عجیبه... حالا رفتم دوبار چک کنم ... دیدم درست شده... من که هیچ کاری نکردم... چرا اینجوری شده؟خودش بلاک میکنه ... خودشم از بلاک در میاره؟:n13:
عجیبه... حالا رفتم دوبار چک کنم ... دیدم درست شده... من که هیچ کاری نکردم... چرا اینجوری شده؟خودش بلاک میکنه ... خودشم از بلاک در میاره؟:n13:
ربطی به کمودو نداشت و گوگل بلاک و انبلاک کرده بود ...
با سلام
دوستان تفاوت عملکرد یک برنامه که براش قانون outgoing only تعریف شده باشه با برنامه ای که براش قانون alow applacation تعریف شده در چی هست ؟
آیا روند خاصی برای تعریف قانونی مثل outgoing only هست که خود کومودو هم از این قانون برای خودش استفاده کرده و یا لزوما چه برنامه هایی رو میشه براشون این قانون رو تعریف کرد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و همچنین این هشداری که انتی ویروس در مورد کش دراگون میده چیه چند بار پاکش کردم ولی بازم ارور میده
با تشکر
اتفاقا این سوال منم هست با این تفاوت که من از دراگون استفاده نمیکنم و از کروم استفاده میکنم و همین پیام رو میده و بعد از تایید پاکسازی بازم این پیام ظاهر میشه...البته بعد از پاکسازی کامل هیستری و کش دیگه این پیام رو تا الان که دریافت نکردم... شما هم امتحان کنید.نقل قول:
سلام دوستان می خواستم بدون کسی می تونه از شرکت کومودو آمار اینه در بیار که توی ایران چند نفر از محصولات آنتی ویروس و یا فایروال این شرکت استفاده می کنند. می خوام بدونم کدوم شرکت امنیتی تو ایران بیشتر کاربر داره...:n02:
معلومه نود و کسپر مثل استقلال و پرسپولیسهنقل قول:
درود...
میخاستم بدونم توی کومودو هم مثل آنتی های دیگه راهی وجود داره که بشه یک سایت رو به لیست سفیدش افزود تا دیگه اون سایت رو بلاک نکنه؟:n01:
خیر چون از DNS کمودو استفاده میکنید و نمیتونید سایتی رو بهش اضافه کنیدنقل قول:
میتونید به جای DNS کمودو از DNS نورتون استفاده کنید که البته اونم بعضی سایت هایی که استفاده میکنید رو شاید بلاک کرده باشه
سلام
من میخام از اینترنت سکوریتی رایگان کمودو روی سیستمم استفاده کنم
میخام بدونم در مقابل آنتی ویروس های دیگه چه جایگاهی داره چقدر قابل اطمینانه ؟
دنبال یه اینترنت سکوریتی سبک و بی دردسر اما قوی هستم
ممنون
چرا کمودو تو هیچ کدوم از تست های av یا شرکت های دیگه نیست که بشه نتایج تست هاش و جایگاهشو تشخیص داد ؟
چرا نمیشه از سیستمی که آپدیت کردم فایل بیس رو به یه سیستم دیگه بشناسونم .اصلا قبول نمی کنه چه از طریق جایگزین کردن و چه از طریق وارد کردن از about ؟
وقتی آپدیت می کنم اصلا فایل بیس حجمش تغییر نمی کنه بلکه یه فایل دیگه تو پوشه scanners ایجاد میشه که اولش b و بقیشم عدده؟
بهترین تنظیمات رو برای کاربر خونگی اگه میشه بگین؟ا
سلامنقل قول:
فایل bases.cav دیگه دیتابیس آنتی ویروس کومودو نیست. بلکه همون فایلی که شما به آن اشاره کردید یعنی bxxxxxx.cav دیتابیس هست و شامل تعاریف و امضاهای مخربها و سیگناتورهای گندزدایی است. بنابراین از همون فایل گپی بگیرد و بعد روی سیستم دیگر از طریق About وارد CIS بکنید.
آموزش در پست دوم موجوده
====
در مورد تستها هم قضیه مثل روز روشنه، چطور متوجه نمیشید!!!
این تستها دو جنبه داره، یکی بحث امنیت هست و یکی بحث بازاریابی
در مورد امنیت من خودم دنیای واقعی را ترجیح میدم، نه اینکه تستها برام مهم نباشه، بلکه یک شکافی بین محیط آزمایشگاهی و دنیای واقعی وجود داره. کمااینکه گفتند کومودو حفاظتش 60 درصده_ تستها_ اما چرا روی سیستم من 99 درصده؟؟ این شکاف بین دنیای واقعی و محیط آزمایشگاهی است. شخص من چه کومودو در این تستها اول بشه و یا آخر بشه، نحوه تفکر و اون فلسفه امنیتی من تغییر نمیکنه. این مورد هم به این دلیل نیست که چون الان CIS دارم ، دقیقا این چرخه برعکس بوده، اولش تستها خیلی برام مهم نبودند که اومدم سمت CIS.
در مورد مارکتینگ هم چون نتایج میتونسته تاثیر منفی روی این مورد داشته باشه کومودو ترجیح داده شرکت نکنه، البته آروم آروم ورود پیدا میکنه..... البته به نحوی که لطمه ی بزرگی بهش وارد نشه.
Egemen خیلی باهوشه!
آخه اون فایل عددی رو هم قبول نمی کنه و من باید از دوباره 121 مگ دان کنم.
راستی چرا آنتی ویروس کومودو نمی تونه پوشه هایی که روش premission تعریف شده رو اسکن کنه؟
حتما وضعیت پوشه باید بشه every one تا اون بتونه اسکن کنه.
می خواستم بدونم توی محیط کاملا مجازی اگه یه فایل 100% ویروس باشه . اجرا بشه مطمئن باشم توی محیط ویندوز وارد نمیشه و همون جا میمونه.
و یه سوال دیده در مورد ICMP که گزینه type و code چیه ؟
type 13.0 , 15.0 , 17.0 چیه میشه از تایپ و کد دیگه در برنامه استفاده کرد یا نه؟
و چرا comodo internet security premium انتی ویروس وب نداره توی خیلی از این سایت ها ویروس های اسکریپت پر هستند. فقط کافی هستش از سایت دیدن کنید تا اجرا بشن. تنها کمبود این comodo به نظر من همینه...
کسی راه حلی برای این مشکلات نداره؟نقل قول:
سلامنقل قول:
1- بله، اجرای ویروس در محیط مجازی مشکلی نداره، بسیار مطمئن هست،
2- مشخصات و نوع یک پکت ICMP را مشخص میکنه، و یکسری قوانین استاندارد تعیین شده است، دست من و شما نیست که بخواهیم تغییرش بدیم. البته منظور شما را از اینکه میشه از یک تایپ و کد دیگه استفاده کرد متوجه نشدم.
3-این مورد را کومودو نداره، بجاش از Secure DNS استفاده میکنه، هر چند با آنتی ویروس فعال از هارد و رم شما محافظت میشه، عدم دسترسی هر کد مخربی به این دو مکان کفایت میکنه، وب آنتی فقط یک گام زودتر اینکارو میکنه. البته تاثیرات منفی هم روی سرعت نت میزاره که کومودو ازش چشم پوشی کرده.
در مورد آپدیت باید بپرسم که دیتابیس را از کجا و کی گرفتید؟نقل قول:
اون مورد هم فعلا اینجوریه.
1- یک cis رو یه سیستم دیگه آپدیت کردم و فایل اون رو انتقال دادم.نقل قول:
برای اون اسکن نمیشه کاری کرد؟چون من برای اینکه به فایلها دست نزنن permission اونا رو تغییر دادم حالا نمیشه کاری کرد که بدون تغییر permission اونا رو اسکن کنه؟
چون قبلا avast داشتم اونا رو اسکن می کرد.
نقل قول:
با سلام
علی آقا نظری در این مورد ندارین
و یک سئوال دیگه که ذهن منو مشغول کرده اینه که مثلا یک فایل یا ویروس ناشناخته در سیستم باشه و بعد از اجرا hips شروع به الارم کنه و بعد کاربر تعدادی از هشدارها رو allow کنه قاعدتا در قسمتهایی از سیستم فایل یا ویروس تغییراتی ایجاد میکنه حالا اگه توی قوانین hips که برای اون فایل یا ویروس سفارشی شده بریم و اون قسمتها رو ریمو کنیم ایا اثرات از بین میرن یا نه
مثلا نمونه زیر رو ببینید که برای من یک فایل ناشناخته بود و تغییراتی که ایجاد کرده
چه طوری میشه ادرس یه سایت رو به فایروال کمودو معرفی کنیم تا اون سایت بلاک بشه؟ :n06:
سلامنقل قول:
1- در مورد قانون"فقط خروجی" فایروال ، باید عرض کنم هر برنامه ای که نیاز به یک ارتباط با مبدا ورودی نداشته باشه بهتره این قانون اتخاذ بشه، بنابراین همه برنامه ها را بزارید "فقط خروجی" مگر اینکه نیاز به یک ارتباط وردی داشته باشندکه معمولا ندارن.
قبلا صحبتهایی کردم، مثلا این:
یا این:
2- اون مورد آنتی هم رفع شده
3- اول اینکه اگر این اتفاق بیفته و بر فرض بعدا مشخص بشه فایل مخربه، باید یکسری کارها انجام داد، در واقع باید برید به سمت رفع آلودگی و تعمیر سیستم، با CCE سیستم را اسکن کنید و با ابزار Quick repair سیستم را تعمیر نمایید، با Autorun Analyzer موارد مشکوک را غیرفعال یا حذف کنید( یکسری فیلمهایی گذاشتم) ، توی CIS هم دسترسی های مجاز شده مربوطه را حذف نمایید. فایل را هم پیدا کنید توی سیستم و برای کومودو ارسال کنید.( البته همه اینها در صورتیکه فایل فرضا مخرب بوده باشه)
درود
علی جان نمیشه با تیم کومودو صحبت کنی شاید قانع بشن که آلارم رو کمی تغییرات درونش ایجاد کنن...حداقل صداش رو کاهش بدن... انصافا امروز صبح شوک بهم وارد کرد ناجور ... جدی میگم خیلی رو اعصابه:n24:
فکر کنم آویرا هم یه زمانی یه جیغ بنفش موقع ویرس پیدا کرد داشت که کلا برداشتش:n02:نقل قول:
لعنتی تمام فایلهای کرک برنامههامو از بین برد. چجوری میتونم این قابلیت رو غیرفعال کنم و فایلهای حذفی رو برگردونم؟:n28:
نگران نباشید.شما به قسمت قرنطینه برو و از اونجا کرکهایی که بهشون اطمینان داری رو ریستور کن.... بعدشم برای اینکه دوباره بهشون گیر نده کرکها رو به لیست فایلهای امن و همینطور استثنائات اضافه کن تا در امنیت باشن.نقل قول:
سلامنقل قول:
غیرفعالش کن.....
محتوای مخفی: Play Sound
البته برای من فعاله.... من طرفدارشم.
یا صدای ویندوز را کمتر کن.
در مورد کرکها و نحو اعتماد سازی/روش مطمئن فهمیدن سالم بودن آنها/ عدم قرنطینه خودکار آنها/ کومودو چیزی را خودسر پاک نمیکنه/بازگرداندن آنها از قرنطینه/نحوه پاسخ گویی هشدار/استفاده از کیجن ها و .... همه و همه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . هر چند به ظاهر فقط به عنوان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در لیست مطالب آموزشی جا خوش کرده، ولی فکر نمیکنم چیز ناگفته ای در این باره باقی گذاشته باشم.
سلام
چه طور میشه ادرس سایتی رو توسط فایروال بلاک کرد؟
چند صفحه قبل توضیح داده شده، اگر موفق نشدید راهی نیست.نقل قول:
از دست آواست خسته شدم , یه روز تحریم میکنه .الانم حدود یک هفه است که هر دور روز انتی ویروسش آپدیت میشه .می خوام پاکش کنم و comodo internet security رو نصب کنم .فقط دودلم نمی دونم که آیا در حد اون هست یا نه؟
کسی می تونی برای ما قوت قلبی باشه و منو راهنمایی کنه؟
اگه بدرد نمی خوره به جای اون چی نصب کنم؟
درودنقل قول:
آخه داداشی توی تاپیک کومودو انتظار داری دیگران بهت بگن برو یک آنتی دیگه نصب کن !!!!!!
در هر صورت من نظر شخصی خودم رو میگم....بقیه هم هر جور صلاح بدونن میتونن نظر بدن
من دوتا آنتی بیشتر نصب نکردم...نود و کومودو...ولی خدایی از کومودو تا حالا که راضی بودم...از زمانی هم که کومودو نصب کردم ویروسی نشدم... رایگان هم هست .... فارسی رو هم ساپورت میکنه... خلاصه برای من که عالی بوده و من کاملا راضی هستم.
بقیه هم اون رو تایید می کنن؟ یعنی در حد آواست هست؟نقل قول:
شاید بهترین راه این باشه که خودت تجربه کنی...من تجربه کار با آوست رو ندارم.وقتی دیدم کومودو نیازم رو به راحتی برطرف کرد دیگه سراغ انتی دیگه نرفتم.من فکر میکنم اگه بتونی بصورت حرفه ای کار با کومودو رو یاد بگیری از آنتی های دیگه دست بکشی.حالا بهتر از آوست باشه یا نباشه من نمیدونم.نقل قول:
راستی کومودو می تونه جلوی فلشهایی که ویروسین و به سیستم می زنیم اجرا میشن رو بگیره ؟
حتی میتونید توی سندباکس اجرا کنی تا اگه ویروسی هم بخواد اجرا بشه برای ویندوزت خطری نباشه.نقل قول:
این که گفتی یعنی چه؟نقل قول:
یعنی ویروس رو تشخیص می ده و ما همچنین می تونیم اون رو در سندباکس اجرا کنیم ؟
یا قادر به این کار نیست؟
به نقل از دوست خوبم علی عزیز: میشه گفت کومودو به همه فایلهای ناشناخته گیر میده مگر اینکه خلافش ثابت بشه.نقل قول:
نقل قول:
سلام
فلشی ویروسی باشه، آنتی ویروس کومودو _مثل بقیه آنتی ها_ ویروسها را شناسایی میکنه. اما اگر مثلا یه ویروسی باشه که هیچ آنتی ویروسی در اون لحظه نتونه شناسایی بکنه و ویروس بخواد از طریق فلش وارد سیستم بشه و سیستم شما را آلوده بکنه، بخش "حفاظت" کومودو جلوشو میگره.
سلام دوستان ..
آیا کومودو می تونه جلوی ویروس های سخت افزاری رو بگیره مثل "بایوس . کارت شبکه . یا مودم ADSL " مخصوصا مودم ADSL که همه چینی هستند. شاید backdoor رو نصب باشه. اگه قویترین برنامه امنیتی و سخت افزاری رو داشته باشید با ویروسی شدن بایوس کار تمومه. چه جوری میشه جلوی این ویروس ها رو گرفت؟ یا بفهمیم کامپیوتر ما به این ویروس ها آلوده هستش یا نه??
یه نگاه به این بندازید بد نیست.
سلام
چرا وقتی کومودو آپدیت نیست و یا زمانیکه چند روز از آپدیت شدنش میگذره موقع باز کردن کومودو و یا زمانیکه روی یک فایل برای اسکن کلیک میشه زمان زیادی (حدودا 4 دقیقه) طول میکشه تا برنامه باز بشه ؟
چون اتصال دائمی به اینترنت و امکان بروز کردن رو همیشه ندارم این مسئله آزار دهنده هست ،آیا راهی برای رفع این مشکل هست؟
با تشکر
دوست عزیز تا جایی که میدونم توی تنظیمات میشه اپدیت قبل از اسکن رو راحت غیرفعال کرد.نقل قول:
چطوری میشه یه کاری کرد که فلش همیشه تو سندباکس اجرا بشه؟
یا آپدیت قبل اسکن رو کجا میشه غیر فعال کرد؟