ترکيب استقلال به شرح زير است:
سيدمهدي رحمتي، اميرحسين صادقي، پژمان منتظري، علي حمودي، حنيف عمرانزاده، جواد نکونام، خسرو حيدري، جيلويد ساموئل، مجتبي جباري، آرش برهاني و فرزاد حاتمي.
ورزش3
Printable View
ترکيب استقلال به شرح زير است:
سيدمهدي رحمتي، اميرحسين صادقي، پژمان منتظري، علي حمودي، حنيف عمرانزاده، جواد نکونام، خسرو حيدري، جيلويد ساموئل، مجتبي جباري، آرش برهاني و فرزاد حاتمي.
ورزش3
خوب نیمه ی اول نمیدونم چرا اینجوری بازی کردیم
جواد آقا که میگه استراتژی قلعه نوعی آخه تو خونه کدوم آدم عاقلی از این استراتژی ها میذاره
من به نیمه ی دوم امید دارم انشاالله که گل بزنیم
استقلال شکست خورد و صدرنشین ماند/ دشواری صعود در گروه مرگ
تیم فوتبال استقلال ایران از ساعت 21 در ورزشگاه آزادی و در حضور 80 هزار و 300 تماشاگر (طبق اعلام بلندگوی ورزشگاه) به مصاف تیم الهلال عربستان رفت که بازی با نتیجه یک بر صفر به سود الهلال عربستان به پایان رسید.
نواف در دقیقه 35 برای الهلال گلزنی کرد. روی این گل بازیکنان استقلال مقصر بودند. نکونام توپ را به بدن عمر-ان-زاده کوبید و توپ مقابل مهاجم تیم الهلال افتاد و او گلزنی کرد.
استقلال در نیمه دوم حملات زیادی بر روی دروازه الهلال انجام داد که نتوانست از این حملاتش استفاده کند.
با این پیروزی وضعیت گروه 4 مسابقات که به گروه مرگ مشهور است دشوار و پیچیده شد و هر 4 تیم شانس صعود پیدا کردند.
مالک البشیر داور سنگاپوری به امیر حسین صادقی و فررزاد حاتمی، سیاوش اکبرپور از استقلال و سلطان البیشی و سالم از الهلال کارت زرد نشان داد.
در دیگر دیدار این گروه تیم العین و الریان با یکدیگر بازی کردند که الریان قطر 2 بر یک پیروز شد.
ترکیب استقلال:
سید مهدی رحمتی، امیرحسین صادقی، پژمان منتظری، علی حمودی، حنیف عمران-زاده، جواد نکونام( از دقیقه 46 هاشم بیک-زاده)، خسرو حیدری، جی-لوید ساموئل، مجتبی جباری، آرش برهانی (از دقیقه 46 ایمان موسوی) و فرزاد حاتمی (از دقیقه 81 سیاوش اکبرپور)
سرمربی: امیر قلعه-نویی
جدول گروه به شرح زیر است:
1- استقلال ایران 7 امتیاز
2- العین امارات 6 امتیاز
3- الهلال عربستان 6 امتیاز
4- الریان قطر 4 امتیاز
FARS
مزد ترس....!!
اگه یه ذره معرفت داشتید نیمه اول اونجوری افتضاح بازی نمی کردید به حرمت 80 هزار تا آدم که از کار و زندگیشون زدن که جواب مصاحبه های رنگارنگ شما رو بدن ...
بابا بهترین مربی لیگ (ای گل بگیرن در اون لیگ) این ترس مسخرت رو بذار کنار ...
آقای تعویض طلایی !گنـــــــد زدی با اون تعویضات.دیگه توضیح نمیدم همون گند زدی کافیه ...
حالا الریان هم میاد تهران مارو ببره !ما هم که اینجور مواقع نه نمیگیم خدا رحـــــــم کنه ...
آقای لجــباز فرهاد جلوی این عربها خوراکشه بازی کردن ...کی میخوای خرفهم بشی مشخص نیــــست...
بدبخت اون هواداری که رفت اونجا و تحت فشار به تیمش هم ضرر زد بدون اینکه خودش اون لحظه بفهمه و احتمالا محروممون میکنن از بازی بعدی ولی دیگه کسی حق نداره بگه هوادار فلانه هوادار ....چون لیاقت هوادار نداریم
آخرای بازی هم که 80 هزار استقلالی نما یه سر و صدایی کردن .... بی تربیتا !
آقا بعد از مدتها این بازی رو نرفتم استادیوم اینطوری شد !
ولی یه جورایی مشکوک بود قضیه
استقلال که با این باخت چیزی رو از دست نداد و همون صدر هست فقط الهلال تونست جای العین رو بگیره
این تیمی نبود که هفته پیش 2-1 الهلال رو تو خونه برد
انگار بازیکنا رو قبل بازی یه دل سیر کتک زده بودن ، نکونام که وا رفته بود همون بهتر تعویض شد وگرنه یه سوتی دیگه میداد
باز هم دم ساموئل گرم با غیرت بازی کرد تو 2-3 تا صحنه موقعیت خوبی درست کرد
آخه کدوم آدم عاقل ، تو این شرایط جدول ( اول بودن و با باختن چیزی رو از دست ندادن) میاد با فرمیشن 3-5-2 کنترولی بازی که بعد مجبور بشه تو نیمه دوم بعد از دریافت گل تغییر سیستم بده؟
آقای قلعه نوعی از دوتا 2 تا CM در مرکز و یک PlayMaker مقابل اینها استفاده کرده ، بعد علاوه بر این دو هافبک دفاعی و سه CB که پشت سره اینها قرار داده ، دوتا بال کناری هم حال Winger Back رو به خودشون گرفتن و کاملا با دفاع چپ و راست حریف به عقب بر میگردن ! خوب تو ضد حمله چیزی باقی نمیمونه دیگه :n02:
واقعا سوهان اعصاب بود اين بازي. يه هفته حالمون خراب ميشه.
تف به اين بي غيرتي اينا
حداقل نزدن پاي يكي از اينا رو بشكنن يكم دلمون خنك شه!
دوست من همین مربی که داری ازش صحبت می کنی همونی هست و الهلال رو تو عربستان برد .نقل قول:
تا تیم میبره تشویقش می کنند و هر وقت هم که میبازه مقصر هست .!
توی ایران مربی از قلعه نوعی بهتر چه کسی هست که بیارن .
اشتباه نکونام هم تقصیر قلعه نوعی بود ؟
باخت هم جزوی از بازی هست
باور کنید همون اول بازی گفتم یا این بازی رو میبازیم یا به زور مساوی میکنیم که بدبختانه مورد اول اتفاق افتاد! البته ناراحت نیستم چون حقمون بود! کدوم تیم تو خونه خودش با این همه هوادار اینطوری بازی میکنه؟! مظلومی هر چقدرم بد بود هیچوقت جلوی این همه تماشاگر اینطوری بازی نمیکرد ولی قلعه نویی واقعا شورشو درآورده :angry:
یه سوال بدجوری ذهن منو مشغول کرده، آیا تا به حال با اومدن عمرانزاده به نوک حمله تیم نتیجه گرفته؟ :n13:
پ.ن: دوستان یه درخواست دارم ازتون خواهش میکنم خواهش میکنم بازی بعدی نرید استادیوم، ببینید بازیکنا جنبه این همه تماشاگر رو ندارن! اون از بازی سپاهان اینم از این... دیدید که چطوری تو عربستان نتیجه گرفت هیچ کس نبود حمایت کنه اگه امروزم بازی هیچکس نبود قول میدم با دو سه تا اختلاف میبردیم:n27:
نمیدونم چجور هواداری هست اونی که برای هر باخت یا مساوی بخواد به تیمش ضربه بزنه !نقل قول:
بدبخت اون هواداری که رفت اونجا و تحت فشار به تیمش هم ضرر زد بدون اینکه خودش اون لحظه بفهمه و احتمالا محروممون میکنن از بازی بعدی ولی دیگه کسی حق نداره بگه هوادار فلانه هوادار ....چون لیاقت هوادار نداریم
ترکیب بد بود به نظرم ! نیمه دوم هم بجای برهانی باید حاتمی رو میکشد بیرون ! کلا نیمه دوم 20 دقیقه هم بازی مفید نکردن تیما مسخره بازی بود ! خود زنی بود کلا !
من که دیگه واقعا انتظار دارم از بازی بعد فرهاد مجیدی 90 دقیقه تو همه بازی ها بازی کنه حتی روزایی که مصدومه بزور باید بازیش بده ! تا ببینیم ما مردم قدر نشناس همون فرهاد مجیدی رو هم خرابش کنیم !
بد بودیم شکی نیست ولی این 20 دقیقه آخر اصلا بازی اجرا نشد !! هیییی مصدوم می شدن !! بدم میاد ازین وقت کشی کردنای کثیف !!! اگه می خواست حنیفو بزاره جلو چرا حاتمیو کشید بیرون ! من موندم حاتمی توانایی بیشتری تو گلزنی داره یا حنیف !
نمیدونم چرا اینطوری هستیم ما ایرانی ها از همون چیزی که نمیخوایم برامون بیفته دقیقا همون اتفاق میافته و باید بازیکنا تو باد برد قبلی بخوابند و فقط فقط فقط به فکر پول خودشون باشند و دیگر هیچ.آرش برهانی: تا فردا پول بدهند که مقابل الهلال شارژ روحی شویم!
آخه یکی نیست به قلعه نوعی بگه چرا صادقی بال چپ اصلا با عقل جور در نمیاد چرا موسوی رو میاره تو آخه چرا حاتمی رو برد بیرون اینها همه علت باختن هستن.
و فقط میگن اگه تماشاگرا بیان قول بردیم میدیم بازیکنی مثل برهانی که پولکی هست و تا 4 ساعت مونده به بازی میگه منتظر شارژ روحی هستیم نباید تو این بازی،بازی کنه همش دنبال پول هست درسته پول نگرفتید ولی این حرفم درست نیست.
دلم برا خودمون میسوزه که تیم میبازه ناراحت میشیم و درست برعکس عوامل تیم،دلم میسوزه برای هواداری که باید برای این بازی ضعیف ساعت12 شب برسه خونه.
برد قبلم شانسی بود
یعنی چی این مصاحبه؟؟؟
وی همچنین گفت: برای بازی با تراکتورسازی پاداشی نگرفتیم. گفته بودند پاداش و درصدی از قراردادمان را میدهند. قطعا اگر فردا چنین پولی به ما پرداخت شود، قطعا شارژ روحی برای ما خواهد بود.
آقا یکم با انصاف تر باشید ، همین قلعه نویی هفته قبل الهلال رو برد بهترین مربی ایران بود حالا اینطوری شد ؟
مشکل از قلعه نویی نیست ، با اینکه به نظرم تعویض ها چندان خوب نبود
مشکل از بی دقتی و نبود تمرکز بین بازیکنا بود ، اصلا هماهنگی وجود نداشت
مقداری هم غرور کاذب از بازی رفت وجود داشت که همیشه کار دست استقلال داده
جمعه همین تیم بخواد جلوی گهر بازی کنه از اونا هم میبازه
امیدوارم سر این ترقه ها و جنجالی که الهلالی ها درست کردن چیزی بدهکار نشیم و محرومیتی پیش نیاد
به هر حال همیشه که نمیشه یه تیم ببره ، اتفاقا خوب شد اولین بازی رفت رو باخت تا تو دوتا بازی بعدی بهتر کار کنن
استقلال صعود میکنه ، بازی با العین تو امارات سخته که ببره اونو صعود حتمیه
انگار واسه تیمای ایرانی این یه قاعده کلی شده که اگه مربی از هوادار ها بخاد که حمایت کنند و تماشاگر زیادی هم به استادیوم بیان ، اون موقع فقط هدف حال گیری از تماشاگراست ! چون تیم تاکتیک خاصی نداره ، بازیکنا هم نای دویدن ندارن ، شانس هم که با حریفه نمونش بازی ایران با ازبکستان و همین بازی
بابا مربی پول میگیره که تیم رو هماهنگ کنه اگه مسئول هماهنگی قلعه نوعی نیست پس بابای من مسئول ناهماهنگی تیم هست؟!!نقل قول:
آقا همش تقصیر قلعه نوعیه ! سوتی نکونام و مصدومیت مجیدی و 10 دیقه از بازی رو هم که تماشاگرا خوابوندن و داور هم برای اون زمان هیچ وقت اضافه ای نگرفت ! همش تقصیر آقای قلعه نوعیه !
همین پارسال مظلومی بدبخت رو سر بازی با الجزیره صافش کردن تماشاگرا ! حالا همون عزیز شده !
مربی مسئول هست ولی قرار نیست وقتی بازیکن نا نداره معجزه کنه ، حضرت موسی نیست عصا شو بکوبه زمین ترک بخوره توپ بره تو گلنقل قول:
وقتی نمیشه نمیشه
سوتی نکونام تقصیر مربیه ؟ اون سوتی رو اگه حنیف میداد من برام عجیب نبود ولی نکونام ؟!!
برای این میگم قضیه یکم مشکوکه و این تیم اونی نبود که عربستان رفت
بهتون قول میدم بازی بعدی استقلال خیلی بهتر بازی میکنه ، این باخت تا حدودی لازم بود تا تیم به خودش بیاد
خب حق داره تا حدودینقل قول:
آرش برهانی: تا فردا پول بدهند که مقابل الهلال شارژ روحی شویم!
وی همچنین گفت: برای بازی با تراکتورسازی پاداشی نگرفتیم. گفته بودند پاداش و درصدی از قراردادمان را میدهند. قطعا اگر فردا چنین پولی به ما پرداخت شود، قطعا شارژ روحی برای ما خواهد بود.
پولش رو میخواد ، وقتی آقایون X بودجه نمیرسونن به تیم ، تا کی بازیکن مفتی بازی کنه ؟ فتل هم تا یه حدی میتونه درآمد زایی کنه
این تیم دولتیه ، باید بودجه دولتی بهش برسه که نمیرسه
بازیکن هم وقتی میبینه خبری از پول و پاداش نیست همین میشه
خیلی خنده داره پس یا مربی ایران مربی نیستن یا مربی های تیم های اروپایی جادوگرن..نقل قول:
اگه مربی کارشو خوب بکنه این ناهماهنگی پیش نمیاد .فقط پول
بزرگترین اشتباه توی تعویض ها بود......
اولا که به ممدرضایی خیلی نیاز داشتیم که نیومد....نمی دونم چرا با ایمان موسوی و محمدرضایی اینطوری برخورد می شه اینا اگه بهشون فرصت داده بشه مطمئن باشید بهترینای اس اس می شن....ساموئل اول فصل رو یادتون میاد؟؟؟دقیقا همون داستانه.
دوما هم که سیاوش باید به جای خسرو میومد واقعا نمی دونم خسرو چرا اینطور شده بود.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیک زاده هم که کلا ترکوند تا موقعی که جواد بود یه دونه شوت و یا حمله از پشت محوطه ی جریمه نداشتن قبول دارم توی اون صحنه مثل پت و مت با حنیف عمل کردن ولی اشتباهه دیگه بارسلوناش می کنه چه برسه به تیم ایرانی.
خداییش نمی دونم چه فکری کرد که هاشم رو جای جواد آورد.....جواد کلا یه وزنه سنگین بود برای استقلال......
اون یارو دروازه بانشون ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )من چند بار شمردم بیشتر از 6 ثانیه و حتی چند بار بیشتر از 10 ثانیه یه بارش رو از روی ثانیه شمار دیدم ثانیه 30 گرفت ثانیه 43 شروع کرد.
بعدشم که وقت مفید بازی بیشتر از 60 دقیقه نبود.......کلا روی زمین بودن. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باور کنید بچه 3 ساله بود اینقدر زمین نمی افتاد.
ولی خداوکیلی کاری ندارم مصدوم بود یا دلایل فنی و یا هرچیز دیگه جای شماره 7 خالی بود. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باز هم امیدواریم و هنوزم صدریم..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از امروز هم باید تمرکزمون رو ببریم روی بازی با سپاهان که به امید خدا اولین قهرمانی رو بگیریم تا بعدش بریم برای آسیا.....
موفق باشید.
حالا که گرفتن چی شد خیلی خوب بازی کردن الکی پول 80 هزار تماشاگر رو زدن به جیبنقل قول:
آدم این تماشاگرا رو میبینه شاخ در میاره واقعا:n13:
درسته هر کسی از باخت تیمش ناراحت میشه و میگه چرا مربی این جور کرد اون جور نکرد ، چرا بازکنا خوب نبودند و هزار تا ایراد دیگه
ولی این که آخر بازی علیه مربی شعار بدن و بازیکن خاصی رو تشویق کنن واقعا دور از انصافه
به نظرم اینا فقط تعصب بیخود رو تیم یا یه بازیکن دارن و اصلا منطقی برخورد نمیکنن ، یکی نیست بگه بابا همین استقلال بود که هفته پیش تو عربستان الهلال رو برد و الان با وجود این شکست هنوز صدر جدوله گروه مرگ قرار داره
یکم منطقی بودن هم بد نیست
ترقه هم که دیگه شده نقل و نبات ، جدا که حقمونه بدون تماشاگر بازی کنیم
ولی خب همه چیزمون باید به هم بیاد ، تماشاگرمون هم باید به سبک فوتبال مون یکی باشه :n15:
10% باخت مقصر هوادارا بودن...تمرکز تیم رو در لحظاتی که باید حمله میکردیم گرفتند!!
خدا کنه بازی با گهر همون بدون تماشاگر باشه !
هر سال همینه ها تیم همه جا تو کورسه ! هفته های آخر شروع میشه کافی یه مساوی بدی یکی قلعه نوعی تشویق میکنه یکی مظلومی یکی میگه مجیدی خر تو خر میشه باز سپاهان میاد قهرمان میشه به ریشمون میخنده !
دلم فقط برای این هوادارا میسوزه
تا نیمه های شبه وسط هفته ،با تمام خستگی ها ،با کمترین امکانات استادیوم از زندگی و خانوادشون زدن اومدن حالا خسته تر از قبل باید نصفه شب برن خونه فردا برن دانشگاه برن سر کار برن مدرسه ... با کری و هزار داستان دیگه
واقعا حیییییییففففففف
شهرياري: روي اشتباه فردي گل خورديم
عضو هيئت مديره باشگاه استقلال گفت: روي يک اشتباه فردي گل خورديم و پس از آن جمع کردن بازي سخت شد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احمد شهرياري در خصوص شکست يک بر صفر استقلال مقابل الهلال عنوان کرد: بازي سنگيني بود، الهلال تيم قدرتمندي است. شرايط بازي به گونهاي شد که روي يک اشتباه فردي که به وجود آمد گل خورديم.
به گزارش فارس، وي ادامه داد: زماني که گل خورديم جمع کردن بازي کار دشواري بود زيرا تيمهاي عربي با جنگ رواني که ايجاد ميکنند بازي را خراب ميکنند. روش آنها به گونهاي است که کيفيت بازي را از بين ميبرند.
------------------------
نکونام زودتر از سايرين ورزشگاه آزادي را ترک کرد
کاپيتان تيم فوتبال استقلال پس از شکست برابر الهلال زودتر از سايرين ورزشگاه آزادي را ترک کرد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جواد نکونام در اواخر بازي استقلال و الهلال در چارچوب ليگ قهرمانان آسيا و ورزشگاه را زودتر از سايرين ترک کرد.
ظاهرا نکونام با هماهنگي مسئولان استقلال به دليل شلوغي ورزشگاه را زودتر ترک کرده است.
--------------------------
کسرايي:شايد استقلال جريمهنقدي سنگيني شود
مدير روابط بينالملل سازمان ليگ گفت: محروميت تماشاگران استقلال بعيد است اما شايد اين تيم جريمه نقدي سنگين شود.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محمدرضا کسرايي در خصوص پرتاب نارنجک توسط هواداران استقلال و احتمال جريمه تماشاگران از سوي AFC عنوان کرد: هيچ چيز مشخص نيست، بعيد ميدانم که تماشاگران محروم شوند اما به خاطر اينکه دو بازي پشت سر هم وجود داشته و نارنجک هواداران استقلال به درون زمين پرتاب شده شايد جريمه نقدي سنگين براي استقلال تعيين شود.
به گزارش فارس، ديدار تيمهاي فوتبال استقلال و الهلال در چارچوب مرحله مقدماتي ليگ قهرمانان آسيا با نتيجه يک بر صفر به سود نماينده عربستان در ورزشگاه آزادي خاتمه يافت.
----------------------------
حاشيه ديدار استقلال ايران و الهلال عربستان3
هواداران استقلال در پايان مسابقه در کنايه به امير قلعهنويي شعار «امير يادت باشه، فرهاد بايد باشه» را سر دادند.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
استقلال در ديدار چهارم خود در مرحله گروهي ليگ قهرماني آسيا از ساعت 21 در ورزشگاه آزادي به مصاف الهلال رفت.
نماينده فوتبال ايران در اين مسابقه يک بر صفر از حريف خود شکست خورد.
به گزارش فارس، هواداران استقلال در اواخر مسابقه فرهاد مجيدي را به شدت مورد تشويق قرار دادند. اين اتفاق در حالي رخ داد که بازيکنان استقلال در امر گلزني ناموفق بودند.
*هواداران استقلال در اعتراض به امير قلعهنويي شعار «امير يادت باشه فرهاد بايد باشه» را سر دادند.
*در پايان مسابقه تعدادي از هواداران مسابقه امير قلعهنويي را مورد تشويق قرار دادند.
*پس از کسب پيروزي بازيکنان الهلال حلقه شادي تشکيل دادند و در ميانه ميدان خوشحالي کردند.
*پوريا پورسرخ بازيگر تلويزيون و سينما در بين تماشاگران حضور داشت. هنگام خروج از ورزشگاه هم از باخت استقلال بسيار ناراحت بود.
*بازيکن شماره 24 الهلال نواف که توانست دروازه استقلال را باز کند به عنوان بهترين بازيکن زمين انتخاب شد.
ورزش3
متاسفانه من فقط نیمه دوم رو دیدم
اگه من یه کاره ای بودم برای هربار زدن زیر توپ بدون داشتن هدف 10 میلیون جریمه میکردم بازیکن رو:n02: نمیدونم این چه معنی میده هی زیر توپ هی زیر توپ:n23:
توپ دست بازیکنه و الهلال هم غقب رفته بجای اینکه بیان یه حمله ی هماهنگ جون دار انجام بدن بزن زیر توپ فقط فقط فقط
از همون اول نیمه دوم یه بازی بدون برنامه به نمایش گذاشتن یه بازی عجولانه
دقیقه 60 جوری میزدن زیر توپ انگار که دقیقه 92 هست و اصلا وقت نیست
یکی نیست بگه تیم ساعت وقت مونده هنوز جمع کنین خودتون رو
همه جای دنیا تیما ارزو میکنن بازی برگشت تو زمین خودشون باشه که حال حرفو بگیرن ما باید دعا کنیم بازی برگشت تو زمین اونا باشه تا لااقل جلو چشم عربا یه خورده غیرت نشون بدن
اینا اصلا قابل پیش بینی نیستن کره رو تو ازادی میزنیم به ازبکستان و الهلال میبازیم در حالی که تو زمین خودشون بردیم
تقصیر خودمونم هستا
بازی رفت اگه بعد از گل دوم دم و دیقه خودمونو زمین میزدیم و وقت کشی میکردیم میفهمیدن که چه حرکت مسخره ایه
خلاصه باخت به 4 تا عرب پاپتی نصیب هیچ تیمی نشه خدا کنه :n03:
من اصلا نمیخوام راجع به مربی و این چیزا نظر بدم
فقط قلعه نویی گند زد با مصاحبه ی ظهرش تو اخبار ورزشی
با کمک اهل بیت:n08: اهل بیت حتما میاد الهلالو ببره
کی میخوان کنار بذارن این جرکتا رو؟ تا کی؟
مثلا مسی بگه با کمک مریم مقدس و حضرت مسیح تونستیم میلان رو حذف کنیم
خدا و اهل بیت چیکار به توپ تو دارن که تو زمین داره میچرخه؟:n15:
بدجور از جلو چشم افتاد با این حرفش
حضور مهدوی کیا در ورزشگاه واقعا ستودنی بود.فقط میتونم بگم دمش گرم !:n12:
آقای عمران زاده لازم نبود غیرتتو با شکوندن پای یاسر القحطانی نشون بدی!
اگر این حرفو یکی از اونا گفته بود که ........
یکم هیکل خیکی رو کنار میکشیدی تا اون شوت مسخره ی نکونام رد میشد
هر دفعه هم بازی کردی تو لیگ قهرمانان یه حالی به حریف دادی
آقای قلعه نوعی دلم خنک شد! حالا بکش! خیلی بده 80 هزار نفر سکه ی یه پولت کنن! تا حالا واست پیش نیومده بود نه؟ فکر کردی در همیشه رو یه پاشنه میچرخه ؟ خواستی با مصاحبه جنگ روانی علیه اونا درست کنی دیدی که آخرش چی شد؟
در پیت تر از لیگ ایران هم وجود نداره که شما میشی پر افتخار ترین مربی
دریغ از یه جو شعور تو سر بازیکنایی مثل اکبرپور و عمران زاده و حاتمی! داره میبینه اونا نزده ول میشن رو زمین بعد میره محکم تر میزنه!!! که چی؟ که بگی خیلی با غیرتی؟
چند صد میلیون میگیرن که عرضه شون رو تو اینجور مواقع نشون بدن که اونم دیدیم ....
شل و ول تر از خسرو حیدری هم قاب عکسشه!
هماهنگی! هه! کی قراره به هماهنگی برسن ایشالله؟ چهار تا بازی دیگه فصل تموم میشه هنوز هماهنگ نشدن؟ چهارتا بچه کوچیک میذاشتی تو زمین تا الان یه حرکت ترکیبی و تمرین شده میزدن محض رضای خدا!
تفاوت اینه که یه بار دوتا توپی که میبرن رو گل میره تو دروازه یه بار هم نمیره
اگر 10 بار دیگه تو عربستان بازی کنن نمیتونن ببرن همه اینا برمیگرده به شانس نه توانایی تیمی
دعای سیدمون نگرفت زیرطاق خورد شایدم دعای اونا قوی تر بود
نه ترکیب اولیه درست بود نه تعویض نه سیستم نه هیچی
مقصر هم اول مربیه بعد بازیکن
حالا یه عده میخوان با این جملات کلیشه ای که مربی دیگه چیکار کنه خودشونو گول بزنن اون بحثش جداس
اگر عربا 80 هزار تا تماشاگر داشتن با سیستم 1 1 8 بازی میکردن
تیم تاکتیکی به الهلال میگن که نذاشتن جباری نفس بکشه
سلام :n16:
هی میخوام نظر ندم هی میخوام بگذرم از یه سری موضوعات هی میگم ولش کن بذار بنمون تموم شه بعد میام مفصل کامنت میدم اما بعضی حرفها رو میشنوم دیگه خونم به جوش میاد . این فعلا اولین و آخرین کامنت درباره ی حواشیه این چند هفته کاری به مسئله فنی و اون باخت جام حذفی و ... ندارم . فقط حواشی .
خیلی بحث داغ شده بین هفت مقدس و ژنرال . متاسفانه بعضی دوستان فقط دارن بحث ها رو لا به لای همدیگه قاطی میکنن و جو الکی میدن . هم به این تاپیک هم به هوادار هم به افرادی که میان کامنتها رو میخونن ! چرا آخه ؟ چرا چند مبحث که به صورت شاخه ی جداگانه هست میکنین تو همدیگه ؟
امیر قلعه نوعی ... بهترین سرمربی ایرانه . اما ما هوادارا چشم که داریم نداریم ؟ این قلعه نوعی قلعه نوعیه 3 سال پیشه ؟ همون که توی هر بازی 4 5 تا گل میزدیم باهاش به تیما ؟ همون که تیمشو خودش به هجومی ترین شکل ممکن فوتبال ایرائه میدادن . این همونه ؟ اصلا چرا راه دور میریم . تراکتور پارسال ! 4 تا به همین پرسپولیس مگه نزد ؟ مگه بهترین خط حمله رو نداشت ؟ 2 سال پیش سپاهان . خط حملش چطور بود ؟ حالا این ژنرال ها رو جمع کنید با امسال مقایسه کنید این همونه ؟
کسی که میگه همونه پس نیاد به طرفدارای فرهاد بگه که چرا تعصبی هستید . چون این ژنرال همون نیست . من یه فصله دارم مینالم از این نیمه های اول . از این مدارا کردن ها و دفاعی بازی کردن توی نیمه های اول دوستان هی میان میگن این تاکتیک قلعه نوعیه نیمه های اول آنالیز میکنه نیمه ی دوم زهرشو میریزه . آقا مگه ما سال اولمونه فوتبال میبینیم ؟ مگه اولین باره قلعه نوعی رو میبینیم ؟ کدوم سال قلعه نوعی تیمهاش نیمه ی اول اینقدرررر بد بازی میکردن ؟ کدوم سال ؟ قلعه نوعی معروف به این بوده که نیمه ی دوم ها هجومی تر بوده اما چجوری؟ اینکه نیمه ی اول 4 5 تا موقعیت گل تیمش داشته یکی هم زده نیمه ی دوم 7 8 تا موقعیت داره 3 تا میزده . نه اینکه نیمه ی اول 87 % بازی در میانه زمین باشه موقعیت خطرناک 1 دونه باشه بعد تازه از دقیقه 60 به بعد یادش بیفته باید حمله کنه . کجا این تاکتیکه قلعه نوعی بوده که ما خبر نداشتیم ؟
اصلا حرفای من مربوط به باخت این بازی و این بازی نیستا کلی راجع به یه سری نظرات دارم میگم . من خودم آرزوم بود ژنرال دوباره به استقلال برگرده . الانم خوشحالم توی استقلاله اما این اون قلعه نوعی نیست . ولی بازم خوبه . بد نتیجه نگرفته اما جونمونو به لبمون رسونده تازه دقیقه 60 به بعد فوتبال بازی کرده تیمش توی هر بازی !
میرسیم به بحث فرهاد . چیه چند وقته گیر دادید به هوادارا ؟ مگه شعار هوادار رو شما باید تعیین کنید ؟ یه سری شعار ها مثل سرور هر چی ... شعارهای زورکیه لیدریه . رو به رو آماده باش شعارهای از پیش تعیین شده ی لیدریه .شعاریه که هوادار فقط داد میزنه که قدرتشو به رخ تیم حریف بکشه . اما شعارهای فرهادددد مجیدی شعاریه که از وجود این هوادار بلند میشه . هیچ لیدر و هماهنگ کننده ای کمک نمیکنه این شعار بلند شه از سکوها اما به صورت خودجوش بلند میشه . نه اون لیدری که اونجاس نه من نه شما جلوی این شعار رو نمیتونیم بگیریم چون از ته قلب هوادار میاد بیرون نه از روی تقلید لیدرها . هوادار وقتی ناامید میشه وقتی دلش میشکنه ناخوداگاه این شعار رو میده . شما چه مشکلی با این شعار داری ؟
شمایی که میگی هوادار قدر نشناسه اگه قدر نشناس بود فرهاد مجیدی چه وقتی که تو زمینه چه وقتی رو نیمکته چه وقتی روی سکوهاس چه وقتی اصلا توی ایران نیست تشویق نمیشد اونم به صورت کاملا خود جوش !! پس این هوادار قدرشناسه میدونه کی از جون واسه تیم مایع گذاشته کی در ازای پولی که میدن مایع گذاشته کی فقط داره مفت مفت میخوره !
امیر قلعه نوعی هم به نوبه ی خودش تشویق میشه . چرا باید بین هوادار دو دستگی باشه ؟ مجیدی محبوب ترین بازیکنه مائه . تشویقش توی هر شرایطی هیچچچ ایرادی نداره . قلعه نوعی هم پرافتخارترین مربیه مائه و تشویقش هیچ ایرادی نداره . یکی کم تشویق میشه یکی زیاد . یکی به زور لیدرها یکی از ته قلب هوادار . شما چه مشکلی با این سیستم داری؟
راجع به رو سکو بودن فرهاد . بازم بحث ها میره تو همدیگه . اون خیابانی که میاد اونجا حرف ... میزنه بعضی از شماها خیلی جدی گرفتید . فرهاد کجاش مصدوم بود ؟ مصدوم شد . درمان شد . تموم شد رفت ! 2 روز پا به پای بقیه ( درست پا به پای بقیه ) تمرین کرد و بسیار آماده بود برید خبرگزاری ها رو بخونید . همه میگفتن برای بازی با الهلال مشکل نداره . به یکباره چی شد مشکل دار شد ؟ کجاش مصدوم بود دیگه ؟ یعنی 10 دقیقه هم نمیتونست بازی کنه ؟ یعنی اونقدر بدبخت شدیم که ستاره ی تیممون باید روی سکوها بشینه یه سری آدمه بی غیرت مثل این موسوی بیان برن نوک فروارد ما وایسن ؟بعد که جواب نداد بریم دفاع بکشیم جلو ؟ پس نگید هوادار خفه شه . نگید هوادار هیچی حالیش نیست تعصبی شعار میده . نههه هوادار خیلیییی بهتر از من و شما میدونه قضیه چیه و چه کسیو باید تشویق کنه . همیشه فکر نکنیم خودمون بهتر از همه میدونیم و اون 80 هزار نفری که اونجان هیچی حالیشون نیست . بحث تعصب نیست هوادار یه چیزی رو میبینه و شعار میده .
من نمیگم قلعه نوعی میخواد فرهاد رو خراب کنه ها نه اصلا ! شاید میخواست آماده نگهش داره برای بازی با سپاهان . شاید میخواست خدایی نکرده بازم مصدوم نشه و دیگه کامل و کامل خوب شه شاید میخواست ... هزاران شاید هست . اما حرف من اینه نیاید بگید چرا فرهاد تشویق شد . چرا قلعه نوعی تشویق شد . چرا فلانی تشویق نشد . این دقیقه چرا اون بازیکن تشویق شد ... در ضمن فرهاد مجیدی 90 دقیقه 90 تا توپ هم خراب کنه کسی صداش در نمیاد امثال فرزاد حاتمی 90 دقیقه 90 تا گل هم بزنه هوادار تشویقش نمیکنه ! چون من بر خلاف بعضیا معتقدم هوادار شعورش میرسه و میدونه کی زحمت تیمو میکشه کی مفت خوره تیمه !
اینا همه بحث حاشیه ای بود توی این چند هفته . شماها هم تمومش کنید . کی فکرشو میکرد عقاب آسیا - زیدان آسیا - جواد لالیگایی - به سرمربی گری ژنرال و کاپیتانیه هفت مقدس همه و همه توی یه تیم باشن ؟نه خدایی کی فکرشو میکرد ؟ اما الان هستن . پس تموم کنید بحث های بچه گانه رو !
از لحاظ فنی هم میخواید بحث شه ؟ باشه واسه دوستان اما در همین حد میگم توی آسیا اولیم . توی لیگ دومیم با یه بازیه کمتر که 100% میریم اول و ارتش کاپیتان مجیدی فاتح لیگ دوازدهم میشن توی آسیا هم از گروهمون 100% میریم بالا تا ببینیم بعدش چی میشه . جام حذفی هم که از همون اول هوار زدم اینجا توی ایران یه تیم نمیتونه 2 تا جام همزمان بگیره و بقیه تیما نگاه کنن !! ( حالا شماها منظوره من رو از اون نمیتونه متوجه شید خودتون )
یه توصیه به بعضیا !! من متاسفانه چند وقت نیستم و نخواهم بود که بخوام جواب بعضیا رو بدم ! با این یوزر هم اصلا کامنت نمیدم این اولین و آخرین بار بود اما دوستان توی تاپیکهای بقیه تیمها سعی کنن راجع به بازیکن های خودشون نظر بدن و بحث کنن اینی که فلان بازیکن ما توی فلان بازی چرا پنالتی نزد فقط و فقط به خودمون مربوطه و نوش جونش که نزد . پس سعی کنید راجع به تیمای خودتون نظر بدین و بحث کنید تا مشکلی پیش نیاد !
خداحافظ:n16:
دوستان دقت کردین توی بازیهای اخیر استقلال گلهایی که خورده هر کدوم حنیف یه نقشی داشته ؟!
یا سوتی داده ، یا پاش به توپ خورده گل شده یا پنالتی داده ، یا توپ رو به ضرر تیم دفع کرده خلاصه یه حرکتی زده
این بشر بیشتر به جای خیر رسوندن ضرر میزنه ! :n02:
با این باخت بیشتر از همه فردوسی پور و سردبیر روزنامه 90 خوشحال شدند
متاسفم برای کسانی که برد استقلال در ریاض را به سخره گرفتند و بحث 80 نفر همراه و غیره را وسط کشیدند
تیم امروز کلا خسته و مغرور بود و خسرو حیدری دونده ترین بازیکن استقلال اصلا ساق هاش توان شوت زدن هم نداشت
تعویض ها و تاکتیک قلعه نویی برای این بازی برعکس بازی قبل کاملا اشتباه بود
مربی الهلال نشون داد که با آنالیز درست میشه یک تیم را تو خونه خودش فلج کرد همون کاری که قلعه نویی در عربستان انجام داده بود
تماشاگران هم کاری که عربها انتظارشو د اشتند انجام دادند و با تشویق مجیدی و فشفشه و این کارها بیشتر به تیم ضرر زدند!
اینم تیتر امروز 90 واقعا که!
همین تیترها باعث میشه که تماشاگران فکر کنند مجیدی مصدوم نیست و خط خورده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
استقلال باخت
بر اساس سنت فوتبال یک نود دقیقه رو باخت
قلعه نویی هم در انتخاب سیستم و تعویض اشتباه داشت
بازیکنا هم خیلی بی دقت بودن
و....
همه اینا درست
اما تماشاگر ایرانی دیگه داره شورشو در میاره
همه جای دنیا از یه بازیکن حمایت میکنن و اون رو تبدیل به یه اسطوره میکنن تا در خدمت تیمشون باشه و در نهایت پرچم تیم خودشون بالا باشه
اما اینجا از یه بازیکن اسطوره میسازن تا توی مواقع حساس چماقش کنن توی سر تیم
همه اینا به کنار تماشاگر ما کی میخواد به معنای واقعی به رسالت خودش عمل کنه
یعنی بدون نگاه به نتیجه صرفا از تیمش حمایت کنه
اونی که میره ورزشگاه باید بدونه که تفاوتش با اونی که توی خونه نشسته اینه که وظیفه داره و باید جدای از هر نتیجه ای تا پایان بازی تیمشو تشویق کنه
انتقاد از بازی تیم یا مربی کار اوناییه که نشستن توی خونه و بازی رو از طریق تلویزیون میبینن
ورزشگاه ویترین ملی ماست اونجا فقط فقط باید در برابر تیمهایی نظیر این عربهای فوتبال خراب کن از تیمامون حمایت کنیم
ولی متاسفانه توی کشور ما سالهاست که جای اینا عوض شده تماشاگری که رفته ورزشگاه فکر میکنه جلوی تلویزیون نشسته هر چی از دهنش در میاد میگه
فارغ از اینکه اینجا صداش به طور مستقیم به گوش کادر فنی و بازیکنا میرسه و روشون تاثیرگذاره
جایی که باید خودمون تلخی باخت رو برای خودمون کمتر کنیم و همدیگرو تسکین بدیم سنگینی شکست و تلخی اونو چند برابر میکنیم
وقتی فرهاد مجیدی اومد خیلی از استقلالیا گفتن مجیدی رو آوردن تا خرابش کنن ولی حالا به نظر میرسه مجیدی میخواد قلعه نویی رو خراب کنه
خدایا چقدر خودزنی
اون از برنامه ریزای لیگ اون از بازی بازیکنا اینم از تماشاگرا
این فوتبال دیگه چه نیازی به دشمن و تیمهای عربی داره
با این حال امیدوارم هر سه تیم هر چه زودتر خودشونو جمع و جور کنن
بازی بدی بود . یکی از بدترین بازی هایی که این چند ساله از استقلال دیده بودیم . نامشخص بازی می کردیم . استرس داشتیم .
ترکیب هم به نظرم اشتباه بود . صادقی دفاع چپ ؟!
هنوز صدر جدولیم . ولی کارمون سخت تر شد با فشردگی بازی ها . اول یا دوم هم بشیم زیاد فرقی نداره با توجه به رفت و برگشتی بازی ها و تیمهای گروه مقابل .
ولی در مورد تماشاگرا . دستشون درد نکنه 80 هزارتا رفتند . انصافا استقبال خوب بود . ولی اخر های بازی و تشویق فرهاد جالب نبود . متاسفانه تماشاگران هم تحت تاثیر روزنامه ها و رسانه های دشمن استقلال قرار گرفتند . الان داره چه نیشخندی می زنه سردبیر روزنامه 90 !
قلعه نویی هر اشکالی داشته باشه ، استاد برگشت تیم از نظر روحی و روانیه .
بازی گهر و بازی سپاهان خیلی مهم هستند باید ببریم تا قهرمانیمون تقریبا قطعی بشه .
برنامه 8 بازی پایانی استقلال به این شکل میشه:
جمعه 23 فروردین - استقلال - گهر - آزادی
دوشنبه 26 فروردین - استقلال - سپاهان - آزادی
سه شنبه 3 اردیبهشت - استقلال - الریان - آزادی
سه شنبه 10 اردیبهشت - العین - استقلال - امارات
یکشنبه 15 اردیبهشت - فولاد - استقلال - اهواز
جمعه 20 اردیبهشت - استقلال - داماش- آزادی
چهارشنبه 25 اردیبهشت - بازی رفت مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان
چهارشنبه 1 خرداد - بازی برگشت مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان
یه چیز جالب ... قلعه نویی بعد از بردن الهلال گفت با لطف ائمه اطهار(!!) بازی رو بردیم ... به این موضوع فکر نکرد که ائمه ی اطهار که همشون عرب بودن اگه بخوان کمک کنن هم به همشهریاشون کمک میکنن دیگه ... انگار مثلا تیم محمدان بنگلادش بیاد توی ایران با پرسپولیس بازی کنه و بازی هم ببره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و بعد بازی مربیشون بگه به لطف امام خمینی برنده بازی شدیم !!!
اینا که چند بار ملت رو بازرسی می کنن پس چطور این مواد وارد استادیوم میشه؟ حتی کفش طرف رو از پاش درمیارن. فندک نمیذارن ببری بعد چجوری میشه که نمیتونن اینارو پیدا کنن؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Click this bar to view the original image of 750x530px.
هواداران یا کادر فنی استقلال، کدامیک بیشتر حق دارند؟
هواداران استقلال درحالی با حملهی کادر فنی و کاپیتان استقلال روبهرو شده اند که کمترین نقش را در شکست استقلال برابر الهلال داشتهاند.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، علاقمندان به فوتبال به خاطر دارند که در فصل 90-91 هواداران پرسپولیس که از نحوه انتخاب حمید استیلی به عنوان سرمربی این تیم ناراضی بودند در بازی این تیم برابر ملوان با فریاد «علی دایی» اعتراضشان را نسبت به این انتخاب نشان دادند. فریاد علی دایی آرام، آرام دست مایه مسائل زیادی مانند اعتراض به وضع موجود در سایر تیمها و حتی مسائل طنز شد. با گذشت زمان و عدم حضور فرهاد مجیدی در ابتدای فصل در استقلال، فریاد «فرهاد مجیدی» در بازیهای این فصل استقلال به گوش رسید؛ فریادی که بعد از بازگشت فرهاد مجیدی مدتها به گوش نرسید و در بازی این تیم برابر سپاهان، هواداران استقلال خواهان حضور او در میدان شدند.
اینجا ورزشگاه آزادی است. بازیکنان استقلال با حملات احساسی به سمت دروازهی الهلال و ارسالهای بی هدف از نقاط مختلف زمین تلاش میکنند تا در 5 دقیقه پایانی بازی را به تساوی بکشانند. به یکباره فریاد هوادارن استقلال با شعار « فرهاد مجیدی » بلند میشود. گویا آنها اعتراضشان به عملکرد تیم محبوبشان را به نمایش میگذارند. با شکست استقلال برابر الهلال، سرمربی استقلال در نشست خبری نسبت به این شعارها واکنش نشان داد. او با مقایسه هواداران استقلال و پرسپولیس افزود: « تیمی که مردانه در لیگ تیم نخست است و صدرنشین گروهش در لیگ قهرمانان است لایق این رفتار نیست. حرکت هواداران استقلال در این بازی منطقی نبود و من برای خودم متاسفم. نمیدانم که آیا پشت این رفتارها برنامهای است یا نه اما باید از خودمان بپرسیم که چرا بیرون از تهران استقلال عملکرد بهتری دارد. خدا پدر طرفداران پرسپولیس را بیامرزد که سعه صدر داشتند و با حمایتهایشان پرسپولیس را به فینال جام حذفی رساندند اما رفتار هواداران استقلال برای من جای تعجب دارد.»
این تنها واکنش استقلالیها نسبت به تشویق مجیدی نبود و واکنش تند مجتبی جباری نیز جالب بود. او با اشاره به بازگشت مجیدی از امارات گفت: « تماشاگران با این شعارها زحمات ما را خراب میکنند. خیلی از بازیکنان استقلال زحمت میکشند و به مراتب از مجیدی که به تازگی به استقلال برگشته برای تیم زحمت کشیدهاند. تماشاگران باید بدانند که استقلال متکی به یک بازیکن نیست.»
شاید اگر اظهارات امروز میرشاد ماجدی و ستار همدانی را نیز به لیست بالا اضافه کنیم، اولین نتیجهی حاصل شده از این اظهارات، نقش پررنگ هواداران استقلال در شکست روز قبل استقلال برابر الهلال باشد.
بگذارید کمی منصفانهتر به ماجرا نگاه کنیم. استقلال در طول 90 دقیقه هیچ موقعیت صد در صد گلی را بدست نیاورد و شاگردان قلعهنویی تا دقیقه 90 از حمایت بیدریغ هواداران استقلال برخوردار بودند. در حالی که کمتر از پنج دقیقه به پایان بازی با استقلال باقی مانده بود، هواداران استقلال شروع به تشویق فرهاد مجیدی کردند اما انصاف این بود که کاپیتان و کادر فنی استقلال این شهامت را داشتند تا شکست برابر الهلال را به 80 هزار هواداری که با وجود ساعت بد بازی به ورزشگاه آمده بودند، نسبت ندهند.(جالب این که ساعت بازی هم به خاطر شاهکار و اشتباه عجیب علی امیری معاون باشگاه استقلال به ساعت 21 موکول شده بود)
هوادارانی که در بازی با تراکتورسازی یار یازدهم استقلال از سوی کادر فنی استقلال لقب داده شدند، این روزها با هواداران تیم رقیب مقایسه میشوند. امیر قلعهنویی در نشست خبری ادعا کرد عملکرد استقلال در خارج از خانه بهتر از بازیهای داخلی است، صحبتی که با نگاه به نتایج لیگ برتر، درست نخواهد بود. استقلال در رقابتهای این فصل لیگ برتر در 14 بازی میزبان و در 16 بازی مهمان بوده است. استقلال در بازیهای خانگی موفق به کسب ده پیروزی و در بازیهای خارج از خانه تنها هفت بار پیروز شده است. استقلال در داخل خانه تنها یکبار شکست خورده و در خارج از تهران سه بار شکست خورده است.
از امیر قلعهنویی توقع میرفت تا با قبول اشتباهات تاکتیکی مردانش، از هواداران استقلال تقدیر کند و مسئولیت شکست را برعهده بگیرد. تیم او برخلاف الهلال و همینطور شرایط تیمش در بازی رفت هیچ فرصت مسلم گلزنی نداشت. اگر قلعهنویی از هواداران استقلال به علت پرتاب نارنجک انتقاد میکرد، شاید منطقیتر بود ولی تشویق دو دقیقهای فرهاد مجیدی در 5 دقیقه پایانی دیدار استقلال و الهلال، آیا توجیه کننده بازی ضعیف استقلال خواهد بود؟ آیا انداختن توپ به زمین هواداران که از تریبون رسانهای برخوردار نیستند، کاری منطقی است؟
باخت خیلی بدی بود ... ولی امیدوارم باعث بشه بازیکنا به خودشون بیان !
نباید فراموش کنیم که توی آسیا جدا از این بازی ، سه بازی قبلمون رو خیلی خوب بازی کردیم و الان هم همچنان امید اصلی صعود هستیم .. پس این استرس و فشار الکی روی تیم اصلا جالب نیست
یک نکته که حتی خودم به عنوان یه استقلالی انتظار دارم اینه که استقلال همه بازی هاش رو ببره .. یا حداقل خوب بازی کنه ، ولی خب مسلما این امکان پذیر نیست !
ما امسال بازی های خوب زیادی از تیم دیدیم ، بازی های بد هم زیاد دیدیم .. این کاملا طبیعیه ! و خوشحالی بیش از حد بعد از برد و ناراحتی شدید بعد از باخت هم طبیعیه .. ولی باید کنترل بشه ! و مهمترین کسی که باید این احساسات رو کنترل کنه هوادار تو ورزشگاه است !
من نمیگم فرهاد محیدی رو تشویق نکنید ! ولی خواهشا بعد از سوت پایان تشویقش کنین !
من واقعا متاسفم برای اکبرپور ... با یه حرکت بچگانه باعث شد حدود 7 - 8 دقیقه بازی متوقف بشه ... اونم دقایقی که تیم باید میرفت برای اوج حملات .. و همچنین باعث شد هوادارا تحریک بشن ...این پرتاب نارنجک اصلا و ابدا جالب نیست و من مطمئنم کسی یا کسانی که این کار رو کردن استقلالی نبودن ! چون یه استقلالی واقعی هیچ گاه نمیاد همچین کاری بکنه و هم وقت بازی رو بگیره و هم کاری کنه که عواقبش بیشتر به تیم لطمه میزنه !
ترکیب اولیه تیم خیلی بد بود !
من نمیدونم قلعه نوعی کی میخواد بفهمه نباید ترکیب دفاع بهترین خط دفاع لیگ رو تغییر بده ! آوردن عمران زاده و فاصله ای که بین هماهنگ ترین مدافع های مرکزی حال حاضر ایران یعنی منتظری و صادقی می افته یعنی جایی که تیم های حریف هر دفعه ازش گل میزنن .. کلا اومدن حنیف نظم خط دفاعی رو به هم میریزه !
البته نباید فراموش کنیم که گلی که خوردیم روی اشتباه فردی بود ، ولی در کل توی این چهار بازی خط دفاعی اصلا خوب نبوده ..
به نظرم اومدن برهانی توی نیمه دوم به جای فیکس کردنش بیشتر میتونست به تیم کمک کنه ... و بیرون بردن نکونام از بازی هم مساوی بود با از دست دادن میانه زمین ! توی نیمه اول غیر از اون ضد حمله که گل خوردیم الهلال کار خاصی نکرد ! ولی نیمه دوم کلا میانه میدان نداشتیم ..
در کل به نظرم الان که توی حساس ترین مقطع فصل هستیم انتقاد از تیم اصلا درست نیست ! بزارین این یک ماه تموم بشه و نتایج تیم توی آسیا و لیگ مشخص بشه بعد خیلی بهتر میشه نتیجه گیری کرد !
دوستان جباری تو مصاحبه بعد بازی گفته بود چند تا پرسپولیسی نارنجک و این جور چیزها را زدند !
به نظرتون این حرف مجتبی صحت داره یا نه؟