Printable View
یوفا هم صحت اخراج نانی رو تایید کرد.
.
.
به نظر من اخراج نداشت.چون پهلو اربلوا نشکست.اگه میشکست اخراج داشت.دنده هاش خورد نشده بودن.فقط جا استکوکش تا چند هفته میمونه بعد تازه بعد چند هفته جاش میره.پس با این حساب همون زرد حقش بود! :n02::n02::n02::n02:
فـدایـــــی داره!
آقا چرا دروغ بگم...؟ من خودم بعنوان یه هوادار دو آتیشۀ رئال فک نمیکردم ما در عرض 8 روز بارسا و منچستر رو با هم زمینگیــر کنیم!
نه که به اندیشۀ مورینیو و قدرت تیممون شک داشته باشم؛ نه!
اما حس میکردم ممکنه تیم از نظر بدنی کم بیاره و حداقل یکی از این سه بازی رو از دست بدیم
فقط میتونم بگم رئال به این مرد خیلی مدیونه، بخاطر احیای عظمتش!
مسلماً ما هرگز درک نمیکنیم که طی این مدت چه فشاری بهش وارد شده، اما میتونیم همگی به افتخارش لایک بزنید ....
خبر کوتاه(Good news)
کریستیانو ، آقای گل چمپیونزلیگ با هشت گل
کریستیانو با گلی که در اولدترافورد زد ، هشت گله شد تا آقای گل این دوره چمپیونزلیگ شود . بازیکن پرتغالی تا پیش از این گل ، این عنوان را با ییلماز ترکیه ای سهیم بود و حالا کریستیانو می خواهد که رکورد پارسالش که 11 گل بود را بشکند .
بازیکن مدیرایی چهار گلش را در خارج از برنابئو زده و چهار تا را در برنابئو .
او در آمستردام آرنا هت تریک کرد ور در وست فالن گل زد و به سیتی ، آژاکس و یونایتد هم در برنابئو گل زد .
ششمین فیکس شدن واران در چمپیونزلیگ
مورینیو در اولدترافورد به رافا واران اعتماد کرد . این بازیکن در دو الکلاسیکوی اخیر عملکرد درخشانی از خود ارائه داده بود و حالا گزینه ای مطمئن تر از په په در ترکیب رئال
به شمار می رود .
واران سه شنبه ششمین بازیش به عنوان یار فیکس را در چمپیونزلیگ این فصل داشت . در حقیقت به نظر می رسد که در بازیهای مهم اروپایی بازیکن فرانسوی مرد مورد اعتماد مورینیو باشد . بازیکن 19 ساله در این بازی هم عملکرد خوبی داشت هر چند که روی گل یونایتد می توانست که باهوش تر باشد .
جشن 111 سالگی رئال پس از یک هفته رویایی
رئال مادرید چهارشنبه 111 ساله شد . رقمی که پس از یک هفته رویایی بدست آمد .
رئال توانست که به فینال کوپا و مرحله یک چهارم نهایی چمپیونزلیگ صعود کند و سه پیروزی شیرین در هشت روز کسب کند .
رئال در یک هفته ، سه پیروزی مهم را داشت . مادریدیسموها پس از عملکرد ضعیف در لالیگا
به بازیهای حذفی دل بسته بودند که به هدفشان رسیدند . رئال در دو بازی رفت با بارسا و منچستر در خانه 1-1 مساوی کرده بود
رئال مادرید هر سه بازی حساسش را برد .
سه شنبه گذشته بارسا را 1-3 در نیوکمپ شکست داد تا به دومین فینال کوپایش در سه سال اخیر برسد .
بارسا را با تیم ذخیره هایش در برنابئو شکست داد و در اولدترافورد نیز به پیروزی 1-2 رسید . حالا در فینال باید منتظر اتلتیکو بماند و در اروپا نیز باید فعلا منتظر قرعه کشی باشد .
مرجع اخبار رئال
(bad news)
دي ماريا از ميادين دور ميشود
آنخل دي ماريا ستاره آرژانتيني تيم فوتبال رئال مادريد در ديدار سه شنبه شب اين تيم مقابل منچستريونايتد از ناحيه همسترينگ دچار مصدوميت شد.
به گزارش مهر، پزشکان آخرين وضعيت دي ماريا را بررسي مي کنند تا شدت مصدوميت اين بازيکن مشخص شود. دي ماريا قبل از پايان نيمه اول بازي سه شنبه شب به دليل احساس درد در پاي چپ خود از زمين خارج شد. بررسي هاي اوليه نشان مي دهد همسترينگ دي ماريا دچار پارگي جزيي شده و او مدتي را بايد دور از ميادين باشد.
رئال مادريد موفق شد در ديدار سه شنبه شب در مرحله يک هشتم نهايي ليگ قهرمانان با نتيجه 2 بر يک ميزبان خود منچستريونايتد را شکست دهد و به مرحله بعدي صعود کند.
ورزش3
پیراهن اول و سوم رئال در فصل بعد:n27:
هواپیمایی امارات:n21:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بدترین خبری بود که امروز خوندم :n21:نقل قول:
پیراهن اول و سوم رئال در فصل بعد:n27:
هواپیمایی امارات:n21:
رئال توروخدا نکن اینکارو :n21:
fly emirates خیلی اسمش آشناست ؟!!!!!!!
رو پیراهن هیچ تیمی نبود قبلا ؟؟
نقل قول:
یکی از قرعه های بد می تونه تیمهای ایتالیایی باشه ! و همینطور تیمهای آلمانی :n02: هیچ تیمی نموند که!؟
الان مثلا اگه والنسیا صعود کنه، قرعه خوبیه برامون :n10:
البته به هر حال تیمی که می خواد قهرمان بشه باید بتونه تیمهای بزرگ رو ببره...بالاخره نمی شه که تا فینال از زیرش در رفت ! ولی حد اقل دوست ندارم تو این دور به آلمانی ها و ایتالیایی ها بخوریم.
نقل قول:
لینک داری از تایید یوفا؟
ویرایش:
یه خبر خوندم خیلی ناراحت شدم...ظاهرا فرگوسن قبل از بازی با رئال یه مصاحبه کرده و در مقایسه بین کریس رونالدو و رونالدوی برزیلی...رونالدوی برزیلی رو با عنوان " رونالدوی چاق" خطاب کرده! و گفته کریس رونالدو کاملتره و از این حرفا.
واقعا جای تاسف داره در مورد یکی از بهترین بازیکنهای تاریخ ( به عقیده من بهترین سنتر فوروارد تاریخ) اینطور حرف زدن ! رونالدو کسی بوده که بعد از مصدومیتهای وحشتناک دوباره به اوجش برگشته...همه می دونن که چاق شدنش در اواخر فوتبال مشکل متابولیسمی بوده و اصلا نمی فهمم چاق خطاب کردن آقای گل تمام ادوار جام جهانی چه معنی میده؟
رونالدو هم در جواب گفته به نظرش احترام می ذارم ولی من از کارهایی که در دوره فوتبالم انجام دادم راضی هستم و در دوره خودم بهترین بودم.
واقعا جای تاسف داره. فرگوسن رو یه مربی باکلاس می دونستم...ازش بدم اومد.
محتوای مخفی: متن انگلیسی خبر
لینک خبر
به نظرم هنوز کینه هت تریک رونالدو رو داره !
تیم های آرسنال انگلیس - PSG فرانسه - هامبورگ آلمان - المپیاکوس یونان - میلان ایتالیا و الان هم رئال مادرید اسپانیا :n02:نقل قول:
fly emirates خیلی اسمش آشناست ؟!!!!!!!
رو پیراهن هیچ تیمی نبود قبلا ؟؟
نقل قول:
مرحله بعدی لیگ قهرمانان 25 اسفند قرعه کشی میشه (( یعنی مرحله 1/4 نهایی ))
و بازی های رفت مرحله 1/4 نهایی هم 13 و 14 فروردین برگزار میشه و بازی های برگشت 20 و 21 فروردین
عکس العمل اورا ، مدافع منچستر روی گل های مودریچ و رونالدو ::n02:
دوستان هیچ سایت یا جایی رو سراغ ندارین بازی منچستر با رئال رو با کیفیت 720 گذاشته باشه واسه دانلود ؟؟
من بازی رو با کیفیت 720p میخام -- چنتا سایت گذاشتن ولی با کیفیت 720 نیست
دوستان لینک دانلود گل های بازی رئال منچستر ( هم رفت هم برگشت رو کسی نداره ؟ )
با وجود اشتباهات داوري به نفع منچستر،رئال باز هم شياطين سرخ را شكست داد
داور به درستي ناني را اخراج كرد، اينم مدارك صحت تصميم داور:
اينم فيلمي كه ثابت ميكنه هم اخراج درست بود و هم آربلوا بزرگنمايي نكرده :
کد:http://www.omid20-88.pro/wp-content/uploads/2013/03/Nani-Red-Card-Manchester-United-vs-Real-Madrid-5-03-2013-champions-league-Low.flv
اينم عكس مربوط به شكم كبود شده ي آربلوا:
اينم عكسايي كه نشون ميده ناني به چه خشونتي داره ميره تو شكم آربلوا:
اينم عكسي كه نشون ميده داوران اروپايي حتي صحنه هاي از اين ساده تر را اخراج ميكنن:
اينم حمايت يوفا از تصميم داور:
حمایت یوفا از تصمیم چاکر؛ اخراج نانی صحیح بود
در این دیدار در حالی که یونایتدها با یک گل از رئال پیش بودند، نانی به خاطر ضربه ای که با کف پا به سینه آربلوا زد از بازی اخراج شد
سایت گل- اتحادیه فوتبال اروپا، یوفا، از تصمیم کونیت چاکر، داور دیدار شب گذشته منچستریونایتد-رئال، در مورد اخراج نانی، هافبک پرتغالی شیاطین سرخ، حمایت کرد و آن را کاملا درست دانست.
در این دیدار در حالی که یونایتدها با یک گل از رئال پیش بودند، نانی به خاطر ضربه ای که با کف پا به سینه آربلوا زد از بازی اخراج شد تا شاگردان مورینیو در نهایت 2-1 به پیروزی برسند و راهی مرحله بعد چمپیونزلیگ شوند.
هرچند تصمیم چاکر با انتقاد شدید باشگاه منچستریونایتد روبرو شد اما یوفا اعلام کرد هیچ مشکلی در قضاوت او وجود نداشت.
چاکر در نیمه نهایی فصل قبل چمپیونزلیگ هم جان تری را از بازی اخراج کرد اما 10 نفره شدن چلسی هم نتوانست به صعود بارسا کمک کند
یکی از سخنگویان یوفا در گفتگو با گاردین گفت:" ما هیچ مشکلی با قضاوت او نداریم. او ابهامی در مورد کارت قرمزی که او داد، وجود ندارد. ما در انتظار گزارش داور و ناظر داوری هستیم. البته اگر شکایتی به دست ما برسد، آن را بررسی خواهیم کرد.
او همچنان در فهرست داوران ما قرار دارد."
چاکر که یکی از گزینه های قضاوت در جام جهانی 2014 است، فصل گذشته هم با دادن کارت قرمز به جان تری در دیدار بارسا- چلسی در نیمه نهایی چمپیونزلیگ خبرساز شد.
در ضمن براي بار صدم...منچستريا هي نگن داوري داوري...
داوري در مجموع به ضرر رئال بود ميگيد چرا؟ چون:
بازي رفت:
1.نگرفتن پنالتي رو دي ماريا
2.گرفتن كرنر به اشتباه كه منجر به گل منچستر شد
بازي برگشت:
1.اخراج درست ناني كه الكي جو درست كردن منچستريا و بالا نشون دادم
.نگرفتن پنالتي براي منچستر(كه به نظر خودم 2تاشون ميخواستن توپو بزنن)
3. گل منچستر آفسايد بود...چيه شوكه شديد؟... اينم مدركش:
اینم لینک : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينم يه عكس تابلوتر:
دوستان بحث درباره داوری بازی منچستر یونایتد - رئال مادرید رو تموم کنید!
به اندازه کافی سند و مدرک رو شده، دیگه هر کسی برداشت خودش رو داره. لطفاً شما هم تو این بحث ها شرکت نکنید. (اینو به عنوان یه رئالی میگم، نه ناظر)
ممنون.
بچه ها مودریچ از کجا اومده ؟ مگه از منچستر نیومده بود پس چرا بعد گل خوشحالی کرد ؟
عکس های FULL HD وزیبای
Real Madrid 1-1 Manchester United
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای دیدن عکس ها از س*ا*ک*س یا وی پی ان یا ... :n02: استفاده کنید.
محتوای مخفی: عکس ها ( تعداد زیاده کمی صبر کنید! )
مودریچ توی تاتنهام بازی میکرد که رئال مادرید خریدشنقل قول:
مواراتا کچل کرد! خیلی شبیه ویکتور والدز شده. البته پشت این حرکت دلیل انسانی قشنگی هست.
موراتا چند روز پیش به ملاقات کودکان سرطانی میره، که یکی از اونا هم طرفدار رئال مادرید بوده. برای همدردی و امید دادن به اون کودک، خودش رو شبیه به اون میکنه...[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بالاخره با توافقاتی که انجام دادن فینال کوپا دل ری تو سانتیاگو برنابئو برگذار میشه
-دو روز پیش خوزه گفت امیدوارم اینتر قهرمان لیگ اروپا بشه و ما چمپیونز تا باهاشون تو سوپرکاپ اروپا بازی کنیم(قراره بمونه!طبق حرفش) حالا
که اینتر حذف شده س
ولی ما نیمه پر لیوانو نگاه میکنیم!
- 17می فینال جام حذفی در برنابئو
-یکشنبه شب سلتا-رئال در لالیگا
-مصدومیت دو هفته ای دی ماریا
-جریمه مارسلو،اسین،بنز بخاطر تخلف رانندگی
-موراتا بخاطر هم دردی با بیمارای سرطانی کچل کرد
:n12::n12::n12::n12:
شما ادمین پیج فیسبوکی یا حرفای اونارو هی کپی میکنی؟نقل قول:
-دو روز پیش خوزه گفت امیدوارم اینتر قهرمان لیگ اروپا بشه و ما چمپیونز تا باهاشون تو سوپرکاپ اروپا بازی کنیم(قراره بمونه!طبق حرفش) حالا
که اینتر حذف شده س
ولی ما نیمه پر لیوانو نگاه میکنیم!
- 17می فینال جام حذفی در برنابئو
-یکشنبه شب سلتا-رئال در لالیگا
-مصدومیت دو هفته ای دی ماریا
-جریمه مارسلو،اسین،بنز بخاطر تخلف رانندگی
-موراتا بخاطر هم دردی با بیمارای سرطانی کچل کرد
:n12::n12::n12::n12:
نه...
کپی کردم داداش...
مارو چه به ادمین بودن...
یوزر معمولی رو اضافه هستیم :n02:
:n12:
فینال کوپا دِ ری
رئال مادرید - اتلتیکو مادرید
17 می - 27 اردیبهشت
سانتیاگوبرنابئو
مرحله بعد لیگ قهرمانان کیه؟
احتمال خوردن به همه تیم ها هست یا ...؟
نقل قول:
مرحله بعدی لیگ قهرمانان 25 اسفند قرعه کشی میشه (( یعنی مرحله 1/4 نهایی ))
و بازی های رفت مرحله 1/4 نهایی هم 13 و 14 فروردین برگزار میشه و بازی های برگشت 20 و 21 فروردین
دوستان
چطور دیگر فینالیست کوپا دل ری قبول کرد تو خونه ی ما بازیه فینال برگزار شه؟؟؟
:n13::n13::n13:
دوستان
این بازیه بارسا و میلان کیه؟
برنده اش کی مشخص میشه! (هرچند واسه خیلی ها مشخصه خب!منظورم به طور رسمیه! )
به نظرتون برنده ی این بازی میتونه قرعه ی مناسبی واسه مردان سفید پوش مورینیو باشه؟
بازی برگشت همین 3شنبه تو نیوکمپ هستنقل قول:
بارسلونا الان روحیه کاملا مناسبی نداره
در حال حاضر یوونتوس -- بایرن مونیخ و دورتموند خیلی آماده هستن
بحث سر دیگر فینالیست بودن نبودنقل قول:
بحث سر این بود که هر دوتا فینالیست از مادرید هستن و به طور حتم نباید خارج از مادرید می رفت -- چون طرفداراش هر دو مادریدی هستن و از اونجایی که برنابئو خیلی بزرگتر هست و آماده تر به این نتیجه رسیدن تو برنابئو برگذار بشه
چهارشنبه همین هفته.نقل قول:
چرا که نه! به نظرم یکی از بهترین قرعه ها هست. از نظر روحی/اعتماد به نفس، الان هیچ تیمی واسه رئال بهتر از بارسلونا نیست. از بایرن، دورتموند، یوونتوس و PSG که بهتر هست.
دوست عزیز ببخشید ولی بارسلونا 3 شنبه بازی داره :n16:نقل قول:
فکر کنم بخاطر اختلاف ساعت، برای من جهارشنبه 3:45 صبح زده. که اگر 4:30 به عقب برگردیم، میشه سه شنبه.نقل قول:
کسرا جان به این میگن اعتماد به نفس کاذب هم واسه تیم هم واسه طرفدار ها ، که اونم ناشی از برد دو ال کلاسیکو اخیره :n11:نقل قول:
فکر نکنم بشه بارسا رو حتی در ضعیف ترین حالت چند سال اخیرش هم حریف اسون تری نسبت به تیم هایی مثه مالاگا،پورتو،شالکه ،گالتاسترای یا حتی پی اس جی دونست ..
بارسا فقط الان تو چند بعد ضعیف تر شده وگرنه این همون بارسایی هست که بهترین شروع تاریخ لالیگا رو داشت ، به علاوه اینکه من هیچ وقت یادم نمیره که رئال بیش ازهر موقع دیگه ای زمانی عطش شدید به برد داشت که چند بازی رو پشت سر هم به بارسا واگذار کرد...حالا هم مثه همون موقع ست اما برای بارسا... همون قدر که آزار یه تیم زخم خورده میتونه راحت باشه به همون مقدار هم میتونه خطرناک باشه... :n06:
البته من که فکر میکنم این بحث یکم بیهوده ست چون احتمال بالا اومدنشون خیلی کمه :) و میلان شانس بیشتری داره:n06:
به نظرم بایرن سخت ترین حریف ممکن هست و بعدش هم به ترتیب بارسا ، یووه ، دورتمند
اسون ترین قرعه های ممکن هم به نظرم برنده بازی های مالاگا،پورتو،شالکه ،گالتاسترای هستن و بعدش هم پی اس جی .... من خودم پی اس جی رو دوست دارم اما هنوز از نظر کیفیت قابل مقایسه با بزرگانی که موندن نیستن شاید در 3-4 ساله اینده و ادامه پیدا کردن پروژه شون
چالشی ترین بازی و قرعه هم میتونه یوونتوس باشه!!:n24: واقعا یه بازی کلاسیک از آب در میاد ... خیلی دوست دارم ببینم این رئال در مقابل این یووه چه نتیجه ای میگیره:n25:
از بچگی کاکا و مودریچ کسی از دوستان نداره ؟