سلام دوستان . اگر اینجا کسی هست که انتی ویروسهایِ اصلیِ کاسپر رو میفروشند لطفا یه پیام خصوصی برای بنده ارسال کنند تا یک اینترنت سیکیوریتی موبایل ازشون بخرم . با تشکر
Printable View
سلام دوستان . اگر اینجا کسی هست که انتی ویروسهایِ اصلیِ کاسپر رو میفروشند لطفا یه پیام خصوصی برای بنده ارسال کنند تا یک اینترنت سیکیوریتی موبایل ازشون بخرم . با تشکر
سند میخوای بفرمانقل قول:
[CODE][ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] /CODE]
باسلام
دوستان در ویندوز7 زمانی که فایلهای آپدیت رو از یک سیستم ( از فولدر Update distribution )برداشتم تا در سیستم دیگه ای کپی کنم ولی سیستم امنیتی ویندوز7 ای اجازه رو نمیده لطفا راهنمایی کنید.:n27:
ok . خوشحال شدم از مصاحبت با شمانقل قول:
لطفا فقط دوستان مطلع اضهار نظر بفرمایند
سلام:نقل قول:
اینجا تاپیک کسپره نه ویندوز...:n24:در تاپیک ویندوز سوالتونو بپرسید...
از طریق سیف مد اقدام به جایگزینی کنید...
نقل قول:نقل قول:دوست عزیز لطفا در مواردی که خودتون شخصا اطلاعی ندارید اظهار نظر نکنید!نقل قول:
بنده خودم رو مطلع نمیدونم ولی اون برنامه رو اگر از سایت مطمئن و با گواهینامه معتبر دریافت کنید هیچ مشکل امنیتی نداره. شک نکنید. مگر اینکه برادرانِ ... مشکلی براش بوجود بیارن!نقل قول:
ممنون از پاسخ شما دوست عزیز :n06:نقل قول:
نرم افزار رو که از منبع اصلی دریافت کردم و از اون لحاظ شکی ندارم اتفاقا به نظر میرسه (تا اونجایی که در ویکیپدیا خوندم) این نرم افزار ظاهرا پشتیبانان مالی معتبری هم داره اما میزان آپلودی که این نرم افزار داره برای من کاملا بحث برانگیزه (در مقایسه با قندشکنی دیگر از جمله یور فریدوم)
به عنوان نمونه وقتی من در صفحه شخصی در ISP گزارش ریز مصرفم رو چک میکردم متوجه شدم قبلا وقتی که با یور فریدوم وبگردی میکردم و با گشودن صفحات متعدد جمعاً 100 مگ یا 50 مگ دانلود داشتم و حجم مصرف میکردم خوب طبیعتاً هنگام برقراری ارتباط با سرورهای سایتهای گوناگون حجمی هم به عنوان آپلو مصرف میشه که در آن زمان تقریبا 10 یا 15 درصد حجم دانلود بود (به عنوان نمونه برای 50 یا 100 مگ دانلود در حدود 10 یا 15 مگ بود)
اما از زمان کوچ اجباری به فری گیت این میزان آپلود به حدود 50 یا 70 مگ رسیده :n04: که کاملا برای من سوال برانگیز شده :n13:
دوستان کاسپر من به مشکل خورده و وقتی IM anti-virus رو فعالش میکنم انتی ویروس کلا غیر فعال میشه و ایکونش گوشه پایین خاکستری میشه و باید دوباره IM anti-virus رو غیر فعال کنم تا انتی ویروس فعال بشه .کسی هست بدونه مشکل کجاست؟
دوست عزیز دقت کنید که قرار نیست شیوه به کار رفته در تمامی اینگونه نرم افزارها یکسان باشه. برخی از اونها دائما با سرور در ارتباط هستند و اطلاعات رد و بدل میکنند و برخی هم مثل یورفریدام اینگونه نیستند. حجم آپلود خود به خودی از چند مگ تا نهایتا 10-15 مگ در ساعت برای انواع آپلود کننده (مثل اولترا) طبیعی هست.نقل قول:
دوستان لطفا کککککککککککککنقل قول:
اتفاقا من هم با فری گیت کار کردم و موردی که شما عنوان کردی برای من هم مسجلهنقل قول:
دلیل آپلود نسبتا بالای این نرم افزار رو نمیدونم (هر چند دوست دارم که بدونم :n02:)
با گوگل کردن هم اطلاعات خاصی دستگیرم نشد (مثلا گفته شده فری گیت بسته های اطلاعاتی رو encrypt میکنه اما توضیحی داد نشده که بر اساس کدام پروتوکل یا الگوریتم)
اما به هر حال دو نکته نسبتا قابل توجه این وسط موجوده :
اول اینکه امضای دیجیتال فری گیت جز فهرست سفید کسپرسکیه
و دوم هم اینکه احتمالا لابراتوارهای کسپرسکی همیشه در حال مانیتور کردن شبکه جهانی هستند و اگه مورد مشکوکی در ارسالها و دریافتها مشاهده کنند احتمالا کاربران رو به صورت اعلان عمومی در جریان میگذارند (هر چند که مطمئن نیستم آیا مثلا نوع اطلاعات رد و بدل شده بین سرورهای فری گیت و کلاینت ها رو هم مانیتور میکنند یا نه)
در هر حال خوشحال میشم اگه کسی اطلاعات بیشتری در این زمینه داره بیان کنه
سلام
با عرض تسلیت اربعین بر امام زمان و کلیه دوستان
چند روزی میشه که به این مشکل خوردم حتی کسپرمو از 2012 به 2013 تبدیل کردم دوباره این جوری شد کمک کنید ممنون
نتونستم عکسهاشو بذارم دیتا بیس میده در خالی که اپدیت میشه
سلام عزیزنقل قول:
تاریخ و ساعتت رو دقیق به میلادی تنظیم کن بعد ریست کن بزن آپدیت ببین درست میشه
سلامنقل قول:
تاریخم درسته 2013/4/1 ساعتم هم ساعت تهرانه قبلا همین تاریخ بود یعنی به تاریخ دست نزدم
سلامنقل قول:
نه دیگه اگه درسته دست نزن.شاید دیتابیس خراب شده.حالا یبار بزن فول آپدیت بشه ببین بازم همین مشکل پیش میاد؟
راستی ورژن کسپرت چنده 2012 یا 2013 ؟
سلام
اولش 2012 بود همین ایراد براش پیش اومد منم 2013 ریختم اولین بار اپدیت شد ولی حالا مثل قبل شده
با چی آپدیت میکنی؟ با خود کسپر یا با برنامه kasper updater ؟نقل قول:
سلام با خود کسپر 5 یا 6 سالی میشه که کسپر دارم اولین باره که اینطوری شده
راستش نمیدونم راه حلی برای رفع مشکلت باشه یا نه.نقل قول:
ولی در هر صورت اگه خواستی دفعه بعد کسپر رو از اول آپدیت کنی از برنامه kasper updater استفاده کن.چون کسپر 2013 قابلیت ذخیره آپدیتها رو نداره و وقتی شما ویندوز عوض کنی آپدیتها میپره.پس مجبوری از اول آپ کنی
واسه همین این دفعه خواستی آپ کنی با برنامه kasper updater آپ کن.
آموزش این برنامه هم توی همین تاپیک هست خواستی بگو برات بذارم.
موفق باشی
دوست عزیز تو کسپر 2013 قابلیت ذخیره اپدیت وجود داره.نقل قول:
برای ذخیره شما باید به ادرس زیر برید
programData>kaspersky Lab>AVP13
فولدر AVP13 رو کپی میکنید و وقتی که خواستید دوباره نصب کنید از طریق سیف مود این فولدرو برمیگردونید.
دوستان بعد از یک هفته کسی احیانا قصد پاسخگویی نداره ؟:n13:نقل قول:
دوست عزیز این روش شما توی همه ورژن های کسپر قابل انجام دادنه ولی منظور من ذخیره آپدیتها از توی برنامه کسپر بود مثل کسپر 2012نقل قول:
به خاطر اینه در کسپر به صورت پیش فرض گزینه تصمیم گیری اتوماتیک فعاله برای همین به برنامه اجازه اتصال داده چون اونو LOW RESTRICTED به حساب اورده.نقل قول:
برای اینکه تک تک فعالیت برنامه ها رو گزارش بده و ازتون اجازه درخواست کنه برید تو setting و تیک select action automatically رو بردارید.
ولی حیف که دیر متوجه شدید:n03:
سلام دوستان قبلا کسپر اینترنت سکوریتی 2012 داشتم حالا که 2013 رو نصب کردم دیدم که قسمت Safe رو نداره منظورم همون قسمت سبز رنگی بود که میتونی نرم افزارهای مشکوک رو توش تست کنی ایا این قابلیت رو میشه به 2013 اضافه کرد؟
سلام
چجوری میشه یه سایت رو به کسپر به عنوان سایت امن معرفی کنیم؟
منظورم علامت کنار لینکها در سرچ گوگل هست که بعضی هاشون خاکستری هستند.
سلام
دوستان متاسفانه در پیور 3 هم گزینه ذخیره آپدیتها حذف شده و ناچاریم این نرم افزار آپدیتر کاسپرسکی
رو تحمل کنیم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با درود
دوستان لطف میکنید و لینک دانلود Kaspersky Update Utility 2.0.1.2015.1 رو بزارین؟؟من هر چه تلاش کردم نتونستم دانلوش کنم.
ممنون
سلام
میخوام این انتی ویروس رو نصب کنم و در همون اولین مراحل نصب پیغام زیر رو بهم میده و میگه باید بطور کامل فایلهای نود 32 هنوز از روی سیستم مورد نظر حذف نشده!
چیکار باید کرد؟
با سپاس:n16:
سلامنقل قول:
ویزگی safe run در نسخه 2013 حذف شده
میتونید از برنامه Sandboxie برای مجازی سازی استفاده کنید .
سلام دوستان
راهی هست که بشه یه سایت رو از طریق کاسپر بلاک کرد؟
سلامنقل قول:
ایکون خاکستری به این معنی است که در پایگاه داده کسپر اطلاعاتی از اون سایت وجود نداره در صورتی که ممکنه سایت سالم باشه
اگر کسپر به سایتی گیر داده و مطمین هستید مشکلی نداره پی دی اف پایین دانلود کنید نحوه استثنا کردن سایتها رو اموزش داده
نقل قول:کد:http://products.kaspersky-labs.com/products/english/special/kasp_updater/updater2.0.1.2015.1_win_en.zip
با سلام
من در قسمت identity protection فولدری رو جهت تست اضافه کردم مشابه عکس زیر
بعد در قسمت application زیر گروه trusted گروپ رولز رو تغییر دادم و زیر شاخه test رو بلوک کردم در نسخه 2012 با اعمال این کار دیگه فولدر رو نمیشد باز کرد و اگر در حالت prompt for action میزاشتم واسه هر عملی در مورد این فولدر سوال میکرد ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند مشکل از کجاست الان کاسپر هیچ عکس العملی در قبال این فولدر نشون نمیده؟؟؟
منظورم همین بود.یعنی سایتی که نه تایید و نه اخطار داده شده.میشه خودمون به کسپر اطلاع بدیم که سایت سالم هست(به عنوان وبمستر میگم) یا خودش باید تشخیص بده؟اگه دومی هست چگونه اینکار رو میکنه؟نقل قول:
در ناد 32 قسمتی وجود داشت که می گفتی "هیچ کس حق ندارد به اینترنت وصل شود بجز اینهایی که من گفتم" ساده و بی دردسر.
الان می خوام این حالت رو تو کسپر پیاده کنم باید چه کارکنم؟
سلام عزیزنقل قول:
در اخر ادرسها از علامتهای پایین استفاده کن :
*\* , \*\* ,*
به عنوان مثال :
*\*c:\users\hamid\desktop\222
این کار رو هم کردم ولی جواب نداد نمیدونم مشکل از کجاست ؟؟؟؟نقل قول:
سیستم من ویندوز سون 64 بیتی؟