سلام
یکی میخواد برام 42ln54 که ----- دار هم هست بیاره کسی اطلاعی راجع به این tv داره لطف کنه بگه.متشکر
Printable View
سلام
یکی میخواد برام 42ln54 که ----- دار هم هست بیاره کسی اطلاعی راجع به این tv داره لطف کنه بگه.متشکر
سلام دوستان
نحوه ضبط برنامه ازتلوزیون الجی6410 اسمارت بروی فلش مموری روتوضیح دهیدبااموزشی که براسامسونگ گذاشتن نتونستم فلش مموری روباتلوزیون فورمت کنم ونتیجه هم نگرفتم ممنون میشم منو راهنمایی کنید
کسی میتونه بگه فرق lm86000 و lm76100 تو چی هست؟
تو کاتولوگ چیزی به غیر از تفاوت اسپیکراشون ذکر نکرده بود
دوستان من رفتم تو صفحه الجی استرالیا و برای 47lm8600 آپدیتش رو از این لینک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کردم
ولی وقتی فایل رو اکسترکت کردم اسم فایل این شد :
55LM9600_GP4_---_BB_AJ_B0_MP_SU4_lg1152_B0_RevNo85 331_V04.30.11_16DF7F02_20130619
چرا نوشته 55lm9600؟ این آپدیت رو بریزم مشکلی پیش نمیاد واسه تلویزیون؟
سلام
یه تی وی Lg LCD هست که انگار رمز تنظیات کارخانه رو عوض کردن و الانم فراموش کردن. حالا باید چیکار کرد؟ نظر من که باید اپدیت بشه به اخرین نسخه؟ نظر شما چیه؟ :n13:
سلام دوستان
من مدل 47lm76100 دارم. از کیفیت تصویریش خیلی راضی بودم.
ولی زمانی که از ورژن 4.10 به 4.30 آپدیت کردم کیفیت تصویر خیلی افت کرده.
راهی هست که که به ورژن 4.10 برگرده. یا تنظیمات تصویر رو بهم بگید تا انجام بدم.
اگه راهی می دننید که به وؤزن قبل برگرده بهتره (حتی فایل آپدیت رو تغییر نام دادم. ورژن رو به صورت دستی تغییر دادم ولی نشد)
اگه میشه فایل آپدیت ها را به صورت لینکی بهم بدید.
خیلی نیاز دارم
فوری
.ممنون
این مشکل من و خیلی های دیگه هم هستنقل قول:
مشکل کاهش کیفیت توی مدلهای دیگه با آپدیت جدید 4.30 به غیر از lm76100 وجود دار? دوستانی که مدلهای دیگه دارن نظر بدن.الان برای من توی تصاویر اچ دی مشخصه که تصویر تاره و جزییات صورت افراد به طور کامل مشخص نیست.
من می ترسم مشکل حل نشه در آینده.
به نظر دوستان این مشکل حل میشه?
من که خیلی استرس دارم.:n28:
همچین چیزی امکان ندارهنقل قول:
برید تنظیمات تصویر چک کنید
اخه من اصلا تنظیمات رو دست نزدم.
یعنی مشکل سخت افزاریه?:n28:
امکان داره بعد از آپدیت تنظیمات برگشته به حالت ضعیفنقل قول:
تنظیمات در حالت ISF قرار بدید و کالیبره کنید
اگر کالیبره بلد نیستید به این مرجع مراجعه کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبلا روی حالت intellengt sensor بوده. الان هم روی همون حالته. این حالت هوشمنده و نیازی به تنظیم نداره. کیفیت این حالت هم کم شده.
در حال حاضر در فیلمهای 1080 جزییات صورت افراد به طور کامل مشخص نیست. قبلا زمانی که از نزدیک صورت افراد رو نشون می داد حتی جوش ها و موهای صورت افراد به طور کامل مشخص بود اما حالا یکی حالت تار شدگی داره
سلام من در قسمت ورود به سیستم تلوزیون الجی مشکل دارم دائم مبزنه خطای شبکه باوجوود اینکه در سایت lgapps ثبت نام کردم و ایمیل تایید گرفتم. وبه راحتی سایت اینترنتی باز میکنم. اما به خاطر این مشکل هیچ برنامه ای نمی تونم دانلود کنم. ممنون میشم راهنمایی کنید.
دوستان من مدل LM66100 رو خریدم و همون اول برنامشو اپدیت کردم و نمیدونم قبل از اپدیت تصاویر به چه صورتی بوده اما حالا بعد از اپدیت، تصاویر متحرک باعث سردرگرمی چشمها میشه یعنی اون هرتز تصاویر انگار پایینه و چشمها درد میگیره انگار قابلیت TruMotion اصلا کار نمیکنه . سوال من اینه که ایا این مشکل مربوط به نرم افزار هست یا سخت افزار تلوزیونه ؟
مدل های پایین تر از این ، تصاویر ایستا و با کیفیت بهتری رو نشون میدن.
منم 47LM76100 گرفتم
همون اول آپدیت کردم
یادم نیست قبل از آپدیت درست بود یا نه
ولی الان توپ فوتبال تو سرعت دو سه تاییه
سلام دوستان.
بنده یک تلویزیون مدل LM66900 دارم که گوشی و لپتاپ، بلوتوث تلویزیون رو پیدا میکنند ولی نمیتونن به اون وصل بشن. در منوی تنظیمات هم خبری از آپشن بلوتوث نیست. چطوری میشه مشکل رو حل کرد؟
با سپاس
ورژن های 4.30.11 و 4.30.21 مشکل اساسی تصویر دارند هیچکس راضی نیست من به سایت ال جی ایران ایمیل زدم شکایت کردم ولی جواب درستی بهم ندادند
این ورژنای جدید کجا هست؟ برای مدلای قبلی اومده؟
من اون زمان 04.10.09 از lg.com گرفتم زدم
الانم نیگا میکنم آخریش همینه
goldiran.ir هم چیزی که داشت 04.04.47 بود
از طریق انلاین اپدیت کردم به ورژن 4.30.21
حالا چطور میتونیم دانگرید کنیم به ورژن پایین تر ؟ کسی میدونه ؟
البته من تو سایت ال جی امریکا ورژن 6.00.11 رو دیدم اگه به اون اپدیت کنم مشکلی پیش میاد یا نه؟
بهترین ورژن 4.20.11 هست
کسی از دوستان از بلوتوث تلویزیون ال جی تاحالا تونسته استفاده کنه؟ اگه کسی تجربه داره لطفا بیان کنه ببینیم اصلا این بلوتوثی که گوشی و لپتاپ پیدا میکنه قابل استفاده هست یا نه.
دوستانی که مشکل تصویر در آپدیت داشتند. مشکل من (مشکل زیر) رو دارند یا فقط توی تی وی من اینطوریه؟
"در حال حاضر در فیلمهای 1080 جزییات صورت افراد به طور کامل مشخص نیست. قبلا زمانی که از نزدیک صورت افراد رو نشون می داد حتی جوش ها و موهای صورت افراد به طور کامل مشخص بود اما حالا یکم حالت تار شدگی داره"این حالت بالا رو باید دقت کنید تا بفهمید.منتظر جوابتون هستم. لطفا بگید برای شما هم همینطوریه یا برای من اینطوریه تا اگه مشکل سخت افزاری باشه پیگیری کنم.
اصلا کیفیت تصویر و نمایش پایین اومده و رو اعصابه . یه فوتبال خوب نمیتونیم ببینیم و همیشه سردرد و سرگیجه میگیریم طوری شده مه حاضرم تی وی رو با ضرر رد کنم بره .
تو پردازش و انطباق تصویر کم میاره و تصاویر رو به صورت شطرنجی نشون میده شرکت ال جی باید یه اپدیت درست و حسابی برای تصویر بده نه برای اضافه کردن نرمافزار گوناگون .
Sent from my RM-821_apac_malaysia_316 using Tapatalk
خوب رد کنه بره اما قبلش با نمایندگی صحبت کن و بگو یکی که وارد به تصویر هست ببینتش بعد رد کننقل قول:
سلامنقل قول:
کسی نیست جواب ما رو بده. اگه ممکنه یک چک کنید خبر ش رو بدید
ممنون
با این روشی که شما قرار داده بودی نتوستم دانگریدش کنم تی وی من LM66100 و اون فایلی که به عنوان فایل اصلی کارخونه ای برای این سری نبود چون شناسایی نشده بود و پیغام firmware force_upgrade menu pops up اصلا نیومد حالا به ایمیلت یه سری بزن شاید یه نکته ای رو از قلم انداخته باشی (بی احترامی نکرده باشم).نقل قول:
سلام. اگه میشه متن انگلیسی ایمیل رو بذار.نقل قول:
Hi abbas...
here is how to force downgrade:
First, you need LG remote control with digits (wont work with magic remote. any LG remote with numbers will do)
Grap firmware from LG site. (04.04.05 in Korea dated 2012-09-18 or 04.20.11 in au dated 2013-04-01)
have it in USB memory (firmware files must be in folder "LG_DTV")
Plug it in TV, it will say firmware is outdated and stops there.
with remote control:
goto Menu >options(dont choose any)
press '7' or '2' seven times. firmware force_upgrade menu pops up.
Notice:
-before all this you might wanna turn off auto firmware uprade .
-if you pressing '1' seven times will get you to infomation screen.
-This force update method doesn't seem to work on 2012 european models.
Good luck
این متن انگلیسی بود
ببینید دوستان من خودمم مشکل بدی تصویر و دارم تمام سعیم این هست که این مشکل حل بشه من خودم انجام دادم ولی با پیغام
forced update has been set
مواجه میشم هیچ اتفاقی هم نمیوفته
شاید گلدایران این امکان و حذف کرده!
تمام مراحل رو انجام دادم ولي بازم نتوستم دانگريد كنم ورژن هاي بالاتري تو سايت كره اي ال جي هست ولي نميدونم اگه به اون ورژن ها آپديت كنم براي تي وي مشكلي پيش مياد يا نه .نقل قول:
دوست عزیز بنده هم خیلی دلم میخواست که بلوتوث تلویزیون رو یه جوری راه بندازم ولی نشد که نشد به پشتیبانی هم چند بار بخاطر همین موضوع زنگ زدم اطلاعات زیادی نداشتن که اصلا بلوث داره نهایتا یی دست و پا شکسته گفت ظاهرا اون بلوتوثی که شما با موبایل پیدا میکنی برای مجیک ریموت هست بهر حال اگه شما موفق شدی به ما هم اطلاع بده بنده شدیدا احتیاج به این سیستم دارم برای هدست بلوتوث.نقل قول:
آقا ممنون که جواب دادی.نقل قول:
خیلی مسخره هست. جالبه تو تبلیغاتشون هی میزدن این مدلها بلوتوث داره! چه بلوتوثی آخه؟!
پس بگو تو مدلهای 2014شون هیچکدوم بلوتوث نداره! نگو از اول نداشته!
ظاهرا باید بی خیالش بشیم.
سلام
من ال ای دی 55lm76100دارم
اما متاسفانه زیر نویس فارسی رو درست نشون نمیده
توتنظیمات هم رفتم اما به نتیجه نرسیدم
مشکل چی هست؟ممنون
سلام
من هر کاری کردم نتونستم در خود تلوزیون ثبت نام کنم. تا ایمیل را میزنم و برسی اعتبار ایمیل رو میزنم میگه ایمیل معتبر نیست از خود سایت ال جی هم که ثبت نام کردم و بعد در منو وقتی یوزر و پسورد رو میزنم میگه اتصال شما پایدار نیست.
با کابل شبکه هم چک کردم همین مشکل بود.جالبه هیچ مشکلی برای رفتن در وب با تلوزیون ندارم و براحتی باز میکنه
مدل تلوزیون هم la6600 و ورژن 3 میباشد
دوست عزیزنقل قول:
از این پست استفاده کنید ببینید مشگلتان حل می شود
سلام
من ال ای دی ۵۵lm76100دارم
lg هست
اما متاسفانه زیر نویس فارسی رو درست نشون نمیده
توتنظیمات هم رفتم اما به نتیجه نرسیدم
مشکل چی هست؟ممنون
تلویزیونال جی
مثلا فیلم آواتار یا هری پاتر که دوبله فارسی هست وبعضی جاها زیر نویس داره
کسی نیست مشکل من رو بتونه حل کنهنقل قول:
سلام من تلویزیون اسمارت الجی گرفتم بدون کنتری جادویی میخواهم بدونم موس و کیبرد بی سیم روی این تلویزیونها کار میکنه ؟
خیلی راحت بلوتوث کار میکنهنقل قول:
فقط باید اول یه کانکشن مشترک بین تی وی و مودم ایجاد کنی بعد میتونی روی هر فایلی تو گوشی هست گزینه بلوتوث فعال کنی روی تی وی لود پر میشه و نمایش میده
البته فقط فایل کم حجم