آزمون دیروز کلا یکم عجیب غریب بود فک کنم واسه این بود که نسبت به آزمون های قبلی یکم سطح سوالات بالاتر رفته بود :n13:نقل قول:
Printable View
آزمون دیروز کلا یکم عجیب غریب بود فک کنم واسه این بود که نسبت به آزمون های قبلی یکم سطح سوالات بالاتر رفته بود :n13:نقل قول:
سلامنقل قول:
اول مباحث کتاب رو بخونید...
بعد درسنامه بعد تست.
اگر خوب درس رو مفهومی نخونده باشید در تست زنی موفق نیستید و انگیزتون پایین میاد
اگر سوال شیمی هم داشتید میتونم کمکتون کنم ...
اساتیدی مثل دادگستری، مسعودی،منتظری در برنامه های آموزشی که از تلویزیون پخش میشه فرصت برابر، گزینه جوان و... تدریس ندارن؟
ببینم برام موثره که DVD هاشون رو تهیه کنم؟
من از روی کتاب های کمکی خوب مطلب رو میگیرم ولی واقعا کند پیش میره اینجوری میترسم کلی از مباحث بمونه. یه دلیلش وسواسم در خوندنه اما دلیل دیگشم دور بودنم از درساست
میخوام ببینم تدریس باعث میشه سریعتر پیش بره؟
بعضیاشون نمونه کلیپ دارن اما دانلود برام راحت نیست
DVD های فیزیک و ریاضی مهندس مسعودی رو که حتما توصیه میکنم تهیه کنی و نگاه کنی واقعا سکوی پرتابی میشن برات توی فیزیک و ریاضی. در مورد زیست هم دکتر دادگستری بعضی شب ها توی برنامه کنکور آسان است رادیو فرهنگ ( همه شب از ساعت 12 الی 3 صبح پخش میشه) گاهی تدریس میکنن. کلا توصیه میکنم اگه خیلی وسواس داری و حتما دلت میخواد یه بار یه نفر درس رو بهت کامل بگه بعد بری سراغ کتاب؛ فقط در این صورت DVD های دادگستری رو تهیه کنی. در غیر این صورت اگه از روی کتاب های مختلف میتونی مطالب رو بفهمی خیلی نیاز به دادگستری نیست.نقل قول:
من کل DVD های اکبری و دادگستری و منتظری و مسعودی و احمدی و بازرگانی و ... رو دارم و همینطور کتابهاشون رو. بهت توصیه میکنم حتما فیزیک مسعودی رو تماشا کنی و همونطور که گفتم زیست دادگستری رو فقط در صورتی که نیاز به معلم داشته باشی نگاه کن.
نقل قول:
دقیقا ازمون قبل هم اینجور بود.
دیگه قلمچی بعضی جاها شورشو در اورده با سوالاس سختش!
نقل قول:
تدریس قطعا سرعت آدمو در مطالعه بالا می بره
اما به نظر من متاسفانه تدریس خوبی وجود نداره
به جز شیمی بهمن بازرگانی که اونم فقط شیمی2 و پیش1 هست
اینها در هیچ رشته ای از لیسانس "موضوع" نیست و حتی دانشجویان فیزیک هم اینها رو در درس "فیزیک عمومی" و درسطح تنها کمی بالاتر از دبیرستان میخونن ، اما در کارشناسی ارشد :نقل قول:
در مجموعه فیزیک گرایش های لیزر/پلاسما/اپتیک
در مجموعه مهندسی برق گرایش های فتونیک/مخابرات فیبر نوری/ اپتیک و لیزر(که فقط مالک اشتر داره)
نقل قول:
مگه مهندسی اپتیکال و لیزر لیسانس نیست؟ دیگه برا چی برای ارشد؟
ممنون
بله حتی فیزیک مهندسی ها هم لیسانس وجود دارن که توی گرایش اپتیک و لیزر همه چیز در مورد لیزر رو بررسی میکنن.نقل قول:
این دوستمون زیاد از رشته فیزیک توی دانشگاه اطلاع نداشت. کسی که بگه این چیزا رو توی درس فیزیک عمومی میخونن یعنی چیزی از رشته فیزیک متوجه نشده. فیزیک عمومی حتی نیروشناسی و بررسی تکانه و انرژی و ... هم سطحش بسیار بالاتر از دبیرستان هست.
کسی که کارشناسی فیزیک گرایش اتمی تموم کرده باشه در مورد لیزر خیلی چیزها میدونه در حد کارشناس فیزیک اتمی. نه کمی بیشتر از دبیرستان !
این سوال (از معارف گاج) بنظر شما هم غلط میاد جوابش؟ (یکو زده)
کد:http://tanv.site50.net/img/11cb55c3d8dc.jpg
آره منم خیلی شک کردم به این جواب. چندتا سوال دیگه هم بودش حالا یادم نیست .
نقل قول:
سنجش هم پاسخ سوال رو به غلط گزینه 1 اعلام کرده و گاج هم همون غلط سازمان سنجش رو کپی کرده
و برای این جواب اولا باید گزینه 1 باید به "... پایان کار نـدانستن" تغییر پیدا کنه و ثانیا گزینه 2 هم تغییر کنه .
اما بدون این تغییرات براساس منطق گزینه 2 درسته !
دوستان یک سوال
من وقتی آزمون های کانون ادبیات رو از یک درس میگه می رم تمام آرایه ها و قرابت ها رو می خونم (از نشر الگو) بعدش می رم بالای 70 یا 80 می زنم ولی اون جامع های سنجش رو وقتی می رم انگار اصلا تا حالا بیت ها رو ندیدم تقریبا نصفشون خارج از کتابه و هیچ ربطی به موضوعات کتاب نداره ...اون موقع ادبیات رو 30 یا 40 می زنم:n03:
دوستان پیشنهادی برای قرابت و آرایه ندارن...
کنکور هم جامع می یاد
اصلاحیهی دین و زندگی پیش دانشگاهی رو حتما ببینید. از اینجا:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
تناسب مفهومی و قرابت معنایی - هامون سبطی - انتشارات دریافت
آرایه های ادبی - زهرا شکری - انتشارات مبتکران که البته زیادی مفصله اما اگه بتونی ادبیات3 یا پیش اندیشه سازان قدیم رو پیدا کنی یه فصل جداگانه خودش آرایه ها رو خیلی خوب و خلاصه گفته بود
قرابت معنایی رو الان آنلاین خریدم....نقل قول:
در مورد آرایه ها کتابی که فرمودید متن به متن درسا رو گفته یا کلی آرایه ها رو یاد داده؟
سلام به همه
امیدوارم که تا اینجا خسته نشده باشین و تا آخر راه همینجوری ادامه بدین
دوستان من یه مشکلی دارم ،چون مشاور خوب توی شهرمون نداریم ..نیاز خیلی ضرروی به کمک همتون دارم...
من سال 91 کنکور دادم و اونجا که میخواستم قبول نشدم،میخواستم واسه سال دیگه بخونم اما به دو دلیل نشد..اولیش اینکه خودم نخوندم ...دوم چندتایی مشکلات خانوادگی(چون من توی یه شهر کوچیک زندگی میکنم)
اما توی کنکور 92 ثبت نام کردم..
الان دانشگاه پیام نور -رشته مهندسی فناوری اطلاعات دانشجو هستم!!(رشته خودمم تجربی بوده)
حالا چند روزه که خیلی دارم اذیت میشم ..کلا میخوام از شهر خودمون بزنم بیرون دیگه حس و حال موندن اینجا رو ندارم ...
وقتی ثبت نام میکردم کنکور زبان هم ثبت نام کردم ...
من سهمیه منطقه 3 دارم...از نظر درسی ،
عمومی ها رو خیلی خوب یاد میگیرم و یادم میمونه!بخصوص عربی،دین و زندگی..
ادبیات هم متوسط ..
زبانم که نخونده 60% زدم توی کنکور 91
اختصاصی ها : زیست رو خعلی خوب یاد میگیرم..اما شیمی،فیزیک مشکل دارم
ریاضی و بقیشم متوسط هس..
..هوشم خوبه اما هیچوقت نخوندم..حالا توی 3 ماه باقی مونده میخوام تا میتونم بخونم..
فقط نمیدونم کدوم رو بخونم که نتیجه بگیرم؟!زبان رو بخونم یا تجربی ؟
از نظر علاقه مثل همه دوست دارم پزشکی قبول شم اما توی 3 ماه میشه با توضیحاتی که دادم؟؟؟
اول پزشکی بعدش زبان..
با برنامه ریزی چند ساعته خودمو میتونم برسونم..
البته بگم اوایل که درسامو میخوندم چندتا کتاب رو تموم کردم،ادبیات دوم،دین و زندگی دوم و سوم ،کل کتابهای زبان،عربی دوم،زیست دوم (تا آخر فصل 4)هندسه،آمار،شیمی فصل اول
اینا رو اگه یه مرور کوچولو بزنم یادم میاد ..
ممنون میشم کمکم کنین چون سخت درگیر شدم
سلام با توجه به شرکت در دو رشته.نقل قول:
توصیه میکنم با توجه به قوی بودن دروس عمومی یک درس را انخاب کنید و درصد اون رو بالای 70-80 ببرید تا رتبه در اون درستون خوب بشه و در مجموه رتبه خوبی بهتون بدهد.
این کار به هر دو ازمون تجربی و زبانتون کمک خواهد کرد.
بریا موفقیت در کنکور تجربی باید اختصاصی ها رو خوب بزنید.
پس اول زیست رو کار کنید بعد از اون شیمی چون راحتتر هست.
البته اگر دروسی مثل فیزیک رو نخوندید حتما سعی کنید تا حدود 10 درصد بزنید تا از همسطحی با خیل بسیاری که این درس رو نمیزنند جدا بشید.
با تلاش در این ماهها به انچه میخواهید خواهید رسید.
موفق باشید
مرسی..میخوام برنامه ریزی کنم ..بنظرتون روزی چند ساعت بزارم که با توجه به وقت باقی مونده بتونم نتیجه بگیرم؟؟؟نقل قول:
ساعتش کلا بستگی به خود شما داره...یکی با 10 ساعت خوندن اون چیزی که می خواد میرسه یکی با 17 ساعت...نقل قول:
تنها چیزی که می تونم بگم اینه که باید از زمان مطالعه استفاده ی 100 درصد رو ببرید...
سلام به بچه های گل کنکوری پی سی ورلد.
خوبین خیلی وقته که اینجا سرنزده بودم تقریبا بعد از کنکور 91 ولی اون موقع ها بچه های این فروم خیلی کمکم کردن دمشون گرم!
دوباره برگشتم با چندتا سوال خیلی مهم امیدوارم که بچه مثل همیشه بتونن کمکم کنن.
اول از همه:کنکورمو گند زدم به معنای واقعی برای دومین بار!!
امسال بدون کنکور دانشگاه ازاد قزوین کاردانی معماری برمیداشت منم رفتم ثبت نام کردم که نرم سربازی(آخه دفع دومم بود کنکور میدادم دفترچه مو پست کردم الانم معافیت تحصیلی دارم)اما الان خداییش از رشتم خوشم اومده و میخوام درست حسابی بخونم هرچند باراجین دانشگاه خوبیه ها ولی مسیرش واقعا اذیتم میکنه...به خاطر همینم دوباره تو فکر کنکورم(در کمال پررویی!)
حالا چند تا سوال مهم دارم چون دستم به مشاور نمیرسه از شما کمک میخوام:
1-امکان دوباره کنکور دادن رو دارم؟(از نظر مشکلات نظام وظیفه)
2- کنکور امسال چطوریاس؟ میگن خیلی فرق داره درسها هم همینطور
3-امکان تطبیق واحدهای کاردانی توی کارشناسی هست؟اخه اینجا نزدیک 25 تا واحد پاس کردم قبول میکنن؟
یا ما باید فعلا صبر کنیم تا تقریبا دوسال دیگه بزنیم توگوش کاردانی به کارشناسی؟
سلامنقل قول:
1. آره . اما برای اقدامات جدی باید مطمئن بشی. تنها راهشم سایت نظام وظیفه س که قبلا بد بود الان بهتر شده میتونی سوال بپرسی.. یا بری خود نظام وظیفه اما بدون کسایی که باجه های جلو هستن هیچی نمیدونن ها باید بری داخل سازمان آقای قمبری مسئول محصلین. البته ممکنه راحت نذارن بری تو + از مسئول امور وظیفه خود دانشگاهتونم میتونی سوال کنی
2. چندتا تغییر کرده بچه های اینجا کمکت میکنن
3. آره ولی گویا یه ترمی طول میکشه و بنظر من نمی ارزه چون تو درسهای دیگه رو نمیتونی برداری اگر اونا پیش نیازش باشن.. احتمالا بهتره شرایط رو بررسی کنی و انتخابی این کارو بکنی
در مورد سوال آخرتم با قاطعیت بهت بگم از همین الان تکلیفتو روشن کن چی کاریه. اگه بخوای با دوتا هدف جلو بری احتمالا به هیچ کدوم نمیرسی من از این تجربه ها داشتم...
سلام
دوستان رشته نمایش ، نویسندگی (ادبیات نمایشی) برای دانشگاه تهران ، رتبه چند میخواد ؟
ممنونم
برنامه فرصت برابر رو چه موقع میده ؟
کلی گفته .نقل قول:
هر روز از ساعت 4:45 شروع میشه و تا 1 ساعت ادامه داره. (از شبکهی آموزش)نقل قول:
جمعهها فکر کنم از ساعت 4 شروع میشه.
يه حسي دارم فكر ميكنم همه چي فراموشم شده!يه حسي ميگه بدبخت شدم يه حسي ميگه اينو نخون اونو بخون!يه حسي ميگه همش
اسونه ولش كن!:n13:چندتا درس رو يكجا نمي تونم بخونم چكار كنم!؟دين و زندگي رو هنوز شروع نكردم!!!چون فكر ميكنم هر موقع شروع كني
هم زوده هم خيلي دير!چون هم خيلي اسون به نظر مياد هم اين كه با ديدن گاج و توضيحات نايابش!فكر كنم هر درس 3 يا 4 ساعت زمان ميبره
خوندنش!
خواهش دوست مننقل قول:
این دوران زمانی بسیار مهم هست.خیلی از داولبانی که تا امروز سخت تلاش میکردند دست از تلاش میکشند. در مقابل هم برخی ها تصمیم به شروع دارند.
پس شما ه چه بتوانید از دیگران جلوتر باشید موفق هستید.
خب برخی ها که کمی سرد میشوند.خود به خود شما را به جلو میبرند.
ولی باز هم توجه کن که داشتن ساعات مطالعه باید با کیفیت در مطالعه همراه باشه.
بیشتر سعی کن خوب بخونی تا اینکه چند ساعت خونده باشی....
هر روز مطالعه کن به طور مستمر ... بعد از مدتی ببین در طول روز چند ساعت مطالعه داشتی و چقدر استراحت.وقتی چنین مقایسه کنی خود به خود میبینی از وقتهای طلف شده هم میتونی استفاده کنی و ساعات مطالعه ات رو بیشتر کنی
موفق باشی
سلام
امروز یه مشاور اومده بود مدرسمون یه برنامه داد بهمون که تا 13 کل درسای پایه+پیش1+ یکم از پیش دو رو مرور کنیم.چون حجم درسا زیاده واسه همین به هر درس زمان کمی رو داده. مثلا 5 ساعت تا اخر عید واسه زیست پیش 1. 1ساعت وقت داده واسه فصل 5 شیمی 2.
به نظرتون این برنامه خوبه یا برنامه کانون. برنامه کانون پیش1 + درسای دوم دبیرستان هست.
نقل قول:
مهم این نیست کدوم بهتره
مهم اینه که فقط با یه برنامه پیش بری ؛ به برنامه دیگه ای اصن فکر هم نکنی
اگه آزمون های کانون رو میدید که همون برنامه کانون وگرنه برنامه این بابا هم بد نیست .
همه همین حس رو دارند که همه چی فراموششون شده.نقل قول:
واقعا هم فراموشتون شده
و شاید الان اگه آزمون بگیرین بین شما که بردار و خط و صفحه رو 50 ساعت وقت گذاشتی تو اول مهر و من که تا حالا تو عمرم نخوندمش فرقی نباشه
اما تفاوت شما که بردار رو تو مهر خوندی و تست زدی و آزمون دادی و حالا فراموشت شده با من اینه که الان شما شروع کنی به خوندن یکی دو روزه به همون درصد مهر ماهت بر میگردی اما من با 15-20 روز خوندن !!
که این دوران جمع بندی هم برای همین کاراست دیگه
دین و زندگی فقط کتاب رو بخون و تست های سراسری + آزمایشی سنجش
تست های تالیفی و خزعبلات گاج و الگو و ... تاثیر معکوس دارن به نظر من :D
الان اگه دیر نشده باشه زود نیست برا شروع دینی
سلام دوستان
من دنبال کنابی می گردم که سوالات ده سال کنکورو با پاسح تشریحی یکجا داشته باشه احتصاصی تجربی ام لطفا راهنماییم کنین.:n26:
سلام دوستان
من دین و زندگی رو تازه شروع کردم. (یعنی از صفر دارم شروع میکنم). به نظرتون اگه از الان، صبح تا شب فقط دین و زندگی بخونم، تا عید تموم میشه؟
اصلا کسی از شماها تونسته تا حالا دین و زندگی رو در عرض 10 تا 15 روز تموم کنه؟ این کار شدنیه؟
فکر کنم اگه چکیدهی هر درس رو روی یک برگه بنویسم و در نهایت فقط همین برگههای خودم رو بخونم خوب باشه.
42 تا درس بیشتر نیست. من کتاب جامع نشر الگو رو خریدم. حجمش خیلی زیاده. به نظرتون سوالات تالیفی رو بخونم یا ازشون رد بشم؟
دینو زندگی صبح تا شب؟:|نقل قول:
بقیه درسا تکلیفش چی میشه تازه فکر نکنم بتونی فقط معارف بخونی روزی سه درس بخون تا وسط عید تمومه
تو همون نشرالگو درسای مهم رو گفته اونارو زیادتر بخون
سلام دوستان .
برادر من سال سوم دبیرستان (ریاضی فیزیک) هست و کمی برای انتخاب کتاب های کمک درسی ریاضی پایه و دیفرانسیل سردرگم هست.
تعریف کتاب های خوش خوان ، نشر الگو ، اندیشه فائق و آبی قلمچی رو خیلی شنیده .
لطفاً تجربه تون رو از کتاب ها ذکرشده در اختیار من قرار بدین و همچنین توصیه تون برای خرید هر کدوم از کتاب ها رو هم ممنون می شم اگه بگین .
سلامنقل قول:
درس دین و زندگی
در برخی مباحث نیاز به تکرار داره مثل پیام ایه.و باید چند بار بخونید ایه رو تا وقتی قسمت اخرش مورد سوال بود و در تست نیست بتونید بفمید.
زمان کافی دارید تا کنکور با یک برنامه به مرور نه با سرعت این درس رو بخونید.
و مطمئن باشید میشه درصد بالا زد تو کنکور. ..
همینطوریه انگار. چی کار باید کنم که افت نکنم؟؟نقل قول:
بعدش من هنوز بر اساس کیفیت نمیخونم . آخه کیفیتو نمیشه اندازه گرفت! مثل ساعت... یعنی واقعا اگه جای 8 ساعت 5 ساعت با کیفیت بخونم بهتره؟! من که عذاب وجدان میگیرم اونطوری!
یکی از دوستای من سال قبل ۱ ماه فقط دین و زندگی خوند درصدش هم شد ۷۸!نقل قول:
خودش می گفت که کم کاری کرده اون دوران،یعنی زیاد انگیزه نداشته!
فک کنم با ۲۰ روز می شه خوب خوند.یعنی در حد عالی
کانون یه کتاب داره فکر کنم اسمش کتاب زرد هست.سوالات 6-7 سال پیشو داره.نقل قول:
خودتم میتونی از سایت گزینه 2 دانلود کنی.
سلام
کنکور امسال چه تغییراتی داره؟
هم از نظر درسی هم از نظر اشل کلی ازمون و انتخاب رشته.