سلام گوشی من کا 750 چنجی هست و فقط میخام که منو انو عوض کنم چیکار باید بکنم
cid=49 red
سلام گوشی من کا 750 چنجی هست و فقط میخام که منو انو عوض کنم چیکار باید بکنم
cid=49 red
آقا من كه هر چي توضيح دادم متوجه نشدش اين مشكل يه بنده خدايي هستش من كه تا به حال به اين مشكل بر نخوردم من ميگم USB Flash نصب نشده حالا كسي با اين مشكل بر خورده بگه
برنامه رو که شما دادید به من دانلود کردم ولی بازم همون پیغام epiusb رو میده در ضمن من باید از کجا بفهمم cid گوشیم چنده 36 یا 49 قبلا یه برنامه برای تشخیص cid بود ولی لینکش خراب بود میخوام اگه میشه شما فقط یه توضیح در مورد cid و red یا brown بدید من الن حدود چند هفته هست که تمام این کارهایی رو که گفتید رو کردم وهمیشه توبرنامه farmanager به پیغام epi usb و در برنامه phone xs به پیغام open failed بر میخورم حتی اون فایل pdf هم به من کمک نکرد از شما خواهش دارم که هر چه زودتر در این مورد کمکم کنید..یه توضیح کامل لطفا موفق باشید........
:2: اقا من گوشی رو تبدیل کردم به w800 حالا موقع عکس گرفتن ذخیره نمیکنه
دمتون گرم هرکی میدونه همینجا راهنمایی کنه
به نظر شما این ترفند روی W700 کار می کنه !!!نقل قول:
سلام من تا اونجايي كه ميدونم k750 چهار مدل هستش cid36red,cid36brown,cid49red,cid49brownنقل قول:
و همه ي گوشيها به غير از cid 49 red راحت تر هك مي شن و براي هك cid 49 بايد خيلي دستكاري كني مي توني درايور flash را از سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود كني اونجا اموزش براي cidd 49 red هستش با برنامه ي client ميتوني تمام اطلاعات گوشي را بفهمي:41:
مگه k750 چش بود تبديل كردي:18:نقل قول:
فکر کنم اگه یکبار گوشی رو مستر ریست کنی درست بشه.نقل قول:
سلام
گوشی w800 با cid36 هست ...دیروز دادم تعمیر و فلش .. تا قبل از فلش کردن به فار وصل میشد و همه کار هم میشد روش انجام بدم.
ولی الان تا وصلش میکنم به فار (اونجا که میگه C رو نگه دار و کابل رو بزن) گوشی بلافاصله روشن میشه !!
خیلی ممنون میشم اگه راهنماییم کنین.
سلام
گوشی من W800 هست با Far اونو هک کردم و منوش رو عوض کردم ، گوشی رو یه بار Master Reset کردم ، حالا که روشن کردم تو منوی استارت آپ گیر کرده وهرکاری می کنم وارد گوشی نمیشه ، باید چیکار کنم؟
سلام، w700 رو نمیتونم کانکت کنم به فار منیجر..... گوشیم سریال چنج هست، کمک!:18:
cid رو چه جوری باید بفهمم؟ اصلاً چی هست؟!
simsun100 جان باید اول فایل ssw رو با xs رو گوشی فلش کنی بعد به فار کانکت شی cid گوشی را با xs میتونی پیدا کنی و cid نوع سخت افزار گوشی است که برای w700 cid49 است
رفيق من خودم بلدم خودمم آموزش ميدم من رو حرف اون دوستمون كه گفته بود از اون سوال كردم چون تجربه خودش رو گفته بودشنقل قول:
نوشته شده توسط navid_ice_heart_128 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنونم
بهترين انتخاب براي شما فار هستش . شما با فار ميتوني همه تغييرات انجام بدي حتي افزايش اس ام اس بعد فايل rest رو فلش كني گوشي بالا ميادش اصلا انگار خاموش و روشن كردي همه چي سر جاشه كا 750 چينج شده مشكل نداره چون فايل REST با فايل SEFP سازگاري دارهنقل قول:
موفق باشي
آقا تنظيمات دوربينت رو رو گوشي بزار دوباره عكس بگير ببين ذخيره ميكنه اين اتفاق براي گوشي كسي افتاده بود درستش كردم براش البته يادم نمياد دقيق مربوط به چي ميشد حالا تست كن بگو تا بگم چيكار كنينقل قول:
اولا كه دستگاه باكس زياد خوب نيست براي گوشي اونم با اون كسايي كه اونجا نشستن فلش ميكنن. بيشتر وقتها جوري با باكس فلش ميكنن ديگه به نرم افزار كانكت نميشه ولي اين كه ميگي روشن ميشه شما بايد USB Flash رو نصب كني تا گوشي روشن نشهنقل قول:
ممنون از جوابتون . ولی درایور نصب هست و اشکال از خود گوشیه.
یه مشکل دیگه هم این که گوشی من سریال اصلی بود ..حالا که Imei رو زدم فرق کرده ... یعنی بعد از فلش کردن.
الان بخوام بفروشم چنج محسوب میشه ؟ آیا میتونم برگردونم به سریال خودش ؟ چجوری ؟
ممنون.
سلام . اين رشهايي كه در كل تاپيك گفتيد براي w700 هم جواب ميده؟
سلام
من يه مشكل دارم گوشي من k750 cid49 red هستش وقتي همه ي مراحل را طي مي كنم و اسكين واسه مديا پلير مي ريزم دقيقا با 6 بار ورود و خروج از مديا پلير كلا قيافه اش بر ميگرده به حالت اول و وقتي قيافش برگشت به اول وقتي موبايل را خاموش مي كنم بدون اينكه ارم سوني اريكسون بياد خاموش ميشه يعني با زدن دكمه يهو خاموش ميشه ولي اگه 6 بار به مديا پلير نرم و نرفته خاموش كنم معمولي خاموش ميشه يعني ارم سوني اريكسون مياد از بزرگان درخواست كمك در اين رابطه دارم
برو بكوب سره يارو بگو كه سريال گوشي من اصل حالا بهت ميگم همون سريال خود گوشي را بزن نزدي هرچي ديدي از چشم خودت ديدي قوطي گوشي را هم با خودت ببر بعد خودش سريع بر ميگردونه شايد حالا قبول نكنه چرا همون اول نگفتي:18:نقل قول:
پس چرا نشستي پاشو:41:
این مشکل منم بود با یکبار مستر ریست کردن گوشی حل شد.راستی چندبار این مسئله رو تو همین تاپیک توضیح داده بودم.نقل قول:
نوشته شده توسط navid_ice_heart_128 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا قابل برگشت هست ؟نقل قول:
اگه اون انجام نداد ...جای دیگه این کار رو میکنه برام؟
گوشی سونی اریکسون z1010 وقتی سیم میذارم میگه insert correct sim یعنی للکه می خوام بدونم خودم می تونم نرم افزاری آنلاکش کنم یا باید بدم بیرون با باکس آنلاک کنن
راهنمایی لطفا
salam
chera t630 blue toth nemegire?
سلام چرا فار گوشيمو نميشناسه
گوشي من :w700
بعد از اين كه كليد c رو نگه مي دارم erorr ميده
چند تا اموزش خوندي اخه عزيز بايد cid گوشي firware و red و brown بودنش را بفهمي واسه ي هر كدوم يك پلاگين خاص هستش همين جوري كه نميشه:19: :19: :19: :19: :19: :19: :19: :19: :13: :13: :13: :13: :13: :13: :13: :13:نقل قول:
ممنون ميشه بگي تو كدوم پستها در اين مورد بحث كردين اخه من دقيقا اين بحثا يادم هستش حتي يكي هم همين مشكل را داشت تو همين تاپيك بود يادمه:21:نقل قول:
ولي اون موقه حتي من نمي دونستم far manager چيه به هر حال ازت خيلي ممنون دوست عزيز:40: :11: :40: :11: :40: :11:
كمك همين حالا گوشيمو تو قسمت master rest reset setting را زدم باز هم همون شد وقتي 6 بار به مديا پلير رفتم باز هم همون جوري برگشت مثل اولي بعد rest all را زدم حالا كه گوشيم روشن ميشه ميگه كه زبان انتخاب كنم فقط كليد هاي با لا و پايين جي استيك را ميشناسه هرچه روي فارسي فشار ميدم نميره
راستي من منوي گوشي را قبلا عوض كردم اون اسكورول بار را حذف كردم و فضاي اس ام اس هامو بيشتر كردم مي تونه دليلش يكي از اينا باشه
كسي نمي خواد جوابمو بده خودم پيدا كردم اين فايل تو reset پاك شده بود tpa\system\layuot\layuot.xmlنقل قول:
شما كه گفتي يك بار ريست كنم درست ميشه اخه درست نشد كه هيچ اون فايل بالايي پاك شد كه هيچ تمام عكسهاي مديا پلير را هم كه كپي كرده بودم پاك شد:41: :41: :41: :41: :41: :41: وقتي يك چيز را مطمين هستيد لطفا بگيد:2: :2: :2: :2: :2: :2:
گوشی من رجیستر چنجی هست من میتونم اینو رو گوشیم بریزم؟
ایا بدش گوشیم شبکه رو میشناسه؟
مشكل شما چيه بگو م كمكت كنمنقل قول:
مشكل شما usb flash هستش درايور رو خوب نصب نكردي يعني نصب نشده بعضي موقع حتي سي دي خود گوشي رو ميزاري نميشناسه از چند تا درايور مختلف استفاده كن يكي ميشناسه جاي ديگه هم يكي مشكل رو داشتش چند تا درايور مختلف دادم بهش درست شدشنقل قول:
گوشي شما مشكل هنگ كردن هم داره يا كند شدش؟!!! يه بار ريست كن درست نشدش يه بار فرمت كن چون رم گوشي ويروس ميگيره هم اين مشكلات پيش ميادشنقل قول:
اين مشكل غير از اينكه براي لاك بودن گوشي هستش براي اينم هستش كه اگه چينج شده باشه اينجوري ميشهنقل قول:
پلاگين رو گوشي شما جوابگو نيستش بايد ببري بيرون با باكس انجام بدن ولي بايد مطمئن باشي كه لاك هستش چون اين پيغام هم شبكه اي هستش هم اينكه سريال گوشي پريده
بله براي گوشي شما هم صدق ميكنه ميتوني تغييرات انجام بدي طبق آموزشنقل قول:
خودت فلش كردي؟؟؟ اگه پريده پس چينج بوده چون الان اينقدر تو كلاه برداري پيشرفت كردن سريال گوشي رو يكي ميكنن شما تو خيال خودت ميگي اصله ديگه غافل از اينكه با يه بار فلش سريال ميپره من گوشي زياد تعمير ميكنم ديدمنقل قول:
حواستون باشه احتمالا براي شما هم همين بوده چون سريال اصل موغعي ميپره يه سخت افزار داره اون عوض بشه يا اسيب ببينه
آقا يكي به داد ما برسه.
من گوشيمو بصورت زير فلش كردم
اول فايلهاي main و fs رو با برنامه gslide پردازش كردم.بعد توسط xs++ اول فايل fs رو فلش كردم.بعد هم cda رو فلش كردم.آخر سر هم فايل مين رو فلش كردم.
ولي حالا 15 دقيقه هست كه گوشي رو روشن كردم و ميگه please wait.
مشكل از كجاست؟
كشتي مارو با اين درايو هات همه اينا تو sek750i.pl و topsony هست.مثله پيام بازرگاني همه جا تبليغ ميكني.نقل قول:
يكيشو آپلود كردم پدرم در آومد.اولش ميگيد خطري نداره كمكتون ميكنميم و...
ولي از صبح دارم سوال ميپرسم يكي نيست جوابمو بده.
من که گفتم مشکل من با Reset حل شد.پس خودم امتحان کرده بودم.در ضمن نمیدونستم فایلهای سیستمی با Reset پاک میشن.مگه اینکه فایلLayuot رو بوسیله پچ به حافظه گوشی انتقال داده باشی.نقل قول: