اقا دمت گرم . من ردیفش کردم و مستر رو دوباره دارم شروع می کنم . فقط یه مورد نرم افزاری نیومده که این پول و چی پی ها رو بشه باهاش بالا بر د ؟ اینجوری باید کلی بازی کنی تا چی پی جمع کنی برای خرید قابلیت های جدید!نقل قول:
Printable View
اقا دمت گرم . من ردیفش کردم و مستر رو دوباره دارم شروع می کنم . فقط یه مورد نرم افزاری نیومده که این پول و چی پی ها رو بشه باهاش بالا بر د ؟ اینجوری باید کلی بازی کنی تا چی پی جمع کنی برای خرید قابلیت های جدید!نقل قول:
خواهش میکنم دوست عزیز .نقل قول:
بفرما این دو برنامه برای مسترلیگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( هم مسترلیگ هم BaL )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط ممکنه بعد از کار با این دو برنامه ، وقتی داخل سیو مسترلیگ میشی از بازی بپره بیرون
من هرکاری کردم نتونستم کاریش کنم و انقدر میرم داخل و میپرم بیرون تا آخرسر بیاد :n02: اگه برای شما هم همینطوری شد 8-7 دفعه که پریدی بیرون بعد برو داخل بازی ببین سیو را میاره یا نه . کلا تو این مورد باید خیلی صبور باشی :n02:
سلام
دوستان شوت محکم و حرفه ایی چی جوری میشه زد؟
دوست عزیز همین آدرسی که من دادم کار می کنه همین الان خودم دارم دانلود می کنم. فاصله بین soft و gozar رو بردارید و بعد آدرس رو به صورت بی فاصله در مرورگرتون کپی کنید تا به سایتش وصل شه و دانلود کنید. (اگه به صورت پیوسته بنویسم فروم تبلیغ حساب می کنه و نشونش نمیده)نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] gozar.com/WebPage/Download.aspx?SoftwareId=1806&Title=PESEdit-2013-Patch-2.5
بازیکن هایی که قابلیت Knuckle Shot دارن راحت میتونن از وسط زمین گل بزنن فقط باید بدونی چطور میشه از این قابلیت استفاده کردنقل قول:
برای استفاده از شوت سنگین یا همون Knuckle Shot ، وقتی شوت میزنی درست وقتی پای بازیکنت میخواد به توپ بخوره یه بار دیگه دکمه شوت را میزنی بعد توپ به صورت خیلی حرفه ای میره سمت دروازه
اگه متوجه نشدی چی میگم برو تو قسمت Training اونجا یه گزینه هست به اسم Performance Training ( اگه اشتباه ننوشته باشم )
بعد تو اونجا چندتا گزینه داره مثل Shoot و Pass و Dribblling و . . .
شما برو تو قسمت شوت . یه تمرین داره به اسم Knuckle Shot . اونو انجام بدی حساب کار میاد دستت
دوستان هنوز راهی برای بازی انلاین نیومده ؟ کرک مولتی ؟
انصافا از تنها بازی کردن ادم خسته میشه !
دوستان یه پچ خواستیم یکی جواب داد اونم که لینکش خرابه!
:n24::n25::n27:دوستان پچ 2.5:n14:
بیا دوست عزیز اینم پچ 2.5 ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )نقل قول:
ببین همینه یا نه ؟!
با سلام...من پچ 2.5 رو نصب كردم اما وقتي ميخوام اجراش كنم با اين پيغام مواجه ميشم
to run this application you first must install one of the following version of the net framework : v4.0.30319
البته من net framework 2 روي سيستمم نصبه...ممنون ميشم راهنماييم كنين
در ضمن براي اجراي پچ از start menu بايد selector رو انتخاب كنم ديگه؟
سلام
دوستان pesedit 2013 رو میخوام
همونی که باهاش میشه بازیکن ها رو قوی کرد...
میخوام become legend بازیکنی که خودم ساختم هم قوی کنم
ممنون از دوستان
net framework : v4.0.30319نقل قول:
نسخه فریومورکتون باید حداقل همونی باشه که تو پیغام گفته!!!!!!
دوستان من net framework 4 رو نصب كردم..الان اين پيغامو ميدهنقل قول:
the dyanmic library rld.dll faild to load.please confirm that:
1.the file was copies over the same folder as the cracked executable
2.(the antyvirus software is not false-detecting the file(in which case withe-list the folder/file
البته آنتي ويروسم رو هم enable كردم..ممنون ميشم كمكم كنين
دستت درد نکنه ولی یه پارتش فیلتره!نقل قول:
این فایل رو آنتی ویروس ها به اشتباه ویروس تشخیص میدن. باید به آنتی ویروستون معرفی کنید که اون رو اسکن نکنه.نقل قول:
من مستر لیگ رو شروع کردم فصل اول نتونستم هر هیچ بازیکنی رو که میخواستم بخرم فقط بازیکن هایی که تو لیست فروش بودن.
فصل های بعدی میتونم بازیکن های دیگه رو بخرم؟اونهایی که تو لیست فروش تیمشون نیستند.
یکی بگه چرا تو becomel lige کفش بازی کنا همش مشکیه.چطوری درست میشه؟؟؟؟
دوستان این پست منم در نظر داشته باشننقل قول:
دوستان من net framework 4 رو نصب كردم..الان اين پيغامو ميدهنقل قول:
the dyanmic library rld.dll faild to load.please confirm that:
1.the file was copies over the same folder as the cracked executable
2.(the antyvirus software is not false-detecting the file(in which case withe-list the folder/file
البته آنتي ويروسم رو هم enable كردم..ممنون ميشم كمكم كنين
خدا خيرت بده...بگو چطور اين كارو كنم؟نقل قول:
دوستان میخوام
become a legend بازیکنی که ساختمو قوی کنم
ادیتور هست براش؟
الان آنتي ويروسمو هم ريمو كردم بازم همون پيغامو ميده!!! به دادم برسين..............
مشکلت چی هست بگو شاید بتونم کمک کنم؟
توي پستاي قبلي نوشتم داداش...ممنون ميشم كمك كنينقل قول:
کلا برای نصب هر پچ جدید باید ابتدا کل پچ های ورژن قبلی رو که شامل پوشه کیت سرور هم میشه رو پاک کنید و تنها همان پچ جدید رو بریزید برای مثال الان جدیدترین پچ 2.5 هست شما فقط باید همین پچ رو بریزید احتیاجی به نسخه های قبلی نیست ، کلا در هر نسخه جدید ، نسخه قبلی رو هم شامل میشه + آپدیت های بیشتری.. در پچ های PesEdit صرفا لباس ها و چهرها و یکسری از تیم های جدید و.... اضافه میشه ، شما می تونید برای استفاده هر چه بیشتر از سایر موارد ، گزینه های متعددی که PesEdit قرار نداده رو دانلود کنید و استفاده کنید ، مثل Boot Pack های جدید که شامل 81 کفش جدید به صورت HD هست یا چمن های با کیفییت برای تمامی زمین ها و ......نقل قول:
کلا یکسری از بازیکنان همونطور که یکی از دوستانمون گفتن Knuckle Shot دارن که شوت کردن خیلی حرفه ای هست و حقیقتا زدنش کمی سخته و نمیشه همیشه استفاده کرد ، ولی در کل یکسری از بازیکنا شوت زن خوبی هست و دقت و قدرت خوبی برای ضربه دارن و کافی فقط از پشت 18 با دقت ضربه بزنید و یا با داشتن R2 شوت های فنی و کات دار بزنید برای مثال من خودم که با بارسا بازی میکنم ، شوت های بازیکنانی مثل مسی ، ویا ، فابرگاس و دنی آلوس و تیاگو قدرت مناسبی داره ولذت میبری از شوت زدن ولی وقتی با سایر بازیکنا شوت میزنم انگار دارن پاس میدن به دروازه بان ، کلا باید دستت بیاد تا بازیکنا شوت زن رو بشناسی ...نقل قول:
بفرما دوست عزیز :نقل قول:
کار باهاش آسونه اگر متوجه نشدی بگو توضیح بدم..
کلا باید بگردی دنبال بازیکنای ناراضی تو تیما ، که معمولا اون دسته از بازیکنا که میزان نارضایتیشون تو تیم های بالای 50% باشن خیلی راحت میان ، بازیکنای جوون هم راحت میان ولی نباید انتظار داشته باشی که بازیکنی که داره تو یک تیم فیکس بازی میکنه و میزان نارضایتیش 1% هست به همین سادگی های بیاریش ، خیلی سخته....نقل قول:
اگر خیلی اذییت میشی میتونی از نرم افزار بالای استفاده کنی و منتخب جهان راه بندازی ولی زیاد حال نمیده این کار...
متاسفانه کونامی هرسال دست به ابتکارات عجیب غریبی میزنی و گاهی اوقات گند میزنه به بازی و یک نمونش همین نبود کفش اورجینال پای بازیکنا تو مستر یا بیکام هست ، مثلا رفته سلیقه به خرج بده که امده یکی مثل من که تموم عشقم مستر و پرورش جوونا بود:n27: رو بی نصیب کرده و دل و دماغش رو ندارم یا اینکه امده کلا سیو دستی رو برداشته و Auto save کرده که البته با اعتراض زیاد فهمید چه عسلی خورده امده تو پچ جدیدش 1.02 این دو تا عیب رو برطرف کرده ولی باز هم متاسفانه جناب Jenkey که کیت سرورها رو ایشون تو دنیا برای PES میسازن شانس ما گم و گور شده و فعلا پچ جدید کونامی هست ولی کیت سرور جدیدی که با پچ 1.02 همخونی داشته باشه نیست و باید صبر کنیم تا برگرده ، البته قرار شده 20 دسامبر یعنی 8 روز دیگه پچ جدید 1.03 کونامی هم بیاد و باید امیدوار باشیم طرف بیاد و کیت سرور جدید رو ارائه کنه تا بتونیم تو پچ های PesEdit قابل استفاده بشه....نقل قول:
برو تو بخش قرنطینه آنتی ویروست فایل rld.dll رو که هست دربیار و بعد برو تو همونجا که برگشته پوشه نصب بازی بعد اسمش رو دقیقا عوض کن بشه rld.dll بعد آموزش زیر ، یا میخوای Reinstall کن ....نقل قول:
دو تا فایل آموزش جامع PDF یکی برای Eset و یکی هم برای Kaspersky
خسته شدم :n02:
دوستان توی become a legend نمیدونم چرا توی تیم ملی بازی نمیکنم! هیچ پیشنهادی هم از طرف سایر تیمها نمیگیرم
توی همون تیمی مه بودم موندم خلی بازی ککردم کلی هم گل زدم خلی خوب بازی کردم اما اصن هیچ پیشنهادی از هیچ تیمی نمیگیرم!
سلام
آقا من یه مشکلی با این pes 2013 دارم اونم اینکه هر از گاهی بازی می پره بیرون و پیغام stop working میده !!
می خوام بدونم مشکل از dvd منه یا میشه با کرک یا چیزی درستش کرد ؟؟
نقل قول:
چند فصله بازی کردیین؟
تیم ملیتون هم بر اساس بازیتون بهتتون پیشنهاد میده که معمولا از نیم فصل دوم میتونید برید تو ترکیب تیم ملیتون
باشگاه ها هم بعد از تموم شدن فصل اول پیشنهاد بهتون میدن تو دوره نقل و انتقالات
من تیم ملی همیشه بازی میکنم. ولی خب پیشنهاد از طرف تیم ها برام کم هست. مثلا تیم ATALANTA بهم پیشنهاد داد که نرفتم و توی تیم اصلی بازی SC OLHANENSE بازی میکنم و تازه توی تیم ملی هم جام قهرمانی آسیا رو بردیم و توی باشگاهی هم ما قهرمان جام باشگاه های اروپا شدیم و Super Cup با رئال هم بازی کردم با سطح Top Player و سوپرکاپ هم برنده شدیم ولی از پیشنهاد خبری نیست که نیست.:n01:نقل قول:
کسی به شما پیشنهاد نمیده این شما هستید که پیشنهاد می دید...
شما باید پول هاتون رو صرف گرفتن مربی بکنید و Agent بگیرید اگه Agent شما گرون قیمت باشه توی کلاب سرچ تیم یا تیم هایی رو که به عنوان تیم مورد علاقه اتون انتخاب می کنید. توی مذاکره می تونه راضی کنه اون تیم ها رو که به شما پیشنهاد بدن. شما اگه Agent گرون قیمت داشته باشید می تونید هم زمان سه تا تیم معرفی کنید که می خواهید فصل بعد براشون بازی کنید.
اقا یه سوال
واسه خرید ایتم چجوری میشه اون قفل رو باز کرد؟
ممنون اگه جواب بدین
بالاخره از بارسلونا پیشنهاد گرفتم :دی
اگه از پچ های قبل از 2.2 استفاده می کنید ایراد از پچه. اما در غیر اینصورت ایراد از بازیه و اگر نسخه skirdrow دارید باید کرکش رو نصب کنید تا درست شه و اگر هم میخواید از اول باید نسخه reloaded رو نصب کنید.نقل قول:
اگه منظورتون اون چراغاست که خاموشه باید بازی کنید تا روشن شن. مثلاً توی لیگ قهرمانان هر مرحله که بری بالا یه چیزی براتون باز میشه و چراغش روشن میشه.نقل قول:
دوست گرامی. من حتما درخواست و پیشنهاد رو امتحان کردم که میام و میگم کسی به من پیشنهاد نمیده. Agent من هم(الان بازی را ندارم) فکر کنم نفر سوم هست. که نباید هم خیلی بد باشه. متوسط هست.نقل قول:
حتی پورتو و بنفیکا هم درخواست من رو قبول نکردن. چه برسه به تیم های دیگه. تیم ما تازه توی رنکینگ 36 هست فکر کنم. جای بدی هم نیست.
اینکه ما قهرمان باشگاه های اروپا شدیم و سوپرکاپ گرفتیم اینا هیچ ارزشی پس نداره فقط این ارزش داره که من Agent خوبی داشته باشم! گلزدن به رئال مادرید توسط بازیکن من توی سوپرکاپ مهم نیست مهم Agent هست! من همیشه عاشق این If های کونامی هستم!!
نه منظورم اون نیست عزیزنقل قول:
ببینید اونجا که ایتم و قدرت با gp واسه بازیکنتون میخریدو میگم مثلا 50 تا جیپی میدین 1 قدرت بهتون اضافه میکنه
بعد باید این قدرتو بذارید واسه بازیکنتون
اون جایی که میرید قدرتو بذارید واسه بازیکن جا واسه 3 تا قدرت داره و یه کفش که یکی از خونه هاش قفل هست اون چجوری میشه باز کرد؟؟؟؟؟:n27:
خدايي الان اومدم همين سوالو بپرسم...خدا حيرت بده كارمو راحت كردي!!!!!!!!نقل قول:
بچه ها کی تو مستر و بیکم لجندش کفشای بازیکنا همشون مشکیه؟؟؟؟؟؟چطوری درست میشه؟؟؟رو اعصابهههه
خیلی شخمی شده PES 13، هیچ جوره آدم باهاش حال نمیکنه :n22:
باید از پچ رسمی 1.02 کونامی استفاده کنید.نقل قول:
البته اگر میخواهید به همراه پچ های Pes Edit استفاده کنید باید صبر کنید تا کیت سرور هماهنگ با نسخه 1.02 بیاد که هنوز نیومده ، طرفی که این کار رو میکرده فعلا گم و گور شده میگن رفته مرخصی ماه دیگه میاد :n02:
منظورت از پچ رسمی کونامی چیه؟من الآن پچ 2.5 pes edit رو نصب دارم:n13:نقل قول:
منم دقیقا همین سوال رو دارم:n15:نقل قول: