داداش گلم تلویزیون خوبی من خودم 32EX500 دارم با تنظیمات حرفه ای میتونی یه کیفیت عالی ازش بگیری ولی اگه امکانش هست که V20 بگیری خیلی عالیتر میشهنقل قول:
Printable View
داداش گلم تلویزیون خوبی من خودم 32EX500 دارم با تنظیمات حرفه ای میتونی یه کیفیت عالی ازش بگیری ولی اگه امکانش هست که V20 بگیری خیلی عالیتر میشهنقل قول:
من میخوام v20 بخرم .
چند سوال :
1. کشور سازنده ؟
2. گارانتی ؟
3. فقط رنگ نقره ای داره ؟
4. تو خریدش باید به چه چیزایی دقت کنم ؟
5. --- داره خودش یا نه ؟
ممنون
ممنون از توجه دوستان.:10:نقل قول:
فاصله تلویزیون با بیننده به طور معمول حدود 7 متر میشه.
اما به طور میانگین 3.5 تا 4 متر
خيلي ممنون ميشه بگيد چه تنظيماتي بهش دادي مثلا ..چي بوده چي شده ؟؟؟نقل قول:
من اگر ex710 بگيرم خوب خيلي از ex500 در حالت عالي بهتر خواهد بود چه برسه بهش تنظيمات هم بدم...نميدونم والا..هر چي شما بگيد...با 1300 کجا v20 ميدن ما هم بخريم...البته پول پست هم کم بگيره تا شهر بيرجند...؟؟؟
داداش گلم با تنظیمات میتونی مثلا مشکی عمیق خیلی بالا ببری و لذت ببرینقل قول:
اگه تهران فامیل داری بگو بیاد تهران با 60 تا 100 کرایه بعد با اتوبوس بیاد بیرجند آخرش فکر نکنم 150 بیشتر شه ولی ارزش داره
بچه ها طبق آخرین خبرهای من V30 تو بانه موجوده کسی اطلاعاتی داره ؟
ممنونم ..نه والا اشنا ندارم..اگه داشتمم بهش همچين زحمتي رو نميدادم..هر که طاووس خواهد جر هندوستان کشد..
ما به همون ex710 و 6960 راضي هستيم..
سری EX701 خیلی خوبه پشیمون نمیشی بخری انشاالله خریدی با یه تنظیم حرفه ای میزنی تو پوز V20 ولی یه زنگ بزن بانه ببین چقدر هزینه می گیرن تا بیرجند شاید خیلی نباشه
بچه ها یه زحمت کسی عکس کارتونه V30 داره بی زحمت بذاره لازم دارم شدید
به سلامتی اگه یه سر به پست های قبل بزنی اطلاعات خوبی میتونی به دست بیارینقل قول:
1. بستگی داره چه مدلی بخوای مثلا سری S مال سنگاپوره یا سری R مال ایران که میگن تو ژاپن مونتاژ میشه که بعید میدونم
2. فقط سری R گارانتی داره
3. مشکی هم داره
4. اگه سری R بگیری که هیچ فقط مطمئن شو دستگاه دست دوم نباشه ولی اگه میخوای از بانه خرید کنی به همه چیز مخصوصا پیکسل که نسوخته باشه
5. سری R نداره چون برای ایران ساخته میشه ولی سری S داره که فدای گارانتی میشه
برای اطلاعات بیشتر به پست های قبلی یه سری بزن
از دوستان عزیزی که v20 دارند خواهش می کنم رک و راست خیال ما رو بابت این مسائل راحت کنند :
- قضیه جا موندن سایه رو تصویر
- صدای فن
- برایتنس نه چندان زیاد ( البته قبول دارم که تو پلاسماها از همه بهتره ولی از LED برایتنسش پایینتره )
- واینکه بالاخره دوام پلاسماها بیشتره یا LEDها ؟
من تا وسط هفته آینده حتما باید یکی از این سه تا رو بگیرم : :41:
شارپ کواترون "40 _ سونی "NX700 40 _ پاناسونیک "V20 42
این شارپ رو که انگار هیچکس نرفته دنبالش که در موردش نظری نیست، سونی هم که هر کی گرفته کاملا نظرش مثبته، پاناسونیک هم که ترکونده ولی این سه موردی که ذکر کردم آدم رو تو شک میندازه! :13:
مصرف : تقریبا روزی 10 ساعت _ فضای محیط : تقریبا 30 - 35 متر مربعی شکل، نورگیر : کاملا روشن .
من فعلا ندارم ولینقل قول:
جا موندن تصویر خیلی کم پیش میاد نهایتش تو میخوای 3 ساعت یه کانالو ببینی اولا اکثر کانالها لوگوی متحرک دارن مثل کانال پنج خودمون یا اگرم نباشه پیام بازرگانی که هست مثل کانالهای ایران و کانالهای در پیت ایرانی تو ماهواره
صدای فن اگه مدلی که میگیری داشته باشه خیلی کمه تا حدی که با دقت زیاد و فاصله ی نزدیک شنیده میشه
داداش گل اگرم برایتنسش بیشتر باشه حاضری مشکی عمیق و رنگ طبیعی تر پلاسما رو فدای برایتنس بیشتر کنی؟
واسه جاهای روشن همه ی سیستم ها دارای فیلتر هستن ولی فکر کنم LED یه کم بهتره
عمر پلاسما بیشتره (ساعت کار بدون افت کیفیت)
در کل با این فاصله که گفتی به نظر من 50" بگیر ولی پلاسما بگیر که پشیمون نشی
چه فرقی بین R , S هست ؟ ( قطعات , کیفیت تصویر و ... )نقل قول:
من هر جا رو گشتم همه نقره ای بود . شما مشکی کجا سراغ داری ؟
از بانه نمیخوام بگیرم .
در کل کدوم سری بهتره ؟ R یا S ؟
وقتی خیلی باهاش یه تصویر ثابت نگاه کنی جاش میمونه ولی خود به خود بر طرف میشهنقل قول:
بعضی مدلا تو ایران فن داره بعضی نداره ولی جدیدا هیچکدوم فن نداره
برایتنسش از بعضی led یا بیشتره از بعضی کمتره کلا اینقدر برایتنس داره که خودت کمش میکنی بر عکس led یو lcd که برایتنسش تو خونه و زیر نور کم به چشم نمیاد واسه اینکه کنتراستشون کم میشه این پلاسما چون مشکیو خیلی عالی نشون میده کنتراستش عالیه حتی تو نور کم واسه همین تصویرش مثل آب خوردن هر led یا lcd که فکر کنی تو خونه میکنه تو جیب بقلش.
یه چیز دیگه اینکه برایتنسش با تغیر زاویه دید افت نمیکنه
پلاسما عمرش 100 هزار ساعته ledیم 100 هزار ساعت ولی برایتنس پلاسما دیرتر افت میکنه.
---------- Post added at 03:47 AM ---------- Previous post was at 03:44 AM ----------
سری r سفارش ایران و افغانستان و پاکستان و عراقه!!نقل قول:
سری s سفارش سنگاپوره.
سری s تیونر دیجیتال داره سری r نداره
v20 اصلا مدل مشکی رنگ نداره همشون نقره ایه ماته.
در کل سری s بهتره ولی گارانتی دارش کم گیر میاد.
کسی تو مشهد یا تهران جایی سراغ نداره که سری s رو داشته باشن ؟
تفاوت قیمت این 2 سری چقدر هست ؟ ( در مدل 50 اینچ )
اگه خیلی براتون مهمه و تو تهران آشنایی دارین بگین از بانه براتون بفرستن تهران بعد از تهران بدین یه اتوبوس بیاره بیرجندنقل قول:
کسی میتونه شماره اون فروشنده وی 20 تو بانه رو برام سند کنه یا نه؟
کسی نیست جوابه منو بده؟ دفعه سومه که دارم سوال میکنم اما کسی جوابمو نمیده.
برای رفع IR باید تصویر خاکستری ثابت پخش بشه یا متحرک؟
تلویزیونV20 که ما گرفتیم پیکسل سوخته داره گارانتی بدم عوضش میکنن یا نه؟
خاکستری ثابت
پیکسل سوخته تا سه تا دونه شامل گارانتی نمیشه.
کسی میتونه مقایسه ای بین 6960 سامسونگ و v20 انجام بده؟لطفا نگید تاپیک رو بخون حوصله خوندن 158 صفحه رو ندارم.
v20 فرمت mkv رو میخونه؟ تیونر دیجیتال داخلی داره؟
این مقایسه C8000 با V20 هست که از نظر کیفیت تصویر دو بعدی اگر از سری C6000 بهتر نباشه بدتر نیستنقل قول:
زاویه دید V20 هم چون پلاسما هست عریضتر هست و مصرف برق بالاتری داره.
mkv رو میخونه؟
تیونر دیجیتال داخلی داره؟
مدل V20R تیونر دیجیتال نداره ولی مدل V20S تیونر دارهنقل قول:
MKV هم پخش نمیکنه اگر ین پنل رو انتخاب کردین برای اینکه بتونید فرمتهای تصویری مختلف رو پخش کنید حتما باید به فکر یک HD مدیا پلیر باشید که قیمتی در حدود 130 هزار تومان داره.
سلام
میخواستم ببینم کسی این v20 رو نداره -- اگه داره چندتا عکس از شبکه های داخلی و فیلم ازش بذاره ، شاید از این وسواس بیخود نجات پیدا کنیم
چرا خيلي ها تو اين تاپيك دارن و كيفيتش هم عاليه.نقل قول:
شما در چه موردي وسواس داريد؟
به این فکر می کردم که اگر V20R رو با فریمویر سری B یا E که موجوده Update کنیم ممکنه چه اتفاقی بیافته و راهی برای برگشت وجود داره؟
از کدوم منبع عمر پنلهای LED رو ذکر کردید . چون تا اونجایی که من میدونم خیلی از شرکتها مثل سامسونگ و ال جی رسما نمی گن و به جز سری 700M شارپ از بقیه چیزی ندیدم .نقل قول:
کد:http://www.maadiran.com/Persian/Products/TV/TVDetails.asp?Height=768&ID=74#
کد:http://www.panasonic.ae/PR/Pages/TH-L42D25.aspx
کد:http://www.goldiran.ir/pd-423.htm#2
کد:http://www.samsung.com/us/video/tvs/UN65C8000XFXZA-features
کد:http://www.samsung.com/iran/consumer/tv-audio-video/tv/led-tv/UA46C8000XRXHC/index.idx?pagetype=prd_detail&returnurl=
راستی جریان این 800 کادر در ثانیه چیه که سامسونگ توی سایت فارسیش زده (به لینک آخر مراجعه کنید)؟
با تشکر از شمانقل قول:
وسواس من نسبت به وضوح تصویرش هست چون متاسفانه توی یکی از شهرهای جنوبی زندگی میکنم اینجا کسی نداره که ببینم ولی یکی از اشنا ها پلاسما ال جی داره ( مدل نمیدونم) ولی تصویر بنظر یکم ماته
یه وسواس دیگه هم دارم که تصاویری که از پنل این تی وی توی اینترنت دیدم میشه گفت زیاد جالب نیست البته قبول دارم توی عکس خیلی تفاوت با اصل جنس وجود داره
من میخوام فردا برم یه v20 50 بخرم .
میخواستم ببینم موقع تحویل دستگاه و تست باید به چه چیزایی دقت کنم ؟
یه چیزایی در مورد پیکسل سوخته هم خوندم اون رو چجوری باید تشخیص داد ؟:31:
دوستانی که v20 دارن چه سینمایی گذاشتین کنارش ؟
ر.س.ی.و.ر چه مدل و مارکی بگیرم که بالاترین کیفیت رو بهم بده ؟
:11:
خوب به سلامتی و با دل خوش. می تونید مجموعه ای از تصاویر رنگی رو استفاده کنید وقتی TV هر کدوم از رنگها رو نشون میده روی صفحه دقت کنید که نقطه ای با رنگ دیگه وجود نداشته باشه میتونید نمونه اش رو از آدرس زیر دانلود کنید.نقل قول:
کد:http://www.4shared.com/file/kWt7H0Eb/HDTV_tester.html
صداشو تست کنید ولوم رو افزایش بدید و به صدا گوش کنید ببینید کاملا مفهومه و پارازیت و صداهای آزار دهنده اضافی داره یا نه.
عمر پنل رو چک کنید قبلا دوستان روش شو ذکر کردن ببینم اگر پیدا کردم براتون لینکشو میزارم
دقت کنید که باید اطراف قاب پنل برچسبهای مربوط مشخصاب پنل باشه .
شماره سریال پنل و کارتنش رو چک کنید همچنین گارانتیشو که فکر میکنم 12 ماه از تاریخ فاکتور باشه ولی اگر از نمایندگی مرکزیش بخرید چند ماه بیشتره.
من چیز دیگه ای به خاطرم نمی یاد فقط برای اتصال USB فرمتش بهتره fat32 باشه و به غیر از فایلهای تصویر و صوتی که mp3 باشه فایلهایی اضافی دیگه مثلا از word یا pdf رو USB نداشته باشید که ممکنه TV نتونه USB رو نخونه
پیدا کردن سینمایی که باهاش ست بشه کار آسونی نیست من با Philips 3569 ست کردم البته بیشتر از اینکه سینما با TV ست بشه با میزش ست شد . مدل میزش جلیسه . که چون باندهای فیلیپس چوبی و طرح داره با میز مشکی رنگش ست میشه . خوب این سلیقه ایه میتونید طرحهای میزا رو اینجا ببینید
کد:http://www.jalice.ir/Generals/fa/ProductDetailList.aspx?ID=221&TypeID=76
برای اطلاعات بیشترم در مورد سینمای خانواده به تاپیکش مراجعه کنید
اینم روش مشاهده ی عمر پنل:
در حالت روشن دکمه v- در کنار پنل را فشار دهید و همزمان دکمه recal روی کنترل را سه بار فشار دهید
حالا باید صفحه منو را ببینید و کلید 2 را بزنید و بعد ok کنید
بوسیله کروزر پایین آمده و روی ptct بروید
بطرف راست جدول که خالی است بروید و دکمه mute را 3 ثانیه فشار دهید
عدد روبروی time کارکرد پنل شماست
برای خارج شدن بایستی دکمه exit را چند ثانیه فشار دهید
دوستان مصرف برقشون چقدره؟ نمایندگی گفت هم اندازه LED هستش،درسته؟
دوستان عزیز خسته نباشید من چند وقت پیش فکر میکنم یک ماه میشه تو یه پست در مورد صدای بدنه v20 یه مطلبی نوشته بودم منتها حتی دوستانی که تعدادشون کم هم نبود و این مشکل رو داشتن و اون موقع به من پیام خصوصی داده بودن دیگه این موضوع رو مطرح نکردند.
متاسفانه در بعضی اوقات که فضای خونه خیلی ساکت هست بخصوص شبها یه صدایی مثل انقباض و انبساط بدنه تلویزیون که قبلا در تی وی های crt هم وجود داشت توی v20 شنیده میشه.
بعضی از دوستان گفتند که میز رو جابه جا کنید که البته من این کار رو انجام دادم ولی درست نشد.
این مشکل تا موقعی که هوا سرد نشده بود و بخاری گازی روشن نبود وجود نداشت اما الان وجود داره و بسیار هم محسوس هست
دوستان اگه به این مورد برخورد کرده و حلش کردن لطفا راهنمایی بفرمایند
با تشکر
دوست عزيز من الان بعد از طي 100 ساعت اوليه كه كنتراست و باقي تنظيمات زير 50 بود در مد سينما از اون دارم استفاده ميكنم و تصويرش عاليه , رنگها زنده و شاداب و برايتنسش هم خيلي خوبه , اما باز خودتون بايد ببينيد, هر چند من نديده خريدم و از انتخابم هم بسيار راضيم.نقل قول:
البته من با تيونر ديجيتال كانالهاي داخلي رو ميبينم براي همين كيفيتش خيلي خوبه.
ديگه سورس HD بماند !!!
دوست عزیز من تقریبا باهاش کنار اومدم و بهش اهمیت نمیدم . این مورد مال 10 تا 15 دقیقه اول روشن شدن تلوزیون و بعد از خاموش شدنشه . که به نظر می یاد مربوط به گرم و سرد شدن پنل باشه چون وقتی که جریان برقم قطعه و TV رو از برق کشیدم بازم شنیده میشه. نمی دونم بقیه هم این مشکل رو دارن یا نه ولی وقتی بیشتر دقت می کنم می بینم این طور صداها رو حتی از مونیتور PC یا فریزیر و دستگاهای دیگه هم می شنوم. اگر ماله شما دایمیه با نمایندگیش تماس بگیرید و ازشون بخواهید TV رو چک کنن شایدم مربوط به هیت سینک باشه . دوستانی که اطلاعات بیشتری دارن لطفا راهنمایی کنن .نقل قول:
این لینک مشکل داره دانلود نمیشه :
http://www.4shared.com/file/kWt7H0Eb/HDTV_tester.html
نقل قول:
شاید به خاطر فیلترینگ باشه از این آدرس دانلود کنید از مسیر regular download . حجم فایل فقط 14k واسه همین صفر نشون میده .
کد:http://hotfile.com/dl/108244128/0def7fa/HDTV_tester.rar.html
سلامنقل قول:
در مورد چگونگی بررسی و تست تلویزیون که یکی از دوستان پاسخ شما را دادند.
اما برای این مدل یعنی V20 ، سینمای خانگی پاناسونیک بخواهید دو مدل 2010 با تلویزیون شما ست یا به قولی هماهنگ هستند . اگر سینمای خانگی دی وی دی بخواهید مدل PT-980 و اگر سینمای خانگی بلوری مد نظر دارید مدل BT-735 با تلویزیون V20 هماهنگ هستند به خصوص برای ویرا لینک و برگشت صدا . به گفته شرکت بانیان هر دو مدل وارد و عرضه شده اند اما هنوز از مدل BT-735 در فروشگاه ها خبری نیست!!!
در مورد رس.یور هم بسته به بودجه شما به ترتیب دریم باکس مدل 800 SE با قیمت حدود 600 هزار تومان و ویو پلاس مدل Solo با قیمت حدود 350 هزار تومان و در آخر ایکس کروز مدل 400 HD با قیمت حدود 200 هزار تومان بهترین گزینه های فعلی می باشند اما در بین این سه مدل بنده ویو پلاس سولو را به شما پیشنهاد می کنم.
سلام جناب ALUCARD از شما به خاطر راهنماييهاي بجا و دقيقتون واقعا متشكرم.2 تا سوال داشتم كه اگر لطف كنيد و جواب بدهيد ممنونتان ميشوم. 1 اول اينكه يه مدل خوب از HD مديا پلير براي V20 معرفي كنيد كه تمام يا اكثر فرمتهاي صوتي وتصويري را پخش كند. 2 دوم يه مدل سينماي خانگي خوب تا 4000000 تومان بدون توجه به ماركش به من معرفي كنيد . باز هم از شما وتمام دوستاني كه ما را ياري ميكنيد متشكر و ممنونم.
دوستان سلام .آيا بعد از گذشت حدود 200 سايت از كاركرد V20S محدوديتها كمتر شده يا باز هم بايستي از مدهاي سينما يا ديناميك با كنتراست پايين استفاده كرد يا نه . اگر بعد از گذشت 200 ساعت از عمر اين TV باز هم نياز به تنظيمات خاصي دارد و يا مواردي را بايد رعايت كرد لطفا راهنمايي كنيد.
ایا میتوان در قسمت منوی مخفی v20s زبان فارسی را فعال کرد؟جالبه که در این 160 صفحه فقط اموزش ساعت کارکرد v20 وجود دارد و هیچ بخش اموزشی در مورد این تلویزیون وجود ندارد.فکر کنم اگر تاپیکی برای اموزش این تلویزیون پر طرفدار ایجاد بشود خیلی مفید خواهد بود.
بودجم برای ----- کمه تا 150 چی میشه گرفت ؟ و چه چیزایی رو از دست میدم ؟نقل قول:
کانال های hd رو باز کنه و hdmi داشته باشه کافیه !
البته اینجا بحث ----- ممنوعه دوست من!!!نقل قول:
بودجم برای ----- کمه تا 150 چی میشه گرفت ؟ و چه چیزایی رو از دست میدم ؟
کانال های hd رو باز کنه و hdmi داشته باشه کافیه !
ولی بهترین اسمشو نبر تو رنج قیمتی شما ISTAR 20000-HD هست!!! که خیلی عالیه!!
یکسالم شرینگ مجانی داره!!! قیمت 160!!!