدون اون اصلا نمیگیره...
مگه بوستر دیجیتال یا آنالوگ داریم؟ همه اشون تا اونجائیکه میدونم آنالوگ هستند.
منم تو تهران با آنتن بوستر دار تست کردم جواب نداده. دقیقا نمیدونم دلیلش چیه. ظاهرا این ریسیورها تو ورودی آنتشون ولتاژ دارن که با ولتاژ بوستره تداخل پیدا میکنه.
نقل قول:منم کرجم - مشکلی برای دریافت وجود نداره . هم با سرچ اتوماتیک ، هم با سرچ روی شبکه 37 دریافت می کنه .نقل قول:
8 کانال تلوزیونی + 10 کانال رادیویی میگیره . دوستان می گن تا 22 بهمن تو کرج بقیه ی شبکه ها رو هم می گیره .
درود بر بچه های کرج :31:
(البته این جمله ربطی به موضوع و کلا ربطی به هیچی نداشت ، همینجوری گفتم دوره هم باشیم تاپیک شاد شه :31:)
راستی یه سوال هم دارم ، اگه به جای این آتن های معمولی از آنتن های ----T واسه ستاپ باکس استفاده کنیم کیفیت و مقدار سیگنال بالاتر میره؟
مثل این آنتن :
کد:http://www.fouladrayaneh.com/products/product.php?id=206
این آنتنها چیز خاصی نیستن برای پرکردن جیب شرکتشون استفاده میشه همون آنتن معمولی خودت عالیهنقل قول:
آنتن من که شبیه جیگر زلیخاست ولی تصویر میده در حد الاق ( بنز)نقل قول:
نمی دونم قضیه اش چیه!! من بچه کرج به سختی رو اینترنت پیدا می کنم :10:نقل قول:
خوب با همین آنتن معمولی ( از این آنتن قدیمی بزرگا هست ، نه از این جدید سوسولیا ) راحت می گیری؟
راستی نیازی به تنظیم جهت هم هست؟
اگه هست الان به چه سمتی تنظیم کردی؟ شمال ، جنوب و ....؟ :27:
بچه های کرج ماشالا همه سرشون به درس و تحصیل و کار گرمه زیاد نمیان نت ، بقیشونم الاف میرن تو خیابون دنبال یللی تللی . ولی نه کرجم مثل بقیه ی جاهاست میان نت اما زیاد فروم باز نیستن ، اکثرا کلوب و فیس بوک و ازین چیزا حال میکنننقل قول:
من آنتنم ازین کوچیک بشقابیاست ، زیادم احتیاج به تنظیم جهت نیست ، من که آنتنم رو به شرقه ،
یه بارم ازین آنتن رومیزیهارو زدم به ستاپ باکس سیگنال نمیگرفت . همون بشقابی خوبه
ار کجا مبشه فهمید کدوم شهر ها تا الان دیجیتال شدن ؟!
سایتی هست که بگه چه شهرهایی دیجیتال شدن ؟
من اهوازم و می خوام اگه دیجیتال به ابنجا هم رسید بگیرم دستگاهش رو...!
سلام
دوستان ایا این گیرنده ها در شهریار هم کار میکنه.
سلامنقل قول:
واسه اینکه بفهمید شهر شما هم دیجیتال داره یا نه باید به صدا و سیمای همون شهر زنگ بزنید
خواهش میکنم اگه چیزی نمیدونی یا بلد نیستی اظهار نظر نکن :13: اصلا میدونی بوستر چیه؟:19: که حالا داری دوتاش میکنی :21:نقل قول:
کد:http://www.sat2sat2.org/showthread.php?t=25040&page=20
نه فقط تو ميدوني!:13:نقل قول:
احترامت رو نگه دار!:5:
خیلی بد گفتی :5:نقل قول:
آقا يكي از دوستان من تو كرجه ميگه كانال 1 تا 8 فقط ميگيرهنقل قول:
شما كه كرجي همه رو داري؟
ميشه يه راهنمايي بكني اگر همه كانال هها رو داري دقيقا چي كار كردي؟
حرف ایشون در رابطه با Booster درسته ولی خیلی خیــــــــــــــــلی بد گفت خدایی منم جای طرف بودم بهم بر می خورد :13:نقل قول:
حالال ارزش دارده بریم یه دیجیتال بگیریم. کیفیت تصاویر ارسالی تو LCD 37 چجوری میشه.
مثل همین آنالوگ میشه ، فقط صاف و بدون سایه؟
یا اینکه صاف و بدون سایه هست ولی سایز تصویر ارسالی کوچیکه!؟!؟
بد بختی و نگا کن یه جنس درست حسابی تو بازار نیست.
به نظر من X Vision
15 تومن می ارزه
Provision
25 تومن
سینام هم
20 تومن
آخه چرا اینا انقد گرونن آدم زورش میاد پول بده آخه انقد زیاد :41:
شیطونه می گه برم یه دونه از این تلویزیون فیلیپسا بگیرم ( از اونایی که کابینت داشت ) یه برد رنگی هم باسش بگیرم که تصویرش رنگی شه همون آنولوگو باهاش بگیرم حاشو ببرم. دیگه حالم از HD و LCD و PLASMA و LED (تقلبی :21:) بهم می خوره :31:
منم فقط شبکه های 1 تا 8 رو میتونم بگیرمنقل قول:
تصویر با ستاپ باکس توی السیدی 37 خوبه ، ( دو سه متر از تلوزیون فاصله بگیری تصویر رو آینه می بینی )نقل قول:
اما اگه بخوای زیاد نزدیک بشینی یکم چون رزولوشن تصویر ارسالی پایینه تصویر رو زیاد با کیفیت نمیبینی )
ولی آره ارزش داره بگیری .
سایز تصویر هم اگه فریم ریت رو روی 16.1 بزاری کاملا فیت می شه ( فقط یه چند درصد خیلی کم تصویر کشیده میشه که اونم به هیچ وجه به چشم نمیاد ) اما اگه روی 4.1 بزاری تصویر یه فضای مربع مانند میشه تو وسط السیدی
---------- Post added at 02:12 PM ---------- Previous post was at 02:10 PM ----------
تا چند وقت دیگه ارزون ترم می شه ، احتمالا بعد از جام جهانی
سلام دوست عزیزنقل قول:
من از مادیران ( وبلگاگش ) پرسیدم گفت فعلا تو کرج 1-8 هست که البته صدا سیما زحمت کش و عزیز و دوست نداشتنی قول داده تا تیر ماه بقیه کانال ها رو تو کرج راه بندازه.
---------- Post added at 08:54 PM ---------- Previous post was at 08:51 PM ----------
16:9 و 4:3 منظورت بود؟ :21:نقل قول:
چون تا حالا 16:1 و 4:1 ندیدم :31:
ممنون از راهنماییت :40:
مادیران زحمت کش میگه تا تیر ماه صدا و سیمای زحمت کش و دوست داشتنی (دروغ گفتم) بقیه ی شبکه ها رو راه میندازه اما یکی از دوستان تو همین تاپیک میگفت من تو رادیو البرز کار میکنم و خبر دارم که تا 22 بهمن راه میوفته .نقل قول:
راجب 4:1 و 16:1 هم دقیقا وقتی داشتم مینوشتم خودم شک داشتم یادم نبود اون خورده ایش چنده :31: مهم نیت و منظور بود که حاصل شد :31:
همين الانم فولاد رايانه پروويژن 95000 تومني رو كرده 98500 تومن . :27:نقل قول:
تا چند وقت دیگه ارزون ترم می شه ، احتمالا بعد از جام جهانی
می گم چه حالی میده جنس 30 دلاری رو 98500 بده :8::27::21::19:نقل قول:
همیشه هر چیزی که جدید میاد تو ایران تا مدت ها با قیمت بالا میکنن تو پاچه ی مردم بعد قیمت رو میارن پایین .نقل قول:
مثل همراه اول . البته همین الانشم تعرفه هاشون گرونه .
ستاپ باکسم تا 2-3 سال دیگه به 35000 هم میرسه . البته تا اون موقع احتمالا تلوزیون حای ----T دار بیشتر میشه تو ایران .
اره درسته :27:نقل قول:
ولی حای نه های :21:
برادر آتيش نزن به مالت :31: توي چين هم فعلا نقدرا نيست روي 1000 تا !نقل قول:
ولي كلا آدم فني هستي كه LED تقلبي رو خوب اومدي :31::31:
های:31:نقل قول:
راستی من از یه منبع موثق شنیدم یه شرکت بزرگ داخلی وابسته به واردات گوشی موبایل یه ستاپ باکس جدید داره میاره به اسم TVskyplus (البته اسم اصلیش چیز دیگه ای هستش انگار ، اما به این اسم میاد) که این ستاپ باکسای موجود جلوش لنگ میندازن - اونم با قیمت 45000 الی 50000 تومان و امکانات فوق العاده .
در ايران شايد كسي با گران فروشي بازارش بگيره ، اما با ارزان فروشي نه !!!نقل قول:
در ضمن ، اين قيمت ها كاملا بعيد هستن ، مگر اينكه طرف نذر داشته باشه كه ارزون بفروشه ! خود صداوسيما كه فعلا مارك جم رو از همه گرونتر قيمت گذاري كرده !
خوب واقعیت مثل .... خیار تلخه.نقل قول:
نمی دنم LG بود یا Samsung ، یزید اومده می گه LED ولی در حقیقت همون LCD معمولی که برای نور پس زمینه ( به قول خودم مهتابی :31: ) از LED استفاده کرده :21:
ممنون فنی نیستم یه ذره اطلاعات دارم، شما هم مثل من روزی 7-8 ساعت تو اینترنت فقط خبر و این جور چیزا بخونی این اطلاعات دستت میاد.
ولی من کلا تو فروم ها اصلا فعال نیست ، 40+ تا پست تو فروم این سایت زدم که 39 تاش فقط تو این پسته :5:
پی نوشت :
منظورم از .... ته خیار بود ، بد فکر نکنید لطفا :21:
راستی اگه خیارو از تهش بخورید تلخیش معلوم نمیشه ، :8:
يه خبر داغ سرانجام و پس از ماه ها انتظار محصول جديد فولاد رايانه وارد شد :
Set Top Box model:T-7+ plus قيمت 110 تومن :8::18:
اينم لينكش :البته ما كه نفهميديم فرقش با سري قبلي چيه ؟کد:http://www.provision.ir/fa/products/product.php?id=120
واقعا نمی دونی فرقش چیه؟نقل قول:
فرقش تو کلاه گزاشتن سره مردمه :18:
---------- Post added at 10:52 PM ---------- Previous post was at 10:47 PM ----------
اسم شرکتو نمیدونی؟!!!!!!!!!!!نقل قول:
اگه میدونی بگو عزیز ما هم بدونیم :40:
نه فقط میدونم وابسته به دولته ، معمولا به این سرعت مافیا ها اسم خودشونو رو نمیکنن ، میدونم که از این شبکه بالاخره وارد می شه . مگه میشه یه چیزی نون توش باشه ولی ... ( خفه شو حرف سیاسی نزن (با خودمما :31: )نقل قول:
---------- Post added at 11:01 PM ---------- Previous post was at 10:57 PM ----------
در کل اونایی که عجله ندارن صبر کنن بهتر و ارزونترش میاد