دوست عزیز من رو مدلی که انتخاب کردی و ویژگیهای مد نظرت اظهار نظر نمیکنم، اما در مورد برندی که انتخاب کردی که سی گیت است، کاملا موافقم:n18:
نقل قول:
Printable View
دوست عزیز من رو مدلی که انتخاب کردی و ویژگیهای مد نظرت اظهار نظر نمیکنم، اما در مورد برندی که انتخاب کردی که سی گیت است، کاملا موافقم:n18:
نقل قول:
نقل قول:
خب من هم همون مد نظرم هستش هر جا رفتم میگن سه ترا بایت 5900 هستش همون دستکتاپی سیگیت بکاپ پلاس نمیدونم باید چیکار کنم که بفهمم هاردش 7200 هستش.....
از روی لیبل و بارکد و اینا نمیشه فهمید؟
نبود کسی راهنمایی کنه لطفا؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
من که گفتم مدلهای سه ترابایت 7200RPM هستند و مدلهای بالاتر 5900RPM .نقل قول:
شما این پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو ببینید ؛ یه عکس از قسمت info برنامه HD Tune در قسمت اسپویلر هست و اگر RPM رو ببینید نوشته 7200 .
به جزء وصل کردن به سیستم و مشاهده مشخصات یا بازکردن باکس هارد و مشاهده مدل نامبر هارد دیسک بکار رفته ، راه دیگه ای برای مطمئن شدن از اینکه 7200RPM هست یا 5900RPM وجود نداره . چون در بیشتر مدلهای اکسترنال (در هر برندی) در مورد RPM چیزی گفته نمیشه .نقل قول:
من بالاخره هارد توشیبا 4 ترابایت 128 مگ بافر و 7200 رو خریدم ولی واقعا فرقی با یه 8 مگ بافر نداره . ولی از لحاظ لود ویندوز فرقی با یه هارد 8 مگ بافر نداره :n27:
اینم تستش
ا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه هارد دیسک خریده بودم خراب وبد دادم گارانتی تعویض شد به جاش این مدل به من دادن
Western Digital WD10EURX-63FH1Y0
این مدل از نظر سرعت و کارایی چطوره
مدلی که قبلاً داشتید چی بود و گارانتی ؟نقل قول:
این مدل که البته قدیمی هست مخصوص PVR ، DVR ، سیستمهای دوربین مدار بسته ، دستگاههای پخش ویدئویی و ... هست .
قبلش یه سیگیت بود که Refubished بود و البته مدل نامبر روی قطعه با اونی که توی کامپیوتر نمایش داده میشد فرق داشت، گارانتی پرواز سیستم بود. اونو دادم بهشون 4 شنبه و امروز اینو تحولیم دادم، نو نو هست یعنی جعبه رو خودم بازم کردم و گارانتیش فرق داره.نقل قول:
حالا یعنی سرعتش کمتره؟ به درد استفاده روزانه نمیخوره؟ ردش کنم بره؟
سرعتش کمتر هست (در مقایسه با مدلهای 7200rpm) ولی مسئله خاصی برای استفاده روزانه نخواهید داشت .نقل قول:
ولی بهتر هست از این به بعد یه مدل مناسب و جدید از فروشگاههای معتبر خریداری کنید .
دقیقا وقتی مشکلم رو برای بار اول اینجا گفتم همین رو گفتید.واقعا تقصیر خودمه که قبل خرید تحقیق نکردم از انی به بعد حتما تحقیق میکنم.نقل قول:
ممنون از شما
سلام یه هارد 1 ترا اینترنال وسترن میخواستم
چند جا رفتم ولی مثل اینکه آبی . مشکی . بنفش داره میخواستم بدونم چه فرقی داره دقیق توضیح بدین ممنون میشم و هم اینکه قیمتش چنده و گارانتی خوبش چیه ؟!
قیمت هارد 1 ترا اکسترنال خوب رو هم بگین تشکر
درودنقل قول:
هیچ تفاوتی باهم ندارند و بنا به سلیقه میتونید یکی از رنگ ها رو انتخاب کنه. البته یه مدل دیگه ای از وسترن هم هست با مدل Metal Edition که حدود 60 تومن نسبت به Premiumها گرونترند اونم فقط بخاطر بدنه آلومینیوم. در مورد گارانتی اطلاعات زیادی ندارم ولی گارانتی سازگار و آوژنگ مدت هاست این هاردها رو ساپورت میکنن. قیمت یک ترابایت وسترن تو بازار از حدود 200 تومن هستش با کمی نوسان گرونتر یا ارزونتر.
پی نوشت: اگه برای آرشیو (فیلم و سریال یا موسیقی) میخواید اکسترنال تهیه کنید توصیه میکنم از نوع دیسکتاپ (رومیزی) یا همون آداپتوری تهیه کنید که مطمئن تر است چون زیاد قرار نیست جابجا بشه در غیر اینصورت از نوع پورتابل (قابل حمل) یا همون 2.5 اینچی که مد نظرتون هست تهیه کنید.
قیمت 3 ترابایت سری my book وسترن دیجیتال (آداپتوری) در حال حاضر حدود 350 تومن هستش.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان بهترین هارد اینترنال دو ترابایتی تا سقف قیمت سیصد و پنجاه هزار تومن چیه ؟ ( ssd نمیخوام )
هارد دیسک های اینترنال وسترن رنگ بندیشون به این صورتهنقل قول:
Western Black:بیشترین قیمت و فکر کنم سرعتش هم بیشتر باشه
Western Blue:قیمت مناسب و سرعتش در حد هارد دیسک های مشابه سیگیت و ...
Western Green: قینت کمتر و سرعت به مراتب کمتر فقط مناسب آرشیو هست.
در مورد بنفش اطلاعی ندارم
قرمز و بنفش چی هستن پس ؟
شما از واژه "بهترین" استفاده کردین پیشنهاد میکنم از سری Black وسترن دیجیتال که برترین و پرسرعترین هارد اینترنال و در عین حال از برند معروف و با کیفیت وسترن هست خرید کنید. با سرعت چرخش 7200 دور بر دقیقه که البته قیمت 2 ترابایتش حدود 430 تومن دارهنقل قول:
Western Digital Black Hard Drive
اما اگه نمیخواهید بیش از 350 تومن خرج کنید هارد وسترن دیجیتال سری Blue پیشنهاد میشه که هم ارزون تره و هم برای مصارف معمولی خانگی بهترین انتخاب هستشکه قیمت2 ترابایتش حدود 240 تومن و 3 ترابایت حدودا 320 تومنه.
سلام
نظر شما در مورد سلامت این هارد چیه مخصوصا تو 0A و 0B که 100 الی 252 هست که فکر کنم باید 100 باشه دوتاش
ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
نظر شما در مورد سلامت این هارد چیه مخصوصا تو 0A و 0B که 100 الی 253 هست که فکر کنم باید 100 باشه دوتاش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ممنون
سلام دوستان
من میخاستم یک هارد اکسترنال 2 ترابایتی پاسپورتی بخرم
خواستم عزیزان پیشکسوت در این زمنیه اگه امکانش هست منو راهنمایی کنن
که اگه قیمت مهم نباشه کدوم گزینه مناسب هست؟با در نظر گرفتن اینکه اصلن مهم نیست که ضد آب باشه، ضد ضربه باشه و...
و اگه قیمت مهم باشه حداقل قیمت ممکن که میتونم یک هارد بخرم چی میتونه باشه؟
ممنونم عزیزان
اهههههههههههههههههههههههنقل قول:
چقد اینجا سوت و کوره
قبلا چقد خوب بود
تا سوال میکردی صد جواب بود
الان.........................................
سلام ، بعد از چهار سال هارد لب تاپم خراب شده است. لطفا یه هارد دیسک 1 ترابایتی خوب به من پیشنهاد می فرمایید که از لحاظ سرعت و دوام( مقاوم در برابر گرما و زمان طولانی روشن بودن و ...) در وضعیت مطلوبی قرار داشته باشد.
ممنون و متشکرم
سلام ، بعد از چهار سال هارد لب تاپم خراب شده است. لطفا یه هارد دیسک 1 ترابایتی خوب به من پیشنهاد می فرمایید که از لحاظ سرعت و دوام( مقاوم در برابر گرما و زمان طولانی روشن بودن و ...) در وضعیت مطلوبی قرار داشته باشد.
ممنون و متشکرم
با سلام .نقل قول:
هارد دیسکهای لپتاپی تنوع زیادی در بازار ندارند . بهتر هست برید بازار و ببینید با گارانتی معتبر و با حداقل قیمت چه مدلهایی رو میتونید پیدا کنید ولی سعی کنید از برند وسترن دیجیتال انتخاب کنید .
دو نکته مهم :
1. اول ببینید ضخامت هارد دیسک فعلی چند میلیمتر هست (با بررسی مشخصات هارد دیسک در سایتهای اینترنتی) و هارد دیسکی که میخرید همین سایز رو داشته باشه بعنوان مثال WD Blue دو مدل یک ترابایتی به ضخامتهای 7 میلیمتر و 9.5 میلیمتر داره . احتمالاً برای لپتاپ شما 9.5 میلیمتری هست .
2. گرما قاتل هارد دیسک هست . اگر هارد دیسک به مدت طولانی دمای بالایی داشته باشه عمر مفید کاهش پیدا میکنه و خیلی زود خراب میشه پس تا جایی که میتونید دمای هارد دیسک رو کاهش بدید مثلاً با استفاده از کولپد و ...
با سلام مجدد ، آیا امکان داره یه هارد دیسک اکسترنال با سرعت خوب ولی اکسترنال برای لب تاپ بگیرم تا سیستم فقط ازون بیاد بالا ، اگه امکانش هست یه مدل مناسب هم می فرمایید ؟
چون یکی از دلایل داغ شدن موندن در محفظه لب تاپ است.
سلام .نقل قول:
دمای هارد دیسک تا چه حد بالا میرفت ؟ تا به حال از کولپد استفاده کردید ؟ چقدر دما رو کاهش میداد ؟
اگر برای نصب ویندوز میخواهید باید اینترنال تهیه کنید . البته نصب روی اکسترنال امکانپذیر هست ولی کارایی نداره .
سلام. بنظرتون بین این دوتا هارد من، کدوم یکی برای نصب کردن ویندوز مناسب تره؟
هارد دو ترابایت توشیبا P300
هارد یک ترابایت وسترن Blue
با سلام .نقل قول:
با توجه به File Benchmark هارد دیسک توشیبا بنظر مناسبتر هست برای نصب ویندوز ولی شما یه تست از قسمت Random Access هم اینجا بذارید تا بهتر و دقیقتر بتوان نتیجه گیری کرد .
سلام ، در خصوص کولپد همیشه به جز مواقعی که لب تاپو بیرون میبرم از کولپد استفاده می کنم.نقل قول:
دمای معمول و مناسب برای هارد دیسک چند درجه هست ؟
ممنون و متشکرم.
سلام ، در خصوص کولپد همیشه به جز مواقعی که لب تاپو بیرون میبرم از کولپد استفاده می کنم. در ضمن دمای فعلی هاردم معمولا 40 درجه هست.نقل قول:
ممنون و متشکرم.
دمای هارد دیسک 500 گیگ 5400rpm لپتاپ من زمانیکه کولپد روشن نیست حدود 35 درجه هست البته در این مدت فعالیت زیادی نداشته یعنی read و write زیادی انجام نشده . لپتاپ داغی هم نیست و خنک کار میکنه .نقل قول:
برای شما که دماش 40 درجه هست شاید لپتاپ داغی دارید یا اینکه فعالیت read و write زیادی دارید که دما بالا میره .
محدوده خاصی رو نمیشه تعیین کرد ؛ هرچه قدر دمای هارد دیسک کمتر باشه عمر مفید بیشتر میشه ولی برای هارد دیسک لپتاپی 5400rpm دمای 35 نهایتاً 40 درجه بنظرم مناسب هست . برای هارد دیسکی که دارید قبلاً به 56 درجه رسیده که اصلاً خوب نیست .نقل قول:
سلام من امروز هارد دو ترابایت وسترن دیجیتال سری بلک با کد wd2003fyps به قیمت 200 هزار تومن خریدم
ولی همین دو ترا وسترن دیجیتال رو به کد دیگه ای میفروشن 450 تومن
Western Digital Black WD2003FZEX Internal Hard Drive
دوستم میگفت این هاردی که خریدی استوک هست
ولی میشه بهش اطمینان کرد
حالا سوال من اینه واقعا این سری هارد قابل اطمینان هستن آیا از لحاظ کارایی نسبت به مدل اصلی کمبودی نداره
سلام من امروز هارد دو ترابایت وسترن دیجیتال سری بلک با کد wd2003fyps به قیمت 200 هزار تومن خریدم
ولی همین دو ترا وسترن دیجیتال رو به کد دیگه ای میفروشن 450 تومن
Western Digital Black WD2003FZEX Internal Hard Drive
دوستم میگفت این هاردی که خریدی استوک هست
ولی میشه بهش اطمینان کرد
حالا سوال من اینه واقعا این سری هارد قابل اطمینان هستن آیا از لحاظ کارایی نسبت به مدل اصلی کمبودی نداره
با سلام .نقل قول:
هارد دیسکی که خریدید black نیست بلکه از سری اینترپرایز RE4-GP هست که معمولاً در دیتاسنترها و سرورها استفاده میشه .
اگر به سیستم وصل کردید یه عکس از قسمت Health برنامه HDTune اینجا بذارید چون به احتمال زیاد (مخصوصاً با توجه به قیمتی که خریدید) کارکرد بالایی باید داشته باشه و مستهلک شده هست .
متاسفانه در بازار ایران هارد دیسکهای کارکرده که دوباره بسته بندی و به اسم آکبند فروخته میشه زیاد دیده میشه و تنها راه برای اطمینان داشتن گارانتی معتبر (مثلاً سازگار) و خرید از فروشگاههای معتبر هست .
نقل قول:
به نظرتون برم هارد رو عوض کنم اگه روی هارد ویندوز نصب بشه کارایی مناسبی داره ؟
اگر هنوز بسته بندی رو باز نکردید بهتره که پس بدید در غیر اینصورت از قسمتی که گفتم عکس بذارید تا وضعیت کلی این هارد دیسک معلوم بشه .نقل قول:
باید سلامت هارد دیسک بررسی بشه و اگر مشکل خاصی نداشته باشه (مثلاً بدسکتوری) و پرفورمنس هارد دیسک هم خوب باشه میتونید ویندوز نصب کنید .نقل قول:
سلام
دنبال هارد 1 ترابایتم، به نظرتون الان بهترین مدل که سرعت و کیفیت خوبی داشته باشه چیه ؟
دوستانی سایتی رو می شناسید که بگه مدل های مختلف هارد اکسترنال، هارد داخل باکس شون مال کدوم سازنده هستش؟
Sent from my SM-P601 using Tapatalk
سلام و خسته نباشید ، قصد خرید هارد رو دارم لطفا راهنمایی کنید مدلToshiba P300 7200Rpm 64MB Buffer SATA3 HDD - 3TB از لحاظ صدا (موقع کپی کردن ،چون مدلهای قدیمی صدای خرخر میداد)و سرعت و همینطور عمر هارد در چه وضعیه ؟و به نظرتون این هارد مدل خوبیه چون قیمتش خیلی مناسبه نسبت به مشخصاتی که داره. ممنون میشم جواب بدید
خیلی عجیبه کسی پاسخ نمیده!!!! از مدیر انجمن درخواست دارم در این مورد راهنمایی کنهنقل قول:
سلام دوستان
قصد خرید هارد اکسترنال دو ترا رو دارم ، بین دو مدل زیر کدوم رو پیشنهاد میدین؟ با ذکر دلیل لطفا.ممنون
هارددیسک اکسترنال ای دیتا مدل HD720 ظرفیت 2 ترابایت
یا
هارددیسک اکسترنال Silicon Power مدل آرمور A80 ظرفیت 2 ترابایت